Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

Ben su grubuyum canm... Hadi bakalim insallah hayirli olur bu kismetler :)) eh yanlizlikta bi yere kadar tesekkurler canim :)

canım ilişkinle ilgili açtım.

hayatında bu aralar değişim yaşıyorsun rutinden çıkıyorsun.kendini daha verimli ve enerjik hissediyorsun.aşk hayatında mutlusun.karşına fırsat gibi görünen bir seçenek çıkacak buradan maddi kazancın olabilir fakat bu sana faydalı gibi gözüksede aslında zararlı olacak bir seçenek.bu belki maddi durumu iyi bir erkekten gelecek teklifte olabilir.inatçı birimisin.öyleysen bu hayatını zorlaştırıyor.kendi içinde yaşadığın problemlerin var ve bunları çözmediğinin farkında değilsin.zorluklarla mücadele edeceğin bir dönem yaşayabilirsin.

teşekkür ederim canım inşallah öyle olur :) geçmiş geçmişte kalmıştır tekrar gün yüzüne çıkmasın hiçbişey :)

.acilim en azindan biraz daha yorumlanabilir bi fal...:))) jadocum senin icin.... Bi misafir bekliyosun canm güzel bi haberle gelsin diye umud ediyorsun bi seylere uzulmussun canm ve senin üzüntüne sevinen bi kadin var seni cekemeyen ve bu kadin senin askindan dolayi kendini yargiliyo kendi kendini sorguluyo... Suan kendini üzgün hissediyorsun canm ama sevinmelisin evliliginle ilgili sans karti geldi sana sans geliyo fakat kiskancliktan dolayi kavga cikabilir canim burada birazcik dikkatli olman lazim

tutmus mu canm :))))

36lik deste canm sen bi sayi soyle Ben tek kart cekeyim Hadi :) boylede deneyim

iyi geceler jadaloz canım mevlütünüz varmış Allah kabul etsin kahve falıma bakarmısın bende sana tarot açıyorum

teşekkür ederim canım sağolasın

Canım sıkıntılarını bir kenara toplamışsın artık kafamı toplama zamanı geldi demişsin ve kendi işlerine yoğunlaşmaya başlamışsın.
Bir tane gül çıkmış ona ulaşmaya çalışıyorsun ama seni tutan birileri var canım. Ulaşmanı engellemek istiyorlar.
Bişeyi düşüne düşüne kafan kazan gibi olmuş canım neyi taktın bu kadar?
Bir kalabalık var biraz sıkıntılı görünüyor bu kalabalık. Belki ev içinde olan bir sıkntınız falan da olabilir.
Bir adım atıp atmama konusunda aklında soru işareti var. İyi mi olur kötü mü bilemiyorum ama atıyorsun sanırım o adımı.
Canım tabağında da sıkıntıların hane dışından kaynaklandığını görüyorum. Hanen çok aydınlık çok ferah. Dışarıyı çok fazla takmamak lazım.

jadaloz canım falıma bakan herkes sıkıntılı olduğumu söylüyor ama sen "Canım sıkıntılarını bir kenara toplamışsın artık kafamı toplama zamanı geldi demişsin ve kendi işlerine yoğunlaşmaya başlamışsın." demişsin ya çok doğru aynen öyle yaptım :)

cok esmerim canm cikolata :)))) siyah sacli esmer tenim... Bu cocugun akli olan esmer benmiyim yoksa :))))

heeeee :) kaç zamandır sorcam unutuyorum hep ondan böyle çıkıyo :) ben sadece esmer diyenlere açık esmer kartı alıyorum çok esmerim diyene farklı kart alıyorum neyse düzeltelim artık :)
dur bi daha açayım :)

bak şimdi edepli bi fal çıktı
canım kalp kartlarınız bir arada çıktı. karşılıklı sevgi demek. senden yana görüşme isteği var. erkek de yakınlaşmak istiyor seninle ama geçmişinden izler taşıyor şu an. geçmişinden koptuğu sorunlarını hallettiği zman yakınlaşmak istiyor.

Ben onun aklini alirim baskalarina kaymismis hahaha :)))) Ben esmerim canm acik esmer degil Yani normal esmer iste :)))

ayy bu güzel cikti :))) sevindim buna :)) koparsin gecmisten kendini gelsin bakalim bekliyorum :)))))) bi sayi soyle kiz cekeyim kart Hadi :)))

teşekkür ederim canım
babaannem vefat etti canım giden gelen çok oluyor evet.
senin falına bakmadım ben yazayım da karışmasın unutmayım :)

jadoo bana bir fal daha bakar mısın ? ikimizde kumral ben daha koyu .

teşekkür ederim canım benim
beni çekemeyen anten taksın gibi iğrenç bi espri yapayım mı
ah şu kıskançlık çok kıskancım napıyım :18:

ahh ahhh o gözler bugün okuttum kendimi kadın esnemekten ağzı ayrıldı 1 saat sonra gene gördüm kadını başımın ağrısından duramıyorum diyordu. neyime nazar değiyorsa :)
teşekür ederim canım ikinci fal baktın sen demi. ne bakaıym sana :)

teşekkür ederim canım benim
beni çekemeyen anten taksın gibi iğrenç bi espri yapayım mı
ah şu kıskançlık çok kıskancım napıyım :18:

seven insan kiskanir canim kisitlama kendini :)))) bende sevdigim zaman kiskancliktan ölürüm aklima türlü seyler gelir caktirmam ama burnundan getiririm :))))

teş.ederim yazıyorum kartlarımı

1 mahkeme ters
2 kılıç 2lisi ters
3 kupa dörtlüsü ters
4 denge düz
5 değnek kralı düz
6 kılıç 5lisi düz
7 kupa şövalyesi düz
8 imparatoriçe düz
9 güneş ters
10 güç ters

kızz ne yüzsüzlüğü zamanım olduğu sürece bakarım .:) yaz kartlarını yorumlayım.

kendinde nazar duası oku. annende okusun. ben nazara çok inanırım. bana da değdiğini söylerler.

canım senden yine iskambil istyorum. ikimizde kumral. ben daha koyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…