Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

Tekrar çok teşekkürler , emeğine sağlık :))

jadooo epeydir gözükmüyordun. Sana bi ara iskambil baktırmak istiyorum. Özledim Fallarını. :)

jado bana iskambil bakar mısın?
ben beyaz tenli o esmer.isim falanda veriyim mi daha iyi çıksın diye hehehe.
uuuf depresyondayım.acaba düzelicek mi aramız? yaptığı şey için pişman olucak mı ki

Jadoo su kumralla bana bi daha bakabilirmisin cocuk ne zaman adim atacak ya bön bön bakip gidiyo :))) ben esmer o da kumral cok saoll simdiden canm ellerine saglik

birazdan açıcam fallarınızı kızlar ben de fal koycam yorumlarınızı bekliyorum :)

jado bana iskambil bakar mısın?
ben beyaz tenli o esmer.isim falanda veriyim mi daha iyi çıksın diye hehehe.
uuuf depresyondayım.acaba düzelicek mi aramız? yaptığı şey için pişman olucak mı ki

genelde isimle açılıyor ama çok da önemli değil :)
canım senin kartların ve onun kartları birbirinden ayrı yerlerde çıktı. duygusal anlamda birbirinizden uzak görünüyorsunuz ama senin hislerin yakınlaşmaktan yana. o mesafeli görünüyor. bir de senin kartının yanında esmer bir kız çıktı. arkadaşın falan olabilir. yanında başka kart yok bir uyarı mı yoksa dostluğu mu çıktı bilemiyorum

Jadoo su kumralla bana bi daha bakabilirmisin cocuk ne zaman adim atacak ya bön bön bakip gidiyo :))) ben esmer o da kumral cok saoll simdiden canm ellerine saglik

canım sizin kartlar da birbirinden tamamen ayrı çıktı herkes kendi dünyasında şu an amaa erkeğin aklında görüşme düşüncesi var. arada mesafe var gibi görünüyo artık o mu seni mesafeli görüyo sen mi onu mesafeli görüyosun bilemiyorum ama erkek yakınlaşmak istiyor.

şimdi uzaktayız farklı şehirlerdeyiz.daha iyi gibi davranıyorum ben ona ama bilmiyorum hala bazı konular net değil aramızda.esmer kız kimmiş ya bilmiyorum bak herkes olabilir:)) birini mi buldu acaba.erkek sonuçta belli olmaz

beklediğini bilseydim önceden gelirdim canım. Sen kartları çek Ben yorumlarim. Bana iskambil bakar misin. Ben ve o kumral. Ben biraz daha koyuyum.

tamam canım 10 karttı diye hatırlıyorum çeker yazarım birazdan.

bu çocuğun ailevi sıkıntıları görünüyor. kafası çok karışık.
kalpleriniz arasında özlem kartı çıkmış canım. sen biraz fazla mı üstüne düşüyorsun bu çocuğun?
senden yana görüşme isteği var. erkeğin aklında da evlilik düşüncesi dolanıyor. iki tane evlilik kartı çıktı hem beden kartının yanında hem kalp kartının yanında. kafaya koymuş evliliği :)

kız onun yanında çıkmadı canım senin yanında çıktı :) günahını alma çocuğun :)

redd canım kartlarım :)

1. değnek beşlisi ters
2. kılıç altılısı ters
3. değnek dörtlüsü ters
4. denge ters
5. kılıç şövalyesi düz
6. kupa onlusu düz
7. imparator ters
8. kule ters
9. para kralı ters
10. para dokuzlusu düz

bu ne ya hepsi ters çıktı :)

terbiyesiz bir de evlilik düşüncesi varmış. Bana yönelik değildir. Özlem kartı da bana aittir. Benim ona olan saçma sapan ozlemim dir. Bana özlem duyacağını hiç sanmam. kalplerimizîn arasında özlem kartı çıkması onunda özlediği anlamına mi geliyor? Parayı buldu Nasılsa şimdi de evlilik düşünüyordur. Allah nasıl biliyorsa onu öyle ceza versin. Ne hali varsa görsün.

hayırlısı canım ne diyim :)
kartlarımı yazmıştım görmedin mi canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…