- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
Canm sevgi ve aska Özlem duyuyorsun ve bu yüzden biraz üzgünsün kendini yargiladigin bi olay olmus ve düsüncelerin seni cok yogun kendini halsiz ve bitkin hissediyorsun sana sevinecegin bi hediye gelecek yakinda sevdigin adamin yaninda bi Adam ve bi kadin cikmis sürekli biseylere umud ediyolar bi yolculuk ve bi Haber gelecek
teşekkür ederim canım kusura bakma ancak girebildim nete
canım siz şu an birlikte misiniz? kartlarınnız ayrı yerlerde çıktı. bu kişi hoşlandığın biri olarak yorumluyorum öyle gibi çıktı çünkü kartlar. senden yana ciddi bir adım isteği var erkekten yana da bir yakınlaşma isteği var ancak erkek arada kalmış. esmer tenli bir kız var çevresinde. erkekten beklediği bir teklif var bu kızın. kalbi esmer kızdan yana ama mantığı senden yana çıkmış erkeğin.
sevgiliyseniz dikkate alma yorumumu canım, fal sonuçta
biri seni sırtından hançerlemiş canım. kendini çok kötü hissediyorsun. senin adamla işler yine ters gidiyor. geçmişte güzel anlar yaşamışsanız. karşılıklı aşk tazelenmiş .size yine her alanda bolluk ve bereket gelecek. ve bir devir kapanacak yepyeni bir devir açılacak sizin için. neyle ilgili bir durum tam kestiremedim ama bir şey bitecek hayatınız da ve yepyeni birşeyler olacak. toprak grubu bir adam kaçma derdinde. bir şeylerden kaçıyor. sorumluluklarını yerine getirmek istemiyor gibi. kendini yaralanmış ve kaçıp uzaklşmak istiyor gibi bir halin var. gelecekte birlikteliğiniz ters gidebilir. ya da bir büyüğünle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.
iskambil falı için : ben ve o kumral. ben daha koyuyum.
tamam canım bekliyorum.
bana duymak istediğim şeyi söyledin canım: bir devir kapanıyor yenisi açılıyor :) inşallaaahhhhhh :) teşekkür ederim canım
senin falın,
kız bu sefer de güzel çıktı fal. çok tutarsız çıkıyo bu çocuğun falları :)
sen çok özlemişsin bu çocuğu. bedensel olarak yanında olmasını birlikte bir şeyler yapabilmeyi özlemişsin. kalpleriniz arasında sevgi kartı çıkmış. karşılıklı görünüyor sevginiz. erkekten yana da güzel hisler var canım. evlilik kartı çıkmış erkeğin yanında. artık çiçekten çiçeğe devri sıkıcı gelmeye başlamış ona. ciddi şeyler yapma zamanının geldiğinin farkına varmmış
o zaman iskambil açar mısın bana? ben beyaz o esmer canım
Karo Dörtlüsü ters
Maça Bacak ters
Kupa Ası
Kupa Bacak
Sinek İki ters
Maça On
Sinek Dört ters
Kupa Beşli
Joker
Kupa Papaz
beklyorumm özellikle aşk hayatı =)
bana duymak istediğim şeyi söyledin canım: bir devir kapanıyor yenisi açılıyor :) inşallaaahhhhhh :) teşekkür ederim canım
senin falın,
kız bu sefer de güzel çıktı fal. çok tutarsız çıkıyo bu çocuğun falları :)
sen çok özlemişsin bu çocuğu. bedensel olarak yanında olmasını birlikte bir şeyler yapabilmeyi özlemişsin. kalpleriniz arasında sevgi kartı çıkmış. karşılıklı görünüyor sevginiz. erkekten yana da güzel hisler var canım. evlilik kartı çıkmış erkeğin yanında. artık çiçekten çiçeğe devri sıkıcı gelmeye başlamış ona. ciddi şeyler yapma zamanının geldiğinin farkına varmmış
nasıl yorumlanır bilmiyorum canım. bunlar iskambil kartları.
bana da fal bakar mısınz ben hafif esmer o beyaz tenlii
karşılıklı fal bakıyorum canım. sen de bana bakarsan bakarım
tamam canım ben de kahve fotosu mu yükleyim ?
Eki Görüntüle 781006 Eki Görüntüle 781007 Eki Görüntüle 781008 Eki Görüntüle 781009 Eki Görüntüle 781010 Eki Görüntüle 781011
fal bakanlar altına yazsın tenlerini veya sorularını ben de bakayım. kahve falı bakmıyorum bugün arkadaşlar.
hircinmenekse banada açar mısın fal canım ya? ben beyaz tenliyim o esmer sen sormuyosun hiç ama:))
canım için ferah ama çevreni karışık gördüm.3 kişi bi konuşman var biri kız biri erkek bunların.sen kızın peşinden gidiyosun ama teselli mi nedir bilemedim.bir yolun var bu temiz bi yol seyahat ama bu.bi bebek haberin olucak senin.sen bi zafer kazanıyosun.istediğin bi dileğin var sanki haber yada o oluyo.aileden biri seni üzmüş kırılmışsın sen ona.bi süre daha kırgın olucaksın.
canım kalpleriniz bir arada çıktı beden kartlarınız aarasında da teklif kartı var. güzel bir ilişki başlangıcı görünüyor. evlilik kartınız çıktı. senden yana özlem var canım özlüyorsun ve özlemek sende sorunlara yol açıyor. özlettiği için kızıyor musun kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?