Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

saolasın canım..

kızlar hotmailde sorun varmı sizdede.Çıldırcam yaaa

ev garuları topluluğu yavaş yavaş damlıyoamanda aman
bende pazar günü yatcem
saat 8e kadarkalkmıycam ınat değil mi
şurda pazara ne kaldı

kanga nerdesın len sen gene
bugun yazarkasam geldı fatura derdınden azda olsa kurtuldum
zırt pırt 10 lıraya bıle kk verıyolar fatura kesmek zorunluydu
cnm patronum gene benı düşünıykasanın anahtarıda bende
cebıne koy paranın yüzü sıcak dıo
bana güvenıy yaa
ortakta çatlıyo

kızlar bugün hıdırellezmiş ne anlama geliyo tam olarak ne yapmak lazım batıl mı ki :44:

benım pek bılgım yok ama bıldığım kadarıyla dılek tutulan bıgün
gül ağacına asılıyormuş falan
batıl mı bılmem ama ben hiç yapmadım
dua edıyom daha cok
nazar boncuğunada ınanmam mesela ben hayatta sokmam eve falan
topcı açılmıştı cnm ıstersen bı göz at
ıkı peygamberın karşılaşmasını temsıl edıo
netten bul oku len benı amma yordunişim gücüm var

armine kıyafet sorun değil bende teyzelerim terzi bebek gelsin yeterki

boşver bende sorun yok

böcük sabah sekizde uyanmayı keyifmi saydın şöyle oniki gibi uyan bak

boşver bende sorun yok

benım için 12 8 oluyouyyamıyorumkı cnm
sabh eşime kahvaltı hazrlıyom sonra ev topluyom gerı yatıyommm 12 gıbı 1de gerı uyanıom yemek yap al sana pazar günü

mandalin ben inanıyorum canım gelicek bebik yakın zamanda
herhangi bi sorun varmı özel olmazsa

inşallah yoktur bekliyoruz şimdilik dört gözle

sabh eşime kahvaltı hazrlıyom sonra ev topluyom gerı yatıyommm 12 gıbı 1de gerı uyanıom yemek yap al sana pazar günü

böcük uyandıktan sonra mümkün değil uyuyamam o yüzden hiç kalkmıyorum zaten kahvaltıyı eşim hazırlıyor her sabah

he valla memnunlar mandiş
öyledir kangam, standartları yüksek benim patronun akrabası olmasından şüpheleniyom böyle zor beğenen bi onu gördüm bi de kangamı

anma yanlış anladın cnm
kendım için demıom
kanal d programın adı bana herşey yakışır ondan bahsettım
ama genede ıyıkı yanlış anladın

kesın cnm

aha dün ben de öyle annadım kangammm e napim sana da yakışır sonuçta hiç aklıma gelmedi program adı

kangam sana yetişemedım gene

ah kangam şu yolların gözü kör olsun, benimkine diycem valla artık bana "yollarda bulurum seni" şarkısını çalsın

ohh sefan olsun, bak sen de atom oldun boswer

:44: kangaa, sen yoksa mısır yemeyle de başka bi şeyden mi bahsediyon

erken ama akşamda erken yatıyom 10 dedımı yatağa konuyomsabah kahvaltı hazrlıyorum cnm
sonrada evı topla gıyın falanancak
:

nan 10 da yatıp 5:30 da kalkıyon bi de hava atıyon kangaa

ben 11 lerde eve gelip sabaha yine 5:30 da kalkardım, kalkardım da nbe oldu, al bi ton yıpranmışlılk, hastalık :84: canımın değerini annadım ama geç oldu sanırsam biraz :44::44::44:
günaydın hanımlar uuuuuu yeni uyandım

havan batsın

ben çalışıyodum bir süre mola verdim canım.şimdi ev garusuyum

çok kısa uğradım bugün tam siteyi açtım tel geldi, kapadım pc yi milletin açığını kapamaya kastım gerildim kangam ben adam olmam (tamam nan kadınız tabii adam olmayız) bunu biliyom ve umudum kalmadı artık, hep diyom yapmıycam etmicem yine yapıyom bu seferde hep yüz buluyolar:84:

boşver bende sorun yok

di mi ya ohh, ama gece sabhaa doğru yatcan 4-5 gibi sonra öğlen kalk, gelsin migren

inşallah yoktur bekliyoruz şimdilik dört gözle

böcük uyandıktan sonra mümkün değil uyuyamam o yüzden hiç kalkmıyorum zaten kahvaltıyı eşim hazırlıyor her sabah

ben de hayatta uyuyamam, o yüzden erken saatte gelen bir telefon benden bayağı dua alır

Günaydın

sabahın köründe uyandım..Akşam başağrım tuttu sinirden.Şimdide uyku tutmadı..

günaydın boswer ağrı kesici içmedinmi neye sinirlendinki :26: buarada yıldönümünüz kutlu olsun daha çok yeniymişsiniz nice senelere

günaydın boswer ağrı kesici içmedinmi neye sinirlendinki :26: buarada yıldönümünüz kutlu olsun daha çok yeniymişsiniz nice senelere

gece içtim ağrıkesici...

benim kayınpederi dolandırmışlar.Çok büyük bir meblağ değil tabi..Hani şu telefon edip emniyetten arıyorum para yollayın bize diyen adamlara para yollamış saf...
Sonunu biliyorum.Başıma geleceği biliyorum.Şimdiden sıkıntısı bastı beni

canım koskoca adam nasıl böyle bi oyuna gelmişki anlamadım ayrıca sen niye bunu sorun ediyosun :26:

canım koskoca adam nasıl böyle bi oyuna gelmişki anlamadım ayrıca sen niye bunu sorun ediyosun :26:

kabak benim tazminatıma patlıyacakta ondan.Benim 5 yıllık emeğimi hakkımı istemeye utanmıyacak bu adam.Bende geçmişte yaşanan şeyler yüzünden vermek istemiyecem.Kıyamet kopacak.

bende cnm mesela bu gece kocem maç izlıycem dıye yanıma 2.30 gıbı geldı
uyandım ve uzun süre uyyamadım
ama pazar günlerıde erken kalkıom uyku tutmuyoiş yaparak dınlenıyom

belkıde akrabayız kanga
kan çekıydırbende bak şüphelendım laz mıdır kendısı

yakışır tabısı Allah neler yaratmış kusursuz güzellıkler tabı bazılarıne kendını beğenır nede cevresındekılerı ancak kusur ararlar

yollarda bulurum senıadam senınle bu gıdışlede ancak yolda karşılaşcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…