Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bende ona saklıyorum o gelene kadar düzdüm güzelce duruyor gelen veletlere verip kırdırayımmı yani

ben oyuncaklarımı saklıom
ortada olanfred ıle vılma vardı
görumcemın kızları süreklı ağlayıp ıstıyolardı vermesen kötu olun
neyse bı baktım vılmanın omzu sökuldubı bağırdım bunlara
sakladım dahada vermem bıseyımı

Günaydın kızlar.
Dün gittim öğleye doğru, öff hala hastayım ama :2:

Kim olursa oslun elletmem oyuncaklarımı ilk zamanlar bişey demedim oynatım hep kırıp döktüler bende vermem böcük sanki insan gibi oynasalar gam yemiycem

Günaydın kızlar.
Dün gittim öğleye doğru, öff hala hastayım ama :2:

geçmiş olsun sel bende pazartesi salı hasta olmayı planlıyorum cumartesi pazar da var 4 gün tatil oh

Heee saf beni karın içine soktu dün yaaa

ozmn hemen ıyıleşirsın len merak etme
Geçmiş olsun Sel...
Havalar çok soğuk.Burda hala kar var
:96:
ne güzel burdada

verme aman boşver

dün kardesını aradı kocem daha doğrusu anasını kardesının 7 zayıfı varmışçüş dedım bee hıc okula gtmeseymış

Of canım sıkılıyor.Hiçbir şey yapasım yok.Evde yemek yok.Dışarda yemekte istemiyorum.Kahvaltı etmekte istemiyorum.Yemek hazırlamakta istemiyorum.Ne olcak benim bu halim yaa

Of canım sıkılıyor.Hiçbir şey yapasım yok.Evde yemek yok.Dışarda yemekte istemiyorum.Kahvaltı etmekte istemiyorum.Yemek hazırlamakta istemiyorum.Ne olcak benim bu halim yaa

ooo akşama daha çok elbet acıkınca canın birşeyler ister şöyle heryer bembeyaz olsunda çıkıp bir kartopu oynarsın tüm halsizliğin biter :95:

ooo akşama daha çok elbet acıkınca canın birşeyler ister şöyle heryer bembeyaz olsunda çıkıp bir kartopu oynarsın tüm halsizliğin biter :95:

Ben kar sevmemki.Kar olunca strese giriyorum.Aman yağmasın.:100:

Dün akşamda canım bişey istemiyordu ama evde yemek vardı..:103:

Akşam eşim ekmek alacaktı dedim banada kepek ekmeği al.Benim saf kocam kolestrolüm için bu ekmeği zorla yediğimi düşünüyor ve üzülüyor..Ama ben biraz kilo kontrolü tabi birazda kolestrolün etkisiyle severek yiyrum bu ekmeği.Ama ona demedim böyle
:111:

Son düzenleme:

kar sevilmezmi ya boşver üzerinde yuvanlanmak kadar güzel bişiy varmı
yaz aylarını seviyorsn o zaman

dışardan eve söyle en iyisi yemek hem sıcak evinde olursun hem de bulaşık filan olmaz uğraşmadan hazır

7 zayıf kaç ders varki

yazık onca emeğe ondan bı mok olmaz zaten ben dedım boşuna okutman
gecen yılda zorla öğretmene yalvararak gecrdıler okumaz o
ancak masraf şunu yollan bunu yollan
ayakkabı corap canta
ama cok sınırlendım arıycam bugun dıycem bana bak kızm sen kıme guvenıyorsunda okumuyorsun
okumazsan calısta artık bızden para beklemen
hanı okumam abım benı yanına alır köyden kurtulurum dersen avcunu yala dıycem
kımseyı ıstemem ben dıycem
cocuk bakcak olsam kendımı yaparım dıycem
cok sınırlerımı bozuldu
eşimde cok uzuldu sonucta okutan bızız ve köyden durumu ıyı olan bı adam sayesınde okuyo babası bıle okutmuyo ınsan okur barı demı

kar sevılmez mı lenn
kar toprağın yorganıdır kışın
mıkroplr ölur ve sıcak başlar arkasından sert hava gıder

benımde yemeğim yok corbam var bı tek köfte ve tavık var onları kızartırım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…