kötü göz derken beni sevmeyen kişiler mi ? bana zarar vermek isteyen. erkek başka birini mi götürmeye çalışıyor o kısmı tam anlamadım canım.
çok teşekkür ederim canım. ben kahve falından pek anlamıyorum ama gördüklerimi yazayım. istesen kartların varsa tarot kartı çek onları yorumlayım. olmadı internettende kart çekebilirsin.
çok fazla yol çıkmış sana uzun uzun.bir yolun ucunda kalp çıkmış.içinde çok sıkıntı var kafana çok şey takmışsın.ikili görüşmeler var çok fazla biriyle el ele çıkmışsın. başka bir ikili görüşme var ve erkek kötü birinin etkisi altında o kişi onu yönlendirmeye çalışıyor sanki elinden tutup götürücek nerdeyse ama bırakmamışsın.iki tane kötü göz var sende.büyük ç harfi çıkmış sınıktıda.iki erkek kavga etmiş sanki bir yerde.yoğun bir dönem olacak senin için insan ilişkileri açısında hareketli bir dönem olacak.
benimkine de bakarsan sevinrim canım :)
olsun canım önemli değil kartım yok senin varsa benim niyetim seçebilirsin istersen fark etmez:)
bana fal bakana ben de bakarım kızlar resimleri yüklüyorum :)
canım içini karartmışsın. burda orta boylu birisi var.bu kişinin kafasında ağır bir yük çıkmış. sanırım çok olumsuz düşünüyor birşeyleri ve kendi içine dönmüş. 2 yola çıkacaksın ve sonra bu iki yol kesişiyor. yani tek bir yere gitmiş oluyor. burda topluca birisi var ve önünde engeler duruyor. uzaklardan bir kalp daha geliyor fakat önündeki engelleri geçemiyor gibi. ufak ufak göz yaşların var. sürüngen gibi uzun iri gövdeli biri çıkmış. onun altında da 2 göz var. seni takip ediyorlar gizlice.
eğer dilek tuttuysan gerçekleşecek gibi duruyor.
ilk kısımlarını tutturdun canım. bakalım sonu nası olacak yaşayıp görücez sağol:)
Ben geldimmm :))))
hoşgeldin canıım.bana fal bakar mısın ya:)) kahveme yada çingene tarotu
tarot acayim cnm kahve bilmiyorum gecen gün söz vermistim zaten
Özlem duyuyorsun canm ve bu yüzden kendini üzgün hissediyorsun fakat yakinda sana beklenmedik bi yolculuk gözüküyo sansli birde Haberin var... Kaybettigin bisey var ve bu yüzden kendini yargiliyorsun evine bi hediye gelecek bu hediye ye karsi dikkatli ol canm sana sanssizlik getirebilir
Özlem duyuyorsun canm ve bu yüzden kendini üzgün hissediyorsun fakat yakinda sana beklenmedik bi yolculuk gözüküyo sansli birde Haberin var... Kaybettigin bisey var ve bu yüzden kendini yargiliyorsun evine bi hediye gelecek bu hediye ye karsi dikkatli ol canm sana sanssizlik getirebilir
canım bana da kart açar misin. Sana kahve falı ya da tarot bakarım. :)
beklenmedik mi hmm..haberim ondan mı canım?
hayir canm ondan degil bi yerden olabilir Ya da baska birisinden
yaa oooof ondan olsaydı keşkeee
bosver canm Ya belki beklediginden daha güzel bi cevap gelir daha Mutlu olursun seni cok iyi anliyorum ama hayatta devam ediyo gencsin hayatini yasamaya bak erkekler hak etmiyo inan bana
evet doğru söylüyosunda işte gönül napıcaksın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?