Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

benimde annem çok yapardı bende ara sıra yapıyorum güzel oluyor. sende bu akşam fırından hamur alıp yap tatlişim hem çok vaktini almaz hem kolay oluyor. karnıyarıkla uğraşana kadar pratik olur

Hoşbulduk tatlım iyiyim sen nasılsın

Hoşbulduk canım

Hoşbulduk canım
İyiyim şükür, görüşemiyoruz bebişim ne zamandır.
benimde annem çok yapardı bende ara sıra yapıyorum güzel oluyor. sende bu akşam fırından hamur alıp yap tatlişim hem çok vaktini almaz hem kolay oluyor. karnıyarıkla uğraşana kadar pratik olur
Olabilir aslında, bi düşüneyim. :44:

Daha dur anam sen de öğlen yiyek bi yemek ben dün kuru fasulye yaptım ama yarın yemeyi düşünüyorum akşama aperatif yemek düşünüyorum

Mandalina eyvah eyvahı izledinmi orda da pişi vardı aklıma sen geldin

kızlar pazar günü evi süsledik duvar stickeri yaptık

Son düzenleme:
Mandalina eyvah eyvahı izledinmi orda da pişi vardı aklıma sen geldin

yarın iş çıkışı gitcez ata mı yedi pişiyi ahhh canıjm çekti yine

slm kızlar

anam kk yaa bı gıremedım yaa

özledik böcük

Eki Görüntüle 133535

kızlar pazar günü evi süsledik duvar stickeri yaptık

ellerinize sağlık canım bende kendi evimi bekliyorum bir teslim edilse merdivenlerden başlıycam sticklere hoşuma gidiyorlar

Defnem sağol canım
Mandalina demet yiyo pişiyi Akşama bak bende mi yapsam ne nasıl yapıyosunz kızlar benim babaannem çok yapar ama fırından almaz hamurunu kendi yapar ben öğrenemedim fırından almak güzel fikirmiş

fırıncı amca bir ekmek hamuru versene diyorum al kızım sağol ateş başında durup pişirme derdinden kurtarsın diye

parça koparıp atıyorum yağa eşim döndürüyo kıvırıyor alıyor tabağa kızartırken hazır kızarmışlardan atıveriyor ağzıma ohhh yanına çayda koyuyoruz

boğazından kalkmadan geçtimi demetim gözüm kalır valla

bende özledım patron yanımdaydı gıremedım ddedım gıdınde az kk ya gırem dıo kı yanımda gır nolcek sankı
olmaz dedım aga

ee ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…