Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

kızlar okudum alıntı etmeden yine yorum edem, boswer'in dediği gibi hepinize laf atam

öncelikle: kangammm oldu mu ama o son mesaj, ne sıktı senin canını böyle, inşallah günlük gelip geçici bi konudur kangamm, kocanın karşısında pide yedin de diyeti mi bozdu yoksa gül accık kıyamam ben sana kangammm

he bu arada inşallah darısı başıma kangam, bu saat düzensizliğiyle evlilik olmaz zaten

armine o fıkrayı bilirim çok da doğru der

boswer, duyhas... kızlar dün gece üst üste kazaklarla uyumuşum ben de ki bizde de kombi devamlı açıktır, demek genel bi durum söz konusuydu hepimize ama kollayın kendinizi, boswercim inşallah ağırlaşmadan atlatırsın

mandalincik, e izin aldığın kadar uzuyorsa hani kendini çok yıpratmasan diyorum ama tabii senin bileceğin iş, ne kadar var emekliliğe bu arada?

he bu arada benim gibi üst üste giyinse de içten donan arkadaşlara sıcak su torbalarını öneririm (aman delik falan olmasın ve fazla doldurmayın arkadaşlar) ben ayağımın altına havluya sarıp onu koyarak ısınıyorum en iyi

günaydın kızlarrr..

böcük sorma ya benimde kırılıp duruyor 1 haftadır sürmediğim şey kalmadı kısada kestim yok ama kırılıyor yine mevsimselmi acaba :84:

günaydın kızlarrr..

böcük sorma ya benimde kırılıp duruyor 1 haftadır sürmediğim şey kalmadı kısada kestim yok ama kırılıyor yine mevsimselmi acaba :84:

benım tırnaklarım güçlüdür aslında ama iş gereği kırılıyo
evde olsam dışarda olsam hıc kırılmaz
azcık cok uzadımı bı parçaya takılıo

kangam sana yazdım cnm
canımı sıkan tırnağımın kırılması yaa kanga yazdımya:84:bugunlerde ısyanalrdayım

yok yaa bende rejımdeyım sayesınde bısey anlamıyorum yedıklerımden
kepek ekmeğılıght ürünler bööö geldı
valla banane yıycem ben dıyorum bende yerım dıo:84:

günaydın kızlar...

iyiyim bugün..Akşamda iyiydim üşüdüm yine ama olsun yorgunla duyguda üşüyomuş..Normal bir durum kanımca..

Dün arkadaşımla yediklerimize yani kalorilerine dikkat etmeye karar verdik.Dün çok iyiydi.Dışarda yemek yedik eşim şinitzel arkadaşımız pizza yedi..Bense yeşil salata.Bugün yemekte tavuk döner var ne olcak bilmiyorum.Gerçi bugün bfit e gidecem deneme için beğenirsem başlıyacam..

üç tırnakmı aman Allahım nasıl dayanacan buna

bende dayanamdım hepsını kestım ama sımdıden uzadılar bıdaha cok uzatmadan manıküre gtcem

he sıze akşam naptım anlatım
eve gıttım saat 8e gelıyordu artık geç cıkıyorum işten yoğunluk başladı neyse
hemen bı corba yaptım bıde şinitsel hazrladımonlar pişerken gıttım wc ve banyo cifledım
sonra yemek yedık
kaldrdım bulasıkmak.açtım
sonra renklıler ve beyazları yıkadım suan hıc çamasr yok yıkancakrenklılerı astım ama beyazlar daha btmemştı onlarıda sabah astım
buzdolabımı sıldım tezgahı çamasr suyla yıkadım
oturdum fıstık yedım saat 21:45 de yattım

ya ne kadar zor bütün gün çalış eve git birsürü iş yap koştur koştur..ben bekarım 7 buçukta evde oluyorum hiçbişey yapmadığım halde vakit nasıl geçiyo anlamıyorum söyleniyorum hep dinlemeye vaktim yok diye
bide evli olsam eve gel yemek bulaşık çamaşır ütü temizlik geberirdim yorgunluktan sanırım

ya kıymetını bıl hıc evlenmeişte
daha cocuk yok bıde o olsa

bugunde süpürcem ve sılcem
ctesıde ütü yaparım pazarda gezerıkanama gtmek ıstıyom bakalım

yani 1 saat 45 dakikada yemek yaptım çamaşır yıkadım banyo wc yıkadım tezgah ve buzdolabı temizledim diyosun.Bide fıstık yedin..

çorba 30 dakikada hazırlansa.Şinitzel hazırdır zati..Bu 30 dakika içinde banyo ve wc temizlenmiş. olabilir tabi...

yemek yediniz 30 dakikada ..

çamaşırı saymıyorum makinaya atmak ve asmak en fazla 10 dakika tutar.

buz dolabıda enfazla 15 dakikada temizlenir.Tezgah 2-3 dakika

yok akşam çok verimli değilmişin.

bende çarşamba beyazları yıkamıştım.Bu akşam 2 makina renkli yıkarım.Eşim evde olmasaydı evi süpürüdüm..Gerçi bu akşam spora gidecem

ctesi kkontrolüm var..Eşimde 2 aydır ful çalışıyor geç kalkar.Ctesi bişey yapamam.Ama pazar siler süpürürüm.Yemek yaparım..

corbayı koydum 30 dk sürmedı ama şinitzel hazr deıldı
terbıyesını yaptım ve bekledım corba olmaya yakın onları pişirdim
banyomda mak. olduğundan ve duvarlarıda yıkadığımdan daha fazla sürdü
kurulanması gerekıo bıde
tezgah 2 3 dk mı hayır daha uzun su bılem kaynamamıştı 2 3 dk

hıhh

benımde eşim bugun arkadasının yerıne çalışcak akşam yok o yuzden süpürcem sılcem
bıde yemek yaparımo kadann
en zoru ütü olcek h sonuna kalcak:84:

yinede iyi değilsin bu akşam

ya kıymetını bıl hıc evlenmeişte
daha cocuk yok bıde o olsa

bugunde süpürcem ve sılcem
ctesıde ütü yaparım pazarda gezerıkanama gtmek ıstıyom bakalım

bazen işe giderken söyleniyorum allah kahretsin çok uykum var falan diye annemde ozaman aklını kullan zengin koca bul otur çalışma diyo ama kocam çokk zenginde olsam çalışırım yinede çalışmamakta kötü bütün gün evde ben evlenince yakın otursam bütün sülalem bizim mahallenin oralarda yengemlerinde çok faydası olur bana
mesela annen yakın olsa çok faydası olur ..annem bana yakın olsa hep yapar yemeğimi ben işteyken temizliğimi vs.ne varsa yapar çokk rahat ederim
kaynanam yakınsa oda yapar

hımm yapar yapar kaynananda yapar

yinede iyi değilsin bu akşam
bu aksam daha ıyı olcem paşamdizide patlatcam üstüne yeter mı

tabısı annen haklı
benım annem cok uzak k valıdem cok cok uzak aman uzak olsun
bebemolunca ınş annem bakcek bende kalcek ozmn sorun deıl iş
bol bol mesaı ederımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…