- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
ben de geçmiş sayfalara bakacaktım tam :) netim çok yavaş önceki sayfalara geçmekte zorlanıyorum canım o yüzden tekrar tekrar istiyorum
şu an kartlarınız birbirinden ayrı yerlerde ama uzak değiller birbirine. görüşmeniz çıktı ve görüşmede aranızda bir yakınlaşma olacak. ikinizin arasında açık tenli bir kız çıktı. aranızı bulacak olan biri olabilir bu canım. senin arkadaşın veya onun arkadaşı. erkek sevdiği biriyle aile kurmak istiyor mantık işi ona göre değil. sevgisinden emin olmadan ciddiyet olmaz diyor :)
canım 1 saate falan ancak koyarım büyük ihtimal fotoları. gördüğün zaman müsait olduğunda bakarsın
Nasıl bakıyosunuz fala banada baksanız
Eki Görüntüle 769575 Eki Görüntüle 769576 Eki Görüntüle 769577 Eki Görüntüle 769578 Eki Görüntüle 769579 Eki Görüntüle 769580
falıma bakanlar altına baktırmak istediği falı yazabilir
2 kişi oturup bir konuşamnız var canım. bur bir dost. belki de uzun zamandır görmediğin biri. ama bu konuşmadan sonra kendini çok iyi hissedicek o masadan hafiflemiş br şekilde kalkıcaksın canım. yalnız sen insanlara çok çabuk kanıyrsun galiba çünkü güvenip sırlarını anlattığın kişiler ağızlarını pek tutamayacak ve sen bu sırlarını başka insanlardan da duyucaksın canım. etrafındaki insanlara dkkt etsen iyi olur. ama bütün bu olumszlukların yanı sıra çok yakın bir zamanda çok sevineceğin bir hber alıcaksın canım. içine su serpilicek bir nebzede olsun :) ben senin önünü çok açık görüyorum canım. bolluk, bereket ve en önemlisi huzurlu bir yaşantın olucak senin. daha öncde söylemiştim çok yakın bir zamanda yolun var senin. çalışıyor musun bilmiyorum ama burda öyle bir ortam gördüm ben. ama çok mutlu değilsin sanırım işinde. ben sana son olarak şunu söyleyebilirim canım ne kdr olumsuzluklarla karşılaşıyor olursan ol ( gerek işinde gerekse özel haytında) sende bunların hepsinin üstesinden gelecek güç var. sen yeter ki iste ve mücadele et. maşallah sen üstüne düşeni yaptıktan sonra olmucak şey yok senin için :)
açayım canım
kahve fotoları koyarım 1 saate falan o zaman ona bakarsın canım :)
canım siz barışacaksınız galiba. gayet güzel çıktı falın. kalp kartlrınız yanyana çıktı. erkekten yana sevgi kartı çıktı. pişman sanırım. seni düşünüyor sürekli. ama birazcıcık daha zamana ihtiyacınız var. evlilik kartı da çıktı canım biraz sorunlu olacak süreç ama sonuç evlilik diyor kartlar.
keşke Falın gerçek olsa. Hiç sanmıyorum beni düşündüğünü ses seda yok.benimle ilgili ne çıktı ? Teşekkür ederim canım.
canım benim falıma bakarsan akşam sana tarot bakarım
bir yolun var canım senin.biriyle oturmuş karşılıklı konuşuyosun bu bi arkadaş ama nişanlın değil.baya derin konular:)çok çok sevinieğin bir haberin var.bunu bi kaç faldır görüyorum sanki.büyük mutlu bir haber.böyle biraz için şişicek gibi kızıcaksın sen.milletten yine hakkında bişeler duyucaksın.gideceğin yol çok temiz.başkada göremedim rahatsızım birazda zaten atıyorum hoş öyle fal iyi bakamma:))Eki Görüntüle 769575 Eki Görüntüle 769576 Eki Görüntüle 769577 Eki Görüntüle 769578 Eki Görüntüle 769579 Eki Görüntüle 769580
falıma bakanlar altına baktırmak istediği falı yazabilir
canımmm teşekkür ederim
uzun zamandır görmediğim bir dostumu ziyarete gidicem. insanlara çabuk güvenip her haltımı anlatırım ona da evet :) cumartesi günü yola çıkıyorum. çalışıyorum ve işyerimde mutlu değilim. ve kendime her zaman dibine kadar güvenirim elimden istediğim hiçbir iş kaçmaz :) umarım sevineceğim haber çabuk gelir ve bolluk-bereket-huzurlu yaşantıda çabuk gelsin :)
kısacası alkışlıyorum yorumunu canım
kahve falıma bakan olur mu acep bende tarot falınıza bakarım isterseniz
Eki Görüntüle 769791 Eki Görüntüle 769792 Eki Görüntüle 769793 Eki Görüntüle 769795 Eki Görüntüle 769797 Eki Görüntüle 769799 Eki Görüntüle 769800
sen böyle söyledikçe fal konsunda kendime güvenim geliyor resmen :) beğendiğine ve yorumların tutarlı oldguna sevndm canım :) bu arada yola çıkmadan bana bir kez daha bakarsan sevinirim. tbi zahmet olmazsa
canım yarın işe gidnce falını yorumlucam. sen müsaitsen tarot bakarsan sevnrm. hoşalndgm çocukla durumlar ne olucak onu merak ediyorum..
bir yolun var canım senin.biriyle oturmuş karşılıklı konuşuyosun bu bi arkadaş ama nişanlın değil.baya derin konular:)çok çok sevinieğin bir haberin var.bunu bi kaç faldır görüyorum sanki.büyük mutlu bir haber.böyle biraz için şişicek gibi kızıcaksın sen.milletten yine hakkında bişeler duyucaksın.gideceğin yol çok temiz.başkada göremedim rahatsızım birazda zaten atıyorum hoş öyle fal iyi bakamma:))
canım ben beyaz tenliyim o esmer.buraya gelicekte sence görüşür müyüz barışır mıyız?
jadoooo kusura bakma araya bazı parazıtler gırınce senın fal gecıktı bıraz acılmını yaptım ve yorumluyorum hemen:)evlenebılcekmısınız dıye baktım ve ılk kart ev kartı geldı bu kart yenı bı ev kuracagınızı ve aıle yasantınızda mutlu olacagınızı soyler ayrıca sızın bu evlılık durumunuzu kaderde desteklıyo yanı bı sıkıntı yok ancak erkek arkadasının annesı de olabılır bu bayan kım bılmıyorum ama esmer bı bayanın artık nazarımı desem gozumu desem bılemedım bu bayandan dolayı bazı sıkıntılar yasayabılırsınız dıkkatlı olun:)
önemli değil canım ne olmuştu ya senin hesap kapalı mıydı bi ara?
ne kadar güzel şeyler söylemişsin böyle güzel şeyler duymak bile mutlu ediyo vallaesmer bayanın da gözü çıksın :)
teşekkür ederim canımm
sen böyle söyledikçe fal konsunda kendime güvenim geliyor resmen :) beğendiğine ve yorumların tutarlı oldguna sevndm canım :) bu arada yola çıkmadan bana bir kez daha bakarsan sevinirim. tbi zahmet olmazsa
özellikle söylüyorum tutturduklarını insan mutlu oluyo ben de bakabiliyomuşum gerçekten diye :)
canım yarın bakayım tekrar olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?