Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

jado faldasim gelmedin mi daha tatil bitti ya :))))

canım kalbin kapalı duruyor ama bu fal benim içimi ferahlattı. seni daha iyi buldum. çok güzel açık bir yolun var. bu yolun sonunda kocaman bir balina bekliyor seni. büyük bir para gelebilir bir yerden. ben paraya yordum bunu. :) 3 kişi toplanmış bir yere gidiyorsunuz. karşılıklı güzel bir konuşma geçiyor. kumral bir erkek var. ondan bir haber alacaksın.

Son düzenleme:

canım burda yeni bir ev çıkmış yeni bir eve taşınmayı yada ev almayı mı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama yeni bir hane kuruluyor. içindeki sıkıntıları yavaş yavaş atmaya başlamışsın ne güzel. bir yolun var senin yine ama bu yol pek de hayırlı değil canım eğer yakın bir zamnda gidersen canın sıkılıcak gibi. bence bunu ertele biraz sonu iyi durmuyor. eline bir para geçicek senin çok yüklü miktarda olmasa da işini görücek. bu zamanda sana ilaç gbi gelicek desem daha doğru. hasta biri çıkmış. onun başında bir kalabalık var. etrafında düşmanların var ve senin mutluluğunla başarınla oldukça üzülüyorlar, içleri içlerni yiyor resmen. ( müstehak :)) sana yakın biri davranışları ile seni üzecek canm. iş hayatında yıldızların çıkmış. başarı demek bu. hane içine de dost görünümlü bir düşman giriyor canım. sende ailende ona karşı dikkatli olmanızda fayda var. sanki bunun kim olduğunu sende az çok tahmin ediyorsun çünkü çok uza biri değil gbi çıkmış burda. fincanın diğer tarafında da yine bir ev çıkmış canım. ev alıcaksınız sanırım bu kadar çıktığına göre.. ( çalışıyor msun okuyor msuun bilmiyorum ama ben iş olarak yorumluyorum) iş hayatında bazı problemler var sanırım seni huzursuz eden. bunlar bir müddet daha devam edicek. habern var seni mutlu edecek. nişanlının sana karşı sevgisi çok güçlü canım. sen bazen kendi kendine kuruntu yapıyorsun sanki, kıskanıyorsun da ama ona güven gözü snden başkasını görücek gbi değil
uzun süredir yapmayı bekledği, erteldiğin bir işin var senin. onu da yakın zamanda yap canım sonu hayrlı bir zamanda çünkü. etrafında senin hakkında iyi niyet beslemeyen insanlar var onlara da dikkat et. bu senin çoğu falında da çıkıyor zaten. görebildiklerm bunlar canım :)

Son düzenleme:

Canım gitmek istediğin bir yol var uzun bir yol. Ve seninle birlikte bu yolun hayalini kuran başka bri daha var. Büyük hayallerin görünüyor. Çok hoş ya çok sevdim ben bu yolu.
Sana bir haber gelecek ama bu haberin gelmesi için senin elini uzatman gerekiyor. Kendi kendine gelmeyecek haber. Beklediğin şey için senin adm atman gerekiyor.
Birine mendil sallıyor gibi çıkmışın. Yolcu edeceğin biri var ama daha zamanı var.
Canım iki kişi var. Biri erkek biri bayan. Erkek kıza arkasını dönmüş kız erkeğe bişeyler anlatmaya çalışıyor. İkisi de karanlıkta çıkmışlar. Kızın arkası çok aydınlık ama o erkeğe dönerek karanlığa gömülmüş. Erkek de kıza arkasını dönerek aydınlığa kavuşmuş. Bu kişier kimse birbirleri için hayırlı kişiler değil sanırım. Kısmetleri ve hayatları başka kişilerle. Öylesi daha iyi olacak ikisi için de.
Şapka takmış biri var bayan gibi sanki. Elinde kadehle oturuyor. İçmeyi lüksü vs seven biri sanırım. Ya da sen böyle bir hayata sahip olacaksındır kız. Lüks rahat .. :) ışıl diye birini tanıyor musun? Ya d I , S-Ş harfleri olan biri diyim. Kedi çıkmış yanında nankörlük görecek sanki brinden.
Hamile biri var doğumu yakın. Çok stresli. Ama stres yapmasın rahat bir doğum bekliyor onu ve bebişi çok kısmetli görünüyor büyük bir yıldızı çıkmış bebişin.
Bir araya gelmek istemediğin birileri var girmek istemediğin bir ortam. Öyle bir sıyrılıyorsun ki ordan. Kocaman bir adım atıp hepsinden kurtuluyorsun.
İnsanlarla bir şeyler paylaşmayı seven birisin ve etrafındakilere göre daha verici biri olarak tanınıyorsun. Ama bazen seni sıkıntıya sokuyor bu durum.
T harfli bir erkek çıktı burnu çok uzun. Her şeye giriyor maşallah o burun.

bu kadar görebildim canım

tşk ederim canım :)

jado bana iskambil açar mısın ? ben ve o kumral. ben daha koyuyum.

canım kalpleriniz yanyana çıktı. erkek seni özlüyor sana yakın olmak istiyor. ama sen pek oralı değilsin gibi. seviyorsun ama uzak durmaya çalışıyorsun. sorun kartı çıktı erkekten yana.

teşekkür ederim canım
evimizin eşyalarını alıyoruz ondan çıkmıştır o kadar ev :)
evet tahmni ediyorum o dediğin kişiyi sağolsun her sözüyle her hareketiyle belli ediyor kendini zaten.
tekrar teşekkür ederim canımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…