canım bana da tarot açar misin ?
canım uyuyamadım boş boş oturmaktansa fal bakayım dedim :)
Canım saçlarını bağlayan bir kadın var suratsızın teki çok canını sıkıyor senin. Özellikle de iki konu var bu konular hakkında üzerine vazife olmayan şeyler yapıyor. Lafı sözü çok sinir bozucu biri.
Canım 3 vakit var, sanki sana bir melek eli değmiş gibi olcak. Böyle bi feraha çıkıcaksın iç sıkıntıların geçecek.
Adında veya soyadında z harfi olan biri var. Bu kişinin yardımı dokunacak sana.
Tembellik ettiğin bi konu var. Üzerine çok düşmüyorsun ama başarmayı da çok istiyorsun. Sana bir fırsat çıkacak bu konuyla ilgili bunu değerlendirmen için zamanın kısıtlı olacak. Karınca misali çalışmayı hızlandırman lazım. Yoksa kaçıracaksın fırsatı elinden.
Yılan korkun var mı canım. Sanki böyle rüyalarından korkarak uyanıyorsun gibi geldi bana.
67 veya 69 rakamalrı senin için bişey ifade ediyor mu? Ayrı ayrı da olabilir 6-7 veya 6-9 gibi. Bir yılanın ağzına girmek üzere bu rakamlar. Ne alaka çözemedim pek ama..
Adında veya soyadında h harfi olan biri var gözleri sürekli üzerinde. Kötü bakmıyor ama etkiliyor seni.
Bir de e harfi gördüm canım sanki bir artın üzerinde bu harf. E harfli biriyle ilgili muradın varsa o çıkmış olabilir. Temiz çıkmış muradın olacak demektir. Hem de yakın bir zmanda.
Tabağın gnel olarak aydınlık çıkmış canım. Eve gelen birileri var, dışarıdan birileri bunlar. Sanki bir tanışma olayı var gibi. Ziyaretinize gelen kişilerle olan muhabbet gayet hoş.
Bu kadar görebildim canım
içimi okudun resmen canım. kimin kırıldığı da umrumda değil valla gelsinler yüzlerine de söylerim hepsinin. yazdıklarını okurken yeniden yaşadım sanki tüm gün yaşadıklarımı. sinirim zıpladı gene :)
canım yarın bakmaya çalışıcam falına bugün pek iyi değil moral motivasyon.
teşekkür ederm canım yorumun içn
falını açtım canım
canım unutuyorum hep ama sevgili dğildiniz demi siz?
senn bir kırgınlığın mı oldu bu kişiye karşı? çok yüz vermiyorsun bu aralar sanki. o sana adım atmaya başlamış gibi ama aklı karışık çünkü başka biri daha var aklında. esmer biri bu kişi. ama esmer kız mı erkeğin peşinde yoksa erkek mi esmer kızın peşinde onu bilemiyorum. arada kalmış erkeğin kalbi. seninle onun arasında.
erkek birine karşı bir sevgi besliyor ama kime olduğu da belli değil. duyguları karışık bir beyefendi bu :) ne istediğini bilmiyor henüz
adigegupse düzgün bir yaşantın var seçimlerini bilinçli yapıyorsun kontrollü yaşıyorsun genel olarak memnunsun yaşantından bu sıralar seni tamamlayacak bir gelişme yaşayacaksın yada yaşıyorsun bu evlilik olabilir iş hayatınla ilgili de olabilir yada hayatını etkileyen başka bir gelişme fakat bu gelişme ne ise sende iyi bir etki yapıyor,yapacak.bu her ne ise önemli birşey.fakat bu gelişmenin verdiği şaşkınlıkla yanlış kararlar alabilirsin dikkatli olmalısın fırsatları kaçırailirsin. falında başarman için kararlı olman gerektiği çıkmış ve son olarak hayal kırıklığı yaşayacaksın fakat anladığım kadarıyla senin hatandan dolayı değil
adigegupse düzgün bir yaşantın var seçimlerini bilinçli yapıyorsun kontrollü yaşıyorsun genel olarak memnunsun yaşantından bu sıralar seni tamamlayacak bir gelişme yaşayacaksın yada yaşıyorsun bu evlilik olabilir iş hayatınla ilgili de olabilir yada hayatını etkileyen başka bir gelişme fakat bu gelişme ne ise sende iyi bir etki yapıyor,yapacak.bu her ne ise önemli birşey.fakat bu gelişmenin verdiği şaşkınlıkla yanlış kararlar alabilirsin dikkatli olmalısın fırsatları kaçırailirsin. falında başarman için kararlı olman gerektiği çıkmış ve son olarak hayal kırıklığı yaşayacaksın fakat anladığım kadarıyla senin hatandan dolayı değil
tutturabildim mi bişeyler
sanatla ilgili birşey yapıyorsun iş olabilir hedeflediğin şeyi başarman için zamana ihtiyacın var fakat bu uzun vadede kısa vadede karşına çıkan işleri yada fırsatları kaçırabilirsin ve eğerki uzun vadede başarısız olursan belkide artık bu işi yapamayacaksın belkide bunu şuan yaşıyorsun ve bu olumsuz gidişat seni yanlış işler yapıyorsun öyleyse hata yapıyorsun. tüm bunların sonucunda yeteneğini kaybedebilirsin.sanatla ilgili acaba dans olabilir mi?dediğim gibi 2. kartında da olumsuz giden işlerin yüzünden hatalar yapabilirsin umutsuzluktan konsantre olamayabilirsin belki işin gereği neşeli gözükmen gerek ama bocalayabilirsin dikkatli olmalısın.maddi anlamda ve istediğin şeyi başarmışsın ama bu seni mutlu etmemiş üzerinde bir bıkkınlık boşvermişlik var başarının verdiği bir doyumsuzluk söz konusu yaşam tarzını gözden geçirmelisin belkide mutlu olmayı bilmelisin.tüm bunlara rağmen sen sonuçta mutlu olacaksın ve bunu kendin başaracaksın güçlü sözü dinlenir biri olacaksın
canım ben öğretmenim. Atanamadm. Belki benim hatamdi. Bir şekilde terslikler beni bırakmadı. Hala beklemedeym. Artık yorulmaya da başladm. Ne yapsam diye düşünüyorum.
falını açtım canım
canım unutuyorum hep ama sevgili dğildiniz demi siz?
senn bir kırgınlığın mı oldu bu kişiye karşı? çok yüz vermiyorsun bu aralar sanki. o sana adım atmaya başlamış gibi ama aklı karışık çünkü başka biri daha var aklında. esmer biri bu kişi. ama esmer kız mı erkeğin peşinde yoksa erkek mi esmer kızın peşinde onu bilemiyorum. arada kalmış erkeğin kalbi. seninle onun arasında.
erkek birine karşı bir sevgi besliyor ama kime olduğu da belli değil. duyguları karışık bir beyefendi bu :) ne istediğini bilmiyor henüz
son zamanlarda iş yaşamında yada genel olarak kendini insanlardan çekmişsin sana yardım etmeye çalışan insanları da geri çeviriyorsun çekingen birisin yada bu geri çekilme seni çekingen yapmış ama yanlış yapıyorsun bu durum kendini geliştirememene yol açıyor.eğerböyle devam edersen hayal kırıklığı yaşayacaksın insanlar seni tembelgüvenilmeyen biri gibi görmeye başlayacaklar şöyle bir silkelenip kendine gelmen gerek. aşk hayatında da olumsuzluklar var belkide bu etkiliyor seni o yüzden bu boşvermişlik.fakat bunların yanında karşına çıkan sorunlarla başedebilecek güçtesin sağduyulu birisin eğer uzlaşma yoluna gidersen bunların üstesinden gelebilirsin zaten sen güçlü taraftasın sanırsam.sonuç olarak sen hayatında isediklerinibaşarsanda geçmişte ilişkinde yaşadığın olumsuzluğun etkisiyle insanlara güvenin azaldığı için yalnız hissedeceksin
jadocuumm ya müsait bir zamanda sana zahmet olsa bana tekrar bakar msıın şu esmer kız kafamı karıstırdı. kahve fincanı koysarsan yorumlarım biliyorsun :)
Esimle bizi gelecekte ne bekliyor bi kart secermisib ? Acabaaas :)
falıma bakana tarot falı bakarım ama akşam bakarım işteyim kartlarım evde merak ettiğim şey evleneceksem eğer ne zaman
bakarım canım tenlerinizi yazar mısın aklımda tutamıyorum tenleri
fincanımı hemen koyarım valla :) hemen yapayım bi kahve de koyayım :)
merhaba cnm, banada kart açarmısın rica etsem bende çok meraklıyımdır böyle şeylere :)
sağlık iş ve aşk ( bir çocukdan hoşlanıyorum, oda benden gibi aramızda elektiriklenme var ama gerisi yok ne o adım atıyor nede ben çok ümütlenmek de istemiyorum ama bakalım neler çıkcak )
şimdiden teşekkür ederim cnm..
canım bana iskambil açar misin. Ben ve o kumral. Ben daha koyuyum. Kahve yada tarot yorumlarım :)
ben beyaz tenlyim canım o da kumral. fincan resmlerini bekliyorum kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?