Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

ağzına sağlık tşk ettim...

yine çok dertli gördüm seni canım
hayatında çok etkili bir erkek gördüm. bu erkekle bir süredir konuşmuyorsun sanki ve ikinizde birbirinize arkanızı dönmüşsünüz ama çok uzaksınız. bu kişiyle ilgili çok büyük bir haber duyacaksın yakında.sen bu haberi birkaç kadından alacaksın onlar görecek duyacak ve sana iletecek.
falında çok fazla insan çıkmış beraber bir yere gidiyorsunuz sanki.
sen de öte yandan kendi hayatına bakacaksın gibi kafanda büyük bir soru işareti var.
çok temiz uzun bir yolun var.
kalbinin bir yanı çok hafiflemiş sanki ama bir yanı sıkıntı dolu.güzel bir gelişme olabilir.küçük bir kısmetin de var.
temiz bir yolun başında da büyük S harfi gördüm kısa bir yol.

kötü bir haber mi duyucam canım? eski sevgilimdir de o.haftaya sınavım var iyi geçerse o yol olabilir başka şehire gitmek istiyorum malum hep diyorum:)

tarot bakayım mı sana merak ettiğin bişey varsa soru olarak sor

evliliğimle ilgili genel bir yorum istiyorum ....

sana ise meleklerin yeni dünya diyor

( bu kart sana epeydir hep çıkyor)

şuan ruhsal durumn nasıl bilmiyorum ama

bilki seni çok yakında yeni bir hayat yeni bir düşünce

yeni bir sen bekliyor...

şu an tam o dünyanın kapısındasın ve orda olman an meselsi...

yine çok sıkıntılı bir fal gerçi dertli olmasak burda işimiz ne
kocaman bir nazar gördüm sende.
bir erkekle buluşman konuşman var canım. bu duygusal anlamda bir buluşma olacak.ama kötü bir enerji var etrafınızda sanki.
temizde bir denizkızı çıkmış kısmetin var. uzun bir yol yapacaksın sen ama bu uzun yolun sonunda biraz üzülebilrisin hüzünlü çıkmışsın.
duyguların karmaşık çıkmış aslında aşmak istiyorsun bunları ama kendine hiç fırsat yaratmamışsın .hatta bu eve bile yansımış. şu an çok huzurunuz yok bazı sıkıntılarınız var. bir kısmetiniz var hanede ama o dertleriniz biraz hafifleyince gelecek. ya da bu kısmetle hafifiler belki bir yerden parar gelmesi vs olabilr. kalbin sıkıntıda çıkmış.haneden uzaklaşasın nefes alasın var sanki.

kötü bir haber mi duyucam canım? eski sevgilimdir de o.haftaya sınavım var iyi geçerse o yol olabilir başka şehire gitmek istiyorum malum hep diyorum:)

odur heralde çünkü bir kırgınlığın var ve hayatında etkili birisiymiş gençti zaten. eğer oysa çok hayırlı olacak söyliyim çünkü tertemiz çıkmış gidince dertlerini unutacaksın bence.

teş.ederim canım

son zamanlarda kısıtlanmışsın.ellerin gözlerin bağlı ne etrafını görebiliyorsun ne kendini koruyabiliyorsun.biraz korkuyorsun sıkıntılı bir dönemdesin.sabır ve dikkatli olman gerekli.bu halin seni depresyona itebilir dikkat etmelisin.ilişkinde biraz isteksizlik yaşayabilirsin. belki boşluğa düşebilirsin.ama sonunda eskisi gibi mutlu olacaksınız.huzurlu mutlu bir ailen olacak.özel bir gün kutlayabilirsin.

oda orda canım gitmek istediğim yerde..olumlu bi haber o zaman dertlerini unutucaksın falan diyosun ya nasıl bağdaştırmam:))) çok dertliyim kaç gündür aklıma gelmiyodu gelmeye başladı.e bu sınavda germeye başladı beni amaan

kızlar baktıklarım bakabilri mi :) bakmadıklarım da baksın karşılığında ben de kahve falı bakarım :)

Eklentiler

• $IMAG1092.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMAG1093.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMAG1097.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMAG1098.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMAG1099.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMAG1101.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMAG1102.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMAG1103.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMAG1104.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMAG1106.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMAG1110.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMAG1111.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 45

belli de olmaz tabi belki de olumludur,çok düşünme bence hayırlısı neyse o olsun :)

zihin okuma yeteneğin varmı? becerikli güçlü,kararlarını kendi veren birisin.başarılı olmak için adeletli olman gerektiğini düşünüyorsun.son zamanlarda içine kapandığını dşünüyorsun.sevdiğin kişiden bir haber bekliyorsun.birkaç gün içinde çalışıyormuydun canım bilmiyorum ama çalışıyorsan işyerinde bir tartışma yaşamışsın yada anlaşmazlık.yakın zamanda kendini yalnız hissedip umutsuzluğa kapılabilirsin ama üzülmemelisin çıkış yolun var umutsuzsun ama bu senden kaynaklı ay bende böyleyim ya ne kötü hiç bişe yapasım yok.boşvermişsin koyvergitsin derler ya öylesin :)çevrendeki insanlar maddi sıkıntı çektiğini düşünüyorlar.fakat bu sıkıntılar senin başka fırsatları yakalamana sebep olabilir.

yok canım tabiki
aslında geçmişi görmüşsün sen zamanla biraz daha normale dönüyorum inanıyorum toparlanıcaz biz :)

çok sıkıntılısın sen.bir erkekle görüşme gördüm bu sevgilin yada eski sevgilin bilmiyorum.ama çokta iyi hissetmedim bu buluşmayı.çok dertlenmişsin sen hiçbişey çözüm değil gibi görüyosun sanki herkesle karamsar konuşuyosun falan.bi yolun var ama bu yol kappalı üzülceksin iyi bi sonuç olmicak gidişin yada tatil vs ise rahatlamıcaksın yani orda.ailenin içide hep sıkıntılı yada sen sıkıntılısın diye herkesle kavga falan mı ediyosun kız:))göz var senin üstünde bu kadar canım.tarot için ten rengi mi lazım neye göre bakıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…