Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yok yok tasvip etmiyorum ayrı yatmaya ne olursa küs girmeyin yatağa

Ben çok kırıldım mandilin onun ne amaçla söylediği çok da önemli değil.
Kocamda olsa duracağı yeri bilmeli
Öyle değil duygucum işte...
Şimdiye kadar hep senin dediğin şeyi uyguladım ben, ama bi şekilde kandırdı bni kakarikikirilerle.
bu sefer ne kadar çok kırıldığımı bilmemli.Telefonumuda kapattım sabahtan beri, arasada ulaşamayacak bana

Bak sen kendin düşünüyorsun kırıldım diyosun peki o dediği cümlenin seni bu kadar kırdığını bilmiyordur bile söyledinmi peki bundan dolayı küsüm dedin mi

eminim çok mutlusundur ee sen çalışıyorsun evde yoksun 15 tatilin hepsini sende geçirmiycektir herhalde

Bende geçirmez ama hiç geçirmez inşallah diyorum.Haftasonumu onlara harcamak istemiyorum.Babbasında kalsın biz yanına gideriz bikaç saatliğine

selcim kırıldığını elbette hissetsin tepkini gösterki bir daha aynı cümleyi sarfetmeye cesareti olmasın ama sakın kızgınlıkla sende ağzından kötü bir laf çıkmasına izin verme. sessiz kal ki vicdanı rahatsız olsun.

Bende geçirmez ama hiç geçirmez inşallah diyorum.Haftasonumu onlara harcamak istemiyorum.Babbasında kalsın biz yanına gideriz bikaç saatliğine

yani babası varken sizi rahatsız etmesin bi zahmet gidecek yeri olmasa eyvallah ama gidecek yeri de varmış

Bak sen kendin düşünüyorsun kırıldım diyosun peki o dediği cümlenin seni bu kadar kırdığını bilmiyordur bile söyledinmi peki bundan dolayı küsüm dedin mi
Evet söyledim. bana takılıyo sonra liseli kız naber falan diye, hiç tepki vermedim konuşmadım bile

Canım hadi kolay gelsin sana valla

Tamam bende öyle düşünüyorum zaten

bu çok doğru

haklısın belki ama bunu uzatmanoında yararı yok olay olduğu anda kırgınlığı söyle özür dilesin bir daha yapmayacağına söz versin anlasın hatası nı ve bitsin uzatıp birbiriniz arasına soğukluk sokma

inşallah canım

Kızdırmaya çalışıyor seni salla gitsin ya

Sallamicam, ona ödeticem bunu ağzından çıkanı kulağına duyurucam onun.
Öyle kolay değil hem hakaret edip hem hemencik gönlümü almak

Benim eşim özür dilemeyen bir tip canım, dilemezz yani.
Gülcek şakalaşcak barışcak benimle bu sefer izin vermicem ama.
Akşam olsun bakalım bi hayırlısıyla bekliyorum, hiç konuşmayacağım.
Sonundada alıp karşıma konuşucam. Gerekirse elimi masaya vurucam, kendine gel dicem!

evet canım nekadar kırıldığını anlasın ama sakın bağırma. o zaman kendini haklı görür. benim eşim öyle yapıyor. sakince kısa ve net konuş.

selam canım hoşgeldinnn

sen bilirsin sel bence uzatma fazla

skop hoşgeldin

böcük nerelerde bugün

evet canım nekadar kırıldığını anlasın ama sakın bağırma. o zaman kendini haklı görür. benim eşim öyle yapıyor. sakince kısa ve net konuş.

selam canım hoşgeldinnn

Teşekkür ederim kızlar beni dinlediğiniz için.
Çok sağolun.

EEeee akşama ne yemek var

Teşekkür ederim kızlar beni dinlediğiniz için.
Çok sağolun.

EEeee akşama ne yemek var

ben fırından hamur alıp kızartıcam yanına da peynir, zeytin çay

sende ne var eşine yedireceğin fırçanın dışında

ben fırından hamur alıp kızartıcam yanına da peynir, zeytin çay

sende ne var eşine yedireceğin fırçanın dışında

Hiç bişey yok henüz.
dün pazardan patlican aldım dolapta kıyma vardı karnı yarık yaparım belki.
Keyfim yerinde olursa oda

Biliyor musun hamur kızartmasını çok özledim bi ara alıp bende yapayım.
Ananem çok bapardı bayılırdım, artık gidemiyorum kadına bayramdaaaaan bayrama

Hoşgeldin skop nasılsın canım

Hoşbulduk tatlım iyiyim sen nasılsın

sen bilirsin sel bence uzatma fazla

skop hoşgeldin

böcük nerelerde bugün

Hoşbulduk canım

selam canım hoşgeldinnn

Hoşbulduk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…