hoşbuldum canım bakarım tabi ki :)
merhaba canım
hadi bakayım falına bak falıma
ne dersin
teşekkür ederim
jadaloz tarot açıcam merak ettiğin şeyi soru olarak fazla bahsetmeden sorarmısın
Canım kendi kendine büyütüp karartmışsın içini ama azıcık olaylardan sıyrılıp dışarıdan bir göz gibi baksan aslında pek bir sorun olmadığını göreceksin.
Hayatın çok güzel ve ferah görünüyor. Sıkıntılar dertler yorgunluklar herkesin hayatında var. Herkesin hayatında olandan çok daha büyük bir derdin yok çok şükür. İç sesini dinleyip huzur bulmalısın.
Uzun boylu denebilecek bir erkek var ve zayıf biri. Bir yola çıkıyor uğurluyorsun bu kişiyi. Yoplu çok aydınlık çıkmış ama sen üzülüyorsun gidiyor diye.
Başka bir yol daha var başka biri gidiyor bu yola da şişman birisi.
Canım çalışıyor muydun sen? Biri var sen olarak yorumluyorum bun, bir kişi sayesinde bir yükselmen olacak iş yaşamında. Ve şu anki durumuna göre daha çok sözünün geçtiği bir pozisyonda olacaksın ve senin yükümlülüğün altındaki insan sayısı artacak. Biraz sert misin iş yaşamında :) bazı kişilerin boynu bükük çıkmış belki çok hata yapıyorlardır :) senin daha üstünde çalışan biri senin canını sıkabilir sen de diğerlerine biraz sert çıkabilirsin konu hakkında.
İki kişi karşılıklı durmuş bir şey konuşuyor. Bunlar iki erkek. Erkeklerden biri diğerinin üzerine fazla gitmiş diğeri iki büklüm olmuş. Biraz zaman geçince baskın olan diğerini sevmeye başlamış ve tavırları değşmiş ona karşı. Biraz dha zaman geçince samimi olmaya başlamışlar. Vee sonunda ghüzel olaylar olmuş. Bunu şöyle yorumladım canım, erkek arkadaşın kendini sevdirme çabasında olacak ve başaracak :) ve güzel bir mutluluk bekliyor sizi kavuşma görüyorum ben fincanında :)
Bir bayan var sigara içen biri bu kişi. Çok kibirli ve burnu havada. Arkasında pek kişi kalmamış kendinden uzakaştırmış herkesi. Tek bir kişi kalmış yanında ama yakjında onu da kaybedecek gibi druuyor.
Hane içi çok ferah çıkmış canım. Hane dışından iki tane olumsuz haberin gelicek sana ama çok fazla takıycksın bunları. Brine yardım eli uzatabilirsin.
Bu kadar görebildim canım bir iki foto çok bulannıktı pek yorumlayamadım onları
bekliyorum tarotumu :)
jado tarot yorumlarım. Falımi koydum bakar misin.
kahve soğuyana kadar istersen ben sana kart açayım...
istediğn kadar soru sor...
canım elini gezdirirken hissettiğin kartı çekip yazabilirsin herhangi bir sorum yok :)
canım birine kirilmissin ama gönlünü alacak lakin o insanin senin gönlünü almasini da senin yaninda olmasinida hic istemeyen biri var allah yardimcin olsun diyim çünkü tehlikeli biriEki Görüntüle 776844 Eki Görüntüle 776845 Eki Görüntüle 776846 Eki Görüntüle 776847 Eki Görüntüle 776848 Eki Görüntüle 776849
falımı yorumlayan altına hangi faldan istiyorsa yazabilir
Hosgeldin cnm falimi yorumlarmisin aksama bende kartlari acarim
çalışıyordum ama bayramdan önce işten çıkarıldımumarım dediğin gibi olur daha iyi bir iş bulurum ve sevgilimle de ayrıldık
tamam canım
ben kendime karşı da adilimdir :) bir fala bir kart :)
canım sorum yok içinden gelen bir tane çeksen yeterli :)
meleklerin diyor ki dileğin oldu...
yüreğindeki gerçekleşti.bunu bil...
sana düşen ,endişe ve korkularını ışığa dönüştürmek.
elini ışığa uzat ve bırak o ışık ,avuçlarında tuttuğun dileğine dönüşsün...
etrafındaki karanlığın gün doğmadan önceki alacakaranlık olduğunu bil.o, sadece yeni doğan güne
zemin hazırlamak için koyu renk olmak zorunda ...bil ki dileğin geliyor .
en doğru zamanda ve en doğru şekilde ..bunu bil ve inan
meleklerin diyor ki dileğin oldu...
yüreğindeki gerçekleşti.bunu bil...
sana düşen ,endişe ve korkularını ışığa dönüştürmek.
elini ışığa uzat ve bırak o ışık ,avuçlarında tuttuğun dileğine dönüşsün...
etrafındaki karanlığın gün doğmadan önceki alacakaranlık olduğunu bil.o, sadece yeni doğan güne
zemin hazırlamak için koyu renk olmak zorunda ...bil ki dileğin geliyor .
en doğru zamanda ve en doğru şekilde ..bunu bil ve inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?