canım şuanda maddi kayıplara uğramışsın. önceden de demiştim büyük bir şans geçecek elinize maddi anlamda.yalnız burda sorumluluklarından kaçmak isteyen biri var. bu kişiye ileride bu durum zarar verecek. seni kandırmaya çalışıyor gibi bu kişi.geçmişte bir anlaşmazlık olmuş ve bu durum senin kalbini çok yaralamış. bu durum senin lehine sonuçlanmış.
aslında şuanda çıkmazda gibi hissediyorsun kendini.bazı zorluklar olacaktır hayatında. gelecekte bu sıkıntılarından kurtulacağını gösteriyor. içinde yük haline getirdiğin bazı sorunlardan kurtulacaksın.
menekşe bana da fal açar mısın ? tarot yorumlarım :)
Jado banada acarmisin Ben esmer o kumral bende sana aciyorum hemen yatmadan meraklandim :)))
teşekkür ederim canım inşallah öyle olur :) geçmiş geçmişte kalmıştır tekrar gün yüzüne çıkmasın hiçbişey :)
menekşe bana da fal açar mısın ? tarot yorumlarım :)
canım sen istiyorsun bu çocuğu ama tedbiri de elden bırakmıyorsun. çocuğun aklı başka yerlerde çıktı bu kez canım. şu an mesafeyle ilgili sorunlar yaşıyor özlediği birileri var belki bu sensindir belki başkası bilemiyorum. esmer biriyle aralarında birtakım sorunlar yaşanmış. o kız bu çocuğu seviyormuş hatta ileriyle yönelik planları varmış ama araya mesafe girmiş.
canım bu arada ben senin kartını hep açık esmer diye alıyorum. çok esmer değilsin demi?
para krali
kupa kralicesi ters
asilmis Adam ters
joker ters
Para prensi ters
kupa krali
degnek dörtlüsü ters
kupa dokuzlusu ters
kilic ikilisi
kilic krali
falin hemen geliyo canm
oouu jadunun konuya bak sen almıs basını gidiyor yine bu ara farklı yorumlar almadım kimseden
kolay gelsin güzel fallaşıyorsunuz
askta olan sanssizligindan dolayi kendini üzgün hissediyorsun mutlu olacagin bi Haber gelecek sana resmi bi yerden devlett olabilir Para ve evlilikten yana sans geliyo sana canim kaybettigin bisey var Özlem duydugun onu tekrar kazanmayi umud ediyorsun onun disinda sevdiginle ilgili üzülecegin bi Haber alacaksin fakat seni cekemeyen birisinden gelecek bu Haber Yani yalan olma ihtimali de yüksek
kahve yüklemiycek misin canım fallaşalım resimleri yükledim ben:)
Iki defadir aciyorum kartlari yine yorumlamak istemedim cnm güzel bi fal cikmiyo benim kendi yasadiklarimmi karisiyo nedir icine anlamadim ki((((
eski sevgilimde t f harfleri yok canım.telefon görüşmesi odur inşallah mozerallada eskisiyle görüşme gördü de telefonda:)) ya şu sınavı geçme sıkıntısı var bende biliyorsundua ediyorum hep geçeyim diye.hayalim üniverstemin adı olabilir s e yani:) sınavımla ilgili olumsuz görmedin dimi canım gidicem ben o şehre gidicem:))
yüledim canım falımı. yalnız geriye dönme fırsatım olmuyo linkini atarsan kendi fallının bakarım olur mu canım. geldiğimden beri 20 sayfa okudum da
inşallah canım :)
olumlu olumsuz gördüğüm her şeyi söyledim canım. o kadar çok fal baktım ki şu an hiçbişey hatırlamıyorum :)
canım sıkıntıların geçiyor gibi artık ama daha var tabi zamanı.biri sana laf anlatmaya çalışıyo valla anlamamakta direniyosun:))bir yere gidişin var geçende de görmüştüm bunu başka şehir ev bilmiyorum ama olduğun yerden başka bi yer.nişanlın seni kırıcak kızıcaksın ona bi burukluk olucak aranızda ama bu ilişkilerde hep olur zaten boşveraile içi düzeliyo karamsarlık sıkıntılar gidiyo canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?