Selamm
Benim falıma bakanın kahve veya tarot falına bakabilirim :)
Fotolar çıkmıştır umarım :44:
iş yerinde değişiklik ve başarı olsun noluurr :)
ya tatilde birine fal baktırdım, 2 yıl önce de baktırmıştım kadının dedikleri çıkmıştı. ayrılabilirsiniz falan dedi kadın korktum valla.
teşekkür ederim canım
senin falını açayım canım
canım bu falda duygu yoğunluğu yaşayan sen olarak görünüyorsun. erkek kendi halinde kendi yağında kavruluyor. senin duyguların çok karmaşık çıkmış ne istediğinden pek emin değilsin galiba. özlem duyuyorsun bu çocuğa karşı görüşmek istiyorsun hatta ondan gelecek bir teklifi bir haberi bekliyorsun. ama bir yanında hiçbirini istemiyor, aman boşver tek yaptığı şey sorun çıkarmak diyorsun. duygularında etkisi olan bir arkadaşın var senin esmer bir kız. senin üzerinde etkisi çok olumlu mu olumsuz mu bilemiyorum ama hayatının baş köşesine yerleştirdiğin biri
ondan yana birşey çıkmadı değil mi ? kart falan yok. evet çok gel git yaşıyorum. hayatımda sorundan başka bir şey yaratmadı. peki açıktenli kızla bu çocuk içinde açar mısın ? sana kahve falı bakarım.
yok canım erkekten tarafta kart çıkmadı.
açayım canım
canım bak yine aynı şey çıktı. bedenleri yan yana bunların ama kalpleri arasına girmiş başka bi kız var. ben bu kızı sen diye yorumluyorum çocuğun aklı fikri kalbi hala sende. seni özlüyor ve özlemi hayatında sorunlara yol açıyor. belki mutluluğu başkasında arıyor ama dilediği gibi olmuyor hayatı. bir yanı hep eksik. aklı sende. yanıındaki kkızı da mutsuz ediyor..
fincan fotolarımmı yüklüyrum canım şimdi ama tarot bakabilirsen daha çok sevinirim. yine de sen hangisine bakmak istiyorsan ona bak :)
evde boş oturyorum canım. artık kitap okumakta istemiyorum. bütün sene yeterince yoruldum. midem kalkıyor kitap görmekten. ikisinide yorumlamaya çalışırım. sorun değil. :)
ayrıca çok teşekkür ederim. beni kırmadın.
Eki Görüntüle 778592 Eki Görüntüle 778593 Eki Görüntüle 778594 Eki Görüntüle 778595 Eki Görüntüle 778597 Eki Görüntüle 778599
falıma bakana fal bakarım (bir fala bir fal)
kpss kitapları mı kız :) insan deliriyor o kitapların içinde.
o zaman sen de bi fal daha seç bakayım bende sana :)
nişanlım adına çektim cnım kartları
değnek dörtlüsü ters
dünya düz
azize ters
para kraliçesi ters
joker düz
kupa ası düz
kupa üçlüsü ters
araba ters
imparator ters
kılıç kralı ters
genelde aynı kartları çekiyorum o kadar kart içinden çok ilginç :)
Canım kocaman bir kalp var. kalbin üzerinde de karşılıklı 2 kişi el ele tutuşmuşlar. Sanırım onlar sizsiniz. Yollarının çoğu açık. 1 yolun kapalı gözüküyor. Yolunun birinde seni bekleyen biri var. sen karşıdaki kişiye küt saçlı birinden bahsediyorsun. Başka bir yolunda da göbekli bir adamla konuşuyorsun. Kocaman bir S harfi çıkmış . etrafı karanlık gözüküyor. Sıkıntılı birisi sanırım. Dertler derya olmuş sanki. Senin bir adağın var mı ? koyun gibi bir şey var.
Tabağın tamamen boşalmış gözüküyor. Kalbindeki bütün sıkıntıları atıyorsun. Tabakta uzaklardan birbirine bakan 2 kişi var.
tarot kartı seçer misin ? bu günlük iskambil yeter gibi .:)
gerçekten çok istikrarlısın. hep aynı kartları çekiyorsun. :) ooo ilk kartın çok güzel çıkmış. güzel bir haber alacaksın. kutlama var gibi. evlilik kartların açılmış.yalnız sen sabırsız duruyorsun ve evlilik düşünceleriniz ters gelmiş.geçmişte sorunlar olmuş. ikinizde sorun yaratmışsınız. kartlar size yep yeni bir başlangıç veriyor. yep yeni birşeylere adım atacaksınız. her alanda bolluk bereket sizi bekliyor. ne olduysa birden kartlar ters döndü. yer değişikliğinden vazgeçilmiş. sen babanın evliliğinize engel koymasından korkuyorsun sanki. gelecekte kurnaz bir adam çıkmış. bazı kırıcı konuşmalar duyabilirsin.
tabi bunların hepsi fal. ne demişler fala inanma falsız da kalma .
teşekkür ederim canım
ah o S :) kayınbabam benceadağım var ama hayvan olarak bi adak değil canım. dileğim gerçekleşmedi henüz :)
tamam tarot çekeyim :)
canım şu an çok istediğin bir şey var bunu elde edeceksin ama elde ettiğin zaman fark edeceksin ki artık onu istemiyorsun. o kadar çok beklemişsin ki gelmesi seni mutlu etmiyor.
hayatta her zaman hedeflediğin bir şeyler oluyor. hedefine ulaştığında bir başka hedef buluyorsun kendine. böylelikle huzurlu mutlu hissediyorsun kendini.
aşırı bir çalışma döeminden geçmişsin ve bu seni çok fazla yormuş. hastalıklara bile sebep olmuş.
yeni ilişkiler kuracağın bir ortamın olacak canım. sosyal ilişkiler mi gönül ilişkisi mi bilemiyorum.
yaşlandım yemin ediyorum evliliği beklerken
inşallah güzelleri çıkar kötüleri çıkmaz
teşekkür ederim canım
yaşlandım yemin ediyorum evliliği beklerken
inşallah güzelleri çıkar kötüleri çıkmaz
teşekkür ederim canım
bi de evlilikten sonrası var. koca bebek büyüteceksin .allah sabır versin.
amin :) bebişlere alışığım koca bebişler de idare edilir heralde
selam hoşgeldin :)
hangisinden baktırmamızı önerirsin peki kahve yorumun mu daha iyi tarot yorumun mu?
ona göre yükleme yapayım, senin fallına bakarken sen de benimkine bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?