Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

canım burda kocaman bir kalp var. dibe çökmüş bunalmış ,sıkılmış gibi duruyor. kalbin üstünde 2 esmer kişi var. esmerlerden birinin elinde mum gibi bir şey tutuyor.bir de kumral , açık tenli bir kadın var. sırtında yük duruyor. kısa kısa bir sürü yolların var. N harfinde biri birisiyle tartışıyor sanki. karşı taraftaki ona sırtını dönmüş.

Son düzenleme:
teşekr ederim cnm bunlrda fincanlarım

Kafan da çok karışık hayatında çok karışık çıkmış canım. Kafanın karışıklığı yüzünden hayatın da karmaşa içinde aslında. Kararsız kalıyrsun bir çok şeyde.
Gerçekten çok şanslısın, bir sürü şans kapını çalıyor ama farklı bakıyorsun sanki olaylara. Bu yüzden kapına gelen şansı kaçırıyorsun.
E ve a harfleri gördüm. Aydınlıkta çıkmış. Sanki birbirinin kalbini çalmış iki kişi gibi.
Hane içi ferah görünüyor. Hane dışından gelen olumsuzluklar var yalnız. Çevreni çok takıyorsun kafana. Kuruntulu birisin sanırm.
E harfi tabağında da çıktı ama bu kez düşünceli bir şekilde çıktı.
Bir yüzük görünüyor ama bu yüzüğün olması için akıldaki soru işaretlerinin çözüme kavuşması gerekiyor.

ben de falıma yorum isterim :)

Canlar fincanımı yorumlayana katina bakıyorum

Nasıl ferahlamışsın görüyosun demi sen de :)
Bir erkek çıktı canım sırtında bir yük taşıyor. Aslında iyi bir insan ama sırtında taşıdığı yük onu kötü biri gibi gsteriyor sana. A harfi var bu kişide. Ve bu kişinin kendine çizdiği bir yol var gayet aydınlık çıkmış önü. İsteklerini başarıcak.
Mehmet, mert, me… diye başlayan bir isim :) zamanı var ama
İçine akan bir göz yaşın var canım. Akan gözyaşları seni rahatlatmış ama içine oturmuş bazı şeyler. Bu da geçecek etrafı aydınlık. Ve o kadarrrr büyük bir fil çıkmış ki orda. Senin için harika bir dönem olacak canım. İyikilerin artacak :)
Bir erkek daha gördüm yüzü biraz büyük burnu yüzüne göre daha büyük. Saçları biraz uzun. Çok temiz yüzlü çıkmış. Seni düşünen biri bu.
Hanenize gelecek 4 ayrı güzel haber var. Hepsi birbirinden aydınlık çıkmış.
Çok güzel bir ağacın çıkmış canım heybetli ve bahar aylarındaki ağaçlar gibi. Hane içine kök salmaya başlamış. Senin hayatına biri giriyor sanırım. H harfi gördüm. :)
Dileğin tahmininden daha kolay ve hızlı oluyor.

bu kadrcık mı çıkmamış mı başka bişi :)
güzel şeyler duymak istiyorummm :)
n harfi benim ve tartışma benim diğer adım

bu kadrcık mı çıkmamış mı başka bişi :)
güzel şeyler duymak istiyorummm :)
n harfi benim ve tartışma benim diğer adım

valla canım bunları atabildim. tutturmuşum n yi. başka bişey göremedim canım ya. tarottan 3 kart çek onları yorumlayım.:26:

canım yay burcu biri üstüne bütün yükü sırtlamış.sevgi dolu su grubundan var.bu sensin sanırım. şansının açılacağı bir döneme giriyorsun. toprak burcu bir kadın çıkmış.neyle bağlantılı anlayamadım. yay burcu bir adam var geçmişte çok yaralanmış. o kişiyle ilgili bir durum ortaya çıkabilir. yeniden yaralarına tuz basılabilir.tam yorumlayamadım aslında. sanırım kartları internetten çekmişsin.

evet cnm yay burcu exim evleniyo,bi ay sonra onun daha ne yarasi olanilir Ki ayrildik gitti baskasiyla evleniyo toprak burcu da evlenecegi kadin ben Su burcuyum evet internetten cektim ondan galiba Boyle cikti karisik biraz

o zaman senin yaraların çıkmış olabilir. senin yarana tuz basılacak. dedikodulara dikkat et canım.

Son düzenleme:
valla canım bunları atabildim. tutturmuşum n yi. başka bişey göremedim canım ya. tarottan 3 kart çek onları yorumlayım.:26:

oleyyyyy :) çok sevindim hemen çekiyorummm

bn de tam diyecektim hani kız falın diye :) yüklemişsin :) kartlarımı çekip hemen yorumlucam senin falını da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…