Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

jadooo nerde kaldın ::) merakla bekliyordum .

teş.ederim canım kahve falı bakamıyorum tarot açıyorum sana aşkla ilgili

bir ilişkin varmı bilmiyorum ama yeni bir başlangıç çıkmış.bu ilişki sayesinde iç dünyandaki güzellikleri keşfedeceksin.şanslı bir dönemdesin.evliliği düşünebileceğin bir ilişki olacak. hayatında değişen şartlara ayak uydurman gerekiyor ve rutin hayatında yeni gelişmeler olacak.çalışıyormusun bilmiyorum ama bu kişi iş dolayısıyla tanıştığın biri olabilir.fakat sen bu ilişkiye uyum sağlamakta zorlanabilirsin.sana acı veren birşey mi yaşıyorsun ondan dolayı sanırım

yok şu an ayrıldık. hadi inşallah hayırlısıysa olsun. çalışmıyorum evet acı veren bir şey yaşıyorum canım.

jado, ben ve o kumral. ben daha koyuyum. sen kartlarınız yaz. ben yorum yaparım. :)

canım kalp kartlarınız ve beden kartlarınız birlikte çıktı. erkekte biraz bencillik söz konusu. kendi işine geldiği gibi hareket ediyo. sen aranızdaki mesafeyi kafana çok takıyorsun.
melek kartı da çektim canım sana çok az çıktı yorumun az daha ekleyim istedim
Artık zirvedesin ve her şey geride kaldı. Hak ettiğin pırıl pırıl zirvenin tadını çıkar.
Bil ki tüm kara bulutlar geride kaldı. Planladığın, ilerisi için yüreğinde olan her şey, tek tek gerçekleşecek.
Yolun neresinde olursan ol, şimdi biraz durup, tüm başardıklarının tadına varma zamanı. Geride bıraktığın o zorlu yolların, tüm yaşadıklarının ve şu ana kadar başardığın her şeyin tadını çıkarma zamanı.
Zaten zirvede olduğunu bil ve zirvenin ışığını içine çek. Bu ışık, bu an, seni yeni zirvelere, yeni başarılara ve çok daha fazla ışığa taşıyacak.
Sağlam temeller üzerindesin. Buranın, zirvenin, tadını çıkar.

benim kartlarım

para dokuzlusu ters
para şövalyesi düz
şeytan ters
adalet düz
kılıç üçlüsü ters
kılıç yedilisi düz
para ası düz
kılıç sekizlisi düz
değnek dokuzlusu ters
değnek onlusu ters

teşekkür ederim canım. şimdi ben yine çok soru soracağım :) beden kartlarının bir olması ne anlama geliyor. bir de başka kart çıkmadı mı ? melek kartı içinde çok teşekkür ederim. şimdi kartlarını yorumluyorum.

Son düzenleme:
falıma bakanın falına bakılır kızlar

Canım için ne kadar sıkılmış öyle senin. Çok ayırt edilemiyor şekiller
Saçını yukarıdan bağlayan bir bayan var saçları çok uzun değil. Oturmuş bir konuyu enine boyuna düşünüyor çözmesi için daha zaman var. İlerisi için aydınlık görünüyor ama şu an pek parlak değil.
Canım bir bebek gördüm yeni yeni yürüyen bebekler gibi, varsa eğer ailenizde falan biraz daha dikkat etmek lazım. Ateş var sanki, ateşin üzerine doğru gidiyor gibi çıkmış.
Üzerinde o kadar çok göz var ki. Seni daraltan bunaltan şeyler biraz da bundan. Senin sahip olduğun şeylere gözünü dikip bi de artistlik taslayanlar var. Ona buna konuşuyorlar her şeye söyleyecek laf buluyolar ama tüm olay kıskançlık.
Canım çok mutlu olacağın bir ilişki seni bekiyor. Ancak bunu istemeyen iki kişi var. Çakal gibi çıkmışlar. Birinde ş harfi gördüm. Bu adamla tutkulu bir aşk görünüyor canım size. Hoş anlar yaşayacaksınız her anın senin için değerli olacak.
Üç kişi var biri küçük bir çocuk kız çocuğuna benzettim. Üçü de yanyana oturmuş birini mi bekliyor birine akıl mı danışıyor öyle bişey var.
Hanenize girecek insanlar var canım. Biraz telaşlısınız sanki. Tabakta çok bişey göremedim canım

güzel şeyler söylemek isterdim ama çok kapalı çıkmış fincanın canım

canım şuanda maddi kayıplara uğramışsın. önceden de demiştim büyük bir şans geçecek elinize maddi anlamda.yalnız burda sorumluluklarından kaçmak isteyen biri var. bu kişiye ileride bu durum zarar verecek. seni kandırmaya çalışıyor gibi bu kişi.geçmişte bir anlaşmazlık olmuş ve bu durum senin kalbini çok yaralamış. bu durum senin lehine sonuçlanmış.
aslında şuanda çıkmazda gibi hissediyorsun kendini.bazı zorluklar olacaktır hayatında. gelecekte bu sıkıntılarından kurtulacağını gösteriyor. içinde yük haline getirdiğin bazı sorunlardan kurtulacaksın.

oouu jadunun konuya bak sen almıs basını gidiyor yine bu ara farklı yorumlar almadım kimseden
kolay gelsin güzel fallaşıyorsunuz

kahve yüklemiycek misin canım fallaşalım resimleri yükledim ben:)

jado hoşgeldin.kahveme bakar mısın bende kahvene bakarım canım.

canım içinde gizlediğin bir derdin var ama böyle aşk meşk falan değil bambaşka bişey bu. Derinden üzüntü duyuyorsun bu şeye
onun dışında hayatın yolunda görünüyor karamsar pek bişey yok canım. Bakalım bakalım…
dilediğin bi şey var bunun sonucunda iki seçeneğin olacak. İkisi de ayrı ayrı kısmetli senin için. Birinde amaçlarına ulaşman daha kolay olacak diğerinde ise biraz sabretmen gerekecek.
Sana yakın olup tüm sıkıntında yanında olacağını söyleyen sevgili arkadaşların büst gibi uzaktan bakıyorlar sadece. Derdine derman olmuyorlar.
Canım bir telefon görüşmen olacak biriyle senin için çok güzel bir görüşme.
Bir hayalin var canım biriyle ilgili. S ve e harfi gördüm. Uzak kalmışsın bu hayaline. Bu da içine dert olmuş. Dua ediyorsun veya dua etmen gerekiyor bu konuda.
Gelin damat gördüm dans ediyorlar.
Bir de t f i harfleri gördüm aklıma teyfik ismi geldi. Bir mutluluğu var bu kişinin.
Tabağın kapalı çıkmış canım kalbin çok kırılmış. Aşk kırgınlığı bu. Şu an istediğin gibi gitmese de ileride harika olacak her şey.

şimdi yüklüyorum canım ben de :)

eski sevgilimde t f harfleri yok canım.telefon görüşmesi odur inşallah mozerallada eskisiyle görüşme gördü de telefonda:)) ya şu sınavı geçme sıkıntısı var bende biliyorsun dua ediyorum hep geçeyim diye.hayalim üniverstemin adı olabilir s e yani:) sınavımla ilgili olumsuz görmedin dimi canım gidicem ben o şehre gidicem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…