ben de bekliyorum canım falımı :) resim de cevapla, eklenti ekle, dosya seç,içeriğe ekle, bitir yapıyorsun
ekledim canım sağol
senin attığın linkte senin falın yok
Eki Görüntüle 785846 Eki Görüntüle 785847 Eki Görüntüle 785848 Eki Görüntüle 785849 Eki Görüntüle 785850
bunlarda benim fincandan kızlar
Eki Görüntüle 785846 Eki Görüntüle 785847 Eki Görüntüle 785848 Eki Görüntüle 785849 Eki Görüntüle 785850
bunlarda benim fincandan kızlar
biraz sıkıntıların var ama asıl kafanı kurcalayan bir şeyler düşünceler var.
bir erkek gördüm ben karşı karşıyasanız sanki duygusal anlamda bir şeyler var aranızda.kısmetin çıkmış. sevgilin,eşin var mı bilmiyorum ama varsa aranızın iyi olduğu bir döneme gireceksiniz yoksa da güzel bir kısmet var sana.
ben bir de başka bir erkek gördüm uzun boylu düşmüş düşecek etrafındaki bu kişi bazı sorunlar yaşayabilir.
hanede büyük V ve Ç harleri gördüm.bir haber alacaksınız. iki kişi ufak bir tartışma yaşayabilr.
bekarım sevgilim yok yeni ayrıldım ve dönesimde yok duygusal seyler olabılır aramızda oda ayrılığın getırdıgı bosluk zaten dönmem ben yaşamam o ceremeyi bir daha o uzun boyluyu bende gördüm ama abime yordum onun evlilik muhabbeti var cunku yani hamle yapabılır v harfinide gördüm ama öyle biride yok cevremde
belki de geçmiş çıkmıştır
o da olabilir yorumlayana göre değişir tabi :)
yemişim geçmişi ben gelecek kısmeti alayım
ağzına sağlık
hahah bence de en iyisi gelsin yeni kısmetler
Senin hanende bir telaş olucak ya biri böyle sürekli bas bas bagrınıo gibi çıkmış biri erkek biri bayanda bunu dinliyolar
kısa boylu kısa saçlı bayanın kafasında bir düşünce var ya iş ya evlilik halkayı atmış bu kişi
bana daha cok yüzük düşüncesi geldi
topluca oturulup konusulucak yanınızdada koca balık kısmetli bir şey bu masum dediydi dersin
benim sana baktığım fal çıktımı peki yorum yapmadın
benimkine bakıcaksan bakarım canım...
Jado cnm fal borcum vardi sana bu kez biraz daha iyi oldugu icin yaziyorum :))) kötü fallari yazmak istemiyorum :)))
Canm bu aralar aklin karisik moralin bozuk bi kavgadan dolayi kendini yargiliyorsun... Maddi acidan üzgünsün canim.... Ve aska özlem duyuyosun cikmis.. Evliliginle ilgili korkularin var canm heran bisey kaybedeceksin korkuyorsun bu korkundan kurtulmalisin cünkü evliliginle ilgili sans geliyo sana.. Canim seni cekemyen bi kadin var suan cok mutlu görünüyo.... Kiz nisanlin hala gelmedi mi sana cooook güzel bi süprizle gelecek ve birde para haberi alacaksin canm ummadigin bi anda cok mutlu olacaksin:)))
tatlım kusura bakma o gün bakamadm. patronlar sağolsun ayrılmadı başımdan. dünde şehr dışındaydm. anca :)
sevdiceğinle herşey güzl gidiyor maşallah. arada yaşanan küçük tartışmalar da tatlıya bağlanmış gördüm. maddi anlamda biraz sıkıntılar olmuşa benziyor ama kısa zamanda bu konuda ferahlıcaksn canm. sevdiceğinle evliliğinde çıktı. düznli ve huzurlu bir evlilik olacak. toplu bir para geçicek elinize belki miras konusu felan varsa o da olablir bu. seni sıkıntıya sokacak bir olay yaşayacaksın ama bu kısa süreli olacak. hastalıklar sürekli etrafınızda dolaşıyor dkkatli olmanzda fayda var. sana gelecek güzl haberler var bol bol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?