Muhabbet kuşu besleyenler yardımm !

ya onu deneyim kafesin içine uzattım ilk ucunu kıtır kıtır yerken yavaşça dısarı dogru dizime gelsin ordan yesin dedim kafesden çıkar çıkmaz ucdu gitti :D

Bak bu iyi birşey işte yani ilk kısmı ballı krakeri avucuna kırıkla ama tam değil minik parçlar halinde , elinden yerken kafasını kafes kapısını hissettirmeden cooook yavasca dışarı çıkarmayı dene. Bu arada hayvanı avuclamak , hızlı hareket etmek onu korkutur ve soğutur. Tüm hareketlerin slow motion olmalı :)))

aneeem muzurluğu tipinden belli maşallah:D
nasıl alışır zamanlaaa :))
elinizden yem vermeye devam
ayrıca her gün çıkarın ilgilenin en azından yarım saat konuşun hergün:) ama dişiler konuşmaz psikolojisi için konuşun :)

ya onu deneyim kafesin içine uzattım ilk ucunu kıtır kıtır yerken yavaşça dısarı dogru dizime gelsin ordan yesin dedim kafesden çıkar çıkmaz ucdu gitti :D

Ballı kraker vermeyin derim bal yerine kimyasal yapıştırıcılar kullanılıyo sevebileceği başka bi şeyler deneyin.ya da evde kendiniz yapın doğal olsun :) sevebileceği bi kaç oyuncak alın kafesine koyun sonra oyuncağı dışardan gösterin zamanla kafesten çıkıp size gelmeye başlayacaktır :) bizimki böyle alıştı şimdi kovuyorum yine gitmiyo :)

Ballı kraker vermeyin derim bal yerine kimyasal yapıştırıcılar kullanılıyo sevebileceği başka bi şeyler deneyin.ya da evde kendiniz yapın doğal olsun :) sevebileceği bi kaç oyuncak alın kafesine koyun sonra oyuncağı dışardan gösterin zamanla kafesten çıkıp size gelmeye başlayacaktır :) bizimki böyle alıştı şimdi kovuyorum yine gitmiyo :)
Cok iyi fikir mesela nasil bi oyunca koymusdunuz

20150223_201235.webp
resmi çeviremedim kuşum durup durup kusuyor.yanında erkek kuş varkende böyleydi.tek başına da böyle vitaminsiz halsiz yem yiyor ama aynı.ısırmaya gelince kazma gibi derdinin ne olduğunu anlamadım.poposundaki tüyler dökük fakat ishal gibi cıvık yada yeşil dışkısı yok.hazımsızlık olsa bile yapabileceğim yok elimde kuş kumu var ne yedirip içireyim bilemiyorum:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:anlayan arkadaşlar bakabilir mi?

Eki Görüntüle 1429022 resmi çeviremedim kuşum durup durup kusuyor.yanında erkek kuş varkende böyleydi.tek başına da böyle vitaminsiz halsiz yem yiyor ama aynı.ısırmaya gelince kazma gibi derdinin ne olduğunu anlamadım.poposundaki tüyler dökük fakat ishal gibi cıvık yada yeşil dışkısı yok.hazımsızlık olsa bile yapabileceğim yok elimde kuş kumu var ne yedirip içireyim bilemiyorum:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:anlayan arkadaşlar bakabilir mi?
veterinere götürme imkanınız varsa benim önerim veterinere götürün..kuşlarda kusma birçok hastalığın habercisi olabilir bunu sizin anlamanız çok zor.

veterinere götürme imkanınız varsa benim önerim veterinere götürün..kuşlarda kusma birçok hastalığın habercisi olabilir bunu sizin anlamanız çok zor.
ilk defa böyle karşılaştım kuruma hastalığı olan kuş gördüm bu ne kurumaya ne başka bir şeye benziyor. bir şeyleri öğütemiyorda bilmitorum nedir.burda veterinerler inek ve kedi köpek bakıyor çünkü onlar para ediyor kuşa bakan yok. :(:(:(

ilk defa böyle karşılaştım kuruma hastalığı olan kuş gördüm bu ne kurumaya ne başka bir şeye benziyor. bir şeyleri öğütemiyorda bilmitorum nedir.burda veterinerler inek ve kedi köpek bakıyor çünkü onlar para ediyor kuşa bakan yok. :KK43::KK43::KK43:
hadi ya :( benim burda küçücük kuşuma serum bile bağlamışlardı ... ne paragöz veterinerler var
kuşunuz bir çok neden kusuyor olabilir o yüzden sizi yanlış bilgilendirmekte istemiyorum ama sıcak ortamda tutmaya özen gösterin ve bol su içirin.

Back
X