bak şimdi raporunla otursana sen annene de gösterirsin, kusura bakma raporlu kızınım annecim, buyur mutfağa diyegünaydın kızlar raporumu aldım pazartesiye kadar evdeyim bu akşam annem geliyor nerdeyse iki aydır yoktu hazırlık yaparım dinlenirim
yorgun self servis te kötü be bir daha işyerine git tekrar eve dön
tacizleri bir değil iki değil hep bunlar yüzünden ticarete atılcam birgün kendi patronum olacam loto bir çıksın sakaryaya teleferik kurcam
geçmiş olsun yorgun geçtimi sağlık problemlerin benimki ölene kadar benimle
günaydın böcük nasılsın
ohh yat dınlen
gerçi ben olsam kesın ev işi ederdım
ıyyım cnm sen
napan ev garusu
nedenkı cnm bellı zamanın yok değil mi
zengun koce bulcan oturcan evde
gezcen bol bol para harcıycan
hayalım buydubenım söndü
ama çok şükür bol para harcıyom hala
kocem bazen gececıde oluyo kangam
o alışkanlık oldu bende uyanıom ev işi edıom sonra gene uyom
eşine hazrlamadın mı cnm onunla ederdın
hemende moda girmişsın müge anlıyı bende ızlerdım cok heycanlı
ohh bu havada evde olmak vardı
ben izliyorum şuan müge anlıyı
eşine hazrlamadın mı cnm onunla ederdın
bak şimdi raporunla otursana sen annene de gösterirsin, kusura bakma raporlu kızınım annecim, buyur mutfağa diye
teleferik kurulcak yeri var mı bilmiyom, komik ama eğer öyle bi yer yoksa daha komik olcak espri cahilliğimin gözü kör olsun
kötü ev sahibi insanı ev sahibi eder derler kötü patron da patron eder sanırsam, ah ben de hep piyangodan çıksa, iş kurmıycam ama başka hayallerim var
yok be canım ne geçmesi, benim çok uzun yıllardır sırtımla problemim var, disklerde ama bunun üzerine sağ olsun öyle hastalıklar eklendi ki şu son 5 senede, artık yok yok , yine de dermansız dert vermesin diyoruz tabii ama yaşam kısıtlanıyor büyük oranda, resmen kişiliğim de değişti, eskiye göre çok sabırlı, takmayan biri oldumhe takmayan oldum ama hastalıklarımın çoğu stres kaynaklı, stresi yensem bir çoğundan kurutulucam en azından hafifliycek ama elimden gelen anca bu kadar, çabalıyoz bakalım daha huzurlu hayat için
iyi ederdinsağlığınızın kıymetini biliiiin:84: bi de gençliğinnnn :84: rapor olcak, işi gitcem olmıycam battaniye ve laptop bi de kahve oohh değmeyin keyfimeee
he işte kangam iş saatleri iyice sarpa sardı, hangi gün nerde saat kaçta olcam kafayı yiyorum, resmen bunama başladı galba:18:
aman ben çektim çekiyorum düzensiz saatlerde, adamın işi düzenli olsun, inşallah ben de bi düzene kavuşursam ölmeden gözüm açık gitmicek
yav izlerken müge anlıyı yemeği yaktım..
Ama Ahmet olmayabilir bence başkası çıkacak hiç beklenmedik
bak şimdi raporunla otursana sen annene de gösterirsin, kusura bakma raporlu kızınım annecim, buyur mutfağa diye
teleferik kurulcak yeri var mı bilmiyom, komik ama eğer öyle bi yer yoksa daha komik olcak espri cahilliğimin gözü kör olsun
kötü ev sahibi insanı ev sahibi eder derler kötü patron da patron eder sanırsam, ah ben de hep piyangodan çıksa, iş kurmıycam ama başka hayallerim var
yok be canım ne geçmesi, benim çok uzun yıllardır sırtımla problemim var, disklerde ama bunun üzerine sağ olsun öyle hastalıklar eklendi ki şu son 5 senede, artık yok yok , yine de dermansız dert vermesin diyoruz tabii ama yaşam kısıtlanıyor büyük oranda, resmen kişiliğim de değişti, eskiye göre çok sabırlı, takmayan biri oldumhe takmayan oldum ama hastalıklarımın çoğu stres kaynaklı, stresi yensem bir çoğundan kurutulucam en azından hafifliycek ama elimden gelen anca bu kadar, çabalıyoz bakalım daha huzurlu hayat için
iyi ederdinsağlığınızın kıymetini biliiiin:84: bi de gençliğinnnn :84: rapor olcak, işi gitcem olmıycam battaniye ve laptop bi de kahve oohh değmeyin keyfimeee
he işte kangam iş saatleri iyice sarpa sardı, hangi gün nerde saat kaçta olcam kafayı yiyorum, resmen bunama başladı galba:18:
aman ben çektim çekiyorum düzensiz saatlerde, adamın işi düzenli olsun, inşallah ben de bi düzene kavuşursam ölmeden gözüm açık gitmicek
anladım cnm
eşim kahvaltı etmiyo sabahları canım
acayip miskinlik çöktüacıktım ama kalkıp birşeyler hazırlıycak halim yok çok tembelim
boşver bence ahmet bıçakladı
uykudan feragat edilirmi ya
anladım cnm
ayy ne fenasın len senden garu olmas
kalkcan kocene hazrlıycan beraber kahvaltı etcen
sen dınlen nasılsa iş yok ptesıyede cok varkebap
benden garu olurddu hani yine fikirmi değiştin
skolyoz değildir inşallah disk kaymalrının ağrısı bambaşka bilirim benimde yürüyüş bozukluğundan skolyoz başladı nasıl bir illetmiş her yeni çıkan hastalıkda aman diyorum bundan kötüsü yok ama sonra çıkan bir öncekini unutturuyor Allahım şifa versin dermansız dert vermesin
teleferik kurulcak yer var süper planlarım var tesis filan ama ahh işte piyongo bir vursa
annem almanyadaydı yorgun kıyamam ki o kadar yoldan gelecek yemek yaptırcam
kanga ınsanın kendı evı olunca mutlulukla yapıy valla
he cok hasta olursamda kalkmam o ayrı
düşünüyom benden başka yapcak kımse yok yapım barı dıom yoksa aklımda kalır
ama sen haklısın tabısı
vercem para yaptrcamaganın elı tutulmazmış
senınkının saatlerı bellı mı
evlenınce aynı yerde devam mı etcen kangam
belkı evlenınce düzelır yoksa cok zor
enıştemı bılem göremezsın
uykudan feragat edilirmi ya
benden garu olurddu hani yine fikirmi değiştin
:13: al benden de o kadar her yeni gelen, eskisini bastırıyor neredeysekardeş kardeş geçinip gidiyorlar, bize oluyor olan
oo o zaman willkommen diyelim annene mandişş, yoksa bist du rückkehrerin?
nan böcük biz başkasının evinde mi yaşıyoz, daha önce kendi evinde değil miydindemek sen her işi annene bırakıyordun
he onun düzenli, düzenli kangammm, allahtann, niye evlenmiyom sanıyon adamın yüzünü görmiycem ki böyle de evlensem, bakalım hayırlısıyla şartlar değişirse, ya başka yer ya da burada farklı şekilde...
:13::13::13:
kangamın değerlendirmesi özel sektöre göre mandiş, hep tırmalamak lazım gözde olabilmek aferin olabilmek için, bizim patron gibin
bana ne gıysem yakışırda kadının saçlarının rengını cok beğendım
dımekkı sendekı bu tembellık gözumden kaçmış
2 dakkada 2 tane egzoz pulu verdım ama yoruldum ya hızlı hızlı hallettım
:13: al benden de o kadar her yeni gelen, eskisini bastırıyor neredeysekardeş kardeş geçinip gidiyorlar, bize oluyor olan
oo o zaman willkommen diyelim annene mandişş, yoksa bist du rückkehrerin?
nan böcük biz başkasının evinde mi yaşıyoz, daha önce kendi evinde değil miydindemek sen her işi annene bırakıyordun
he onun düzenli, düzenli kangammm, allahtann, niye evlenmiyom sanıyon adamın yüzünü görmiycem ki böyle de evlensem, bakalım hayırlısıyla şartlar değişirse, ya başka yer ya da burada farklı şekilde...
:13::13::13:
kangamın değerlendirmesi özel sektöre göre mandiş, hep tırmalamak lazım gözde olabilmek aferin olabilmek için, bizim patron gibin
şuan kımse yokken bol bol yazam barı sız yazınca bende okurum öle sırayla gıdek akşam olur
daha yemek yemedım cokta açım patron cıktı o ınsın dıye beklıyorum
türlü cacık pılav varmış
dün bulgur pilavı vardı(haftanın enaz 3 günü)
bugunde kadına sordu ne var dıye
pilav demış ben dedım bulgur değil pirinçtır dün bulgurdu
ıddaya gırdık
ddım egzoz pulundan gelen parayı sıze vercem sızde bana harçlık vercenız
ve ben kazandım
almam ama olsun gururlandım kenıdmle
bana ne gıysem yakışırda kadının saçlarının rengını cok beğendım
bugün kocem ızınlı
akşama evde köfte var mantar yaptım kendım içinde tavık şinitzel ederım artık
ben de mama yiyip çıkcam, ehrkes kendine iyi baksın hee patrona selamını iletirim kangaaa, hangi kadının saçı güzelmiş annamadımmm kiii, gelen müşteri falan mı, resim yok ki ortada:44: ay kafam karıştı acelem var, lafa daldım :84: kalın sağlıcakla,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?