jadaloz sende benim falıma bakarmısın
Teşekkür ederim canım yorumun için
Senin de için çok sıkkın çıkmış. Özellikle duygusal manada bir kırgınlığın bir üzüntün var. Yakın zamanda olmuş veya olacak. Geçmişin acılarından sıyrılmaya çalışıyorsun.
Seni mutsuz etmeye çalışan bir bayan var beyaz tenli siyah saçlı gözleri iri.
Bir büyüğünün karşısına geçmişsin. Bir fikir paylaşımı var ama senin hoşuna gitmiyor.
Dileklerinin önünde hep engeller çıkmış.
Br şey için birilerinden yardım alacaksın. Baya zrlu bir süreç seni bekliyor ama yardımsız yapman imkansız bu şeyi.
Kalbin ikiye bölünmüş karşşılıklı bir konuşman var canını sıkabilir. Konuşmanız düşündüğün kaddr iyi gitmeyebilir canım.
canım bana da iskambil açar mısın ? ikimizde kumral. ben daha koyuyum.
yaz canım :)
canım bana da iskambil açar mısın ? ikimizde kumral. ben daha koyuyum.
güç düz
değnek ası ters
değnek kraliçesi düz
para ası ters
kılıç ası düz
para ikilisi düz
dünya ters
para yedilisi düz
aşıklar düz
değnek beşlisi ters
açıyorum canım ben de falını
canım bütün gücün sende olduğu görülüyor. geçmişte elinize bir fırsat geçiş ve şansı değerlendirememişsiniz. fırsatı tepmişsiniz. sonunda bir karar varmışsınız . yalnız dikkatli olmanız gerekiyor. biraz daha sabır. nişanlın çok çalıştığı görülüyor ve daha çok çalışıp çabalamalı. gerçek aşkı bulduğunu düşünüyorsun.hayalini kuruyorsun. :)ve aranızda geçen tartışmalar düzelecek. bazı şeyler zamanla rayına oturacak.
Kim var fallasmaya bakalim :)))
ben melek kart açıyorum...
sen neler yapıyorsun?
cingene tarotu :)) acemiyim daha ama tutuyo bazen iste :))
hhmm bana bakarmısın o zaman ...
genel olarak yani... :) özel sorum yok...
bende sana kart açayım
Sana askla ilgili sans karti geldi sevdigin kisi varmi bilmiyorum ama bu yüzden Yani o kisi yüzünden üzgünsün... Beklemedigin bi yerden Para gelecek sana... Kaybettigin biseye özlem duyuyorsun bi Haber bekliyosun birisinden bi Adam var yasli bi Adam evinden birisi galiba kötü bi Haber alabilir ve kendini yargilayacagin bi olay yasayacaksin
ayy dediğin hepsi çok doğru...
gelecektekileri hariçdoağal olarak şuan belirsiz
canım aşk hayatın için kartın diyor ki kabuğunu kır
olduğun kişi ol ..hem kendine hem dünyaya karşı artık kendin olma vaktin geldi :)
sanırım aşık olduğun zaman veya hayatında biri olduğu zaman
kendini kısıtlıyor ve başka biri olarak takdim ediyorsun..
mesela kıskançsındır normalde ama ona özgür kız rölü oynuyorsun vs. gibi
işte asıl sen olduğun zaman doğru kişi gelicek sana
Sana askla ilgili sans karti geldi sevdigin kisi varmi bilmiyorum ama bu yüzden Yani o kisi yüzünden üzgünsün... Beklemedigin bi yerden Para gelecek sana... Kaybettigin biseye özlem duyuyorsun bi Haber bekliyosun birisinden bi Adam var yasli bi Adam evinden birisi galiba kötü bi Haber alabilir ve kendini yargilayacagin bi olay yasayacaksin
canım bana çingene falı bakar misin. Bende tarot ya da kahve falı bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?