muhabbet kusum ölüyo heralde yardim edin:(

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Bi anda titremeye basladi kanatlarini oldugu yerde acti.ama su an can cekisiyo sanirim.lutfen yardim edin ne yapmaliyiz.ölü gibi yatiyo kafasini uzatti ayaklari ters döndü

Hiç bi sorunu yokken mi oldu bu ? Veterinere gidin hemen

Bi anda titremeye basladi kanatlarini oldugu yerde acti.ama su an can cekisiyo sanirim.lutfen yardim edin ne yapmaliyiz.ölü gibi yatiyo kafasini uzatti ayaklari ters döndü
Canim benim uzmek istemem seni ama benim iki kusumda ayni bole oldu ben kotu oldum ama almadim bi daha da kus gozumun onunde ole olmasi alma bence sende yazik cunku:-(

24 saat acık veterinerler var canım hemen internetten ara bul, en azından ara ne yapman gerektiğini sor

Veteriner klinikleri olarak ara, kişisel veterinerler açık olmayabilir,inşallah bişey olmamıştır merak ettim şimdi o_Oo_O

Havluyu ütüyle ısıt kuşu üstüne koy. Çok geç kalmışsın gibi ama henüz ölmediyse dene bakalım. Birde suda yarım aspirini erit bir damla ver. Bunları daha önce yapsaydın kurtarabilirdin.

Fâtihanı oku olacakla ölene çare yok bizmde öyle öldü . Veteriner arkadaşımı aradım B'de bana Yapack. Bişi yk dedi yani

Ceyrana kapilmis hayvacik buyuk ihtimalle. Muhabbet kuslarini hemen hemen öldüren tek sey bu.
kucuk canlari cok hassas ceyrana :(
Kalp krizi ve felc geciriyorlar.
Ikk kusumu da bu sebeple kaybettim..
yapacak pek birseyin yok maalesef.

kıyamam ya benim kuşumda öyle ölmüştü,ceyranda kaldıysa,ama gecikmişsiniz inş ölmemiştir,suyuna genta 20 mg ampulden bir iki damla damlatın o çok iyi geliyor,ama geç kalmışşsınız

Back
X