Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

boswer hemen kötü düşünme belki öyle olmaz..ayrıca senin paran kusura bakmasın hastalık ihtiyaç olur verirsin amenna ama koskoca adam biraz gözünü açsaymış eşin ailesine çokmu düşkün ??

boşwercım başın nasıl oldu
bu arada nıce yıllara cnm tazecıksınız daha

bu arada aha böle kaldımk babanın gözünü toprak doyursun ne aç adam
bence sen nolursa olsun ağırlığını koy
senın emeğın hakkın

kızlar komşuanneme hediye altın kolye alıcaktım altın almış başını gidiyo gerçi dayımlar kuyumcu çokk uyguna alıyorum dışarıya göre ama gözüm yemedi busene
ozaman ne alıcam ben yaa :26:

senınde mı komsun annen var
benımde var
ben çakma alırım altını kendımı alırımancak

evet canım 15 sene çocuğu olmadı ben ona anne dedim :) geçen sene tektaş yüzük almıştım dayımlar kuyumcu dışarda 180 lira olan kolyeyi 100 e alıyom ben

boswer hemen kötü düşünme belki öyle olmaz..ayrıca senin paran kusura bakmasın hastalık ihtiyaç olur verirsin amenna ama koskoca adam biraz gözünü açsaymış eşin ailesine çokmu düşkün ??

biz evlenirken ailesi yoktu eşimin..Ablası bize fırın aldı hediye ödemedi.Babası sadece misafir gibi geldi bir bilezik taktı.Aile dediği bu.Şimdi pek kıymetliler..

Dün akşam babası aradı dolandırıldığını söyledi ve para istedi canım.Biliyoki bizim maaşlarımız anca ödemelere gidiyo.Neye dayanarak istiyor bu parayı biliyomusun çünkü boşverin taznminatı var

başım ağrısı bitmeden yeni şeyler oluyorki böcük.Ben bu ağrıdan ölürüm.Birileride bi taraflarına kınasını yakar.Hazır döşenmiş evimde sefalarını sürerler.
Bugün yıldönümümüz ama bir gram kutlama için isteğim yok.

herkeze günaydın hayırlı cumalarkomşum ölmüş bir kalktım kapının önünde cenaze arabaları Allah rahmet eylesin

yorgun senin işini merak ettim sen nerde çalışıyorsun ne iş yapıyorsun

Günaydın

sabahın köründe uyandım..Akşam başağrım tuttu sinirden.Şimdide uyku tutmadı..

geçmiş olsun

Bide geçen yıl bugün nikahımız kıyıldı bizim..

nice mutlu sağlıklı yıllara beraber girersiniz inşallah kutlama varmı

bence şimdiden kendini sıkıntıya koyma

kabak benim tazminatıma patlıyacakta ondan.Benim 5 yıllık emeğimi hakkımı istemeye utanmıyacak bu adam.Bende geçmişte yaşanan şeyler yüzünden vermek istemiyecem.Kıyamet kopacak.

içinde tutup sıkıntısını çekeceğine söyle onlar çeksin sıkıntıyı kendini yıpratma

boswer sakın verme öyle saçmalıkmı olur ya

haklısın

olur böyle saçmalık olur.Eşimden para ister babası.Eşimde demezki bu para senin babam istiyor ne dersin deez.Babasına tamam der.Sonra evde kıyamet kopar.Beni haksız görür

canım sende tazminatına bir kılıf uydur şimdiden ben tazminatımı babama vercem söz verdim şu sıkıntısı varmış de mesela sende o paranın kalmayacağını bilsin ümidi kessin ona göre söz versin

ahh mandalin artık o kadar iyi tanıyorumki bu insanları ne olacağını biliyorum.çekecek çilem varmış

istemeye isterler de sen tavrını baksana yüz verdikçe devamı geliyor kavga edip eşinle aranı bozmadan kılıf uydur bence

ilk yıl dönümünüz onun bunun lafıyla gününü rezil etmeadın gibi boşver

mandalin başınsaolsun..

sağol canım rahmetliyi tanımıyorum ama Allah mekanını cennet eylesin

ahh mandalin artık o kadar iyi tanıyorumki bu insanları ne olacağını biliyorum.çekecek çilem varmış

artık devir mi değişti herkezmi böyle yoksa bunlar hep bizimi buluyor anlamadım ben ama ne yap ne et sakın paranı verme bu yüzden eşinide ırma aranızı soğutma bence düşün uyanıkça akıllıca bir plan yap bence

bugün nikah yıldönümümüz. düğün 30 mayısta oldu..
akşamdan beri okadar doluyumki boşveremiyorum.

tmm babama vereceğimi söyliyecem bu akşam

bugün nikah yıldönümümüz. düğün 30 mayısta oldu..
akşamdan beri okadar doluyumki boşveremiyorum.

bak kızgınlıkla kalkan zararla oturur derler sakin olup kendini üzmeden paranı kaptırmamanın yolunu bul bence kendini üzmek sana zarar verir einin babası senden değerlimi onun için kendini üzüyorsun

tmm babama vereceğimi söyliyecem bu akşam

ama direk böyle söylersen neden der yada babana verdiğin için onunda babasına vermek gibi bir hakkı olduğunu düşünebilir her düşüncesini çürütcek bir plan yapmalısın borç istedi bir sene sonra verecek mesela yada senin ailenden vefa borcu olduğu hayır diyemeceği başka biri birde kimin adını söyleyeceksen onunlada konuş ki yalanın ortaya çıkmasın gidip söyler möyler emri vakide yapabilirsin verdim de diyebilirsin eşini sen tanırsın hangisi etkili olursa kur planını

evet canım 15 sene çocuğu olmadı ben ona anne dedim :) geçen sene tektaş yüzük almıştım dayımlar kuyumcu dışarda 180 lira olan kolyeyi 100 e alıyom ben

len benımde dayım olsun dayınçeyrek alcam 221 tl düşmüş
sen baa alsana
ne kadar çirkin ınsanlar var
ben olsam ne olursa olsun asla paramı yedrmezdım
utanmazlar

gerçekten cok üzücü
ben olsam benımde baş ağrım olurmuş
herkeze günaydın hayırlı cumalarkomşum ölmüş bir kalktım kapının önünde cenaze arabaları Allah rahmet eylesin
başınsağolsun mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…