Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
teşekkür ederim

Canım kendi kendine büyütüp karartmışsın içini ama azıcık olaylardan sıyrılıp dışarıdan bir göz gibi baksan aslında pek bir sorun olmadığını göreceksin.
Hayatın çok güzel ve ferah görünüyor. Sıkıntılar dertler yorgunluklar herkesin hayatında var. Herkesin hayatında olandan çok daha büyük bir derdin yok çok şükür. İç sesini dinleyip huzur bulmalısın.
Uzun boylu denebilecek bir erkek var ve zayıf biri. Bir yola çıkıyor uğurluyorsun bu kişiyi. Yoplu çok aydınlık çıkmış ama sen üzülüyorsun gidiyor diye.
Başka bir yol daha var başka biri gidiyor bu yola da şişman birisi.
Canım çalışıyor muydun sen? Biri var sen olarak yorumluyorum bun, bir kişi sayesinde bir yükselmen olacak iş yaşamında. Ve şu anki durumuna göre daha çok sözünün geçtiği bir pozisyonda olacaksın ve senin yükümlülüğün altındaki insan sayısı artacak. Biraz sert misin iş yaşamında :) bazı kişilerin boynu bükük çıkmış belki çok hata yapıyorlardır :) senin daha üstünde çalışan biri senin canını sıkabilir sen de diğerlerine biraz sert çıkabilirsin konu hakkında.
İki kişi karşılıklı durmuş bir şey konuşuyor. Bunlar iki erkek. Erkeklerden biri diğerinin üzerine fazla gitmiş diğeri iki büklüm olmuş. Biraz zaman geçince baskın olan diğerini sevmeye başlamış ve tavırları değşmiş ona karşı. Biraz dha zaman geçince samimi olmaya başlamışlar. Vee sonunda ghüzel olaylar olmuş. Bunu şöyle yorumladım canım, erkek arkadaşın kendini sevdirme çabasında olacak ve başaracak :) ve güzel bir mutluluk bekliyor sizi kavuşma görüyorum ben fincanında :)
Bir bayan var sigara içen biri bu kişi. Çok kibirli ve burnu havada. Arkasında pek kişi kalmamış kendinden uzakaştırmış herkesi. Tek bir kişi kalmış yanında ama yakjında onu da kaybedecek gibi druuyor.
Hane içi çok ferah çıkmış canım. Hane dışından iki tane olumsuz haberin gelicek sana ama çok fazla takıycksın bunları. Brine yardım eli uzatabilirsin.
Bu kadar görebildim canım bir iki foto çok bulannıktı pek yorumlayamadım onları
bekliyorum tarotumu :)

çalışıyordum ama bayramdan önce işten çıkarıldım umarım dediğin gibi olur daha iyi bir iş bulurum ve sevgilimle de ayrıldık

jado tarot yorumlarım. Falımi koydum bakar misin.

tamam canım bakıyorum ben de kartlarımı yazayım sen de bana yaz bu arada :)

kupa altılısı düz
asılan ters
para üçlüsü düz
kupa ası düz
imparatoriçe düz
imparator ters
kupa şövalyesi düz
para sekizlisi düz
kılıç kralı ters
azize ters

Canım yapmak istediğin o kadar çok şey var ki. Nerden başlayacağınnı şaşırmışsın. Bazıları gerçekleşiyor bazıları ise biraz sorunlu çıkmış.
İsteklerinden birinde bir bayan var anne gibi duruyor sanki. Çok temiz bir dileğin var bu kişiyle ilgili.
Diğerind bir erkek çıkmış hafif yapılı biri. Bu kişiyle karşııklı görüşme hayal etmişsin önü açık duruyor görüşebilirsiniz yani.
7 rakamı var birkaç yerde, c-ç harfi var. İki olumsuz olayın ardından olumlu bir durumla karşılaşacaksın bu dileğinde de.
Üç dileğinin ön kapalı ama açmak senin elinde. Kısmetlerin var ama kendin kapatmışsın.
Bir dönemin çok kapalı çıkmış. Bu dönem geçti mi geçmedi mi bilemiyorum ama başın çok ağrıyacak bu dönemde. Karmaşa ve sıkıntı stres görünüyor.

sorunun olmayacağını tahmin etmiştim :)
yakın bir zamanda bir haksızlığa uğramışsın ama isteseydin bunu önleyebilirdin.buna sebep senin otoriter insanların üzerinde hakimiyet kurmak istemen.yaşantından pek memnun değilsin bazı şeyleri değiştirmek istiyorsun bu değişiklik işle ilgili olabilir çalışıyormuydun canım hatırlamıyorum biraz sabretmen gerek.yeni bir ilişkiye başlamak istiyorsun ama kafanda maddi konular var daha çok. 3-5 gün önce bir fırsatı kaçırmışsın.yakında bir değişim yaşayacaksın ilişkin varmı eğer varsa onunla ilgili sorumluluk almanı gerektirecek birşey olabilir fakat belki senin istediğin gibi birşey olmayacak bu.

canım elini gezdirirken hissettiğin kartı çekip yazabilirsin herhangi bir sorum yok :)

canım birine kirilmissin ama gönlünü alacak lakin o insanin senin gönlünü almasini da senin yaninda olmasinida hic istemeyen biri var allah yardimcin olsun diyim çünkü tehlikeli biri
kaplumbağa çıkmış kaplumbağa ev demektir yalnız su an icin sorun olan şeyler var bu evle ilgili ama asilacak
ya sanki senin kismetine goz dikmis biri var hayret bise senin emeginle biyerlere gelmeye calisiyo gibi bu kadar one atlama hiçbi konuda hicbiseyin fazlasını yapma
sen uzulursun sonunda
bu arada sanki bir baskasinin hayallerini caliyormus gibi gorunuyorsun yanlış anlama biliyorsun demiyorum ama sanki birlikte oldugun insana cok asik biri var ve cok aci çekiyor ve sanırım bu insanla yüzyüze de gelmissin veya geleceksin
biseler daha görünüyor da falin beni kastı gülüm yaaa bikac gune tekrar koy da bi daha bakayım

bu arada bana Tarot bakarsan sevinirim

canım yaaa sen bana pas vermiyorsun ki hiç ahaahaha
neyse bana gerek yok
yalnız kalınca bana dönüş yaparsın artık napalım

Hosgeldin cnm falimi yorumlarmisin aksama bende kartlari acarim

canım 6 kişi bir araya toplanmış bir şey konuşuluyor. Merkezde biri var ve çok üzüntülü görünüyor. Diğerleri bu kişiyi teselli etmeye çalışıyor sanırım. Üç kişi destekliyor yardım etmeye çalışıyor. Diğer ikisi yanında gibi durup fenalık düşünüyor.
Canım başka da hiçbişey çıkmamış ki fincaında hiç mi sallamadın kız fincanı kapatırken :)
Tabağına bakayım :)
Canım hane içinde stres çıkmış. Ama kendinle veya ailenle ilgili bir durum değil bu. Dışarıdan iki kişi veya iki olayla ilgili bir durum.
Ç harfli biri var çok şanslı biri. Ama o da çok darda şu an.
Hane içine giren bir sürü insan var. Çok dedikodu var yahu. Canım dediğim gibi hanenizin içinde normalde hiçbir ey yok çok iyi her şey ama hane dışından size yansıyan şeyler var bunlar yüzünden canınız sıkılıyor ve mutsuz oluyorsun.

çalışıyordum ama bayramdan önce işten çıkarıldım umarım dediğin gibi olur daha iyi bir iş bulurum ve sevgilimle de ayrıldık

inşallah canım
falda çıkan belki yeni biridir belki de onunla barışacaksındır bilemiyorum ama güzel çıkmış canım

tamam canım
ben kendime karşı da adilimdir :) bir fala bir kart :)
canım sorum yok içinden gelen bir tane çeksen yeterli :)

meleklerin diyor ki dileğin oldu...

yüreğindeki gerçekleşti.bunu bil...

sana düşen ,endişe ve korkularını ışığa dönüştürmek.

elini ışığa uzat ve bırak o ışık ,avuçlarında tuttuğun dileğine dönüşsün...

etrafındaki karanlığın gün doğmadan önceki alacakaranlık olduğunu bil.o, sadece yeni doğan güne

zemin hazırlamak için koyu renk olmak zorunda ...bil ki dileğin geliyor .

en doğru zamanda ve en doğru şekilde ..bunu bil ve inan

bana ne diyor melekler birde yavuklunun isminin kaç harften oluştuğunu söylersen iskambil bakayım :))

melissadan benim için de bir kart çekermisin sorum ne zaman iş bulucam :) senin kartlar hep iyi şeyler söylüyo galiba bana mı öyle denk geliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…