Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Kızlar direksiyon kursuna başladım bu hafta gelemiycem işlerimi aksatmamam lazım saat 3 te çıkıyorum işyerinden öptüm kocaman kocaman

canım geçmiş olsun bende hastayım bahar yaramadı:2::2::2::2::2::2:

geçmiş olsun

herkes patronun gibi olsa değeri bilinmezdi malesef

rapor alacamda canım bakalım uzun süre alamam sürekli ararlar zaten
boşver günlere başlar artık ohh mis gibi

kangaaaaaaaaaaaaaerkencısın lenn

mandış öle tabı herks bır değil maalesef
bölece kıymetını anlıom

sende telı kapat

ne zaman taşıuncağım belli değilki yani eylül ekim gibi diyor müthait ama güvenemiyorsunki

hee varmış bayağı, doğru diyosun bu konularda güvenmek zor dedikleri tarihlere.

o patrona yuh diyorum mandiş, ben genelde allaha havale ederim böylelerini, ama kendime hakim olamayıp, inşallah kendileri ya da sevdikleri de aynı acıları çeker de milleti anlarlar da derim ne yalan söyliyim

o çamurları yalatır o şoföre benim bildiiim kangamm bi şey fırlatmadın mı kafasına :84:

aha bak bu da güzel haber, tabii zaman alır ama sabreden böcüşş ecişmiş bücüşmüşşşşş
sen gez bakim buralarda bende böcü nerde diyorum iki gündür
kangamı deptirmem

burdayımm
şeyy kem küm
hemen gelıyom :18::18:

bize gelince eli maşalı, başkalarına kem küm heee sadece ben deperim

Kızlar direksiyon kursuna başladım bu hafta gelemiycem işlerimi aksatmamam lazım saat 3 te çıkıyorum işyerinden öptüm kocaman kocaman

iyi dersler duyguuu, oh 3 te çıkış:84:

bölece kıymetını anlıom

sende telı kapat

geldim ama gidiyom gececiyim yine kangaa

yalatcamda zamanı var kanga merak etme sen
benım elimden kımse kurtulamaz
helede karşımdakı ınsan ben savaş ılan ettımse korksa ıyı olur

deptrmez benı kangam
sanada kem küm ederdım ama sen gelıp ben başka yerlerde gezeydım ozmn derdım

işe mı gtcenoff

amin canım sağol

nasıl geçiyor evde zaman
dün neler oldu işyerinde patronlarla aranda geri dön gibi birşey dendimi öteki işyeri ne oldu cevap geldimi

bugün ödemeler vardı attı kendimi sokaklara yeni geldim..Şimdi yemekteyizi seyrediyorum :)
dün herkes şok oldu.Haber müdüründen işçisine jet hızıyla yayıldı..Haklı olduğumu söylediler.bir müdürüm ben ordayken geri gelmem konusunda çalışmalara başladı.Kendini izindeymişin gibi düşün.şirkete birde dışardan bak bakalım.Ama geri gelirsen ilk buraya gelicen unutma dedi.Diğer müdürümde geri gelirmisin dedi.Tüm gemileri yakmadım dedim.Tamam dedi mesaj alındı..Sürekli ağızlarında daha yüksek ücretle geri gelirmisin vardı.Bakalım ne olacak..
Diğer iş yerinden haber yok.Sanırım olmadı..
Şimdi işsiz psikolojisinden kurtulmaya çalışıyorum

yok yav evi üsten süpürdüm.çamaşırlar vardı yıkadım astım.dışarı çıktım yeni geldim.

bölece kıymetını anlıom

sende telı kapat

eve araba yolluyorlar kapıya dayanıyorlar canım 7 yıldır buradayım artık çokiyi tanıyorum bunları balayındayım sürekli mesaj geliyor telim kapalı açtığımda arka arkaya mesaj defalarca aramışlar defalarce mesaj atmışlar muhakkak ara önemli hemen ara acil gibi telefonumu açar açmaz yine aradılar önemli soruyu söylüyorum

yıllık faaliyetlerimiz nerede

cevabı söylüyorum

faaliyetler dosyasında ( tek dolap var tek dolapda dosya dolabı koca klasörün üstündede faaliyetler yazıyor )

yorgun ne yalan diyim yıllardır bende hep senin gibi derim ama şuana kadar kimseye birşey olmadı yine hasta olan benim onlar ........ gibi

he kangam gitcem bi selam edem sizlere dedimdi cadı kangammm benimmm gözümün önüne eğilmiş elinde bezlerle tek tek batırdığı yerleri temizleyen bi adam geliyo dengesiz, kendini bilmezler maalesef her yerdeee

ah şu 10 dakka canımı yediii :84:

bu da süper olur tabii, oraya olan emeklerinin karşılığını almak, sonuçta en büyük sorunun maaş adaletsizliğiydi di mi

herkese güzel günler, esen kalınnn kızlaaar

deseydin ya ne kadar veriyorsunuz hemen görüşelim yuvarlak masa yapsaydınız
nereye gittin dışarda Allah bilir bankalara uğramışsındır.

yok yav evi üsten süpürdüm.çamaşırlar vardı yıkadım astım.dışarı çıktım yeni geldim.

nereye gittin

yok ya pek keyifli değilim.tuhafım

evin rahatlığına alışırsan işe başladığında zorlanırsın

güle güle yorgun

yorgun ne yalan diyim yıllardır bende hep senin gibi derim ama şuana kadar kimseye birşey olmadı yine hasta olan benim onlar ........ gibi

valla ben gördüm ve her sene de görüyorum zamanında beni böyle anlayışsızlıklarıyla üzmüş olanların ne hale geldiğini çok şükür allah da bana gösteriyor, hatta kendi ağızlarıyla bazıları itiraf ediyor, hakikaten zormuş ağrı çekmek, insanın canı orada oluyormuş vb....

nefesin kuvvetli demekki yorgun bizimkilerinede üfürüklesene

deseydin ya ne kadar veriyorsunuz hemen görüşelim yuvarlak masa yapsaydınız
nereye gittin dışarda Allah bilir bankalara uğramışsındır.

nereye gittin

bankalara gittim.Senin oranın önünden geçtim.uğramayı düşündüm ama belki eve giymişindir rapor alıp diye düşündüm uğramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…