aynen kuzum hep birşeyler çıktı bir içipte koyamadım hee. akşama koyarm ama işteym şimdi
tatlım kusura bakma o gün bakamadm. patronlar sağolsun ayrılmadı başımdan. dünde şehr dışındaydm. anca :)
sevdiceğinle herşey güzl gidiyor maşallah. arada yaşanan küçük tartışmalar da tatlıya bağlanmış gördüm. maddi anlamda biraz sıkıntılar olmuşa benziyor ama kısa zamanda bu konuda ferahlıcaksn canm. sevdiceğinle evliliğinde çıktı. düznli ve huzurlu bir evlilik olacak. toplu bir para geçicek elinize belki miras konusu felan varsa o da olablir bu. seni sıkıntıya sokacak bir olay yaşayacaksın ama bu kısa süreli olacak. hastalıklar sürekli etrafınızda dolaşıyor dkkatli olmanzda fayda var. sana gelecek güzl haberler var bol bol..
adigecim merhaba seni burada yakalamışken rica etsem falıma bakarmısın :)
sende bana bakacaksan tbi bakarım canım
tamam canım bekliyoruuum hep buralardayım ben hehehe
canım bakar mısın:)
banada baksana canım ya önceki sayfada.2 kahvene bakarım artık senin:))9
tamam canım bakarım AMA BİRAZ ZAMAN GEÇSİN ŞUAN ENERJİM ÇOK DA İYİ DEĞİL. DGRU YORUM YAPAMAYABİLRİM :)
tamam canım bulup bakarım birazdan. patron yanımda şimdi. ben sana vereyim bilgileri. onunki 6 harfli gerekliyse eger benim ki de 6 harfli
canım sana iki kişi çıkıyor ilkiyle yakın zamanda bir iletişim olacak, teklif felan gözüküyor ama birleşme yok, seviliyorsun ama senin aklında başka biri mi var gündeme mi gelecek bilemiyorum, bu diğeride sana karşı yoğun gözüküyor.
tşk ederim canım. sana harf sayısını verdiğimle de şuan aramzıda birşey yokken bu 2. nerden çıktı yhu
kahve falıma bakmak isteyen var mı ..bende ona melek kartı açarım
olur bana uyar :)
canım banada bakar mısın? bir yada iki ön sayfadadır bende kahve bakarım sana
Eki Görüntüle 785279 Eki Görüntüle 785280 Eki Görüntüle 785281 Eki Görüntüle 785282 Eki Görüntüle 785283 Eki Görüntüle 785284
bende sana kart açayım şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?