Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

Önce senin falını yorumlayım da kart çekmeye yüzüm olsun demi :)
Canım senin içinde sakladığın e harfli biri var. Ona özlem duyuyorsun yanında olmasını istiyorsun ama bunu kendine bile söylemeye çekiniyorsun. Bir de a harfi mi f harfi mi bilemedim ikisine de benziyor. Aklında da böyle biri var. Seninle olmak isteyen biri sanırım bu. Sana da mantıklı geliyor bazı şeyler ve düşünmeye başlamışsın bu kişiyi.
E harfi var dedim ya içinde sakladığın, o kişi de çok sıkıntıda çıkmış. Gözü arkada kalmış.
Bir konu var ne olduğunu çözemedim. Kestirip atıcaksın bu konuyu. Hoşlanmadığın bişey sanırım. Konuşulmasına bile fırsat vermiyorsun.
Yüzün başkalarına karşı hep gülüyor ama aklın bi dünya. Belli etmemeye çalışıyorsun sanırım etrafına sıkıntılarını. Ve insanlar da anlamıyor seni, kendi derdine düşmüş herkes sana bişeyler anlatıyor. Sanki kendi derdin yetmiyormuş gibi bir de başkalarının dertlerini yüklenmişsin üstüne.
A ve s harfleri var çok büyük ve belirgin çıkmış. İki harf de birbirine bağlı insanlar. Gönül bağı mıdır kan bağı mıdır akıl bağı mıdır bilemiyorum. Karmaşanın içindeler ama bir çıkar yolları var. O yolu bulurlarsa çok rahatlıycaklar ve hedeflerine ulaşacaklar.
Erkek galiba bu. Baba gibi, çocuğuna endişeleniyor sanırım.
Canım şu an hayatında biri yok demi senin? Sanki biri girecek hayatına. İki ayrı yerde bulunan iki kişi buluşmuşlar. Yolları kesişmiş. Ve bir bağ çıkmış aralarında. Ve başlarında da bir melek var. Güzel bir ilişki hem de. Önleri de çok açık.
Seni çok mutlu edecek bir yol görünüyor.
Tabağında da yeni filizlenmeye başlamış bir şey var. Olumsuz düşüncelerinden sıyrılıyorsun ve rahata kavuşuyorsun canım

kartlarımmı da çekeyim :)

denge ters
para beşlisi ters
imparator ters

benim hayatım hep mi ters yahu ne bu böyle :)

çook teşekkür ederim güzel yorumların için. hayatımda birisi yok şuanda. hayatıma girmeye çalışan biriside. zaten ben bu kafayla gidersem kimseyle yola devam edemem bir başıma kalırım. o arkamda bıraktığım kişiyi de sallamıyorum artık. ne hali varsa görsün. daha çok şey sayardım da neyse . A ve S harfinde çok tanıdığım var. hepsinide çok severim. umarım güzel şeyler olur artık hayatımda. :))

senin falına da gelince canım. kartların ters çıkması her zaman kötü olmuyor. şuanda ilişki de senin birşeyler ters gidiyor sanırım. maddi zorluklar mı yaşadın ? düzelecek gibi gözüküyor. yalnız dikkat etmelisin bir güç kaybı ,kararsızlık durumu olacak yakın gelecekte. ilişkide sanki dizginleri sen tutuyor gibisin. dizginleri bırakmak zorunda kalabilirsin.

tamam canım çok sağol bir daha ki sefere daha az sulu içiyim :)) dediğin gibi bende karma karışığım hayatım :))

Kız Jadaloz sen bişiler görebiliyor musun? :))

abe atasın falceezime üç beş bişey ben de göreyim sana üçbeş bişey :)
gerçekten çok karışık çıkmış canım ya

inşallah hayatına güzel bir insan girer canım :)
maddi zorluklar yaşıyorum evet ama düzelmesi biraz zor şu sıra :)
teşekkür ederim canımm :)

abe atasın falceezime üç beş bişey ben de göreyim sana üçbeş bişey :)
gerçekten çok karışık çıkmış canım ya

başlıyorum o zaman :d
Bebek bekleyen birileri var mı sanki olacak gibi. Olursa da o kişiler için bir çok yol kapanacak öncelikler değişecek. Dileğin her neyse olucak ve olması da baya duyulacak, bilinecek gibi. Şu an ileriye dönük olarak muallakta gibi her şey. Sanki ailelerin söz sahibi olduğu bir durum var ve E herfli biri bir ortamdan dışlanmış gibi.

o değilde biz cafe açıp fal olayına girsek olacak gibi

o değil de sen ciddi ciddi çok iyi tutturuyosun az da uzun bakabilsen sen iyi para kazanırsın :)
bebek bekleyen biri var. kayınvalidem gelecek haftasonu. düğün işi konuşulacak doğal olarak ailelerin sözü geçecek. ve e harfli nişanlım yanımızda olamıycak
bu kadar olur yani :)

canım başka fal seç de ondan bakayım fincanın gerçekten çok karışık

ara ara bazen tutturabildiğim oluyorda işte pek uzatamıyorum :)
canım iskambil ya da tarot bakabilirsen bak hangisi gelirse içinden, ben açık tenliyim benim ki de açık kumral gibin işte :)

ara ara bazen tutturabildiğim oluyorda işte pek uzatamıyorum :)
canım iskambil ya da tarot bakabilirsen bak hangisi gelirse içinden, ben açık tenliyim benim ki de açık kumral gibin işte :)

canım siz birbirinizden uzakta mısınız. kartlarınız ayrı yerlerde ama aranızda büyük bir özlem var. senin esmer bir arkadaşın var sürekli ynında olan sürekli sana destek olan. tarotunda da diyor ki, olayları tüm yönüyle ele alıp en doğru sonuca varıp en doğru kararı vereceksin diyor.

evet canım uzağız, özlüyorum hem de nasıl ... nasıl olacak hiç bilmiyorum da
emeğine sağlık :))

başına musallat oldum ama kusura bakma cnm :)

Eklentiler

• $2013-07-16-1104.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 77
  • $2013-07-16-1105.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 78
  • $2013-07-16-1106.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $2013-07-16-1107.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $2013-07-16-1108.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 79
reddmars canm kahve falı fazla bakamıyorum artık burclar ve sorunu yolla askla alakalı katinana bakiyim daha iyi olur senin icin.jado sanada özelden yazcam

merhaba kızlar topik çok iyi olmuş. katina falını ilk kez duydum ya hiç bilmiyordum. tarottan malesef pek anlamıyorum. netten bakıyorum onada ama hep aynı yorumlar çıkıyor otomatik kahve falı bakıyorum bende
katina falı bakan arkadaşım bende istiyorum. iftardan sonra ugramaya çalışırım fincanını kapat bekle beni

canım buyur :) sende sorunu ve burcları söyle bakarım

merhabaaaa

Biri hakkında sürekli olumlu haberler duyacaksın. İçindeki sıkıntının bir mucizeyle anında gitmesini bekliyorsun veya birinin yardımıyla. Ufak bir deniz yolculuğu gözüküyor bir kısmetle alakalı. Bu kısmet para veya gönül ilişkisi olabilir. Gittiğin yerde bu kısmet eline geçecek yada eline düşecek iki kişi hakkında dedikodu yapmış bu kişileri tahmin ediyorsun. bu kişilerden biri acık tenli kısa saclı biri. Başka biri senin için iyi bir yardımda bulunacak bu kısa saçlı kişi cok hiddetlenecek.
Birisi var bu senmisin bilemiyorum. Çok güçlü mizaçlı biri. Her türden sıkıntıya göğüs geren, kimsenin yardımı gerek kalmadan işini halleden biri. bu sensen yine bi zorlukla karşılaşıp tek basına sorunu çözeceksin . eger mizacım böyle değil diyorsan böyle birisi senin için bir sorununu halledicek.
Ailece küs olduğunuz birileri var. Bu aile sizle görüşmek istiyor ancak olumsuzlar ve sizden bir adım bekliyorlar. Küçük bir kız cocugu ile alakalı bir gezi yapabilirsin. Bir eşya alma durumun var. Bekarmısın bilemiyorum ancak bir kısmet var bu kısmet çok iyi biri cevresi temiz olan iyi huylu bir karakter, beklenen biri. bir murat gerçekleşiyor sanırım Bir yüzük takılcak gibi görünüyor. 5 kişi bir yere gidiceksin 1 kişi daha sonra sizden ayrılıp canını sıkacak. Evde isminde C ve E harfi olan biriyle ilgili sıkıntı var. Bu kişi için gözyaşı dökülmüş. Hamile bir kadın var doğumu yakın olabilir. Senden aman dileyen biri var. Zamanında seni üzmüş ve ezmeye calısmış biri. Şu anda affını bekliyor senden özür dileyip affetmeni bekleyecek. Bir kız arkadaşınla ilgili olumsuz bir haber alabilirsin. Seni hoşnut etmeyecek bu duydukların. İki kişilik bir aile bekliyorsun gelicekler.

falın genel olarak güzeldi genelde çok sıkıntılı fallar bakıyorum

benim burcum yengeç. onunki boğa.
benim eski sevgilim bu şahıs. 2 sene önce baya olaylı ayrıldık. 8 ay önce beni bi aradı felan gene tartıstık felan. şimdi bizim bunla sonumuz nolcak. :44:

güzel baktın tesekkür ederim bende yengec burcuyum bu arada simdi sırada senin falın;
mesleği nedir bu erkeğin böyle ticaretle ugrasıyor gibi cıkmıs yogun birisi ayrılık nedeniniz onun ilgisizliği sanki kariyer odaklı biri olabilir.sinirlenince çok hır gür cıkaran bir erkek seni fazlasıyla incitmiş ve kapanmayacak derin yaraalar bırakmıs ama sen geri dönse barısacak durumdasın.Unutamamıssın unutturamamıslar onu sana çevrende herkes sizin daha olmayacağınızı sna inandırmak istiyor arada onun icin gözyası döküyorsun ama suanki kartın diyorki gözyasların yerini bulacak.ondan sana iyi haberler gelecek dönüş çıktı

canım bana da katina açar mısın? falına bakmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…