Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

teşekkür ederim canım inşallah öyle olur :) geçmiş geçmişte kalmıştır tekrar gün yüzüne çıkmasın hiçbişey :)

canım sıkıntıların geçiyor gibi artık ama daha var tabi zamanı.biri sana laf anlatmaya çalışıyo valla anlamamakta direniyosun:))bir yere gidişin var geçende de görmüştüm bunu başka şehir ev bilmiyorum ama olduğun yerden başka bi yer.nişanlın seni kırıcak kızıcaksın ona bi burukluk olucak aranızda ama bu ilişkilerde hep olur zaten boşver aile içi düzeliyo karamsarlık sıkıntılar gidiyo canım.

Jado banada acarmisin Ben esmer o kumral bende sana aciyorum hemen yatmadan meraklandim :)))

canım sen istiyorsun bu çocuğu ama tedbiri de elden bırakmıyorsun. çocuğun aklı başka yerlerde çıktı bu kez canım. şu an mesafeyle ilgili sorunlar yaşıyor özlediği birileri var belki bu sensindir belki başkası bilemiyorum. esmer biriyle aralarında birtakım sorunlar yaşanmış. o kız bu çocuğu seviyormuş hatta ileriyle yönelik planları varmış ama araya mesafe girmiş.
canım bu arada ben senin kartını hep açık esmer diye alıyorum. çok esmer değilsin demi?

iyi geceler jadaloz canım mevlütünüz varmış Allah kabul etsin kahve falıma bakarmısın bende sana tarot açıyorum

Eki Görüntüle 786186 Eki Görüntüle 786187 Eki Görüntüle 786188 Eki Görüntüle 786189 Eki Görüntüle 786190 Eki Görüntüle 786191 Eki Görüntüle 786192 Eki Görüntüle 786193 Eki Görüntüle 786194 Eki Görüntüle 786195

teşekkür ederim canım inşallah öyle olur :) geçmiş geçmişte kalmıştır tekrar gün yüzüne çıkmasın hiçbişey :)

menekşe bana da fal açar mısın ? tarot yorumlarım :)

askta olan sanssizligindan dolayi kendini üzgün hissediyorsun mutlu olacagin bi Haber gelecek sana resmi bi yerden devlett olabilir Para ve evlilikten yana sans geliyo sana canim kaybettigin bisey var Özlem duydugun onu tekrar kazanmayi umud ediyorsun onun disinda sevdiginle ilgili üzülecegin bi Haber alacaksin fakat seni cekemeyen birisinden gelecek bu Haber Yani yalan olma ihtimali de yüksek

cok esmerim canm cikolata :)))) siyah sacli esmer tenim... Bu cocugun akli olan esmer benmiyim yoksa :))))

para krali
kupa kralicesi ters
asilmis Adam ters
joker ters
Para prensi ters
kupa krali
degnek dörtlüsü ters
kupa dokuzlusu ters
kilic ikilisi
kilic krali

falin hemen geliyo canm

canım sana toprak grubu biri çıkmış. senin burcun neydi ? yoksa bu toprak grubu sen misin ? şuanda yeni bir başlangıştan vazgeçmiş gibisin. yakın gelecekte su grubu bir adam daha çıkmış. :) yalnız bununla da bazı şeyler ters gitmiş gibi.kendini beğenmiş biri sanki. evlilik kartı ters dönmüş. onunla ilişki konusunda vazgeçmiş gibisin. gelecek kartında hava grubu bir adam daha çıkmış. :) bu aralar kısmetin artacak gibi. canım sana yepyeni birisi gözüküyor. hava grubu olacak bu kişi. yani ikizler , kova ya da terazi burcundan birisi olacak.

teşekkür ederim canım.:)

yüreğin ferahlamaya başlıyor.
kalbin çıkmış canım içi ferah temiz ama etrafında biraz sıkıntı var geçecek onlar.
iki kişi deertlerinizin üstüne çıkyorsunuz ve beraver duruyorsunuz sıkıntıların üstünde.
2 yolun var.
güçlü bir erkek çıkmış bir şeyler için çabalıyor.
sadık bir dostun var etrafında bu kişiye güvenebilirsin.
düşüncelerin var hatta rüyalarına bile giriyor sanki bunlar.
hanede bir sürü surat gördüm gelen giden çok mu olucak acaba.
hanede de düşünceler var hep.
ama büyük bir sıkıntı görmedim ben.

3.acilim en azindan biraz daha yorumlanabilir bi fal...:))) jadocum senin icin.... Bi misafir bekliyosun canm güzel bi haberle gelsin diye umud ediyorsun bi seylere uzulmussun canm ve senin üzüntüne sevinen bi kadin var seni cekemeyen ve bu kadin senin askindan dolayi kendini yargiliyo kendi kendini sorguluyo... Suan kendini üzgün hissediyorsun canm ama sevinmelisin evliliginle ilgili sans karti geldi sana sans geliyo fakat kiskancliktan dolayi kavga cikabilir canim burada birazcik dikkatli olman lazim

Iki defadir aciyorum kartlari yine yorumlamak istemedim cnm güzel bi fal cikmiyo benim kendi yasadiklarimmi karisiyo nedir icine anlamadim ki ((((

allah allah niye öyle çıkıyo ki ya
olabilir belki snein hislerin de karışıyodur.
şöyle yapsak nasıl olur ki. kaç kart var destede? ben kaç tane kart çekiyosan sayı söylesem sen saysan benim söylediğin kartları alıp yorumlasan olur mu ki?

inşallah canım :)
olumlu olumsuz gördüğüm her şeyi söyledim canım. o kadar çok fal baktım ki şu an hiçbişey hatırlamıyorum :)

canım yine içini karartmışsın.kalbin biraz aydınlanmış ama hala için karanlık. üzgün duran bir adam var. adam birisine sırtını dönmüş. arkasında da bir kadın duruyor. üzgün olan adamı düşünüyor gibi. kadının aklı boşalmış ne yapacağını bilemez gibi duruyor. aklı fikri adamda. şapkalı bir kadın daha var. tahminimce başarılı birisi bu kişi ve karşısında esmer bir adamla konuşuyor. uzaklara giden kumral biri var havalanmış. çok düşünceli duruyor bu kişi ve sırtında bir yük var sanki. tabakta da bir sürü göz var canım. sizi izliyorlar. bakışları pek hoşuma gitmedi.sanki resmen herkes sizi izliyor.

teşekkür ederim canım
vardır öyle inatlıklarım
okul başlıyor gidiyorum mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…