3 yolun var hepsinde nişanlınla beraber mutlusunuz el elesin canım.biri seni çok kızdırıyo bu senin boylarında senden irice biri.laf anlatmaya çlaışıyosun bu kişiye.sen birini hayatından çıkarıyosun.buna da çok üzülüyosun aslında.2 tane haberin var bunlar güzel haberler.çok konuşanın var arkanda senin yine yoğun bi döneme giriyosun gibi.kafanı taktığın bu aralar bir olay var o düzelicek istediğin gibi sonuçlanıcak.seni aileden birine sırtına dönmüş gördüm.buna o zorlamış gibi ama.bi bebek haberi var.bide kısa saçlı biri var kafası büyük çıkmış her yerden seni izliyo gibi bu kadın.dikkatli ol
canım şu an aranızda mesafe görünüyor ama görüşmek de istiyorsunuz birbirinizle. kartlarınız ayrı çıktı. şu an ayrısınız sanırım. senin ailenden yana bazı problemlerin çıkmış canım ayrılık sebebi de olabilir ailen. ikiniz de kendinize yeni yollar çizmiş görünüyorsunuz şu an. kumral bir erkek çıktı canım bi de. erkeğin kalbiyle senin aranda çıktı kart. erkek belki sana yakınlaşmak istiyor olabilir ama kumral erkek engel oluyor ona. belki erkeğin arkadaşı belki senin yakınında olan biri belki de sana aşşık biri.
evet ayrıyız canım hemde farklı şehirlerdeyiz şu an.ya çok istiyorum arasın ama bilmiyorum.kumral arkadaşı olabilir.işte ben gidersem ankaraya belki kahvede çıkan(heheh) olur konuşuruz inşallaah :26:
ayakları bitişik ama govdeleri ayrı kafaları ayrı tarafa bakan iki kişi gördüm, ya şu an birbirleriyle pek ilgilenmemiyorlar ya da bir problem çıkmış araları biraz bozulmuş ama sorun kalmayacak.biri karşında boynunu eğmişnsanki baskası bu senden af dileyebilir.bu ara bu dediğim iki kişiyle tatsızlıklar olabilir bunu dert etmişsin ama geçecek.ailenizde bir erkek oturmuş düşünüyor sıkıntıda çıkmış.bikaç yolun var bu yolların sonunda ikili görüşmelerin olacak temizde bunlar.Eki Görüntüle 779626 Eki Görüntüle 779627 Eki Görüntüle 779628 Eki Görüntüle 779629 Eki Görüntüle 779630 Eki Görüntüle 779631
falıma bakanın falına bakarım (bir fala bir fal)
fallaşabiliriz arkadaşm :)
ama önce babyster in kahvesini yorumlamam gerekiyor
ben de fincan fotolarımı koyayım bu arada sen bakarsın olur mu?
Jadocum bana iskambil bakarmisin ikimizde esmer o daha esmer bende sana cingene fali bakayim aksam fallasalim yine
canım bana çingene falı bakar mısın ? sana kahve falı ya da tarot bakarım ?
aksam bakarim cnm bende sana kartlarimi yazarim
tamam canım.
canım için de taşıdığın bazı yükleri bırakmışsin. Iyi de olmuş senin için. Geçmişte seni mutsuz eden birileri olmuş. Saplantili bir ilişkin olmuş olabilir. Olması gerekenden çek bağlanmışsin. Su grubu bir erkekle istediğin gibi gitmemiş bazı şeyler.nişan gibi durumlar ters dönmüş. Şu anda kendini şanssız hissediyorsn. Bu durum ileri de de devam edebilir. Gelecekte güzel bir haber alacaksın. Neyle ilgili belli değil canım.degnek onlusu ters
kupa sovalyesi ters
kilic kralicesi
seytan ters
degnek onlusu
kupa dörtlüsü ters
Kader carki ters
kilic sovalyesi
Para dörtlüsü ters
degnek sekizlis
burcum yengec canm
Baktım az önce ten tenklerini mi yazmam gerekiyor
Ben beyaz tenliyim o da koyu kumlar sanırım tam esmer değil daha açık işte
Jadocum bana iskambil bakarmisin esmer o kumral bende sana cingene fali bakayim aksam fallasalim yine
canım için de taşıdığın bazı yükleri bırakmışsin. Iyi de olmuş senin için. Geçmişte seni mutsuz eden birileri olmuş. Saplantili bir ilişkin olmuş olabilir. Olması gerekenden çek bağlanmışsin. Su grubu bir erkekle istediğin gibi gitmemiş bazı şeyler.nişan gibi durumlar ters dönmüş. Şu anda kendini şanssız hissediyorsn. Bu durum ileri de de devam edebilir. Gelecekte güzel bir haber alacaksın. Neyle ilgili belli değil canım.
açarım canım :)
iki gündür pek giremiyorum nete çeyiz alışverişleri yoruyo beni fal bakacak kafa kalmıyor ancak girebildim nete de :) sen de girdiğinde açarsın falımı sorum yok her zamanki gibi takıl kafana göre :)
senin falın,
erkek seni çooooookkk özlemiş :) hem kart kesiminde çıktı hem açılımda çıktı valla gerçekten fena özlemiş :)
canım ilişkiniz harika görünüyor. beden kartlarınız arasında da özlem kartı var. kavuşun artık da bitsin hasret :) yoksa itfaiye bile söndüremez bu özlem ateşini :) hisleriniz o kadar yoğun ki ayrı kalmaya tahammülünüz yok artık. canım erkeğin aklında evlilik fikri var. bu kadr özlemin ardından böyle bişey düşnmesi normal :) sen ona sırılsıklam aşıksın o da sana. birbirinizden farkınız yok aşk adına. rabbim nazarlardan saklasın
kiz bu benim falim mi inanamiyorum dogrumu baktin :))))) Ben esmer o kumral biraz karisik yazmisimda ay umarim oyledir havalara ucarim :))) bende senin falini aciyorum hemen canm
Jadocum falin canm
dusmanlarin Ya da cekemeyenler bu Ara sansli gozukuyo canm dikkatli olman lazim kendini kötü hissedebilirsin bu yüzden ve sonucunda kavga cikabilir sevdiginle cok mutlusunuuz hattaa sana beklenmedik bi süprizi var canm ama burda tekrar cikmis yalan yanlis cikacak haberlere dikkat et canm
valla doğru yanlış bilemem kartlar öyle dedi :)
teşekkür ederim canım :)
sürpriz doğru çıksın da diğerleri çıkmayıversin yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?