Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

günaydınnn bıraz geç oldu ama ancak
zaten hemen cıkcam yoğunum

kanga sanada aşk olsun bee
kaç gundur doğru düzgun yazmyda bişi demıon bu kangamda nerde demıyon

boşwer herseyın hayrlısı olsun

EY TÜRK KADINI

Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır.

Mevcudiyetinin yegane... temeli budur.

Kocan en kıymetli hazinendir.
......
Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve görümcelerin olabilir.

Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.

Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir.

Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimal de olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir.

Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey asil Türk kadını, işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır.

Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir.

İhtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır... :)

sabah istifamı verdim.Şimdi herkes şokta.Bugün son günüm.Vedalaşıyorum herkesle tek tek

mandalin,böcük saolun kızlar.İnşallah hayırlısı budur.Kararımın arkasından gidiyorum artık..

haydı Allah yardımcın olsun bı yerde huzur yoksa kendını sınır streesten hasta edersın
ınş bu hayrlısıdır tatlım

mandış nbr lenn hıc pas vermıyon

haydı Allah yardımcın olsun bı yerde huzur yoksa kendını sınır streesten hasta edersın
ınş bu hayrlısıdır tatlım

mandış nbr lenn hıc pas vermıyon

saolasın canım..

herkes şaşkın üzgün durumda şuan.Yüksek maaşla geri çağrılma konuları geziyor şimdi.Kör öldü badem gözlü oldu anlıyacağınız..

Verilen tepkiler çok hoşuma gitti.Hayırlısı inşallah

hiii böcüküm pas vermezmiyim nasılsın düzeldimi moralin

ıyı sayılırm cnm
az önce bı fatura kestım
ıskonto kısmını işaretlememışım ortak hemen keşke ben kesseydım demesın mı moralım bozuldu
ıptal edelım dedım aman kalsın dıye ters ters baktı
üst üste 6 fat.keısınce oda kaynadınapım alla alla

kıymete bındın desene
zaten herkes kaybedınce anlıyor bıcok şeyı değerını

ohoo ben taşınacak olsam hiç uğraşmazdım dermişim haydi hayırlısıyla kavuş evine, şimdi kirada mısın bilmiyorum ama allah herkesi ev sahibi yapsın diye dua ederim ben, birkaç sene kirada kaldım, çok iyi anlıyorum kira derdi olanları. önce sağlık tabii ki...

günaydınnn bıraz geç oldu ama ancak
zaten hemen cıkcam yoğunum

kanga sanada aşk olsun bee
kaç gundur doğru düzgun yazmyda bişi demıon bu kangamda nerde demıyon

boşwer herseyın hayrlısı olsun

nan hafta sonu kimseler oluyor mu ki burda delü kangaaa, saat kaçta eve gelmişim trip atıyon banaaa:84:

mandalin,böcük saolun kızlar.İnşallah hayırlısı budur.Kararımın arkasından gidiyorum artık..

haydi hayırlısı boşvercik, hep iyi ki çıkmışım dersin inşallah.

yolmıyım o ortağı böcüşşşş hayret bi şey, az yesin de kessin hepsini madem, o kadar faturayı sen keserken o ne ediyo hayret bi şey iş işten geçtikten sonra keşke demesinnn

hayırlısı olsun canım hakkında Allah utandırmasın inşallah daha fazla maaşla daha güzel şartlarla geri çağırırlar

ee böcük patronun yanında birde ortak olmalı herşey dört dörtlük olurmu sonra partorunun değerini bilmezsin hayatın kuralı bu malesef

ne zaman taşıuncağım belli değilki yani eylül ekim gibi diyor müthait ama güvenemiyorsunki

günaydın kızlar

akşam ağrılarım başladı yine sabah işe geleyimde işleri toplayım öğleden sonra çıkayım izin alayım tüm hafta dedim sabah geldim müdüre dedim böyle bana demediği kalmadı ben senin yerine kimi koyacam en azından öğlene kadar gel öğleden sonra git ben senin hasta olduğuna inanmıyorum nedense bana inandırı gelmiyor falan filan

sustum hiç bir şey demedim konuştu konuştu ben gidiyorum yoksa kalbini kırcam dedi gitti yine sustum bin pişman oldum sabah geldiğime gidip raporumu alıp yollayacaktım işleri toplamakmış sanane kızım işte çok moralim bozuldu insan hastalık konusunda nasıl yalan söyler ya kaldıki bu halde gelip işleri toplamayı yine sıkıntıya girerseniz çağırın gelirim diyorum birde

günaydın kızlar artık evdeyim tuhafım..

mandalin geçmiş olsun.Yarın al raporunu bir hafta gelme görsünler bakalım kim rahatsızmış.Böyle tiplere sinir oluyorum.Allah kolaylık versin

mandalin geçmiş olsun.Yarın al raporunu bir hafta gelme görsünler bakalım kim rahatsızmış.Böyle tiplere sinir oluyorum.Allah kolaylık versin

amin canım sağol

nasıl geçiyor evde zaman
dün neler oldu işyerinde patronlarla aranda geri dön gibi birşey dendimi öteki işyeri ne oldu cevap geldimi

canım geçmiş olsun bende hastayım bahar yaramadı:2::2::2::2::2::2:

Son düzenleme:

günaydın canım evde olmak gibisi yok tadını çıkar sıkılana kadar

kanga geç gelmışsın hacı aman sen bana bakma cok streslıyım bu aralar
bu sabah noldu dıyım
şöfor benım yenı sıldığım odama çamurlu ayaklarıyla gırdı
ben bakakaldım
dışarda dolaşıomkı içerı kurusunda gıreyım dıye adam pat dıye gırdı
sonra gelıp bana diğer kargo atcaklarım nerde demesın mı
ee dedım gırdın madem dığerlerını al çekmecedeo sıra ortakta vardı
hemen patrona bişiler anlatmış
patron geldı
gene noldu burda sabah dedıdedım bişi yok nolmuşkı
...öle demıo ama
dedım artık kıme ınanırsanız ınanın bişi demıom
ben sana ınandığım için sana sordum noldu dedı
böle böle oldu dahada bişi yok dedım
sabah saatlerce otobus bekledım tıklım tıkış geldım hala sağ ayağım kasılıo ağrıyo
o yorgunlukla yerlerı sıldım adamın yaptığına bak
Allahım sen hayrlısını ver sen sabır ver
Allaha havale edıyorum hepsını
bıgun kızcam cıkıp gtcem yaa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84:

gecmıs olsun cnm
rapor al gelmede görsunlerkımseye yaranılmıo
benımde patronla konuşmam lazım
ortaklığı bıtırecekmış ama sabredıp bekleyebılır mıyım bılmım keşke dıyorum keşke
maaşsız çalışrım vallayeterkı uğursuz şuursuz ınsanları görmım artık

boşwer ev işlerıne mı daldın

sen gez bakim buralarda bende böcü nerde diyorum iki gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…