sen böyle söyledikçe fal konsunda kendime güvenim geliyor resmen :) beğendiğine ve yorumların tutarlı oldguna sevndm canım :) bu arada yola çıkmadan bana bir kez daha bakarsan sevinirim. tbi zahmet olmazsa
canım yarın işe gidnce falını yorumlucam. sen müsaitsen tarot bakarsan sevnrm. hoşalndgm çocukla durumlar ne olucak onu merak ediyorum..
hayatında duraksadığın bir dönem geçiriyorsun ve değişmek istemiyorsun yada üşeniyorsun buna sebep belkide yaşadığın bir hayal kırıklığı olabilir yani birşeyler olsun başaayım iye bir derdin yok olursa olsun olmazsa da zaten uğraştım olmadı napıyım gibi düşünüyorsun.bazı ruhsal sıkıntıların olabilir , gizli güçlere karşı bir merakın var ve bunu ileriye yönelik plan yapmada kullanabilirsin fakat bu olumsuz sonuçlara yol açabilir.mesela gelecekle ilgili tahinde bulunmak gibi:) yada sana zarar verdiğinidüşündüğün birine büyü yapmak belkide.bir kalp kırıklığın var üzülmüşsün yaşadığın ilişkide duygularınla mantığın çelişmiş.şuan zor bir dönem geçirdiğinden herşey sana çok zor geliyor fakat hayatındaki bu yenilik(ayrılık olabilir) senin için doğru bir adım olmuş.bu yüzden hayatın bir dönem zor geçecek canım
canım sende benim kahve falımı yorumlarmısın
Eki Görüntüle 769575 Eki Görüntüle 769576 Eki Görüntüle 769577 Eki Görüntüle 769578 Eki Görüntüle 769579 Eki Görüntüle 769580
falıma bakanlar altına baktırmak istediği falı yazabilir
canım bana da tarot açar misin?
canım bana da tarot açar misin?
sanata karşı bir yatkınlığın var sanatla ilgili bir iş yapıyor olabilirmisin yada bir uğraşı bir başarısızlık söz konusu yada uzun vadede olmasını istediğin işin peşinde koşarken ufak getirisi olan fırsatları kaçırıyorsun.bu başarısızlık sende hayal kırıklığı yaratabilir.psikolojik rahatsızlıklara sebep oalbilir dikkat etmende yarar var.kısa bir duraklama dönemine gireceksin ama zaten dinlenmen gerekiyor kafanı boşaltman gerek yaşadığın zorluklardan sonra bir durgunluk olacak.tüm bunların sonucunda mutlu bir yaşamın olacak hayata daha pozitif bakacaksın fakat bu hemen olacak bişey değil zamana ihtiyacın var
doğru söylüyorsun insanın kndine güveni geliyor tutturunca baktıkca bakası geliyor :)
tmm canım ne zaman müsait olursan bakarsın :) belki unutmuşsundur ben açık tenliym o da kumral :)
canım erkeğin kalbi senin yanında çıktı. gönlü sana doğru yanaşıyor sanırım. sen soğudun mu bu adamdan? bir mesafe girmiş aranıza. esmer bir erkek çıktı bi de bu kişiyle de aranda mesafe var. sanırsam iki kişi arasında kalcan canım belki senden bişeyler bekleyen bir erkektir.
evet ya sacma bı sebepten ban yedım ama neyse haketmıştım bırazda zatenben koyu kumralım aklımdakı kısı sarısın bununla alakalı bakarmısın canım?
canım içini karartmişsin. Kalbinin üzeri dumanlanmiş. Bir köşeye sıkışmış gibisin. Aslında önün aydınlık Sen fark etmiyorsun. Kalabalık bir ortam var. Doğum günü kutlaması gibi birşey var. Küçük hediyelerin paketlerin var. Küçük balıkların var yolun başında seni bekliyorlar. Çok kısmetli birisin. Nazar değmesin maşallah. :) 3 kişilik buluşmanız var.karşılıklı oturmuş konuşuyorsunuz. Tabakta da uzaklara doğru bakan bir erkek var. Balık şeklinde bir kadın var. Kısa saçlı birisi. Sanırım o kişi sensin. :)
teşekkür ederim canım. Falın nerede yorumlayım.
sevgili arkadaşlarım, faldaşlarım :)
ben tatile çıkıyorum bir hafta yokum. internete girebileceğimi pek sanmıyorum. o zamana kadar fal muhabbetine ara vermek durumundayım.
döndüğüm zaman görüşürüz inşallah
kendinize çoookkk iyi bakın, iyi bayramlar şimdiden
redmars bana tarot bakabilirmisin :26:
bende melek kartı açarım sana
canım kartları arkadaşıma verdim. Ben Sadece yorum yapıyorum. Kart çekersen yorumlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?