teşekkür ederim güzel baktınız :) peki bu gelen kişi o ypğunlaştığım kişi mi yeni biri mi?
Eki Görüntüle 778828 Eki Görüntüle 778829 Eki Görüntüle 778830 Eki Görüntüle 778831 Eki Görüntüle 778832 Eki Görüntüle 778833 Eki Görüntüle 778834 Eki Görüntüle 778835 Eki Görüntüle 778836
falına baktıklarım banada bakabilir mi kızlar lütfeeeeeeeeeen
yoğunlaştığın kişi canım öyle görünüyo çünkü.az bi zamanı kalmış sabret
banada bakar mısın ekledim falımı
inşallah:) baktım yorumlayabildiğim kadarıyla :)
sen bütün sıkıntılarını atıyosun ama etraafında o kadar dedikodu var ki.çevrendeki insanlara çok fazla bişey anlatma bence.kafanı çok karışıtırıyolar.seni hep biriyle gördüm falda kavuşma gibi.adında s t olabilir.hep yolunda bu kişi var hep onla gidiyosun bi yerlere gibi çıkmış.küçük küçük 3 tane bir tanede çok büyük haberin var.aile ortamı karışık gibi biraz sorunlu sanki ama bilemiyorum
teşekkür ederim canımkeşke eski sevgilimin dönüşünüde görseydin:))
ne güzel bakmışsın canım , teşekkürler..:))
Senin için ileride bariz bir sıkıntı gündeme gelecek ama eğer bir büyüğünü dinlersen bu sıkıntıdan çıkışın var, ve hatta kazançlı bile çıkabilirsin.Şu an için için sıkıntılı canım. Gönül işlerin sıkıntı yaratıyor ama kısa sürede haber alacaksın beklediğin biriyle ilgili. Bu arada bir kadın var onun da canı karşılıksız bi aşkla sıkkın gibi...
ne güzel bakmışsın canım , teşekkürler..:))
Senin için ileride bariz bir sıkıntı gündeme gelecek ama eğer bir büyüğünü dinlersen bu sıkıntıdan çıkışın var, ve hatta kazançlı bile çıkabilirsin.Şu an için için sıkıntılı canım. Gönül işlerin sıkıntı yaratıyor ama kısa sürede haber alacaksın beklediğin biriyle ilgili. Bu arada bir kadın var onun da canı karşılıksız bi aşkla sıkkın gibi...
rica ederim:) diğer kısımlardan tutan oldu mu,derdimiz aynı desene
inşallah:) baktım yorumlayabildiğim kadarıyla :)
kızlar bi el atın bakanın kahve ya da iskambiline bakabilirim :))
Eki Görüntüle 778695 Eki Görüntüle 778707 Eki Görüntüle 778705 Eki Görüntüle 778703 Eki Görüntüle 778702 Eki Görüntüle 778704 Eki Görüntüle 778699 Eki Görüntüle 778698 Eki Görüntüle 778697 Eki Görüntüle 778706 Eki Görüntüle 778708
aay haber alıcak mıyım hadi kız hayırlısı:))
bakıcam şimdi seninkine ben de yükledim sen de bakarsan çok sevinirim canım :)
[/QUOTE]
evet yaaçok istiyorum gelsin ama bakalım.
ben de öyle çok istiyorum
öyle umuyoruminşallah döner canım ya
çok fazla yol çıkmış sana uzun uzun.bir yolun ucunda kalp çıkmış.içinde çok sıkıntı var kafana çok şey takmışsın.ikili görüşmeler var çok fazla biriyle el ele çıkmışsın. başka bir ikili görüşme var ve erkek kötü birinin etkisi altında o kişi onu yönlendirmeye çalışıyor sanki elinden tutup götürücek nerdeyse ama bırakmamışsın.iki tane kötü göz var sende.büyük ç harfi çıkmış sınıktıda.iki erkek kavga etmiş sanki bir yerde.yoğun bir dönem olacak senin için insan ilişkileri açısında hareketli bir dönem olacak.
benimkine de bakarsan sevinrim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?