- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
he kangam gitcem bi selam edem sizlere dedimdicadı kangammm benimmm gözümün önüne eğilmiş elinde bezlerle tek tek batırdığı yerleri temizleyen bi adam geliyo dengesiz, kendini bilmezler maalesef her yerdeee
ah şu 10 dakka canımı yediii :84:
:
bankalara gittim.Senin oranın önünden geçtim.uğramayı düşündüm ama belki eve giymişindir rapor alıp diye düşündüm uğramadım
keşke uğrasaydın valla şimdi geldiler yanlızdım tüm gün
eve araba yolluyorlar kapıya dayanıyorlar canım 7 yıldır buradayım artık çokiyi tanıyorum bunları balayındayım sürekli mesaj geliyor telim kapalı açtığımda arka arkaya mesaj defalarca aramışlar defalarce mesaj atmışlar muhakkak ara önemli hemen ara acil gibi telefonumu açar açmaz yine aradılar önemli soruyu söylüyorum
yıllık faaliyetlerimiz nerede
cevabı söylüyorum
faaliyetler dosyasında ( tek dolap var tek dolapda dosya dolabı koca klasörün üstündede faaliyetler yazıyor )
boşwer kıymete bındın demekınş sana muhtaç olurlar
sen şimdılık keyfını çıkr
sabah kaçta kalktın
eşek ölünce badem gözlü olurmuş
eşim 9da aradı napıyosun diye uyuyodum uyandım tabi.10 a kadar çıkmadım yataktan :))
artık boşum.Senin orası yolumun üstü uğrarım mutlaka.sen hangi giriştesin tıp merkezi yazısının otaraftamı diğer taraftamı
boşwer kıymete bındın demekınş sana muhtaç olurlar
sen şimdılık keyfını çıkr
sabah kaçta kalktın
yok artıkorda bıle rahat bırakmadılarsa ınanırımkı hasta olsan kapında sabahlarlar
eşim 9da aradı napıyosun diye uyuyodum uyandım tabi.10 a kadar çıkmadım yataktan :))
ohh keyıf yap
ben pazar gunlerı bılem 6 bucukta ayaktayım
hiç güleceğim yoktu iyi ki uğramışım mandişnefesin kuvvetli demekki yorgun bizimkilerinede üfürüklesene
amna kangam hemen nereye yaa
öle deılde bıgun gercekten kaybedecekler arkalarına bakıp gtcekler o olcek yanıdua edıyorum sadece sabır dılıyorum
Allah kullarının duasını boş cevırmez
bıraz sabretmem lazım hepsı bu
öpüyom senı kangamm
yok artıkorda bıle rahat bırakmadılarsa ınanırımkı hasta olsan kapında sabahlarlar
ohh keyıf yap
ben pazar gunlerı bılem 6 bucukta ayaktayım
yapmadıkları şey değil hastayım evde yatıyorum araba gönderiyor lar gel yazı var
yarın rapor alırım giderim rapor kağıtlarını düzenlerim sskya bildirimi yaparım benden başka yapacak kimse yok
sen atom karıncasın böcük
hiç güleceğim yoktu iyi ki uğramışım mandişnefes kuvveti değil de, uzun senelerdir sağlık sorunlarım olduğundan ya da etrafımda annayışsız mal insan çokmuş ondan
kangammmsorma kangam bu hafta çok karışıkk işler çook, uykusuzum uyku tutmuyo
sabır böcüşüm sabır, çok şükür emeğinin karşılığını alıyon
hakkaten alınıtdanbakınca gündüz atlamışım o detayı, valla iyi sabır mandişim, off bizimkinin de farklı tacizleri vardır hasta olanlara, tek değilmiş
oh sefan olsunn
sen eşin için sanırım di mi kangamm, ama aklıma geldi geçmişte her sabah 5-5:30 da kalktığım bir dönem olmuştu iş için, bu sefer pazarları da 7 de falan kalkıyodum sinir oluyodum bi de 6 gün çalıştığım için tek uyku günümdü:84::84:
ahaa mandiş bu da iyimiş kendi işin kendin yap yok yok self servis tamamen senin iş desene sana tabii
günaydnnnn kızçeler
günaydın kızlar raporumu aldım pazartesiye kadar evdeyim bu akşam annem geliyor nerdeyse iki aydır yoktu hazırlık yaparım dinlenirim
günaydın böcük nasılsın
günaydın kızlarrr
böcük hafta sonu hallettim ev işlerini bir yemek yapacam evi toplayam o kadarmüge anlıyı izliycem
hemende moda girmişsın müge anlıyı bende ızlerdım cok heycanlı
ohh bu havada evde olmak vardı
kangammmsorma kangam bu hafta çok karışıkk işler çook, uykusuzum uyku tutmuyo
sabır böcüşüm sabır, çok şükür emeğinin karşılığını alıyon
sen eşin için sanırım di mi kangamm, ama aklıma geldi geçmişte her sabah 5-5:30 da kalktığım bir dönem olmuştu iş için, bu sefer pazarları da 7 de falan kalkıyodum sinir oluyodum bi de 6 gün çalıştığım için tek uyku günümdü:84::84:
napam böcük kalktım işte kahvaltı yapcem ama canım istemiyo daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?