Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
kızlar baktıklarım bakabilri mi :) bakmadıklarım da baksın karşılığında ben de kahve falı bakarım :)

sen sıkıntılarını atıcaksın biraz için hafiflemeye başlamış yani.3 kişi bir konuşma var sen ortadasın ama seni destekleyen biri var ve biriyle konuş diye baskı yapıyo yapıyo sana sen konuşuyosun.konuştuğun kişi uzun yüzlü böyle saçının önü kabarık biri.sen bu sıkıntın neyse artık onu atlatırsan çok huzura ericeksin herşeyin olumlu olmaya başlıcak.bir erkek var eski sevgilin mi yada sevgilin var mı şu an bilmiyorum da sanki eskilerden biri bu.aklını karıştırmaya çalışıcak ama aslında olmicak tekrar mantığında böyle diyo ama kabullenemiyosun sen bi konuşmadan sonra kabulleniceksin.aileden biri annen olabilir bu çok dua ediyo sana yada yaşlı biri biraz daha.aile içinde de bi sıkıntın var onu hemen atamıyosun canım sen.

canım sen sınava girecektin galiba o niyetle açıyorum falını

açtım kartları hepsi ters çıktı moralini bozmak istemem tekrar genel olarak bakıyorum oyüzden

ilişkin varmı bilmiyorum ama güvensizlik söz konusu mutsuz olduğun bir ilişki içindesin.bu ilişkide geçmiştede bir kalp kırıklığı yaşamışsın bu yüzden uzaklaşıyorsun ondan.bu içinde bulunduğun durum senin karşına çıkan ufak fırsatları kaçırmana sebep oluyor.güzelliklere karşı bir düşkünlüğün var,ayakları yere basan birisin maddi konularda başarılısın.girişiminde başarılı olacaksın .aldığın sorumluluklar seni zorlayabilir hayatında değişimler yaşayacaksın fakat bu beklediğin gibi bişey olmayabilir.bu dönemde yaşamını olduğu gibi kabul etmen senin için daha iyi olacak biraz kaderinde var olan şeyler senin elinde değil sanki ama şimdi ben bu cümlemi beğenmedim sonuçta kaderini değiştirebilirsin.batıl inançlara yönelebilip yanlış arkadaşlıklar kurabilirsin.

benim moralim bozukta falına zor baktım canım olumsuz şeyleri kafana takma belki benim yüzümden öyle çıkmıştır

hmmm inşallah iyi olur o zaman dua edeyim:26:

tamam cnaım önemli değil takılmam çok fala zaten ben:) sıkma canını geçer herşey pek tutmadı bu fal hem:))

o konuşma olayı gerçekleşti. bakalım hep bi konuşma olcak diye çıkıyor sonra olmıycak deniyor yaşayıp görcez artık sağol canım :)

Canm sevinecegin bi Haber gelecek sana resmi bi yerden bu haberin... Birde bi kadindan haberin var sonucunda kendini kötü hissedeceksin sevdigin adamin aklini karistiran bi Adam var canm bi evlilik var kendini bu yüzden üzgün hissedeceksin ve kiskanclik duyacaksin

Kral
Savas arabasi ters
Para dörtlüsü
kilic sekizlisi
olüm ters
kupa prensi
degnek altilisi
Para kralicesi
kilic beslisi ters
kralice ters

canım sana yeni bir ilişki gözüküyor gibi. yalnız duygularla mantığını dengelemelisin. para kaybetme korkusu var sende. sımsıkı sarılmışsın. kendini bir çıkmazda gibi hissetmişsin geçmişte. ölüm kartı da pek hoşuma gitmedi. bu kartlar geçmişle ilgili. geçmişte çok üzülmüş yıpranmışsın. aklından ölüm bile geçmiş olabilir. ( kimse için değmez böyle düşünceler. senden önemlisi yok ) gelecekte güzel bir fırsat geçecek eline.bunu değerlendirmek senin elinde. toprak grubu bir kadın çıkmış ne ile ilgili tam anlayamadım.belki onun yüzünden mutsuzluk olmuştur. gelecekte yeni bir ilişkiyle ilgili olumsuz düşüne bilirsin. başka seçenkler deneyeceksin gibi geldi.

teşekkür ederim canım. evet doğru. onun aklını yakın arkadaşı karıştırıyor. yakın bir arkadaşım nikahı oldu. şimdi de formaliteden nişan yapıyor. ne yalan söyleyim kıskanıyorum. inşallah resmi yerden de güzel bir haber gelir de rahatlarım. :)

umarim canm hersey istedigin gibi olur... Falin icinde cok tesekkur ederim hepsi sükür gecti o kötü düsncelerimin :) sadece kirginlik var simdi onuda atlatirim insallah yakinda evet o toprak gurubu kadinla evlendi

gökte ararken yerde buldum sende kartlar varmı canım kendi kartlarını sen seçip yaz bende kendi kartlarımı seçip yazarım olur mu :) moralim çok bozuk ya

üzgünsün canm kendini cok sanssiz hissediyorsun seni cekemeyen bi kadin var falinda ona dikkat etmelisin.... Özlem duydugun birisi var canm cok özlüyorsun aklin Hep o kiside sevgilinden mi ayrildin canim sevdigin adami kaybettin Ya da kaybedebilirsin onun disinda Para umudun var resmi bi yerden ve son kartlarin sana cok sansli mutlu ask dolu bi Haber geliyo canm

hayatında önemli yer tutan bir değişim yaşıyorsun buna sebep zamansız bir ayrılık gibi.fikirlerinde köklü bir değişim yapacak bir değişim yaşıyorsun.sabırlısın duygularını kontrol altında tutabiliyorsun.emek vermişsin emeğinin karşılığını alamadığını düşünüyorsun.hayatının büyük bölümünü aşk yaşantın etkiliyor.ilişkinde çaresiz kalmışsın yapabileceğin birşey yokmuş.yeni yaşanmış ne geçtiyse aranızda 3-5 günlük bir mevzu sanırım.ilişkinde kıskanç birimisin? bu ve senin inatçı tutumun etkiliyor ilişkinizi.maddi durumunnu etkileyen bazı sorunlarınız mı var.çevrende senin sıkıntılarını kendin kendine yaptığın düşünülüyor enerjinin azaldığı,eğer silkelenirsen bunları aşabileceğin düşünülüyor.sevdiğin kişilerin desteğini alacaksın bu sayede başarıya ulaşacaksın ancak öfkeni kontrol etmen gerekiyor. aşk hayatındaki mutsuzluk hayatında biri olsada olmasada onun düşüncesi seni çok etkiliyor eğer böyle yaparsan hayatını olduğundan daha mutsuz geçirebilirsin buna dikkat etmelisin

cnm bende cingene tarotu var Ben genel acip yorumluyorum sende benim icin cekip yorumlarsin Ben simdi yaziyorum hemen falini :)

teş.ederim canım aşkla ilgili haber yakın zamanda mı gelecek acaba

teş.ederim canım moralim çok bozuk inş. güzel şeyler söylersin

1 kılıç 10lusu düz
2 depnek 5lisi ters
3 kader çarkı düz
4 ay ters
5 değnek 8lisi ters
6 kılıç kralı düz
7 tılsım 4lüsü düz
8 ermiş düz
9 mahkeme ters
10 tılsım kraliçesi düz

canım kartlarını yaz da yorumlayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…