bakmak için aldım canım senden de iskambil falı istiyorum. aşk (sevdiğim var ) ve onunla evlilik vrmı :) kısacası onunla ilgili ne çıkarsa falıma kafi :)
hayırlısı canım ne diyim :)
kartlarımı yazmıştım görmedin mi canım :)
canım burçlarınızı yazar misin
canım geçmişte tartışma olmuş sanki. Kendinizi geri çekmişsiniz. Beklemeye almışsın. Tartışmalı durum anlaşmazlık düzeliyor. Sen bu ilişkiyle ilgili olumsuz düşünmüşsün. Denge ters dönmüş. Asker polis gibi esmer bir adam var. Hareketli biri gibi güzel bir aile düşünüyor bu kişi.yakın gelecekte güzel bir birliktelik veriyor kartlar. Kule kartı olumsuz bir karttır. Ters çıkması beklediğin bir olumsuzluğu gösteriyor. Senin bir korkun var bu adamla ilgili. Onun ilişkiyle ilgili olumsuz düşünmesinden korkuyorsun. Bu söylediklerim dışında güzel bir haber kuş tutuyorsun elinde . Son çıkan kartın güzel bir kart. Zenginlik kendinden emin bir kadını gösteriyor. Güzel gelişmeler olacak gibi. Hadi hayırlı olsun. :)redd canım kartlarım :)
1. değnek beşlisi ters
2. kılıç altılısı ters
3. değnek dörtlüsü ters
4. denge ters
5. kılıç şövalyesi düz
6. kupa onlusu düz
7. imparator ters
8. kule ters
9. para kralı ters
10. para dokuzlusu düz
bu ne ya hepsi ters çıktı :)
canım geçmişte tartışma olmuş sanki. Kendinizi geri çekmişsiniz. Beklemeye almışsın. Tartışmalı durum anlaşmazlık düzeliyor. Sen bu ilişkiyle ilgili olumsuz düşünmüşsün. Denge ters dönmüş. Asker polis gibi esmer bir adam var. Hareketli biri gibi güzel bir aile düşünüyor bu kişi.yakın gelecekte güzel bir birliktelik veriyor kartlar. Kule kartı olumsuz bir karttır. Ters çıkması beklediğin bir olumsuzluğu gösteriyor. Senin bir korkun var bu adamla ilgili. Onun ilişkiyle ilgili olumsuz düşünmesinden korkuyorsun. Bu söylediklerim dışında güzel bir haber kuş tutuyorsun elinde . Son çıkan kartın güzel bir kart. Zenginlik kendinden emin bir kadını gösteriyor. Güzel gelişmeler olacak gibi. Hadi hayırlı olsun. :)
hangisine bakmak istersen canım ben buğday tenliyim sevdiğim adam da esmercanım iskambil falında ten rengi söylüyorsun ama soruna cevap vermez iskambil. istersen tarot çekeyim sorun için.
sen tenlerinizi yaz yine
esmer adam? nişanlım esmer ama asker ya da polis değil. sanırım başka bir birlikteliktir bu bnimle alakalı değil :) ya da meslek yanlış çıkmış :)
korku endişe olumsuzluklar elbette ki oluyor ama sonu güzelmiş
teşekkür ederim canım
hangisine bakmak istersen canım ben buğday tenliyim sevdiğim adam da esmer
bak esmer olduğunu bilmişim. :) meslek kısmı doğru olmaya biliyor. Fiziksel özellikler daha doğru çıkıyor. Bu adam hava grubu burçlardan büyük bir etki alıyor . Bu kişinin nefreti kızgınlığı büyük olabilir dikkat et derim. Çok bunaltmaya gelmiyorlar. :) canım senden bir isteğim olabilir mi. Ben kartlarıni arkadaşıma verdim. Benim için sağ elinle bir kart çeker misin. Beni yakın gelecekte neler bekliyor diye. :)
bu kişi sanırım şu an senin sevgilin değil. birbirinizden ayrı yerlerde çıktı kartlarınız. ikinize de başka kısmetler görünüyor. o esmer tenli birine ilgi duyuyor gibi çıkmış. senin kendinle ilgili mesafelerin var kendi içinde yaşadığın. bunları aşmak için zamana ihtiyacın var.
başka bir kartın da hayal kırıklığı yaşayacağını söylüyor. duygusal boşlukta hissedebilirsin kendini. ayrıca kendine biraz güvenmelisin.
Canlar fincanımı yorumlayana katina bakıyorum
Eki Görüntüle 756213 Eki Görüntüle 756214 Eki Görüntüle 756215 Eki Görüntüle 756216 Eki Görüntüle 756217 Eki Görüntüle 756218
Reddmars canm benim kartlarimi da yorumlarmisin ben biraz yorumladim ama senin Kadar becerikli degilim bu konuda :))
asalarin onlusu
sir kader carki
kupalarin krali
tilsimlarin kralicesi
tilsimlarin sovalyesi
asalarin usagi ters
asalarin dokuzlusu
canım yarın bakayım. şimdi geç oldu. yoruldum
Reddmars canm benim kartlarimi da yorumlarmisin ben biraz yorumladim ama senin Kadar becerikli degilim bu konuda :))
asalarin onlusu
sir kader carki
kupalarin krali
tilsimlarin kralicesi
tilsimlarin sovalyesi
asalarin usagi ters
asalarin dokuzlusu
burçlarınızıda yazar mısın canım ?
banada bakarmısın canım bende sana kahve bakayım. ama burcunu bilmiyorumburçlarınızıda yazar mısın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?