oh güzel kullanışlı dımek
ben beşiği hıc sevmım yaa
ulaa bu saate nere
günaydın canlarrr
defnem sana tavsiyem sallanan birşey alma alıştırma yani hemen ağlayınca pışpışlama anam bizi öyle büyütmüş
ağlayınca hemen kucağına almazmış bence iyi taklit
Günaydın kızlarr....
Sabah serviste uyuyamadım.Arkamdaki adam 45 dakika nefes almadan konuştu.Ha şimdi ölecek diye bekledim ama ölmedi.Olan benim uykuma oldu
Günaydın kızlar.
Ben de dün akşam erken çıktım 1 saat pazara gitmek için.
Hafta sonu görümcem gelecek dolap bomboştu iyi oldu.
Dün akşam üst kat komşumuzu çaya çağırdık, hazır yufkadan börek , bir de tarçınlı kek yaptım.
Sonrada eşim küstüm, ama bu sefer kolay kolay affetmeyeceğim hanzoyu!
ben bunu beğenmedım hacı yaşöle katlananlar varya onlar daha hoş durıyy
ben kaçar ı aksamlar
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canlarrr
defnem sana tavsiyem sallanan birşey alma alıştırma yani hemen ağlayınca pışpışlama anam bizi öyle büyütmüş
ağlayınca hemen kucağına almazmış bence iyi taklit
benide atarlarmış yatağıma iki oyuncak yanıma giderlermiş kendi kendime uyurmuşum uyanıncada yine yatağımda alır oyuncaklarımı oynarmışım gelir bakarlarmış uyanmış oyuncaklarımla oynuyorum bebekliğe bak azcık ağlayacan zırlayacan aslında bir daha zırlatmıyorlar yiyorsun terliği
Günaydın kızlarr....
Sabah serviste uyuyamadım.Arkamdaki adam 45 dakika nefes almadan konuştu.Ha şimdi ölecek diye bekledim ama ölmedi.Olan benim uykuma oldu
Günaydın kızlar.
Ben de dün akşam erken çıktım 1 saat pazara gitmek için.
Hafta sonu görümcem gelecek dolap bomboştu iyi oldu.
Dün akşam üst kat komşumuzu çaya çağırdık, hazır yufkadan börek , bir de tarçınlı kek yaptım.
Sonrada eşim küstüm, ama bu sefer kolay kolay affetmeyeceğim hanzoyu!
Bi olaydan dolayı bana kendinin zeki olduğunu lisans mezunu olduğunu benimde lise mezunu olduğumu ve ondan akılsız olduğumu söyledi
Bi olaydan dolayı bana kendinin zeki olduğunu lisans mezunu olduğunu benimde lise mezunu olduğumu ve ondan akılsız olduğumu söyledi
Sel bazen insanın ağzından böyle talihsiz cümleler çıkabiliyor.Eşinde dediği şeyin nereye gittiğini anlamamıştır.Kendini affettirir sana eminim..
Benimde görmce geliyomuş 15 tatilde ne kadan mutluyum
Haklısın bende akıl olsa seninle evlenmezdim dedim bende.
Ayrı yattım ondan, benden önce uyumuştu zaten, bende yanına yatmadım ruhu bile duymadı, sabaha doğru uyanmış beni arıyor, aldı yatağa götürdü beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?