Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

olsun canım önemli değil kartım yok senin varsa benim niyetim seçebilirsin istersen fark etmez:)[/QUOTE]

kartlarımı arkadaşıma verdim canım. ben sadece yorum yapıyorum. o zaman sana kahve falı bakayım. bakalım tutturabiliyor muyum

kötü göz derken beni sevmeyen kişiler mi ? bana zarar vermek isteyen. erkek başka birini mi götürmeye çalışıyor o kısmı tam anlamadım canım.

çok teşekkür ederim canım. ben kahve falından pek anlamıyorum ama gördüklerimi yazayım. istesen kartların varsa tarot kartı çek onları yorumlayım. olmadı internettende kart çekebilirsin.[/QUOTE]

evet bir nevi nazar değiren kişiler diyebiliriz çok iyi olduklarını söyleyemem. hayır erkek götürmüyor senin elini tuttuğun kişiyi kötü etkileyen biri var o sana dönük ama öbür kişi onu çekmeye çalışıyor başaramayacak yine de dikkatli ol

bana fal bakana ben de bakarım kızlar resimleri yüklüyorum :)

canım içini karartmışsın. burda orta boylu birisi var.bu kişinin kafasında ağır bir yük çıkmış. sanırım çok olumsuz düşünüyor birşeyleri ve kendi içine dönmüş. 2 yola çıkacaksın ve sonra bu iki yol kesişiyor. yani tek bir yere gitmiş oluyor. burda topluca birisi var ve önünde engeler duruyor. uzaklardan bir kalp daha geliyor fakat önündeki engelleri geçemiyor gibi. ufak ufak göz yaşların var. sürüngen gibi uzun iri gövdeli biri çıkmış. onun altında da 2 göz var. seni takip ediyorlar gizlice.
eğer dilek tuttuysan gerçekleşecek gibi duruyor.

Son düzenleme:

ilk kısımlarını tutturdun canım. bakalım sonu nası olacak yaşayıp görücez sağol:)

Özlem duyuyorsun canm ve bu yüzden kendini üzgün hissediyorsun fakat yakinda sana beklenmedik bi yolculuk gözüküyo sansli birde Haberin var... Kaybettigin bisey var ve bu yüzden kendini yargiliyorsun evine bi hediye gelecek bu hediye ye karsi dikkatli ol canm sana sanssizlik getirebilir

canım bana da kart açar misin. Sana kahve falı ya da tarot bakarım. :)

beklenmedik mi hmm..haberim ondan mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…