haklısın bende akıl olsa seninle evlenmezdim dedim bende.
Ayrı yattım ondan, benden önce uyumuştu zaten, bende yanına yatmadım ruhu bile duymadı, sabaha doğru uyanmış beni arıyor, aldı yatağa götürdü beni
Ben çok kırıldım mandilin onun ne amaçla söylediği çok da önemli değil.eminim çok mutlusundur ee sen çalışıyorsun evde yoksun 15 tatilin hepsini sende geçirmiycektir herhalde
yapma canım o kadarda abartılacak bişey değil şakasına takılmış olabilir lafın nereye gittiğinin farkına varmamış olabilir küslük yapacak kadar birşey değil bence iki takışır sonra barışırsın
Öyle değil duygucum işte...yok yok tasvip etmiyorum ayrı yatmaya ne olursa küs girmeyin yatağa
eminim çok mutlusundur ee sen çalışıyorsun evde yoksun 15 tatilin hepsini sende geçirmiycektir herhalde
Bende geçirmez ama hiç geçirmez inşallah diyorum.Haftasonumu onlara harcamak istemiyorum.Babbasında kalsın biz yanına gideriz bikaç saatliğine
Evet söyledim. bana takılıyo sonra liseli kız naber falan diye, hiç tepki vermedim konuşmadım bileBak sen kendin düşünüyorsun kırıldım diyosun peki o dediği cümlenin seni bu kadar kırdığını bilmiyordur bile söyledinmi peki bundan dolayı küsüm dedin mi
Bende geçirmez ama hiç geçirmez inşallah diyorum.Haftasonumu onlara harcamak istemiyorum.Babbasında kalsın biz yanına gideriz bikaç saatliğine
selcim kırıldığını elbette hissetsin tepkini gösterki bir daha aynı cümleyi sarfetmeye cesareti olmasınama sakın kızgınlıkla sende ağzından kötü bir laf çıkmasına izin verme. sessiz kal ki vicdanı rahatsız olsun.
yok yok tasvip etmiyorum ayrı yatmaya ne olursa küs girmeyin yatağa
Ben çok kırıldım mandilin onun ne amaçla söylediği çok da önemli değil.
Kocamda olsa duracağı yeri bilmeli
Öyle değil duygucum işte...
Şimdiye kadar hep senin dediğin şeyi uyguladım ben, ama bi şekilde kandırdı bni kakarikikirilerle.
bu sefer ne kadar çok kırıldığımı bilmemli.Telefonumuda kapattım sabahtan beri, arasada ulaşamayacak bana
Kızdırmaya çalışıyor seni salla gitsin ya
bu çok doğru
haklısın belki ama bunu uzatmanoında yararı yok olay olduğu anda kırgınlığı söyle özür dilesin bir daha yapmayacağına söz versin anlasın hatası nı ve bitsin uzatıp birbiriniz arasına soğukluk sokma
inşallah canım
Naber kızlar
Benim eşim özür dilemeyen bir tip canım, dilemezz yani.
Gülcek şakalaşcak barışcak benimle bu sefer izin vermicem ama.
Akşam olsun bakalım bi hayırlısıyla bekliyorum, hiç konuşmayacağım.
Sonundada alıp karşıma konuşucam. Gerekirse elimi masaya vurucam, kendine gel dicem!
Naber kızlar
sen bilirsin sel bence uzatma fazla
skop hoşgeldin
böcük nerelerde bugün
evet canım nekadar kırıldığını anlasın ama sakın bağırma. o zaman kendini haklı görür. benim eşim öyle yapıyor. sakince kısa ve net konuş.
selam canım hoşgeldinnn
Teşekkür ederim kızlar beni dinlediğiniz için.
Çok sağolun.
EEeee akşama ne yemek var
ben fırından hamur alıp kızartıcam yanına da peynir, zeytin çay
sende ne var eşine yedireceğin fırçanın dışında
Hoşgeldin skop nasılsın canım
sen bilirsin sel bence uzatma fazla
skop hoşgeldin
böcük nerelerde bugün
evet canım nekadar kırıldığını anlasın ama sakın bağırma. o zaman kendini haklı görür. benim eşim öyle yapıyor. sakince kısa ve net konuş.
selam canım hoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?