teşekkür ederim canım
istediğin falı yazmamışsın hangisinden bakayım sna?
Hoşbuldum, Biraz geç oldu cevabım ama kahve yorumum daha iyi sanırım :)
Sende yüklersen yorumlayabilirim :)
ben geldim canımmmmm
Selamm
Benim falıma bakanın kahve veya tarot falına bakabilirim :)
Fotolar çıkmıştır umarım :44:
Eki Görüntüle 778547 Eki Görüntüle 778548
Eki Görüntüle 778549 Eki Görüntüle 778550
Eki Görüntüle 778551 Eki Görüntüle 778552
kahveme bakar mısın canım
bakarım canım yükliycek misin yoksa önceki sayfalarda kalan falına mı bakayım
öncekine bakar mısın canım eskidi galiba dün eklemiştim ama:)) bugün içmedim akşama içerim kahve yada akşama bakarsın :) ben senin bu fincanınada bakayım olmadı bi kahve bi iskambil yaparız hehehe
Eki Görüntüle 778592 Eki Görüntüle 778593 Eki Görüntüle 778594 Eki Görüntüle 778595 Eki Görüntüle 778597 Eki Görüntüle 778599
falıma bakana fal bakarım (bir fala bir fal)
kızlaar ben geldim depresyonun dibi olarak:))
canım 2 kişi elele tutuşmuş kavuşma var.5 tane yolun var 3ünde bu nişanlınlasın 2sinde arkadaşlarınla.çok sıkıntılı görmedim seni nişanlın odaklı çıkmış hep.sanki bi haber bişey bekliyosun.birz daha zamanı var ama olucak istediğin.küçük küçük haberlerin var ama çokta önemli haberler değil.ben birinin düşüşünü görüyorum.tepetaklak oluyo bu sen değilsin yada nişanlın.ama kalıplı bi erkek.geri her yerde siz çıkmışsınız vallahi çok mutlusunuz nazar değmesiiin
teşekkür ederim canım :)
bi fal borcum daha oldu sana şimdi :)
sen hangisinden istediğini yaz canım bakarım ben, şimdi az dışarı çıkıcam ruhum daraldı
tamam anlaştık kahve yorumlayalım :)
yüklediğimiz fallar eskidi :) yeni kahveler içip yükleyelim sen de yükle ben de yükleyim :)
bi kız var uzun kabarık etekli gibi.senin beklediğin bi haberi sana getiriyo ve bu çok yakın zamanda aslında pek istemediğin bi cevap bu haber ama olsun diceksin hiç gelmemesinden iyidir.birine sırtını döndüğünü görüyorum ben.bu senin boylarında biri ne şişman ne zayıf.bir erkek var zayıf bu senden uzun biraz.bunun senin önünde diz çöktüğünü görüyorum sen beklemiyosun bunu aslında amma olucak bence.bir arkadaşında olabilir bilmyorum hani ama erkek.hatta böyle rüzgarlı günde olucak bu:)için sıkıntılı ama bazı şeylere takmışsın sen.bi bebek haberi var.bide 3 kişi bi konuşman var sen tek kalıyosun bu konuşmada çemkiriyoalr gibi sana bu kadar canım. benim kahvemede bakar mısın ön sayfadaydı
kahvemi içiyoruuum
bana fal bakana ben de bakarım kızlar resimleri yüklüyorum :)
kızlar bi el atın bakanın kahve ya da iskambiline bakabilirim :))
Eki Görüntüle 778695 Eki Görüntüle 778707 Eki Görüntüle 778705 Eki Görüntüle 778703 Eki Görüntüle 778702 Eki Görüntüle 778704 Eki Görüntüle 778699 Eki Görüntüle 778698 Eki Görüntüle 778697 Eki Görüntüle 778706 Eki Görüntüle 778708
çok büyük bir nazar var sende.bir yolu var karanlık bi yol aslında bu ama orda biriyle elelesin bu yolun sonunda yani.sen böyle yıkılmışsın sanki bi ağaca çarpmışsın kalmışsın gibi.aslıdna bu yol dışında 2 yolun daha var ve aslında o yollar doğru senin için de sen kabullenmiyosun:)için karanlık senin karamsarsın.sen sanki bi kişi için yoğunlaşmışsın.çevrende kötü insanlar yok aslında kendi içinde karamsarsın.belki biraz anlatsan rahatlıcaksın.kalbin var canıımbiri sürüne sürüne geliyo resmen sana:)) dileğin olucak hemde kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?