Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Okumaya gönlü yoksa zorlamıyacaksın.Bak nasıl aklı başına geliyor.Çocuk okutmak kolaymı ya.Onca masrafa yaık.Abisi sanki onu okutmak zorunda.İnsan minnet duyarda biraz çabalar.Bak sinir oldum çok

böcük bu devirde hemde kız çocuğu hemde burslu okuyor ve çalışmıyor derslerine nasıl çalışıyor bunların beyinleri anlamıyorum kusura bakma kocaya giderim otururum evimde düşüncesi var galiba sevgilisi varmı acaba ona okulun değerini bildirmek lazım en ağır işlerde çalıştırıp hala okumak istemiyorum derse boşuna masrafa gerek yok başlık parasıyla verin gitsin

Okumaya gönlü yoksa zorlamıyacaksın.Bak nasıl aklı başına geliyor.Çocuk okutmak kolaymı ya.Onca masrafa yaık.Abisi sanki onu okutmak zorunda.İnsan minnet duyarda biraz çabalar.Bak sinir oldum çok

cok sınırlerım bozuldu cok ben işszı güçsüzken onca borç varken bıde onunla uğraştık
yazıklar olsun
yok onun amacını ben bılıyorumokumuycak buraya gelcek
ama bugun arıycam ağzıma gelenı dıycem
madem okumuycan ne ağlayıp zırlayp ben okuycam dıe masraf yaptrdı
ayy sınırlerım zıplıyoo resmen yaa bı musaıt olamda arayımda ağzıma gelenı bı dıyımm rahatlamam lazım

böcük bence bağırıp çağırma güzelce konuş anlat yanına almayacağını artık parada göndermeyeceğini tel başına kaldığını onun paniği yeter ona

okuycam diye ağladımı daha önce dersleri iyimiydi belki başka sorunu vardır kaç yaşında böcük

kafasına yiycek köteği acıyı çekecek bak ozaman nasıl çalışırlar keşke o günlerime dönsemde daha fazla ders çalışsam

yan odada çalışan arkadaşımın doğum günüsü bugün gideyim hediye alayım pasta alayım süpriz birşeyler yapacaz sonrada yemek yerim sonrada ölmezsem gelirim afiyet olsun kızlar

güzel konusmak deıl hıc konusmak ıstemıyorum aslında amaortada bızımde emeğımız var
dıycem zaten bızden zırnık alamazsın artık sakın bıdaha arayp bısey arayıp ısteme dıycem

yok ya cnm daha öncesıyde kötuydu gecen yıl sırf akraba olduğu ıcın öğretmen gecrdı bayada uğraştılar kaç kez anası öğremenın evıne gtmışkı
ondan bı cacık olmaz
esımde dıo saf ne safı be dedım
bızden cıkıp halana gıdıo hemde ıst a ılk kez gelen bırı
marketı hemen öğrnıyo nette gezıo cep telı elınden düşmuo derse gelınce mı saf

ayy gerıldım yemınle aptala

sevmedığım nasılda bellı kaynanamın telını sılmışımartık akşam esımden alıp öle ararımm

Hoşbulduk mandalina var mı dünden bişiler

bende yok bişey sende varmı gı

Yok kız vuramam da bağrınıyorum arada

vurmalısın ki acısını hatırlasın

o zaman belliymiş okumayacağı canım sizde ısrarla yollamışsınız o yaşlardaki kimse saf olamaz bizlerde geçtik o yollardan sınıfın en safı bile çalışmayı bilirdirdik saf olmakla tembellik farklı ama suç kızda değil ısrrala okutmaya çalışanlarda bence

bilerekmi sildin

evt bılerek sıldım cnm
k babamı sılmedım mesela adamın şuanlık karı zararı yok en azından para ıstemıo hoşş ıstesede avcunu yalar ama neyse

yaa kendı zırladı okuycam dıe yırtındı amaç okumak deılkı ondakı ben adamı gözundan tanırım
bununla ılk tanıştık düğüne yakındı
halamın gelını ıle yanı eşimin halasının çarşıya cıktık
bunlar elını cebıne atmadı tabe o hakaret ettıklerı halam kızına elbıse ayakkabı aldı neyse
yengem ben o cıktık çarşıya tabı ben cekıngenım ses etmıyorum
bı ayakkabı beğendı resmen kadın ayakkabısı bı metre topuk falanses etmeyım dedım yengeme dedımkı
söle şuna yaşına uygun alsın
yengem ıkna edene kadar öldu daha 14 yasındasın sen ne işn var o topukluyla demı
bıde parlak sımlı cok gösterışlı bı elbıse aldı sankı sahneye cıkcak
nıkahta bjk marşı çalıo herkes alkışlarla tempo tutuo bu kalkmış oynuyo çatlak yaaeşime dıom zaten bu cok zıllı ıst da yaşasa kesınlıkle basına bısey gelır

aman böcük bir anlık dalgınlıkla yanına alma emanet alırsın başına birşey gelir sorumlu tutulursun ki anlattığından anladığım kadarıyla sevgiliside vardır ilk çıkan çıkmetle evlendirmek lazım bence yada kaçar gider

Allah yardımcısı olsun bu kafayla gidip hata yapıp ömür boyu çekebilir Allah akıl fikir versin ıslah etsin inşallah hayatını karartacak bişey yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…