jadoooove teinen kahve falı yüklesem bakar mısınız.
Eki Görüntüle 756640 Eki Görüntüle 756642 Eki Görüntüle 756643 Eki Görüntüle 756645 Eki Görüntüle 756646 Eki Görüntüle 756648 Eki Görüntüle 756649
neyse halimmmm çıksın faliiimmmmm :)
saat 4e kadar yükleyebilirsen bakarım canım
teşekr ederim cnm bunlrda fincanlarım
Canlar fincanımı yorumlayana katina bakıyorum
canım burda kocaman bir kalp var. dibe çökmüş bunalmış ,sıkılmış gibi duruyor. kalbin üstünde 2 esmer kişi var. esmerlerden birinin elinde mum gibi bir şey tutuyor.bir de kumral , açık tenli bir kadın var. sırtında yük duruyor. kısa kısa bir sürü yolların var. N harfinde biri birisiyle tartışıyor sanki. karşı taraftaki ona sırtını dönmüş.
bu kadrcık mı çıkmamış mı başka bişi :)
güzel şeyler duymak istiyorummm :)
n harfi benim ve tartışma benim diğer adım
Redmars ben de yükliyim mi kız? :)))
Reddmars canm benim kartlarimi da yorumlarmisin ben biraz yorumladim ama senin Kadar becerikli degilim bu konuda :))
asalarin onlusu
sir kader carki
kupalarin krali
tilsimlarin kralicesi
tilsimlarin sovalyesi
asalarin usagi ters
asalarin dokuzlusu
Ayy cok saol cnm
evet cnm yay burcu exim evleniyo,bi ay sonra onun daha ne yarasi olanilir Ki ayrildik gitti baskasiyla evleniyo toprak burcu da evlenecegi kadin ben Su burcuyum evet internetten cektim ondan galiba Boyle cikti karisik biraz
valla canım bunları atabildim. tutturmuşum n yi.başka bişey göremedim canım ya. tarottan 3 kart çek onları yorumlayım.:26:
oleyyyyy :) çok sevindim hemen çekiyorummm
bn de tam diyecektim hani kız falın diye :) yüklemişsin :) kartlarımı çekip hemen yorumlucam senin falını da :)
çok sulu içmişsin canım ya. kafan nasıl karışık çıkmış. çorba gibi.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?