Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Huhuhuhu ben geldim
tarifler bakıyorum yarın misafirler gelecek değişik şeyler bakınıyorum var mı sizde de değişik şeyler hamarat hanımlar

Oturmaya bebem ev görmeye geliyler Mübareğe yane

Kısır yaparsın poğaça yap iki türlü irmik tatlısı tavuk göğsü olabilir portakal ağacında çok güzel tatlı tarifleri var patates çanağı yapabilrisin kek yaparbilirsin değişik dedin bilindik şeyleri dediim ama

Poaça,börek,haşhaşlı kek,tavuk göğsü(bisküvili),çatlak kurabiye.

Huhuhuhu ben geldim
tarifler bakıyorum yarın misafirler gelecek değişik şeyler bakınıyorum var mı sizde de değişik şeyler hamarat hanımlar

bende değişık bişi yok hep bıldıkskopta vardır kesın
akşamdan hazrlanan şeyler

Yok aqkşamdan hazırlanması yarın yapıcam hepsini taze taze sıcak sıcak

kadayıflı muhallebiyi bir ıspanaklı keki çok sevdi benim konuklar duygu tavsiye ederim

anacım benim eski sınıf arkadaşım kız daha 6 aylık evli ne kaynanasıyla ne görümcesiyle konuşuyo habire faceden bunlara laf sokuyo kaynananyla ilgili fıkra paylaşıp dalga geçiyo
kocası da karı köylü sesini çıkarmıyo ama yaptığı ayıp değilmi sizce kocanı çok seviyosun
eee kocanınbütün akrabaları ekli kocanı rencide ediyosun kendini komik duruma sokuyosun

bende dalga geçtim bununla kızım daha gelinlik yapmadın 6 ayda nebu düşmanlık
kaynanasının yaşıyo olması bile onu rahatsız ediyomuş
görümcesinede o......u demiş yüzüne

ya bence bu şekilde kocasına saygısızlık etmiş olmuyomu :26:

Son düzenleme:

kimin ne yaşadığını bilemeyiz boşver ne yaparsa yapsın

kız akşama kadar kaynanayla ilgili kötü fıkralar paylaşıp laf sokuyo valla ana sayfam bunlarla dolu
ya herkesin dikkatini çekiyo küssen küssün facede duyurup kendini gülünç duruma sokuyosun üstelik eşinide rencide ediyosun
amann ne hali varsa görsün kendini rezil ediyo

benimde kaynanam facede olsa bende laf sokarım

mandalin bacı geçen yengem yapmıştı tarifini bilmiyorum ama çok güzeldi patates püresi kremalı mısırlı üstüne kaşar rendelemiş değişik güzel bişeydi .. birde google a kıymalı avcı böreği yaz oda mükemmeldir hemde kolay yapımı zor değil

Son düzenleme:
Yok artık onunki koca değil o zamn insan anasına laf ettirirmi o kadar madem sevmiyo içinde yaşatsın bence kimse kimseyi sevmek zorunda değil sonuçta

benimde kaynanam facede olsa bende laf sokarım

kız allah seni
Yok artık onunki koca değil o zamn insan anasına laf ettirirmi o kadar madem sevmiyo içinde yaşatsın bence kimse kimseyi sevmek zorunda değil sonuçta

ya bende onu diyorum akşama kadar faceden gönderme yapıyo kocasıda facede demiyomu yeter be kadın sen benim ailemi karalayıp duruyorsun anam ne herifler var
daha 6 aylık evli düğünden belli konuşmuyolarmış anam millet kaynanadan ne laflar işitiyo sesini çıkaramıyo şimdi kızlar fena fenaa

kangammm gelmışş askım sefkılımm

len 2. msjını beklıomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…