Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

Merhaba canım bana da tarot bakabilir misin acaba kahve falı bakabiliyorum yüklersen bakarım borcum olsun :)

Yok yeni ayrıldık biz bu pekntutmadı sanırım :/

bana duymak istediğim şeyi söyledin canım: bir devir kapanıyor yenisi açılıyor :) inşallaaahhhhhh :) teşekkür ederim canım

senin falın,

kız bu sefer de güzel çıktı fal. çok tutarsız çıkıyo bu çocuğun falları :)
sen çok özlemişsin bu çocuğu. bedensel olarak yanında olmasını birlikte bir şeyler yapabilmeyi özlemişsin. kalpleriniz arasında sevgi kartı çıkmış. karşılıklı görünüyor sevginiz. erkekten yana da güzel hisler var canım. evlilik kartı çıkmış erkeğin yanında. artık çiçekten çiçeğe devri sıkıcı gelmeye başlamış ona. ciddi şeyler yapma zamanının geldiğinin farkına varmmış

o bana gelmez hiç sanmıyorum. anca kafasına büyük bir saksı düşmeli başka türlü aklı başına gelmez. çok teşekkür ederim canım. keşke her şey fallardaki gibi güzel olsa. o sevgi kartı bana aittir büyük ihtimalle. benim ona olan sevgimdir. ondan tık yok.

hircinmenekse banada açar mısın fal canım ya? ben beyaz tenliyim o esmer sen sormuyosun hiç ama:))

bana da fal bakar mısınz ben hafif esmer o beyaz tenlii

canım için ferah ama çevreni karışık gördüm.3 kişi bi konuşman var biri kız biri erkek bunların.sen kızın peşinden gidiyosun ama teselli mi nedir bilemedim.bir yolun var bu temiz bi yol seyahat ama bu.bi bebek haberin olucak senin.sen bi zafer kazanıyosun.istediğin bi dileğin var sanki haber yada o oluyo.aileden biri seni üzmüş kırılmışsın sen ona.bi süre daha kırgın olucaksın.

hircinmenekse banada açar mısın fal canım ya? ben beyaz tenliyim o esmer sen sormuyosun hiç ama:))

canım kalpleriniz bir arada çıktı beden kartlarınız aarasında da teklif kartı var. güzel bir ilişki başlangıcı görünüyor. evlilik kartınız çıktı. senden yana özlem var canım özlüyorsun ve özlemek sende sorunlara yol açıyor. özlettiği için kızıyor musun kız :)

teşekkür ederim canım :)

ayrıyız canım ya.farklı şehirlerdeyiz bide doğru çıktı yani.hadi inşallah bi adım atsında gelsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…