kızlar hava çok soğuk donuyorum :95: sabah mont ve çizme giydim.:2:
kızlar komşuanneme hediye altın kolye alıcaktım altın almış başını gidiyogerçi dayımlar kuyumcu çokk uyguna alıyorum dışarıya göre ama gözüm yemedi busene
ozaman ne alıcam ben yaa :26:
boswer hemen kötü düşünme belki öyle olmaz..ayrıca senin paran kusura bakmasın hastalık ihtiyaç olur verirsin amenna ama koskoca adam biraz gözünü açsaymışeşin ailesine çokmu düşkün ??
boşwercım başın nasıl oldu
bu arada nıce yıllara cnm tazecıksınız daha
bu arada aha böle kaldımk babanın gözünü toprak doyursun ne aç adam
bence sen nolursa olsun ağırlığını koy
senın emeğın hakkın
nan 10 da yatıp 5:30 da kalkıyon bi de hava atıyon kangaa
ben 11 lerde eve gelip sabaha yine 5:30 da kalkardım, kalkardım da nbe oldu, al bi ton yıpranmışlılk, hastalık :84: canımın değerini annadım ama geç oldu sanırsam biraz :44::44::44:
havan batsın
çok kısa uğradım bugün tam siteyi açtım tel geldi, kapadım pc yi milletin açığını kapamaya kastım gerildim kangamben adam olmam (tamam nan kadınız tabii adam olmayız) bunu biliyom ve umudum kalmadı artık, hep diyom yapmıycam etmicem yine yapıyom bu seferde hep yüz buluyolar:84:
di mi ya ohh, ama gece sabhaa doğru yatcan 4-5 gibi sonra öğlen kalk, gelsin migren
ben de hayatta uyuyamam, o yüzden erken saatte gelen bir telefon benden bayağı dua alır
Günaydın
sabahın köründe uyandım..Akşam başağrım tuttu sinirden.Şimdide uyku tutmadı..
Bide geçen yıl bugün nikahımız kıyıldı bizim..
gece içtim ağrıkesici...
benim kayınpederi dolandırmışlar.Çok büyük bir meblağ değil tabi..Hani şu telefon edip emniyetten arıyorum para yollayın bize diyen adamlara para yollamış saf...
Sonunu biliyorum.Başıma geleceği biliyorum.Şimdiden sıkıntısı bastı beni
kabak benim tazminatıma patlıyacakta ondan.Benim 5 yıllık emeğimi hakkımı istemeye utanmıyacak bu adam.Bende geçmişte yaşanan şeyler yüzünden vermek istemiyecem.Kıyamet kopacak.
boswer sakın verme öyle saçmalıkmı olur ya
olur böyle saçmalık olur.Eşimden para ister babası.Eşimde demezki bu para senin babam istiyor ne dersin deez.Babasına tamam der.Sonra evde kıyamet kopar.Beni haksız görür
biz evlenirken ailesi yoktu eşimin..Ablası bize fırın aldı hediye ödemedi.Babası sadece misafir gibi geldi bir bilezik taktı.Aile dediği bu.Şimdi pek kıymetliler..
Dün akşam babası aradı dolandırıldığını söyledi ve para istedi canım.Biliyoki bizim maaşlarımız anca ödemelere gidiyo.Neye dayanarak istiyor bu parayı biliyomusun çünkü boşverin taznminatı var
başım ağrısı bitmeden yeni şeyler oluyorki böcük.Ben bu ağrıdan ölürüm.Birileride bi taraflarına kınasını yakar.Hazır döşenmiş evimde sefalarını sürerler.
Bugün yıldönümümüz ama bir gram kutlama için isteğim yok.
mandalin başınsaolsun..
ahh mandalin artık o kadar iyi tanıyorumki bu insanları ne olacağını biliyorum.çekecek çilem varmış
sağol canım rahmetliyi tanımıyorum ama Allah mekanını cennet eylesin
artık devir mi değişti herkezmi böyle yoksa bunlar hep bizimi buluyor anlamadım ben ama ne yap ne et sakın paranı verme bu yüzden eşinide ırma aranızı soğutma bence düşün uyanıkça akıllıca bir plan yap bence
bugün nikah yıldönümümüz. düğün 30 mayısta oldu..
akşamdan beri okadar doluyumki boşveremiyorum.
tmm babama vereceğimi söyliyecem bu akşam
evet canım 15 sene çocuğu olmadı ben ona anne dedim :) geçen sene tektaş yüzük almıştım dayımlar kuyumcu dışarda 180 lira olan kolyeyi 100 e alıyom ben
ne kadar çirkin ınsanlar varbiz evlenirken ailesi yoktu eşimin..Ablası bize fırın aldı hediye ödemedi.Babası sadece misafir gibi geldi bir bilezik taktı.Aile dediği bu.Şimdi pek kıymetliler..
Dün akşam babası aradı dolandırıldığını söyledi ve para istedi canım.Biliyoki bizim maaşlarımız anca ödemelere gidiyo.Neye dayanarak istiyor bu parayı biliyomusun çünkü boşverin taznminatı var
başım ağrısı bitmeden yeni şeyler oluyorki böcük.Ben bu ağrıdan ölürüm.Birileride bi taraflarına kınasını yakar.Hazır döşenmiş evimde sefalarını sürerler.
Bugün yıldönümümüz ama bir gram kutlama için isteğim yok.
başınsağolsun mekanı cennet olsunherkeze günaydın hayırlı cumalarkomşum ölmüş bir kalktım kapının önünde cenaze arabaları Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?