Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
ben geldim canımmmmm

yine kavuşma görüyorum ben 2 kişi elele çok mutlu.kimse yok etrafta karışan eden.ama bu sürece kadar kafan allak bullak çok karışık herşey herkes.biri var uzun saçlı yüzü küçük gibi arkandan sinsice ilerliyo.ya senin kötü bi haberin var.bu sevgili aileyle ilgili değilde çevrenle tanıdığın biriyle ilgili.ve yakın zamanda bu haber etkileniceksin.Allah korusun ama.akrabandan 2 kişi var bunlar kardeş mi anne kız mı bilmiyorum bildiğin çekemiyolar seni.bu aralar çok sıkıntılısın ama geçicek sıkma bu akdar içini ferah tut

bi kız var uzun kabarık etekli gibi.senin beklediğin bi haberi sana getiriyo ve bu çok yakın zamanda aslında pek istemediğin bi cevap bu haber ama olsun diceksin hiç gelmemesinden iyidir.birine sırtını döndüğünü görüyorum ben.bu senin boylarında biri ne şişman ne zayıf.bir erkek var zayıf bu senden uzun biraz.bunun senin önünde diz çöktüğünü görüyorum sen beklemiyosun bunu aslında amma olucak bence.bir arkadaşında olabilir bilmyorum hani ama erkek.hatta böyle rüzgarlı günde olucak bu:)için sıkıntılı ama bazı şeylere takmışsın sen.bi bebek haberi var.bide 3 kişi bi konuşman var sen tek kalıyosun bu konuşmada çemkiriyoalr gibi sana bu kadar canım. benim kahvemede bakar mısın ön sayfadaydı

bakarım canım yükliycek misin yoksa önceki sayfalarda kalan falına mı bakayım

öncekine bakar mısın canım eskidi galiba dün eklemiştim ama:)) bugün içmedim akşama içerim kahve yada akşama bakarsın :) ben senin bu fincanınada bakayım olmadı bi kahve bi iskambil yaparız hehehe

öncekine bakar mısın canım eskidi galiba dün eklemiştim ama:)) bugün içmedim akşama içerim kahve yada akşama bakarsın :) ben senin bu fincanınada bakayım olmadı bi kahve bi iskambil yaparız hehehe

tamam bakayım öncekine akşam birer daha fallaşırız :)
sen bu fincana bakma benim sana fal borcum var :) sonraki yüklediğimde fallaşırız karşılıklı :)

canım 2 kişi elele tutuşmuş kavuşma var.5 tane yolun var 3ünde bu nişanlınlasın 2sinde arkadaşlarınla.çok sıkıntılı görmedim seni nişanlın odaklı çıkmış hep.sanki bi haber bişey bekliyosun.birz daha zamanı var ama olucak istediğin.küçük küçük haberlerin var ama çokta önemli haberler değil.ben birinin düşüşünü görüyorum.tepetaklak oluyo bu sen değilsin yada nişanlın.ama kalıplı bi erkek.geri her yerde siz çıkmışsınız vallahi çok mutlusunuz nazar değmesiiin

kızlaar ben geldim depresyonun dibi olarak:))

Canım o kadar çok düşüncen var ki aklında çok kararsızsın.
Bir erkekle ilgili düşüncen var kızıyorsun galiba bu kişiye davranışlarından ötürü ama o erkek bişeyin içinde sıkışıp kalmış. Çıkar yol bulamıyor çok çıkmazda. Ve üzerine giden biri var bu kişinin sen misin bi başkası mı bilemiyorum ama yangına körükle gidiyosun derler ya aynı öyle.
Canım kafanda kurduğun şeyler çok karamsar ama bu karamsarlık senden kaynaklı değil. Etrafını çevrelemiş bir sürüngen var. Seni saçma sapan sözlerle dolduruyor kafanı karıştırıyor.
İki kişi karşılıklı oturmuş bir konu hakkında uzlaşmaya çalışıyor. Biri erkek biri bayan bu kişilerin. Etraflarında çok laf söz var özellikle de erkekten tarafta ama erkek çok umursamıyor bunları.
Bebekli bir kadın var üç kişi hakkında sıkıntısı var bu kadının. Bu kişiler daha gerçek yüzlerinin çok azını göstermişler. Çok sorunlu insanlar gibi görünüyor.
Tabağın çok kapalı çıkmış canım.
Sana gelen bir kısmet var gönül işi anlamında bir kısmet. Kocaman bir balığın üzerinde kocaman bir kalp çıkmış. Çok temiz ve aydnlık görünüyor. Şu an olan bir şey değil ama bu gelecek sana ilerleyen zmanda.
buu kadar görebildim canım

teşekkür ederim canım :)
bi fal borcum daha oldu sana şimdi :)
sen hangisinden istediğini yaz canım bakarım ben, şimdi az dışarı çıkıcam ruhum daraldı

tamam anlaştık kahve yorumlayalım :)
yüklediğimiz fallar eskidi :) yeni kahveler içip yükleyelim sen de yükle ben de yükleyim :)

Anlaştık saat 23 gibi atalım fotoları :)

Teşekkür ederim canım. Sende yenisini içip yükle yorumlarım :)

bana fal bakana ben de bakarım kızlar resimleri yüklüyorum :)

çok büyük bir nazar var sende.bir yolu var karanlık bi yol aslında bu ama orda biriyle elelesin bu yolun sonunda yani.sen böyle yıkılmışsın sanki bi ağaca çarpmışsın kalmışsın gibi.aslıdna bu yol dışında 2 yolun daha var ve aslında o yollar doğru senin için de sen kabullenmiyosun:)için karanlık senin karamsarsın.sen sanki bi kişi için yoğunlaşmışsın.çevrende kötü insanlar yok aslında kendi içinde karamsarsın.belki biraz anlatsan rahatlıcaksın.kalbin var canıım biri sürüne sürüne geliyo resmen sana:)) dileğin olucak hemde kısa zamanda

sen bütün sıkıntılarını atıyosun ama etraafında o kadar dedikodu var ki.çevrendeki insanlara çok fazla bişey anlatma bence.kafanı çok karışıtırıyolar.seni hep biriyle gördüm falda kavuşma gibi.adında s t olabilir.hep yolunda bu kişi var hep onla gidiyosun bi yerlere gibi çıkmış.küçük küçük 3 tane bir tanede çok büyük haberin var.aile ortamı karışık gibi biraz sorunlu sanki ama bilemiyorum

teşekkür ederim güzel baktınız :) peki bu gelen kişi o ypğunlaştığım kişi mi yeni biri mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…