tabi canm Ben kartlarimi yazarim o sira bende sana acarim karsilikli yorumlariz :)
Degnek yedilisi ters
degnek ikilisi ters
kupa dokuzlusu ters
Para altilisi
Para dokuzlusu ters
kilic kralicesi ters
kupa prensi ters
yildiz ters
büyücü
Para beslisi ters
Canm sevgi ve aska Özlem duyuyorsun ve bu yüzden biraz üzgünsün kendini yargiladigin bi olay olmus ve düsüncelerin seni cok yogun kendini halsiz ve bitkin hissediyorsun sana sevinecegin bi hediye gelecek yakinda sevdigin adamin yaninda bi Adam ve bi kadin cikmis sürekli biseylere umud ediyolar bi yolculuk ve bi Haber gelecek
ben de geldimmmm :)
fallaşma zamanına denk geldim tam da :)
katına ask falıdır askla alakalı bı sorun varsa yada aklındakı bırısı ıcın o kısının ısmını verırsen bakabılırım genel hayatın ıcınde bakabılırım ama bıraz yuzeysel kalablır
adam ve kadın nasıl biri bunlar. nasıl birşey umut ediyorlar. bana mı gelecek haber.
ben de geldimmmm :)
fallaşma zamanına denk geldim tam da :)
fallaşalım :))) bekliyordum seni
Hosgeldin :))))) ben aciyorum falini hemen iskambil canm ikimiz de esmer o daha esmer :)))
hemen :)
ama kahve falı isteme olur mu :) bu ara pek iyi bakamıyorum kahve falına.
kartlarımı yazayım sen de iskambil istiyorsun zaten çoğu zaman :) tenlerinizi yazarsın iskambil istiyorsan
kılıç onlusu düz
para yedilisi düz
kılıç şövalyesi ters
kupa ikilisi düz
kupa ası düz
ölüm düz
para şövalyesi düz
kılıç yedilisi ters
kılıç altılısı düz
imparator ters
kahvemle geldim kızlar jado kahvene bakarım koyda sende benimkine bakıver:))
canım bu sıralar kahve falı yorumlayamıyorum pek. başka fal istiyorsan bakayım
Jadocum falin hayatim bu Ara kiskancliga vaktin yok heralde canm :)))) azalmis gibi görünüyo :))) Özlem var düsüncelerinde Hemde cok özlemissin sevdigini :))) bi kavga olmus galiba bi hediye den dolayi ??? Biraz karisik orasi yasli bi Adam var arada onun disinda yalan bi Haber cikti canm ve bu yüzden evliligini yargiliyorsun Ya da yargilayacaksin ve bu sayede düsmanlarina da beklenmedik bi mutluluk yasatacaksin... Sevdigine bi Para haberi var mutluluk ve Sansta gelecek kartlarin canim
hoşbuldum canım :) sen de hoşgeldin :)
canım bu çocuk senin gönlünü çallmaya çalışıyor galiba. kalbinin yanında çıkmış beden kartı. sen iki kişi arasında kalmışsın. diğeri bu çocuktan daha açık tenli biri. ama bu çocuk her şeyi unutturacak gibi görünüyor canım. sarıp sarmalamış senin etrafını. evlilik kartı çıkmış erkeğin yanında. yakınlaşma isteği var kimden yana bilemiyorum kart kesiminde çıktı bu kart. ancak bu yakınlaşma isteği birazcık sorun çıkarabilir.
Jadocum falin hayatim bu Ara kiskancliga vaktin yok heralde canm :)))) azalmis gibi görünüyo :))) Özlem var düsüncelerinde Hemde cok özlemissin sevdigini :))) bi kavga olmus galiba bi hediye den dolayi ??? Biraz karisik orasi yasli bi Adam var arada onun disinda yalan bi Haber cikti canm ve bu yüzden evliligini yargiliyorsun Ya da yargilayacaksin ve bu sayede düsmanlarina da beklenmedik bi mutluluk yasatacaksin... Sevdigine bi Para haberi var mutluluk ve Sansta gelecek kartlarin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?