kanga yaa süper olcak yorulduğuna değcek ınan
sıkma kendını her iş için önce zorluk bıraz çırkınlık belkıde acı olur ama sonu güzel olur öle düşün
yorulcaksın ama annecığın cok mutlu olcak
kanga yaa süper olcak yorulduğuna değcek ınan
sıkma kendını her iş için önce zorluk bıraz çırkınlık belkıde acı olur ama sonu güzel olur öle düşün
yorulcaksın ama annecığın cok mutlu olcak
inşallah böcüşüm... canım ya tek dileğim o zaten, ben kendim için katlanmazdım bu çileye valladaha siddin senesi dururdu böyle
kızlar biz tura çıkıyoruz, şans dileyin banaa, gönlümüze göre bir şeyler bulalım da karar verelim artık
kızlar biz tura çıkıyoruz, şans dileyin banaa, gönlümüze göre bir şeyler bulalım da karar verelim artık
sağ ol kangam aynı yol üzerinde ayarlamaya çalışıyoz telefonla kontrol ediyoruz da son olarak, bazen kapı duvar oluyor çünkü ya da işi bilen kişi yerinde olmuyor.
mandiş tatilde değilim ben daha, annem eve dönecek ben işe gidecem, bakabildiğimiz kadar bakacağız işte
evt uzun zamandır yok:26:sorun yoktur ınş
günaydın cnm bu arada nasılsın
sıkma canını hepsı aynı
sorunsuz halolsun bütün işlerın
darısı bana ınş
kangam ne ettıkı
günaydın kızlar
boşver ne zamandır yok en son moralim bozuk yazmıştı inşallah kötü birşey yoktur
bugün tapu işlemlerim yapılıyor öğleden sonra büyük ihtimalle imzaya gitcem bankayla papaz oldum sabah sabah
evt uzun zamandır yok:26:sorun yoktur ınş
günaydın cnm bu arada nasılsın
sıkma canını hepsı aynı
sorunsuz halolsun bütün işlerın
darısı bana ınş
kangam ne ettıkı
günaydın böcüküm darısı sanada olsun amin canım
günaydın kızlar, tünaydın mı desem, dün mobilyacı vb turu sonrası iş ölümdü, sürünerek geldim evebugün sabahtan güneş çok kızmadan birkaç işimi hallettim eve gelirken güneşte kaldım piştim gene:84: gölge olsa güzel aslında eswiyor biraz ama güneşte olunca esme de fayda etmiyor
hayırlı işlemler mandişim, neden papaz oldunuz, arıza mı çıkarıyor yaramazlar
boşver işe başlamış olabilir mi kızlar, hani belki yasaktır kk falan, umarım öyledir ya da ailesinin yanına falan gitmiştir değişiklik için.
darısı başına kangammm, senin de gönlüne göre bir ev inşallah
mandişşşşş özel mesajlarını temizleeeee!!!
kangam yok almadık, ısmarlama olacak, evimize uyduramadık markalardakileri, küçük ya ev((
len ne iş özel msjlar neyım
anladım cnm benım koltuk takımımda ısmarlamaydı tabı ev değişince elımde patladı
şimdıkı evımın kucuk odasının ortasında krış var namıssız
ayırmak zorunda kaldım:84:ne uyuz bı durum
artık resım beklerık
ne renk olcek pekı
köşe mı normal takım mı olcek
bizde kiriş yok ortada güya ama o kadar girintili çıkıntılı ki mübarek ege kıyıları
ayırmak derken köşe miydi kangam?
normal takım çekyatlı olcak, geleni yatıracak başka yerimiz yok çünküda koltuk takımından önce yemek odası lazım böcüşümmm orta khave hatta canlı kahve istiyoz, içimiz açılsın diye, armut rengi bile olabilir. ya da açık meşe falan bilemiyimm görmek lazım:84: sonra da koltukları da canlı alak rengarenk olsun diyoruz, annem başta uzak duruyordu ama şimdi benden hevesli beğenmiyor ceviz rengini falan çok iç kapatıcı diyor.
kangam senelerdir koyu kahveydi yani eskitme mobilya, kırdık zincirleri sormakahvenin negatif enerjisi oluyormuş bir de yatak odalarına canlı açık kahve ettikti bi şeyler harika oldu içimiz açılıyor, bak çok doğru dedin turkuazı da öneriyorlar kahveyi dengelemek için ama biz yeşil turuncu falan daha çok seviyoruz, bakalım neler çıkacak karşımıza, kanepe takımını bir de hazır alacağımız için renk nasıl bulucaz hiç bilmiyorum inan, sabırlı olmamız lazım sanırım.
ibir de annem diyor ki, kataloglar dışında bellonada falan kumaş seçenekleri oluyormuş onlara da bakmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?