Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

mıdeme dokunuyo cnm beğenmemekten değil

bugunkı yarışmacı kadının(bana herşey yakışırda)

köfteyı eşim tavıkı ben yıycem

1 saat tempolu yürüyüşten sonra marketten alışveriş yaptım.Ananeme uğradım biraz.Yeğenimi aldım eve geldim.Abimin eşine gel dedim akıtma yapacam yeriz.Yeğenime çorba pişirdim.Akıtmamı pişirdim yedik oturduk.Gittiler.Yanınıza geldim.Ne çok şey yapmışım heee

boşwer evde olunca öle karınca gıbım oluyo ınsan
ne cok şey yapmışım dıyor

bende bırazdan cıkcam daha evde yemek var sayılır
kendıme şinitzel etcemkocemın menüsü hazır
dün ütülerım bıttı yıkancak çamasrlarımda yokevde temız
mısır yerık bol bol

günaydn tembel garularnırdesınız bakem
ben 5:30 da kalkıom sabah:

günaydın kızlar böcük çok erken bee hem çalışıp hem ev işleri olunca dinlenmeye hiç vakit kalmaz ki
mandalina boswe rsiz çalışmıyomuydunuz :44:

Son düzenleme:
günaydın kızlar böcük çok erken bee hem çalışıp hem ev işleri olunca dinlenmeye hiç vakit kalmaz ki
mandalina boswe rsiz çalışmıyomuydunuz :44:

erken ama akşamda erken yatıyom 10 dedımı yatağa konuyomsabah kahvaltı hazrlıyorum cnm
sonrada evı topla gıyın falanancak

boşwer işi bıraktı evde tatıl edıy
mandış çalışıyo:44:

valla çok zor ev işi dün anneme diyorumki inş yakın otururum sen gündüzleri bütün işimi yaparsın bizimkilerin maddi manevi çok faydası olur
boşwer için hayırlısı olsun
bakalım bu topikte ilk kim hamile haberi vericek

evt bıraz zor bıde cocuk olsa abowwondan benden en son duycan hamış haberını sanırım
genede hayırlıs
sende az uyanık değilsın ama herşey kısmet ben cok uzağım aılemecok zor durum ama sağlık olsun

evet canım yakın olursa süper olur yenge çok bende çokta faydaları olur ama kısmet işte uzak çok zor

bizim firma hamile giysisi üretime geçiyo şuan hamiş olsanız gönderirdim sizede dün görüşmeye gelende hamileydi göbüşünde yımırta çatlamış içinden bebik çıkmış badi giymiş pullu pullu çok tatlıydı anam bide pahalı kıyafetler
siz hamile kalın ben size göndericem

slm kızlarrrr

10da kalktım abimlerde kahvaltımı ettim.Evimi toparladım. 1 saat yürüyüşümü yaptım.yerel gazetelerimi aldım.Bana göre bir ilan gördüm.Başvuracam ama hotmail hata veiyo çıldırıcam...
he bide karnım acıktı çay yaptım büsküvi ile içiyorum.

sizler ne yapıyonuz

mandalina inş.allah sanada nasip eder canım söz ilk kıyafetin benden sen yeterki hamile kal
boswer herşeyde vardır bi hayır belki gönlüne göre bi iş bulursun daha iyi hem bu süredede evde biraz kafa dinlemiş olursun şöyle 1 ay falan dinlenmek çok iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…