Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

saat 7 ye kdar işte oluyorum canm koyarsan bakarım çıkana kadar.bu arada fal için çok tşk ederm :)

2 kişi oturup bir konuşamnız var canım. bur bir dost. belki de uzun zamandır görmediğin biri. ama bu konuşmadan sonra kendini çok iyi hissedicek o masadan hafiflemiş br şekilde kalkıcaksın canım. yalnız sen insanlara çok çabuk kanıyrsun galiba çünkü güvenip sırlarını anlattığın kişiler ağızlarını pek tutamayacak ve sen bu sırlarını başka insanlardan da duyucaksın canım. etrafındaki insanlara dkkt etsen iyi olur. ama bütün bu olumszlukların yanı sıra çok yakın bir zamanda çok sevineceğin bir hber alıcaksın canım. içine su serpilicek bir nebzede olsun :) ben senin önünü çok açık görüyorum canım. bolluk, bereket ve en önemlisi huzurlu bir yaşantın olucak senin. daha öncde söylemiştim çok yakın bir zamanda yolun var senin. çalışıyor musun bilmiyorum ama burda öyle bir ortam gördüm ben. ama çok mutlu değilsin sanırım işinde. ben sana son olarak şunu söyleyebilirim canım ne kdr olumsuzluklarla karşılaşıyor olursan ol ( gerek işinde gerekse özel haytında) sende bunların hepsinin üstesinden gelecek güç var. sen yeter ki iste ve mücadele et. maşallah sen üstüne düşeni yaptıktan sonra olmucak şey yok senin için :)

canımmm teşekkür ederim
uzun zamandır görmediğim bir dostumu ziyarete gidicem. insanlara çabuk güvenip her haltımı anlatırım ona da evet :) cumartesi günü yola çıkıyorum. çalışıyorum ve işyerimde mutlu değilim. ve kendime her zaman dibine kadar güvenirim elimden istediğim hiçbir iş kaçmaz :) umarım sevineceğim haber çabuk gelir ve bolluk-bereket-huzurlu yaşantıda çabuk gelsin :)
kısacası alkışlıyorum yorumunu canım

keşke Falın gerçek olsa. Hiç sanmıyorum beni düşündüğünü ses seda yok. benimle ilgili ne çıktı ? Teşekkür ederim canım.

canım benim falıma bakarsan akşam sana tarot bakarım

sende bir durum olduğunu sezdim...şöyleki konu senden bağımsız ama tamamen seni kapsıyor

başka kişinin kararı ile yön veriyorsun ilgili konuya...

ve kartın diyor ki: Hafifle , senin hakkında verilen karar çok doğru bir karar olucaktır...

bir yolun var canım senin.biriyle oturmuş karşılıklı konuşuyosun bu bi arkadaş ama nişanlın değil.baya derin konular:)çok çok sevinieğin bir haberin var.bunu bi kaç faldır görüyorum sanki.büyük mutlu bir haber.böyle biraz için şişicek gibi kızıcaksın sen.milletten yine hakkında bişeler duyucaksın.gideceğin yol çok temiz.başkada göremedim rahatsızım birazda zaten atıyorum hoş öyle fal iyi bakamma:))
canım ben beyaz tenliyim o esmer.buraya gelicekte sence görüşür müyüz barışır mıyız?

jadoooo kusura bakma araya bazı parazıtler gırınce senın fal gecıktı bıraz acılmını yaptım ve yorumluyorum hemen:)evlenebılcekmısınız dıye baktım ve ılk kart ev kartı geldı bu kart yenı bı ev kuracagınızı ve aıle yasantınızda mutlu olacagınızı soyler ayrıca sızın bu evlılık durumunuzu kaderde desteklıyo yanı bı sıkıntı yok ancak erkek arkadasının annesı de olabılır bu bayan kım bılmıyorum ama esmer bı bayanın artık nazarımı desem gozumu desem bılemedım bu bayandan dolayı bazı sıkıntılar yasayabılırsınız dıkkatlı olun:)

sen böyle söyledikçe fal konsunda kendime güvenim geliyor resmen :) beğendiğine ve yorumların tutarlı oldguna sevndm canım :) bu arada yola çıkmadan bana bir kez daha bakarsan sevinirim. tbi zahmet olmazsa

canım yarın işe gidnce falını yorumlucam. sen müsaitsen tarot bakarsan sevnrm. hoşalndgm çocukla durumlar ne olucak onu merak ediyorum..

bende yarın işe gideceğim canım :)

teşekkür ederim canım :)
canım iskambil sorulara cevap vermez sadece genel yorum çıkarır. erkeğin tarafında büyük bir sorun çıkmış aile kaynaklı bir sorun üstelik. ikinizin kartları da farklı yerlerde herkes kendi yoluna gitmiş görünüyor ama ikinizden yana da tekrar yakınlaşma isteği var.

önemli değil canım ne olmuştu ya senin hesap kapalı mıydı bi ara?
ne kadar güzel şeyler söylemişsin böyle güzel şeyler duymak bile mutlu ediyo valla esmer bayanın da gözü çıksın :)
teşekkür ederim canımm

evet ya sacma bı sebepten ban yedım ama neyse haketmıştım bırazda zaten ben koyu kumralım aklımdakı kısı sarısın bununla alakalı bakarmısın canım?

sen böyle söyledikçe fal konsunda kendime güvenim geliyor resmen :) beğendiğine ve yorumların tutarlı oldguna sevndm canım :) bu arada yola çıkmadan bana bir kez daha bakarsan sevinirim. tbi zahmet olmazsa

özellikle söylüyorum tutturduklarını insan mutlu oluyo ben de bakabiliyomuşum gerçekten diye :)
canım yarın bakayım tekrar olur mu

özellikle söylüyorum tutturduklarını insan mutlu oluyo ben de bakabiliyomuşum gerçekten diye :)
canım yarın bakayım tekrar olur mu

doğru söylüyorsun insanın kndine güveni geliyor tutturunca baktıkca bakası geliyor :)
tmm canım ne zaman müsait olursan bakarsın :) belki unutmuşsundur ben açık tenliym o da kumral :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…