Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
Buldum canım başkasınınkiyle karıştırmışım

yakın zamanda 2 haberin var biri harika biri üzücü
yakın birini kaybedebilirsiniz
erkek bu kişi ve zaten hasta
geride iki kişiyi bırakıcak bu kişi

Senin hanende bir telaş olucak ya biri böyle sürekli bas bas bagrınıo gibi çıkmış biri erkek biri bayanda bunu dinliyolar
kısa boylu kısa saçlı bayanın kafasında bir düşünce var ya iş ya evlilik halkayı atmış bu kişi
bana daha cok yüzük düşüncesi geldi
topluca oturulup konusulucak yanınızdada koca balık kısmetli bir şey bu masum dediydi dersin

senin içinden çok çevren karışık.senin bi yola gidişin var sanki ama üzülerek gidiyosun mecburyetten.bir erkek var kavga ettiğin biri bu ediceksin yyada yakın zamanda.çok konuşulan birisin sen.çok temiz bi haberin var yakın zamanda.aileden l harfli biriyle bi sürtüşmen olucak canım.kafam dağınık biraz bu kadar görebildim

biraz sıkıntıların var ama asıl kafanı kurcalayan bir şeyler düşünceler var.
bir erkek gördüm ben karşı karşıyasanız sanki duygusal anlamda bir şeyler var aranızda.kısmetin çıkmış. sevgilin,eşin var mı bilmiyorum ama varsa aranızın iyi olduğu bir döneme gireceksiniz yoksa da güzel bir kısmet var sana.
ben bir de başka bir erkek gördüm uzun boylu düşmüş düşecek etrafındaki bu kişi bazı sorunlar yaşayabilir.
hanede büyük V ve Ç harleri gördüm.bir haber alacaksınız. iki kişi ufak bir tartışma yaşayabilr.

bekarım sevgilim yok yeni ayrıldım ve dönesimde yok duygusal seyler olabılır aramızda oda ayrılığın getırdıgı bosluk zaten dönmem ben yaşamam o ceremeyi bir daha o uzun boyluyu bende gördüm ama abime yordum onun evlilik muhabbeti var cunku yani hamle yapabılır v harfinide gördüm ama öyle biride yok cevremde

belki de geçmiş çıkmıştır
o da olabilir yorumlayana göre değişir tabi :)

canım rica etsem benim falıma da bakarmısın

Eki Görüntüle 785898 Eki Görüntüle 785899 Eki Görüntüle 785900 Eki Görüntüle 785901 Eki Görüntüle 785902 Eki Görüntüle 785903 Eki Görüntüle 785904 Eki Görüntüle 785905 Eki Görüntüle 785906 Eki Görüntüle 785907

sen biraz hafifleyeceksin canım. kem bir göz var etrafında dikkat et.
meraklı biri var etrafında kötü biri değil ama her şeye burnunu sokmak istiyor sanki.
temiz bir yol yapacaksın ama bu yolda gülümsemen biraz buruk çıkmış her şey tam planladığın gibi olmayabilir.
bir erkekle ilgili derdin var için çok sıkılmış ve çok büyük bir nazar değimiş ilişkine şu an sıkıntıda gözüküyor.
yine bir yolun var ve bu yolda soru işaretin çıkmış.
dedikoducu insanlar var etrafında senin yaşadığın olaylarla ilgili konuşuluyor çevrede.
bir dileğin var senin gerçekleşebilir gibi ama zamanı var.
haneniz çok temizde çıkmış sıkıntılarınızı atmak üzeresiniz.

canım ben de fal istiyorum kahve resmi yükledim ya da tarot da olur hangisinde daha iyiysen ona bakar mısın ?
kahve önceki sayfalarda
tarot bakacaksan da aşk ile ilgili istiyorum :)

canımmm çok teşekkür ederim
bence gayet ve doğru çıkmış :) kavga yok sadece olmasın da :) şansı bekliyorum ve nişanlımın sürprizini de :) eylülün ortası gibi gelicek canım o zamana kadar görme ihtimalim yok maalesef

önemli değil canım ben de evde değildim zaten kaç gündür giremiyordum nete.
kız yeni evim yok muydu falda :)
teşekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…