yok kız alma kılo cok ıtıcı durıy
ben dün mınımını elbıselerı gıydım halam dıo keske gelınlerımde senın gıbı cıtır olsa:78:dedı
benım cocukluğumdan kalanlar var köpek ayı felan az ama ck deıl
bebeme vercem
günaydınkocen bakamamış sana sel
ben oyuncaklarımı saklıom
ortada olanfred ıle vılma vardı
görumcemın kızları süreklı ağlayıp ıstıyolardı vermesen kötu olun
neyse bı baktım vılmanın omzu sökuldubı bağırdım bunlara
sakladım dahada vermem bıseyımı
Günaydın kızlar.
Dün gittim öğleye doğru, öff hala hastayım ama :2:
Heee saf beni karın içine soktu dün yaaa
ne güzel burdadaGeçmiş olsun Sel...
Havalar çok soğuk.Burda hala kar var:96:
Kim olursa oslun elletmem oyuncaklarımı ilk zamanlar bişey demedim oynatım hep kırıp döktüler bende vermem böcük sanki insan gibi oynasalar gam yemiycem
geçmiş olsun sel bende pazartesi salı hasta olmayı planlıyorum cumartesi pazar da var 4 gün tatil oh
Of canım sıkılıyor.Hiçbir şey yapasım yok.Evde yemek yok.Dışarda yemekte istemiyorum.Kahvaltı etmekte istemiyorum.Yemek hazırlamakta istemiyorum.Ne olcak benim bu halim yaa
ooo akşama daha çok elbet acıkınca canın birşeyler ister şöyle heryer bembeyaz olsunda çıkıp bir kartopu oynarsın tüm halsizliğin biter :95:
Ben kar sevmemki.Kar olunca strese giriyorum.Aman yağmasın.:100:
Dün akşamda canım bişey istemiyordu ama evde yemek vardı..:103:
Akşam eşim ekmek alacaktı dedim banada kepek ekmeği al.Benim saf kocam kolestrolüm için bu ekmeği zorla yediğimi düşünüyor ve üzülüyor..Ama ben biraz kilo kontrolü tabi birazda kolestrolün etkisiyle severek yiyrum bu ekmeği.Ama ona demedim böyle:111:
7 zayıf kaç ders varki
Ben kar sevmemki.Kar olunca strese giriyorum.Aman yağmasın.:100:
Dün akşamda canım bişey istemiyordu ama evde yemek vardı..:103:
Akşam eşim ekmek alacaktı dedim banada kepek ekmeği al.Benim saf kocam kolestrolüm için bu ekmeği zorla yediğimi düşünüyor ve üzülüyor..Ama ben biraz kilo kontrolü tabi birazda kolestrolün etkisiyle severek yiyrum bu ekmeği.Ama ona demedim böyle:111:
kar sevilmezmi ya boşver üzerinde yuvanlanmak kadar güzel bişiy varmı
yaz aylarını seviyorsn o zaman
dışardan eve söyle en iyisi yemek hem sıcak evinde olursun hem de bulaşık filan olmaz uğraşmadan hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?