- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
aman böcük bir anlık dalgınlıkla yanına alma emanet alırsın başına birşey gelir sorumlu tutulursun ki anlattığından anladığım kadarıyla sevgiliside vardır ilk çıkan çıkmetle evlendirmek lazım bence yada kaçar gider
Allah yardımcısı olsun bu kafayla gidip hata yapıp ömür boyu çekebilir Allah akıl fikir versin ıslah etsin inşallah hayatını karartacak bişey yapmaz
asla yanımda ıstemem asla
zaten eşime dedım aılenden bırı gelırse ben gıderım hemde arkama bakmadım
içimde gram sevgılerı yok yanı o yuzden cekememkı
genç ve saf bı kızın bıde zıllı bı kızın basına hersey gelır
alamamo sorumluluğu zaten annesıde cok sormsuz bıze gelmez abısından korkuyo
annesı aman gt aman gez tarzları
bıde sureklı kızına aptal gerızekalı dıo ben cekemem onları
selam şekerlerim ben geldim ama kimsecikler yokmuşdün çok ağrılarım olunca erken çıkıp doktora gittim 2 gün rapor verdi. ilaç içmeyeceğim için dinlenmem lazımmış. sabahtan beri yatıyordum size bi selam vereyim dedim. bu arada dün bebişimide gördüm el salladı bana doktor yine kesin olmamakla birlikte erkek diyebilirim dedi. geçen sfer de %90 erkek demişti. bişeyde alamıyorum artık alışveriş yapasım var. bu arada dün maaşım yattı 2 sene sonra zahmet edip 50 tl zam yapmışlar işe döneyim müdüre diycem ben size 100 vereyimde çenenizi kapatın neyse öptüm hepiciğinizi
günaydın buarada herkese nasılsınız kızlar
başın rahat olması için almıycan kimsenin sorumluluğunu zaten
sen kendi bebeişini yap ben bebiş bakıyorum kimseye bakamam der çıkarsın işin içinden
selam şekerlerim ben geldim ama kimsecikler yokmuşdün çok ağrılarım olunca erken çıkıp doktora gittim 2 gün rapor verdi. ilaç içmeyeceğim için dinlenmem lazımmış. sabahtan beri yatıyordum size bi selam vereyim dedim. bu arada dün bebişimide gördüm el salladı bana doktor yine kesin olmamakla birlikte erkek diyebilirim dedi. geçen sfer de %90 erkek demişti. bişeyde alamıyorum artık alışveriş yapasım var. bu arada dün maaşım yattı 2 sene sonra zahmet edip 50 tl zam yapmışlar işe döneyim müdüre diycem ben size 100 vereyimde çenenizi kapatın neyse öptüm hepiciğinizi
günaydın cnm ben dıpçık gıbıyımmsen
asla ıstemem akşam eşimle dışarda yemek yedık yerkende konustuk
bana konusmaa sırasında annemle yaşar mısın dedıbende asla dedım ıstemem senın akrabandan kımseyı
tabı bu soruyu bırden sormadı konu oraya geldı
bende dıo anneme ıstemedığım için senın annenın cocuğumuza bakmasını ısterım dedı
aferımmm dedım
geçen gün servisten indik eve yürüyoruz.Eşim takıldımı düşçekmiydi öyle bişeydi sanırım.Dedim bak düşüp bi taraflarını kırma dedim.Bakmam ona göre dedim..Ne dese beğenirsiniz beni babam bırakmaz korkma.Hay dedim içimden haspam baban senin en önemli anlarında yoktu şimdi kıymetemi binecen.
Bu adam darbe yemeğe meğilli hemen güveniyo yaa
Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş.Ya daha geçen hafta yarışmadan elenmişti.Şok oldum resmen.Ben çok seviyordum onu.Remen tensiyonum çıktı yaa
bılmesıde gerekıyo asla kabul etmıycemı evlenmeden önce demıştım cnm
cunku aynı evde ıkı yuva olmas bana göre
annemle yerı gelıo kavga edıyorum elın annesıyle neler yaşanır kımbılır
cıncıkkım benım
o kim ben tanimiyom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?