onu ben bilmiyorum artık :)))tşk ederim canım. sana harf sayısını verdiğimle de şuan aramzıda birşey yokken bu 2. nerden çıktı yhu
uzun temiz bir yol görünüyor sana.içinde çok sıkıntılar var bunalmışsın.bu sıkıntılarında bir erkeğin payı büyük.ama bu sıkıntıalrdan bir yol bulup onları aşacaksın sen.
sana çok büyük bir balık çıkmış çok güzel yanında da büyük E harfi var.
kafan bazı konularda çok karışık çok düşüncelerin var.
hanenizde bir görüş ayrılığı olabilir.
S harfli biri var hanede sözü etkili gibi.büyük U harfi çıkmış gibi. bunlar evdeki bireyler de olabilir misafir gelecek akraba vs de olabilr.
evde de bazı huzursuz durumlar var sanki.bir de haneye çok gelip giden nankör biri var dikkat et.
kahve falıma bakmak isteyen var mı ..bende ona melek kartı açarım
Eki Görüntüle 784787 Eki Görüntüle 784788 Eki Görüntüle 784789 Eki Görüntüle 784790 Eki Görüntüle 784791 Eki Görüntüle 784792 Eki Görüntüle 784793 Eki Görüntüle 784794 Eki Görüntüle 784795
kızlar kahvenize bakarım.İçim çok sıkılıyo bi el atın banada:) öpüldünüz çook
ağzına sağlık tşk ettim...
olur bana uyar :)
yine çok dertli gördüm seni canım
hayatında çok etkili bir erkek gördüm. bu erkekle bir süredir konuşmuyorsun sanki ve ikinizde birbirinize arkanızı dönmüşsünüz ama çok uzaksınız. bu kişiyle ilgili çok büyük bir haber duyacaksın yakında.sen bu haberi birkaç kadından alacaksın onlar görecek duyacak ve sana iletecek.
falında çok fazla insan çıkmış beraber bir yere gidiyorsunuz sanki.
sen de öte yandan kendi hayatına bakacaksın gibi kafanda büyük bir soru işareti var.
çok temiz uzun bir yolun var.
kalbinin bir yanı çok hafiflemiş sanki ama bir yanı sıkıntı dolu.güzel bir gelişme olabilir.küçük bir kısmetin de var.
temiz bir yolun başında da büyük S harfi gördüm kısa bir yol.
tarot bakayım mı sana merak ettiğin bişey varsa soru olarak sor
merhaba canım kahve falıma bakarmısın bende sana tarot bakarım
Eki Görüntüle 785301 Eki Görüntüle 785302 Eki Görüntüle 785303 Eki Görüntüle 785304 Eki Görüntüle 785305 Eki Görüntüle 785306 Eki Görüntüle 785307 Eki Görüntüle 785308
kötü bir haber mi duyucam canım? eski sevgilimdir de o.haftaya sınavım var iyi geçerse o yol olabilir başka şehire gitmek istiyorum malum hep diyorum:)
kötü bir haber mi duyucam canım? eski sevgilimdir de o.haftaya sınavım var iyi geçerse o yol olabilir başka şehire gitmek istiyorum malum hep diyorum:)
evliliğimle ilgili genel bir yorum istiyorum ....
sana ise meleklerin yeni dünya diyor
( bu kart sana epeydir hep çıkyor)
şuan ruhsal durumn nasıl bilmiyorum ama
bilki seni çok yakında yeni bir hayat yeni bir düşünce
yeni bir sen bekliyor...
şu an tam o dünyanın kapısındasın ve orda olman an meselsi...
odur heralde çünkü bir kırgınlığın var ve hayatında etkili birisiymiş gençti zaten. eğer oysa çok hayırlı olacak söyliyim çünkü tertemiz çıkmış gidince dertlerini unutacaksın bence.
hmmm inşallah iyi olur o zaman dua edeyim:26:kötü mü bilmiyorum ama önemli bir haber
oda orda canım gitmek istediğim yerde..olumlu bi haber o zaman dertlerini unutucaksın falan diyosun ya nasıl bağdaştırmam:))) çok dertliyim kaç gündür aklıma gelmiyodu gelmeye başladı.e bu sınavda germeye başladı beni amaan
yine çok sıkıntılı bir fal gerçi dertli olmasak burda işimiz ne
kocaman bir nazar gördüm sende.
bir erkekle buluşman konuşman var canım. bu duygusal anlamda bir buluşma olacak.ama kötü bir enerji var etrafınızda sanki.
temizde bir denizkızı çıkmış kısmetin var. uzun bir yol yapacaksın sen ama bu uzun yolun sonunda biraz üzülebilrisin hüzünlü çıkmışsın.
duyguların karmaşık çıkmış aslında aşmak istiyorsun bunları ama kendine hiç fırsat yaratmamışsın .hatta bu eve bile yansımış. şu an çok huzurunuz yok bazı sıkıntılarınız var. bir kısmetiniz var hanede ama o dertleriniz biraz hafifleyince gelecek. ya da bu kısmetle hafifiler belki bir yerden parar gelmesi vs olabilr. kalbin sıkıntıda çıkmış.haneden uzaklaşasın nefes alasın var sanki.
zihin okuma yeteneğin varmı? becerikli güçlü,kararlarını kendi veren birisin.başarılı olmak için adeletli olman gerektiğini düşünüyorsun.son zamanlarda içine kapandığını dşünüyorsun.sevdiğin kişiden bir haber bekliyorsun.birkaç gün içinde çalışıyormuydun canım bilmiyorum ama çalışıyorsan işyerinde bir tartışma yaşamışsın yada anlaşmazlık.yakın zamanda kendini yalnız hissedip umutsuzluğa kapılabilirsin ama üzülmemelisin çıkış yolun var umutsuzsun ama bu senden kaynaklı ay bende böyleyim ya ne kötü hiç bişe yapasım yok.boşvermişsin koyvergitsin derler ya öylesin :)çevrendeki insanlar maddi sıkıntı çektiğini düşünüyorlar.fakat bu sıkıntılar senin başka fırsatları yakalamana sebep olabilir.
merhaba canım rica etsem benim falıma bakarmısın istersen bende sana tarot bakarım
Eki Görüntüle 785369 Eki Görüntüle 785370 Eki Görüntüle 785371 Eki Görüntüle 785372 Eki Görüntüle 785373 Eki Görüntüle 785374 Eki Görüntüle 785375 Eki Görüntüle 785376
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?