Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
bakmak için aldım canım senden de iskambil falı istiyorum. aşk (sevdiğim var ) ve onunla evlilik vrmı :) kısacası onunla ilgili ne çıkarsa falıma kafi :)

canım iskambil falında ten rengi söylüyorsun ama soruna cevap vermez iskambil. istersen tarot çekeyim sorun için.
sen tenlerinizi yaz yine

canım geçmişte tartışma olmuş sanki. Kendinizi geri çekmişsiniz. Beklemeye almışsın. Tartışmalı durum anlaşmazlık düzeliyor. Sen bu ilişkiyle ilgili olumsuz düşünmüşsün. Denge ters dönmüş. Asker polis gibi esmer bir adam var. Hareketli biri gibi güzel bir aile düşünüyor bu kişi.yakın gelecekte güzel bir birliktelik veriyor kartlar. Kule kartı olumsuz bir karttır. Ters çıkması beklediğin bir olumsuzluğu gösteriyor. Senin bir korkun var bu adamla ilgili. Onun ilişkiyle ilgili olumsuz düşünmesinden korkuyorsun. Bu söylediklerim dışında güzel bir haber kuş tutuyorsun elinde . Son çıkan kartın güzel bir kart. Zenginlik kendinden emin bir kadını gösteriyor. Güzel gelişmeler olacak gibi. Hadi hayırlı olsun. :)

Son düzenleme:

esmer adam? nişanlım esmer ama asker ya da polis değil. sanırım başka bir birlikteliktir bu bnimle alakalı değil :) ya da meslek yanlış çıkmış :)
korku endişe olumsuzluklar elbette ki oluyor ama sonu güzelmiş
teşekkür ederim canım

bak esmer olduğunu bilmişim. :) meslek kısmı doğru olmaya biliyor. Fiziksel özellikler daha doğru çıkıyor. Bu adam hava grubu burçlardan büyük bir etki alıyor . Bu kişinin nefreti kızgınlığı büyük olabilir dikkat et derim. Çok bunaltmaya gelmiyorlar. :) canım senden bir isteğim olabilir mi. Ben kartlarıni arkadaşıma verdim. Benim için sağ elinle bir kart çeker misin. Beni yakın gelecekte neler bekliyor diye. :)

Son düzenleme:
kızlar bnim içinde bakabilir misiniz size zahmet olmazsa. bende size bakmak isterdm ama ne yazık ki öyle hünerlerm yok

hangisine bakmak istersen canım ben buğday tenliyim sevdiğim adam da esmer

bu kişi sanırım şu an senin sevgilin değil. birbirinizden ayrı yerlerde çıktı kartlarınız. ikinize de başka kısmetler görünüyor. o esmer tenli birine ilgi duyuyor gibi çıkmış. senin kendinle ilgili mesafelerin var kendi içinde yaşadığın. bunları aşmak için zamana ihtiyacın var.

başka bir kartın da hayal kırıklığı yaşayacağını söylüyor. duygusal boşlukta hissedebilirsin kendini. ayrıca kendine biraz güvenmelisin.

para yedilisi düz, bekliyor seni yakın gelecekte :)

teşekr ederim cnm bunlrda fincanlarım

Eklentiler

• $1.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 97
  • $2.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $3.webp
    15 KB · Görüntüleme: 78
  • $4.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 81
  • $5.webp
    14 KB · Görüntüleme: 85
  • $6.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 89

canım falın çok ferah çıkmış. bütün sıkıntılarını atmışsın. açık uzun bir yolun var. yolun başında esmer bir adam seni bekliyor. iki kişi bir birlerine sırtını dönmüşler. ikisininde kafası dumanlı ve bir şeyleri olumsuz düşünüyorlar. aslında ikiside iyi birilerine benziyor. etrafları çok aydınlık.gelecekleri parlak bu kişilerin. kocaman bir balinan var. çok kısmetlisin belli ki. kalbinde de 3- 4 tane istediğin şey var. yollarının hepsi açık gözüküyor.

Reddmars canm benim kartlarimi da yorumlarmisin ben biraz yorumladim ama senin Kadar becerikli degilim bu konuda :))

asalarin onlusu
sir kader carki
kupalarin krali
tilsimlarin kralicesi
tilsimlarin sovalyesi
asalarin usagi ters
asalarin dokuzlusu

canım yarın bakayım. şimdi geç oldu. yoruldum

burçlarınızıda yazar mısın canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…