teş.ederim canım aşkla ilgili haber yakın zamanda mı gelecek acaba
hayatında önemli yer tutan bir değişim yaşıyorsun buna sebep zamansız bir ayrılık gibi.fikirlerinde köklü bir değişim yapacak bir değişim yaşıyorsun.sabırlısın duygularını kontrol altında tutabiliyorsun.emek vermişsin emeğinin karşılığını alamadığını düşünüyorsun.hayatının büyük bölümünü aşk yaşantın etkiliyor.ilişkinde çaresiz kalmışsın yapabileceğin birşey yokmuş.yeni yaşanmış ne geçtiyse aranızda 3-5 günlük bir mevzu sanırım.ilişkinde kıskanç birimisin? bu ve senin inatçı tutumun etkiliyor ilişkinizi.maddi durumunnu etkileyen bazı sorunlarınız mı var.çevrende senin sıkıntılarını kendin kendine yaptığın düşünülüyor enerjinin azaldığı,eğer silkelenirsen bunları aşabileceğin düşünülüyor.sevdiğin kişilerin desteğini alacaksın bu sayede başarıya ulaşacaksın ancak öfkeni kontrol etmen gerekiyor. aşk hayatındaki mutsuzluk hayatında biri olsada olmasada onun düşüncesi seni çok etkiliyor eğer böyle yaparsan hayatını olduğundan daha mutsuz geçirebilirsin buna dikkat etmelisin
4 vakte kadar canm
canım kartlarını yaz da yorumlayım :)
teş.ederim canım moralim çok bozuk inş. güzel şeyler söylersin
1 kılıç 10lusu düz
2 depnek 5lisi ters
3 kader çarkı düz
4 ay ters
5 değnek 8lisi ters
6 kılıç kralı düz
7 tılsım 4lüsü düz
8 ermiş düz
9 mahkeme ters
10 tılsım kraliçesi düz
canım senin psikolojini hiç iyi görmedim. öncelikle bunu düzeltmelisin. hayallere çok kapılıyorsun. hava grubu bir erkekle kavganız mı oldu ? bana sanki öyle geldi. işle ilgili yada parasal durumla ilgili kaybetme korkun var gibi. sıkı sıkıya bağlanmışsın birşeylere. kendine güvenmelisin. kader çarkı senden yana zaman senin lehine işleyecek. gelecekte işinle ilgileneceksin gibi geldi bana. işinle meşgul olacaksın. eğer ayrılık yaşadıysan hayatına onsuz devam edeceksin.
canım falındakiler çoğu doğru bugün ayrıldık
üzüldüm canım . belki de senin için en hayırlısı budur ?kaç yaşındasın?
canım bana fal açar mısın? hem sınavım var haftaya hemde bu benim eski sevgilim hakkındatesekkurler canm cogusu dogru zman pek tutmamis bi yil olacak nerdeyse yasananlarin uzerinden
4 vakte kadar canm
falıma bakanın falına bakılır kızlar
adigeciim nereye gittin ki ama ya geri geeeeeeeeeeel
yafrucum ben burdayım da evdeki internette mi bir problem var anlamadım bağlantı kopuyor ikide bir :18:
Eki Görüntüle 784787 Eki Görüntüle 784788 Eki Görüntüle 784789 Eki Görüntüle 784790 Eki Görüntüle 784791 Eki Görüntüle 784792 Eki Görüntüle 784793 Eki Görüntüle 784794 Eki Görüntüle 784795
kızlar kahvenize bakarım.İçim çok sıkılıyo bi el atın banada:) öpüldünüz çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?