Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
jadaloz sende benim falıma bakarmısın

Teşekkür ederim canım yorumun için
Senin de için çok sıkkın çıkmış. Özellikle duygusal manada bir kırgınlığın bir üzüntün var. Yakın zamanda olmuş veya olacak. Geçmişin acılarından sıyrılmaya çalışıyorsun.
Seni mutsuz etmeye çalışan bir bayan var beyaz tenli siyah saçlı gözleri iri.
Bir büyüğünün karşısına geçmişsin. Bir fikir paylaşımı var ama senin hoşuna gitmiyor.
Dileklerinin önünde hep engeller çıkmış.
Br şey için birilerinden yardım alacaksın. Baya zrlu bir süreç seni bekliyor ama yardımsız yapman imkansız bu şeyi.
Kalbin ikiye bölünmüş karşşılıklı bir konuşman var canını sıkabilir. Konuşmanız düşündüğün kaddr iyi gitmeyebilir canım.

canım bana da iskambil açar mısın ? ikimizde kumral. ben daha koyuyum.

canım bana da iskambil açar mısın ? ikimizde kumral. ben daha koyuyum.

canım erkeğin kalbi senin yanında çıktı ama duygularından çok emin değil. çok karmaşık bu çocuk yahu ne düşündüğü ne yaptığı belli değil. sorunların içinde boğulmuş. aranızdaki mesafe de sorun yaratmış. senin kalbinin bi köşesinde saklı duruyor ne kadar açığa çıkarmak istemesen de düşünmekten kendini alamıyorsun. esmer bir çocuk çıktkı senin kalbinin yanıda canım. senin kalbini çalmaya çalışabilir bu esmer

canım bütün gücün sende olduğu görülüyor. geçmişte elinize bir fırsat geçiş ve şansı değerlendirememişsiniz. fırsatı tepmişsiniz. sonunda bir karar varmışsınız . yalnız dikkatli olmanız gerekiyor. biraz daha sabır. nişanlın çok çalıştığı görülüyor ve daha çok çalışıp çabalamalı. gerçek aşkı bulduğunu düşünüyorsun.hayalini kuruyorsun. :) ve aranızda geçen tartışmalar düzelecek. bazı şeyler zamanla rayına oturacak.

teşekkür ederim canım

Sana askla ilgili sans karti geldi sevdigin kisi varmi bilmiyorum ama bu yüzden Yani o kisi yüzünden üzgünsün... Beklemedigin bi yerden Para gelecek sana... Kaybettigin biseye özlem duyuyorsun bi Haber bekliyosun birisinden bi Adam var yasli bi Adam evinden birisi galiba kötü bi Haber alabilir ve kendini yargilayacagin bi olay yasayacaksin

ayy dediğin hepsi çok doğru...

gelecektekileri hariç doağal olarak şuan belirsiz

canım aşk hayatın için kartın diyor ki kabuğunu kır

olduğun kişi ol ..hem kendine hem dünyaya karşı artık kendin olma vaktin geldi :)

sanırım aşık olduğun zaman veya hayatında biri olduğu zaman

kendini kısıtlıyor ve başka biri olarak takdim ediyorsun..

mesela kıskançsındır normalde ama ona özgür kız rölü oynuyorsun vs. gibi

işte asıl sen olduğun zaman doğru kişi gelicek sana

Son düzenleme:

hoslandigim birisi oldugunda maalesef cok belli edemiyorum umursamaz gözüküyorum evde kalicam bu gidisle saol canm :))

canım bana çingene falı bakar misin. Bende tarot ya da kahve falı bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…