Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

hayatında bazı şeyleri halletmişsin o açılardan kafan rahat ama insan ilişkilerinde sanırım bazı problemler var kafan bazı nedenlerden dolayı karışık kişilerden dolayı olaylardan dolayı bu nedenle huzur bulamıyorsun. çok net bir erkek yüzü gördüm kısa saçlı olgunca biraz bu sanki saçları omzunda olan bir kadına yüzünü ters dönmüş kadın ona bağırıyor aralarında bir sorun yaşanabilir.etrafında sinsi biri var haytında etkili bu kişi dikkatli ol. yine başka bir adam gördüm sanki güçsüz düşmüş gibi ama o durumdan kurtulacak. uzun elbiseli bir yere gidebilirsin ve burada yeni bir tartışma gördüm. hane temiz ama büyük bir sıkıntınız da var sanki.dileğin kabul olacak ama engelleri aştıktan sonra.

ne güzel bakmışsın canım , teşekkürler..:))

Senin için ileride bariz bir sıkıntı gündeme gelecek ama eğer bir büyüğünü dinlersen bu sıkıntıdan çıkışın var, ve hatta kazançlı bile çıkabilirsin.Şu an için için sıkıntılı canım. Gönül işlerin sıkıntı yaratıyor ama kısa sürede haber alacaksın beklediğin biriyle ilgili. Bu arada bir kadın var onun da canı karşılıksız bi aşkla sıkkın gibi...

bakıcam şimdi seninkine ben de yükledim sen de bakarsan çok sevinirim canım :)

aay haber alıcak mıyım hadi kız hayırlısı:))

çok güzel 3 tane kısmetin var kocaman çok hayırlı.çok sıkıntın yok ama kafana taktığın şeyler kafanın karışık olduğu konular var.nembeyaz bir kalp çıkmış sana çok güzel.güzel bir döneme giriceksin.yakın zamanda aşkla ilgili bir sıkıntı yaşamışsın sanırım v harfi var.3 vakte kadar bir şeyler değişebilir bu konuda.ikili görüşmen çıkmış.haneye uzun elbiseli bir kadın gelicek.bu ara gelen gidenler var haneye ve devam edicek.haneniz temiz bireyler birbirine bağlı.

bakıcam şimdi seninkine ben de yükledim sen de bakarsan çok sevinirim canım :)

niyetin hakkında aslında umutsuzsun ama tutmuş :)) İleriye dönük olarak ilişkin ve bir yakının arasında kalabilirsin yada gönül işi diyim. İşine gelmeyecek bu kimsenin, çıkarlarını kaybedebileceğini düşünüyor. Ki durum dallanıp budaklanabilir. Şu anda sıkıntılısın ne yazık ki ( Adında B yada r harfi olan biri , bir erkek tarafından ki adam biraz lafa gitmiş. Kız için başka biriyle daha açık yollar olabilir...

[/QUOTE]

çok fazla yol çıkmış sana uzun uzun.bir yolun ucunda kalp çıkmış.içinde çok sıkıntı var kafana çok şey takmışsın.ikili görüşmeler var çok fazla biriyle el ele çıkmışsın. başka bir ikili görüşme var ve erkek kötü birinin etkisi altında o kişi onu yönlendirmeye çalışıyor sanki elinden tutup götürücek nerdeyse ama bırakmamışsın.iki tane kötü göz var sende.büyük ç harfi çıkmış sınıktıda.iki erkek kavga etmiş sanki bir yerde.yoğun bir dönem olacak senin için insan ilişkileri açısında hareketli bir dönem olacak.

benimkine de bakarsan sevinrim canım :)

çok fazla yol çıkmış sana uzun uzun.bir yolun ucunda kalp çıkmış.içinde çok sıkıntı var kafana çok şey takmışsın.ikili görüşmeler var çok fazla biriyle el ele çıkmışsın. başka bir ikili görüşme var ve erkek kötü birinin etkisi altında o kişi onu yönlendirmeye çalışıyor sanki elinden tutup götürücek nerdeyse ama bırakmamışsın.iki tane kötü göz var sende.büyük ç harfi çıkmış sınıktıda.iki erkek kavga etmiş sanki bir yerde.yoğun bir dönem olacak senin için insan ilişkileri açısında hareketli bir dönem olacak.

benimkine de bakarsan sevinrim canım :)[/QUOTE]

kötü göz derken beni sevmeyen kişiler mi ? bana zarar vermek isteyen. erkek başka birini mi götürmeye çalışıyor o kısmı tam anlamadım canım.

çok teşekkür ederim canım. ben kahve falından pek anlamıyorum ama gördüklerimi yazayım. istesen kartların varsa tarot kartı çek onları yorumlayım. olmadı internettende kart çekebilirsin.

Son düzenleme:

benimkine de bakarsan sevinrim canım :)[/QUOTE]

kötü göz derken beni sevmeyen kişiler mi ? bana zarar vermek isteyen. erkek başka birini mi götürmeye çalışıyor o kısmı tam anlamadım canım.

çok teşekkür ederim canım. ben kahve falından pek anlamıyorum ama gördüklerimi yazayım. istesen kartların varsa tarot kartı çek onları yorumlayım. olmadı internettende kart çekebilirsin.

çok teşekkür ederim canım. ben kahve falından pek anlamıyorum ama gördüklerimi yazayım. istesen kartların varsa tarot kartı çek onları yorumlayım. olmadı internettende kart çekebilirsin. [/QUOTE]

olsun canım önemli değil kartım yok senin varsa benim niyetim seçebilirsin istersen fark etmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…