Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
adigecim merhaba seni burada yakalamışken rica etsem falıma bakarmısın :)

Eklentiler

• $24082013327.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $24082013328.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 77
  • $24082013330.webp
    14 KB · Görüntüleme: 35
  • $24082013331.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $24082013332.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $24082013333.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $24082013334.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $24082013335.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 52
canım bakar mısın:)

biraz rahatlamaya ihtiyacın var sıkıntı sıkıntı bıkmışsın artık.sen ağlicaksın bunalıp bi ama öyle bi ağlama ki anlatamam sanki içini boşaltıyosun ağlayarak:)senden irice saçı toplu yada kısa bi bayan var.sürekli sana bişeyler anlatmaya dediği şeyleri yapmaya diretiyo sen istemiyosun ama gibi hep bi tartışma var.bence bu evlenceğin adam yani seni tutup çıkarıyo bu sıkıntılı durumdan yanında oluyo.insanların gözü değiyo sana herşeyi anlatma bence boşver istediğin gibi yap.y harfli yada l harfli biri var aileden bu.bu yardımcı olucak sana canım yanında olucak.hem istediğin dilekle ilgili hemde aileden biri bu evlilik arefesinde sanki boşluğunu kolluyo saldırmak için resmen.bu aileden dediğim irice biri bayan mı erkek mi seçemedim.diğeri zayıf ince uzun dileğine engel olmak isteyen ama hepsi oluyo dileğin daha çabuk oluyo ama bu ailede ki sıkıntılı biri.sen çok içine ağlıyosun sanki sık sık bunalmanı görüyorum ama takma boşver insanlarıda evliliğin güzel olucak korkma da

ufak bir fırsatı kaçırmışsın ama bu seni pek etkilememiş sanırım bir birliktelik teklifi yada barışma.aklında büyük bir aşkla aşık olupevlenme anne olma fikri var hislerine güveniyorsun.ama bazı hayal kırıklıkların yüzünden biraz umutsuz bakıyorsun biraz ama heptende umutsuz değilsin.bir kaç gün önce bunalımlı bir erkek kararsız bir kişi kendisi seni hayal kırıklığına uğratmış.yakında karşına iyiliksever pratik biri çıkacak.para kazanmada yetenekli biri ayakları yere basan biri olacak.fakat sen duygularından emin olmadığın için bu ilişkiyi istemeyeceksin.etrafındakiler senin yeni bir başlangıç yapabilmen için eskisini tamamen bitirmen gerektiğini düşünüyor bitirmek derken kafanda bitirmek onu düşünmemek gibi.biraz bu duygusal sorunlar seni sanki inancını etkiliyor yanlış fikirlere kapılabilirsin dikkat etmelisin buna

sende bana bakacaksan tbi bakarım canım

tamam canım bulup bakarım birazdan. patron yanımda şimdi. ben sana vereyim bilgileri. onunki 6 harfli gerekliyse eger benim ki de 6 harfli

canım sana iki kişi çıkıyor ilkiyle yakın zamanda bir iletişim olacak, teklif felan gözüküyor ama birleşme yok, seviliyorsun ama senin aklında başka biri mi var gündeme mi gelecek bilemiyorum, bu diğeride sana karşı yoğun gözüküyor.

tşk ederim canım. sana harf sayısını verdiğimle de şuan aramzıda birşey yokken bu 2. nerden çıktı yhu

olur bana uyar :)

meleklerin diyor ki şükret

'biz sana öyle güzellikler akıtmak istiyoruz ki..'çünkü seni seviyoruz diye fısıldıyor meleklerin

elindekilerin farkına varabilsen herşey çok daha güzel olacak...

elinde tuttukların için şükrettiğinde evren sana çok dahasını akıtacak

bu evrenin kanunu,bu olmak zorunda..

(bunu yapman çok şeyi değiştirecek)

şimdi yüreğinin içinde şükredecek bir şey bul

veya en sevdiğin kişi de olabilir..onun varlığına şükret

yüreğindeki şükran hissinin güzel nefeslerle büyümesine izin ver

ve o anda için ve şükranla dolduğunda meleklerinden yaşamına akıtmalarına istediğin şey her ne ise

onun için yardım iste ..istediklerinin bir şekilde şu anda yaşamında olduğunu fark et

ve onu yaşayabileceğin bir an yarat kendine ...şükrettiğin her şeyin çok daha fazlasının yaşamına aktığını göreceksin..

uzun temiz bir yol görünüyor sana.içinde çok sıkıntılar var bunalmışsın.bu sıkıntılarında bir erkeğin payı büyük.ama bu sıkıntıalrdan bir yol bulup onları aşacaksın sen.
sana çok büyük bir balık çıkmış çok güzel yanında da büyük E harfi var.
kafan bazı konularda çok karışık çok düşüncelerin var.
hanenizde bir görüş ayrılığı olabilir.
S harfli biri var hanede sözü etkili gibi.büyük U harfi çıkmış gibi. bunlar evdeki bireyler de olabilir misafir gelecek akraba vs de olabilr.
evde de bazı huzursuz durumlar var sanki.bir de haneye çok gelip giden nankör biri var dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…