günaydın kızlarrr..
böcük sorma ya benimde kırılıp duruyor 1 haftadır sürmediğim şey kalmadı kısada kestim yok ama kırılıyor yine mevsimselmi acaba :84:
kangam gelınce okursun
bugun moralım bozuk3 tane tırnağım kırıldı
üç tırnakmı aman Allahım nasıl dayanacan buna
ya ne kadar zor bütün gün çalış eve git birsürü iş yap koştur koştur..ben bekarım 7 buçukta evde oluyorum hiçbişey yapmadığım halde vakit nasıl geçiyo anlamıyorum söyleniyorum hep dinlemeye vaktim yok diye
bide evli olsam eve gel yemek bulaşık çamaşır ütü temizlik geberirdim yorgunluktan sanırım
bende dayanamdım hepsını kestım ama sımdıden uzadılar bıdaha cok uzatmadan manıküre gtcem
he sıze akşam naptım anlatım
eve gıttım saat 8e gelıyordu artık geç cıkıyorum işten yoğunluk başladı neyse
hemen bı corba yaptım bıde şinitsel hazrladımonlar pişerken gıttım wc ve banyo cifledım
sonra yemek yedık
kaldrdım bulasıkmak.açtım
sonra renklıler ve beyazları yıkadım suan hıc çamasr yok yıkancakrenklılerı astım ama beyazlar daha btmemştı onlarıda sabah astım
buzdolabımı sıldım tezgahı çamasr suyla yıkadım
oturdum fıstık yedım saat 21:45 de yattım
yani 1 saat 45 dakikada yemek yaptım çamaşır yıkadım banyo wc yıkadım tezgah ve buzdolabı temizledim diyosun.Bide fıstık yedin..
çorba 30 dakikada hazırlansa.Şinitzel hazırdır zati..Bu 30 dakika içinde banyo ve wc temizlenmiş. olabilir tabi...
yemek yediniz 30 dakikada ..
çamaşırı saymıyorum makinaya atmak ve asmak en fazla 10 dakika tutar.
buz dolabıda enfazla 15 dakikada temizlenir.Tezgah 2-3 dakika
yok akşam çok verimli değilmişin.
bende çarşamba beyazları yıkamıştım.Bu akşam 2 makina renkli yıkarım.Eşim evde olmasaydı evi süpürüdüm..Gerçi bu akşam spora gidecem
ctesi kkontrolüm var..Eşimde 2 aydır ful çalışıyor geç kalkar.Ctesi bişey yapamam.Ama pazar siler süpürürüm.Yemek yaparım..
corbayı koydum 30 dk sürmedı ama şinitzel hazr deıldı
terbıyesını yaptım ve bekledım corba olmaya yakın onları pişirdim
banyomda mak. olduğundan ve duvarlarıda yıkadığımdan daha fazla sürdü
kurulanması gerekıo bıde
tezgah 2 3 dk mıhayır daha uzun su bılem kaynamamıştı 2 3 dk
hıhh
ya kıymetını bıl hıc evlenmeişte
daha cocuk yok bıde o olsa
bugunde süpürcem ve sılcem
ctesıde ütü yaparım pazarda gezerıkanama gtmek ıstıyom bakalım
bazen işe giderken söyleniyorum allah kahretsin çok uykum var falan diye annemde ozaman aklını kullan zengin koca bul otur çalışma diyoama kocam çokk zenginde olsam çalışırım yinede çalışmamakta kötü bütün gün evde ben evlenince yakın otursam bütün sülalem bizim mahallenin oralarda yengemlerinde çok faydası olur bana
mesela annen yakın olsa çok faydası olur ..annem bana yakın olsa hep yapar yemeğimi ben işteyken temizliğimi vs.ne varsa yapar çokk rahat ederim
kaynanam yakınsa oda yapar
bu aksam daha ıyı olcem paşamyinede iyi değilsin bu akşam
bazen işe giderken söyleniyorum allah kahretsin çok uykum var falan diye annemde ozaman aklını kullan zengin koca bul otur çalışma diyoama kocam çokk zenginde olsam çalışırım yinede çalışmamakta kötü bütün gün evde ben evlenince yakın otursam bütün sülalem bizim mahallenin oralarda yengemlerinde çok faydası olur bana
mesela annen yakın olsa çok faydası olur ..annem bana yakın olsa hep yapar yemeğimi ben işteyken temizliğimi vs.ne varsa yapar çokk rahat ederim
kaynanam yakınsa oda yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?