Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

asla yanımda ıstemem asla
zaten eşime dedım aılenden bırı gelırse ben gıderım hemde arkama bakmadım
içimde gram sevgılerı yok yanı o yuzden cekememkı
genç ve saf bı kızın bıde zıllı bı kızın basına hersey gelır
alamamo sorumluluğu zaten annesıde cok sormsuz bıze gelmez abısından korkuyo
annesı aman gt aman gez tarzları
bıde sureklı kızına aptal gerızekalı dıo ben cekemem onları

başın rahat olması için almıycan kimsenin sorumluluğunu zaten

sen kendi bebeişini yap ben bebiş bakıyorum kimseye bakamam der çıkarsın işin içinden

böcük akrabanın kızı vardı okuyordu ama karne eve gelmezdi hiç babası yurtdışındaydı anneside senin kaynanaya benzer di kız ortaokula 5 yıl gitti sınıfta kalıyormış hep okuldan bi haber aile kızlarından bi haber bir gün kız eve gelmiyor bize haber verdiler ne yapalım eve gelmedi diye polise filan gidildi sonra ortaya çıktı meğer kız 3 yada 4 gündür eve gelmiyormuş annenin aklına yeni geliyor haber vermek aramak kız kocaya kaçmış oğlanın otuduğu mahallede ardaşlarım var bizimkilerde tanır arkadaşlarımı bana haber verdiler bir araştır diye söyledim arkadaşımın kardeşlerine araştırdılar bir kaç saat sonra kızıda oğlanında olduğu yeri bildirdiler uyuşturucu satıcısı diyorlar bana çocuk için çocuk polisiyle dayandık aldık kızı sonra babaya iletildi konu yurt dışındaki işini bırakıp geldi başında durdu bir yada iki yıl geçti aradan kız yine kaçtı başka birine babası başındaydı evlendirdi bu sefer kaçtığı aile için iyi diyorlar ama çocuk işsiz çalışmayı sevmezmiş kaynana kayınpeder kayın görümce filan hep bir evde yaşarlarmış ama babası kızın kendi gitii çeksin diyormuş

selam şekerlerim ben geldim ama kimsecikler yokmuş dün çok ağrılarım olunca erken çıkıp doktora gittim 2 gün rapor verdi. ilaç içmeyeceğim için dinlenmem lazımmış. sabahtan beri yatıyordum size bi selam vereyim dedim. bu arada dün bebişimide gördüm el salladı bana doktor yine kesin olmamakla birlikte erkek diyebilirim dedi. geçen sfer de %90 erkek demişti. bişeyde alamıyorum artık alışveriş yapasım var. bu arada dün maaşım yattı 2 sene sonra zahmet edip 50 tl zam yapmışlar işe döneyim müdüre diycem ben size 100 vereyimde çenenizi kapatın neyse öptüm hepiciğinizi

geçmiş olsun canım dikkat et oyy teyzelerinin erkeki elde sallarmış Allah güzel ömür versin

50 tl bizden iyisin canım ya bizede önüne gelen müdür

başın rahat olması için almıycan kimsenin sorumluluğunu zaten

sen kendi bebeişini yap ben bebiş bakıyorum kimseye bakamam der çıkarsın işin içinden

asla ıstemem akşam eşimle dışarda yemek yedık yerkende konustuk
bana konusmaa sırasında annemle yaşar mısın dedıbende asla dedım ıstemem senın akrabandan kımseyı
tabı bu soruyu bırden sormadı konu oraya geldı
bende dıo anneme ıstemedığım için senın annenın cocuğumuza bakmasını ısterım dedı
aferımmm dedım

geçen gün servisten indik eve yürüyoruz.Eşim takıldımı düşçekmiydi öyle bişeydi sanırım.Dedim bak düşüp bi taraflarını kırma dedim.Bakmam ona göre dedim..Ne dese beğenirsiniz beni babam bırakmaz korkma.Hay dedim içimden haspam baban senin en önemli anlarında yoktu şimdi kıymetemi binecen.
Bu adam darbe yemeğe meğilli hemen güveniyo yaa

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnmanaa sende ona bızden el sallasaydınnyırım onu ben
50 tl mı2 yıl sonra mı
bencede 100 tl ver çenesı kapansın

Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş.Ya daha geçen hafta yarışmadan elenmişti.Şok oldum resmen.Ben çok seviyordum onu.Remen tensiyonum çıktı yaa

günaydın cnm ben dıpçık gıbıyımmsen

cıncık gibiyim

helal olsun eşine sözünü dinliyor seni tanıyor neyi istemediğini bilip ona göre karar veriyor

ayy sorma bacım ya balık hafızalı bunlar ihtiyaç olduğunda baba filan olmaz ortada düzlüğe çıkınca olur ama gelde anlat

Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş.Ya daha geçen hafta yarışmadan elenmişti.Şok oldum resmen.Ben çok seviyordum onu.Remen tensiyonum çıktı yaa

bende çok seviyordum sadece onun olduğu yerleri izlerdim eşim biraz önce mesaj çekmiş oldü diye üzüldüm çok

bılmesıde gerekıyo asla kabul etmıycemı evlenmeden önce demıştım cnm
cunku aynı evde ıkı yuva olmas bana göre
annemle yerı gelıo kavga edıyorum elın annesıyle neler yaşanır kımbılır

cıncıkkım benım

erkekler o ayrıntıları düşünmüyorlar yani bir çoğu düşünmüyor genel bakıyorlar neden olmasın yda anne olunca hayır diyemiyorlar hele duygu sömürüsünü bilen kadın hiç zorlanmıyor oğluna evet dedirtmek için

boşwer balık hafızalı eşin var sanırım
vayy be lafa bakk sen ne tepkı verdın pekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…