Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

günaydın canlarrr
defnem sana tavsiyem sallanan birşey alma alıştırma yani hemen ağlayınca pışpışlama anam bizi öyle büyütmüş
ağlayınca hemen kucağına almazmış bence iyi taklit

günaydın canlarrr
defnem sana tavsiyem sallanan birşey alma alıştırma yani hemen ağlayınca pışpışlama anam bizi öyle büyütmüş

benide atarlarmış yatağıma iki oyuncak yanıma giderlermiş kendi kendime uyurmuşum uyanıncada yine yatağımda alır oyuncaklarımı oynarmışım gelir bakarlarmış uyanmış oyuncaklarımla oynuyorum bebekliğe bak azcık ağlayacan zırlayacan aslında bir daha zırlatmıyorlar yiyorsun terliği

Günaydın kızlarr....

Sabah serviste uyuyamadım.Arkamdaki adam 45 dakika nefes almadan konuştu.Ha şimdi ölecek diye bekledim ama ölmedi.Olan benim uykuma oldu

Günaydın kızlarr....

Sabah serviste uyuyamadım.Arkamdaki adam 45 dakika nefes almadan konuştu.Ha şimdi ölecek diye bekledim ama ölmedi.Olan benim uykuma oldu

servis o kadar zamandamı ,işe götürüyor seni

o adamın yedek akciğeri vardır

Günaydın kızlar.
Ben de dün akşam erken çıktım 1 saat pazara gitmek için.
Hafta sonu görümcem gelecek dolap bomboştu iyi oldu.

Dün akşam üst kat komşumuzu çaya çağırdık, hazır yufkadan börek , bir de tarçınlı kek yaptım.
Sonrada eşim küstüm, ama bu sefer kolay kolay affetmeyeceğim hanzoyu!

ŞİŞT öyle deme goncana ne yaptı ne dedi sana

Bi olaydan dolayı bana kendinin zeki olduğunu lisans mezunu olduğunu benimde lise mezunu olduğumu ve ondan akılsız olduğumu söyledi

ben bunu beğenmedım hacı yaşöle katlananlar varya onlar daha hoş durıyy

ben kaçar ı aksamlar

Bakarız böcüküm onları da araştırırım

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın mandiş

günaydın canlarrr

günaydın canımmmm valla bende öyle düşünüyorum ama bakalım kıyabilirmiyim ağlayınca

ya bana kalsa olurda kaynanam bakacak ya hayatta öyle bırakıp uyutmaz. kesin sallamaya alıştıracak

Günaydın kızlarr....

günaydın canım dönüp bi güzel ağzının payını verseydin valla ben hepsini haşlıyorum sabah bizim serviste konuşmak yasak

günaydın selcim noldu şekercim aman boşver kocan o senin geçer birazdan sinir falan kalmaz

Bi olaydan dolayı bana kendinin zeki olduğunu lisans mezunu olduğunu benimde lise mezunu olduğumu ve ondan akılsız olduğumu söyledi

ayy kıyamamm sinirle belki ağzından öyle çıkmıştır pişman olup özür diler bence. hatalı sonuçta hatasının farkına varacaktır.

deseydin ya ben senden daha zekiyim okumakla uğraşıp yıllarımı çürütceğime hazır okumuş koca aldım peh

Sel bazen insanın ağzından böyle talihsiz cümleler çıkabiliyor.Eşinde dediği şeyin nereye gittiğini anlamamıştır.Kendini affettirir sana eminim..

Haklısın bende akıl olsa seninle evlenmezdim dedim bende.
Ayrı yattım ondan, benden önce uyumuştu zaten, bende yanına yatmadım ruhu bile duymadı, sabaha doğru uyanmış beni arıyor, aldı yatağa götürdü beni

Sel bazen insanın ağzından böyle talihsiz cümleler çıkabiliyor.Eşinde dediği şeyin nereye gittiğini anlamamıştır.Kendini affettirir sana eminim..

İki haha iki kiki yapıp benim gönlümü alacağını sanıyordur yine eminim.
Ama bu sefer böyle olmayacak!

Benimde görmce geliyomuş 15 tatilde ne kadan mutluyum

eminim çok mutlusundur ee sen çalışıyorsun evde yoksun 15 tatilin hepsini sende geçirmiycektir herhalde

yapma canım o kadarda abartılacak bişey değil şakasına takılmış olabilir lafın nereye gittiğinin farkına varmamış olabilir küslük yapacak kadar birşey değil bence iki takışır sonra barışırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…