inşallah düzelir canım problemleriniz. ilişki yıpranıyor yoksa. sana bir de melek kartı çektim umut olsun sana ve sevdiğine :)
Gücünü eline al ve gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Gücünün kaynağı senin yüreğindeki sonsuz ışık ve sevgi. Onu bul ve içindeki sınırsız gücü hisset. Bu Yaradanın sana verdiği, her şeye kadir olan güçtür. Bu gerçek güçtür. Onun yaşamındaki her şeyi dönüştürebileceğini ve dilediğin her şeyi kolayca gerçekleştirebileceğini bil.
Tüm kuşkuyu, endişeyi, korkuyu ve tüm negatif düşüncelerini bana ver. Ben senin yanında ve içindeyim. Yaradanın bir parçasının senin içinde ve her yerde olduğu gibi.
Işığının, gücünün farkına var ve onu sevginin, ışığın yolunda kullan.
jadooo epeydir gözükmüyordun. Sana bi ara iskambil baktırmak istiyorum. Özledim Fallarını. :)
veeee beklenen diğer kişi geldiben de isterim fal :)
jado bana iskambil bakar mısın?
ben beyaz tenli o esmer.isim falanda veriyim mi daha iyi çıksın diye hehehe.
uuuf depresyondayım.acaba düzelicek mi aramız? yaptığı şey için pişman olucak mı ki
Jadoo su kumralla bana bi daha bakabilirmisin cocuk ne zaman adim atacak ya bön bön bakip gidiyo :))) ben esmer o da kumral cok saoll simdiden canm ellerine saglik
genelde isimle açılıyor ama çok da önemli değil :)
canım senin kartların ve onun kartları birbirinden ayrı yerlerde çıktı. duygusal anlamda birbirinizden uzak görünüyorsunuz ama senin hislerin yakınlaşmaktan yana. o mesafeli görünüyor. bir de senin kartının yanında esmer bir kız çıktı. arkadaşın falan olabilir. yanında başka kart yok bir uyarı mı yoksa dostluğu mu çıktı bilemiyorum
beklediğini bilseydim önceden gelirdim canım. Sen kartları çek Ben yorumlarim. Bana iskambil bakar misin. Ben ve o kumral. Ben biraz daha koyuyum.
şimdi uzaktayız farklı şehirlerdeyiz.daha iyi gibi davranıyorum ben ona ama bilmiyorum hala bazı konular net değil aramızda.esmer kız kimmiş ya bilmiyorum bak herkes olabilir:)) birini mi buldu acaba.erkek sonuçta belli olmaz
kız onun yanında çıkmadı canım senin yanında çıktı :) günahını alma çocuğun :)
eheheh olsuuun:) oof içim darlanıyo çok zaten.nolucak sonumuz acaba.bide ben başka şehirde çalışırsam daha zor.hayat çok zor:))
tamam canım 10 karttı diye hatırlıyorum çeker yazarım birazdan.
bu çocuğun ailevi sıkıntıları görünüyor. kafası çok karışık.
kalpleriniz arasında özlem kartı çıkmış canım. sen biraz fazla mı üstüne düşüyorsun bu çocuğun?
senden yana görüşme isteği var. erkeğin aklında da evlilik düşüncesi dolanıyor. iki tane evlilik kartı çıktı hem beden kartının yanında hem kalp kartının yanında. kafaya koymuş evliliği :)
terbiyesiz bir de evlilik düşüncesi varmış. Bana yönelik değildir. Özlem kartı da bana aittir. Benim ona olan saçma sapan ozlemim dir. Bana özlem duyacağını hiç sanmam. kalplerimizîn arasında özlem kartı çıkması onunda özlediği anlamına mi geliyor? Parayı buldu Nasılsa şimdi de evlilik düşünüyordur. Allah nasıl biliyorsa onu öyle ceza versin. Ne hali varsa görsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?