Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
hayatında duraksadığın bir dönem geçiriyorsun ve değişmek istemiyorsun yada üşeniyorsun buna sebep belkide yaşadığın bir hayal kırıklığı olabilir yani birşeyler olsun başaayım iye bir derdin yok olursa olsun olmazsa da zaten uğraştım olmadı napıyım gibi düşünüyorsun.bazı ruhsal sıkıntıların olabilir , gizli güçlere karşı bir merakın var ve bunu ileriye yönelik plan yapmada kullanabilirsin fakat bu olumsuz sonuçlara yol açabilir.mesela gelecekle ilgili tahinde bulunmak gibi:) yada sana zarar verdiğinidüşündüğün birine büyü yapmak belkide.bir kalp kırıklığın var üzülmüşsün yaşadığın ilişkide duygularınla mantığın çelişmiş.şuan zor bir dönem geçirdiğinden herşey sana çok zor geliyor fakat hayatındaki bu yenilik(ayrılık olabilir) senin için doğru bir adım olmuş.bu yüzden hayatın bir dönem zor geçecek canım

canım sende benim kahve falımı yorumlarmısın

canım bana da tarot açar misin?

canım içini karartmişsin. Kalbinin üzeri dumanlanmiş. Bir köşeye sıkışmış gibisin. Aslında önün aydınlık Sen fark etmiyorsun. Kalabalık bir ortam var. Doğum günü kutlaması gibi birşey var. Küçük hediyelerin paketlerin var. Küçük balıkların var yolun başında seni bekliyorlar. Çok kısmetli birisin. Nazar değmesin maşallah. :) 3 kişilik buluşmanız var.karşılıklı oturmuş konuşuyorsunuz. Tabakta da uzaklara doğru bakan bir erkek var. Balık şeklinde bir kadın var. Kısa saçlı birisi. Sanırım o kişi sensin. :)

canım bugün attığım tarot yorumlarını dün akşamdan isteyen arkadaşlara kart açıp fotosunu çektim öyle yorumluyorum dün akşam o kadar çok fal baktımki senin için kart açıp foto çektim mi hatırlamıyorum eğer tel.de fotosu varsa yorumlarım canım
yoksada akşam bakarım sende benim kahve falımı yorumlarmısın

sanata karşı bir yatkınlığın var sanatla ilgili bir iş yapıyor olabilirmisin yada bir uğraşı bir başarısızlık söz konusu yada uzun vadede olmasını istediğin işin peşinde koşarken ufak getirisi olan fırsatları kaçırıyorsun.bu başarısızlık sende hayal kırıklığı yaratabilir.psikolojik rahatsızlıklara sebep oalbilir dikkat etmende yarar var.kısa bir duraklama dönemine gireceksin ama zaten dinlenmen gerekiyor kafanı boşaltman gerek yaşadığın zorluklardan sonra bir durgunluk olacak.tüm bunların sonucunda mutlu bir yaşamın olacak hayata daha pozitif bakacaksın fakat bu hemen olacak bişey değil zamana ihtiyacın var

canım aşkla ilgili birşey yok mu ? Tekrar bakıp foto koyar misin. Sana zahmet olmazsa.

doğru söylüyorsun insanın kndine güveni geliyor tutturunca baktıkca bakası geliyor :)
tmm canım ne zaman müsait olursan bakarsın :) belki unutmuşsundur ben açık tenliym o da kumral :)

canım erkeğin kalbi senin yanında çıktı. gönlü sana doğru yanaşıyor sanırım. sen soğudun mu bu adamdan? bir mesafe girmiş aranıza. esmer bir erkek çıktı bi de bu kişiyle de aranda mesafe var. sanırsam iki kişi arasında kalcan canım belki senden bişeyler bekleyen bir erkektir.

sogumak değil de canm o adım atmadıkça gına geldi artık =)

evet ya sacma bı sebepten ban yedım ama neyse haketmıştım bırazda zaten ben koyu kumralım aklımdakı kısı sarısın bununla alakalı bakarmısın canım?

aklındaki sarışından sana bir teklif var canım kart kesiminde bu çıktı ama açılım dallasa dönmüş :)
canım seniin açık tenli bir kız arkadaşın var. sana destek veriyor. erkeğin gönlü kimde belli değil sana da yakın çıkmış bi de esmer bir kız çıkmış ona da yakın. ama o esmer kızla arasında bi sorun çıkmış belki eski sevgilisi falandır. senin yanında da kumral bir erkek daha çıktı. senin sarışınla olmanı istemiyor kumral olan. aranıza girmeye çalışuıyor.

teşekkür ederim canım
doğum günüme az kaldııı :)
saçlarım kısa değil annem olabilir :)

sevgili arkadaşlarım, faldaşlarım :)
ben tatile çıkıyorum bir hafta yokum. internete girebileceğimi pek sanmıyorum. o zamana kadar fal muhabbetine ara vermek durumundayım.
döndüğüm zaman görüşürüz inşallah
kendinize çoookkk iyi bakın, iyi bayramlar şimdiden

jado iskambil açar misin. Ben ve o kumral. Ben daha koyuym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…