Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
Degnek yedilisi ters
degnek ikilisi ters
kupa dokuzlusu ters
Para altilisi
Para dokuzlusu ters
kilic kralicesi ters
kupa prensi ters
yildiz ters
büyücü
Para beslisi ters

Canm sevgi ve aska Özlem duyuyorsun ve bu yüzden biraz üzgünsün kendini yargiladigin bi olay olmus ve düsüncelerin seni cok yogun kendini halsiz ve bitkin hissediyorsun sana sevinecegin bi hediye gelecek yakinda sevdigin adamin yaninda bi Adam ve bi kadin cikmis sürekli biseylere umud ediyolar bi yolculuk ve bi Haber gelecek

Degnek yedilisi ters
degnek ikilisi ters
kupa dokuzlusu ters
Para altilisi
Para dokuzlusu ters
kilic kralicesi ters
kupa prensi ters
yildiz ters
büyücü
Para beslisi ters

canım seni çok cesaretsiz görüyorum. hayatında güzel şeylerin olması için biraz daha cesaretli olmalısın. geçmişte çok bonkör davranmışsın. bu durum sende bazı maddi kayıplara neden olmuş olabilir. gelecekte su grubu biri karşın çıkacak ve anlaşmazlık olabilir bu kişiyle. şimdi yıldızı sönmüş gibi hissediyorsun. biraz kendine güvenmelisin. bu gün sende var. gelecekte seni maddi yönden güzel şeyler bekliyor.

adam ve kadın nasıl biri bunlar. nasıl birşey umut ediyorlar. bana mı gelecek haber.

fallaşalım :))) bekliyordum seni

hemen :)
ama kahve falı isteme olur mu :) bu ara pek iyi bakamıyorum kahve falına.
kartlarımı yazayım sen de iskambil istiyorsun zaten çoğu zaman :) tenlerinizi yazarsın iskambil istiyorsan

kılıç onlusu düz
para yedilisi düz
kılıç şövalyesi ters
kupa ikilisi düz
kupa ası düz
ölüm düz
para şövalyesi düz
kılıç yedilisi ters
kılıç altılısı düz
imparator ters

Jadocum falin hayatim bu Ara kiskancliga vaktin yok heralde canm :)))) azalmis gibi görünüyo :))) Özlem var düsüncelerinde Hemde cok özlemissin sevdigini :))) bi kavga olmus galiba bi hediye den dolayi ??? Biraz karisik orasi yasli bi Adam var arada onun disinda yalan bi Haber cikti canm ve bu yüzden evliligini yargiliyorsun Ya da yargilayacaksin ve bu sayede düsmanlarina da beklenmedik bi mutluluk yasatacaksin... Sevdigine bi Para haberi var mutluluk ve Sansta gelecek kartlarin canim

Hosgeldin :))))) ben aciyorum falini hemen iskambil canm ikimiz de esmer o daha esmer :)))

hoşbuldum canım :) sen de hoşgeldin :)
canım bu çocuk senin gönlünü çallmaya çalışıyor galiba. kalbinin yanında çıkmış beden kartı. sen iki kişi arasında kalmışsın. diğeri bu çocuktan daha açık tenli biri. ama bu çocuk her şeyi unutturacak gibi görünüyor canım. sarıp sarmalamış senin etrafını. evlilik kartı çıkmış erkeğin yanında. yakınlaşma isteği var kimden yana bilemiyorum kart kesiminde çıktı bu kart. ancak bu yakınlaşma isteği birazcık sorun çıkarabilir.

biri seni sırtından hançerlemiş canım. kendini çok kötü hissediyorsun. senin adamla işler yine ters gidiyor. geçmişte güzel anlar yaşamışsanız. karşılıklı aşk tazelenmiş . size yine her alanda bolluk ve bereket gelecek. ve bir devir kapanacak yepyeni bir devir açılacak sizin için. neyle ilgili bir durum tam kestiremedim ama bir şey bitecek hayatınız da ve yepyeni birşeyler olacak. toprak grubu bir adam kaçma derdinde. bir şeylerden kaçıyor. sorumluluklarını yerine getirmek istemiyor gibi. kendini yaralanmış ve kaçıp uzaklşmak istiyor gibi bir halin var. gelecekte birlikteliğiniz ters gidebilir. ya da bir büyüğünle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.

iskambil falı için : ben ve o kumral. ben daha koyuyum.

teşekkür ederim canım
hiçbişeye vaktim yok bu sıra gerçekten :) hehe bir saat önce telefonda kuzenimle konuştum bi hediyeden dolayı çok sinirlendiğimi anlattım yalancının da dili şişsin hıh
mutluluk ve şansa her zaman açığız

Ben hazirim zatende cocuktan tik gelmiyo ki hahahaha:)))) bende eskilere dalip gidiyorum maalesef :))) saol canm güzel yorumun icin

canım senden birşey rica etsem. benim adam içinde kart açar mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…