Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

inşallah böcüşüm... canım ya tek dileğim o zaten, ben kendim için katlanmazdım bu çileye valla daha siddin senesi dururdu böyle

kızlar biz tura çıkıyoruz, şans dileyin banaa, gönlümüze göre bir şeyler bulalım da karar verelim artık

sağ ol kangam aynı yol üzerinde ayarlamaya çalışıyoz telefonla kontrol ediyoruz da son olarak, bazen kapı duvar oluyor çünkü ya da işi bilen kişi yerinde olmuyor.

mandiş tatilde değilim ben daha, annem eve dönecek ben işe gidecem, bakabildiğimiz kadar bakacağız işte

hımm şimdi anladım yorgun

günaydın kızlar

boşver ne zamandır yok en son moralim bozuk yazmıştı inşallah kötü birşey yoktur

bugün tapu işlemlerim yapılıyor öğleden sonra büyük ihtimalle imzaya gitcem bankayla papaz oldum sabah sabah

evt uzun zamandır yok:26:sorun yoktur ınş

günaydın cnm bu arada nasılsın
sıkma canını hepsı aynı
sorunsuz halolsun bütün işlerın
darısı bana ınş

kangam ne ettıkı

günaydın kızlar, tünaydın mı desem, dün mobilyacı vb turu sonrası iş ölümdü, sürünerek geldim eve bugün sabahtan güneş çok kızmadan birkaç işimi hallettim eve gelirken güneşte kaldım piştim gene:84: gölge olsa güzel aslında eswiyor biraz ama güneşte olunca esme de fayda etmiyor

hayırlı işlemler mandişim, neden papaz oldunuz, arıza mı çıkarıyor yaramazlar

boşver işe başlamış olabilir mi kızlar, hani belki yasaktır kk falan, umarım öyledir ya da ailesinin yanına falan gitmiştir değişiklik için.

evt uzun zamandır yok:26:sorun yoktur ınş

günaydın cnm bu arada nasılsın
sıkma canını hepsı aynı
sorunsuz halolsun bütün işlerın
darısı bana ınş

kangam ne ettıkı

darısı başına kangammm, senin de gönlüne göre bir ev inşallah

günaydın böcüküm darısı sanada olsun amin canım

aminnnnnnnnnnnnnn

h geldın kanga
amın dıyorum kocaman sızn gıbı bı 38 kişi daha bulsam kabul olur belkım hee
aman ben gölgede bıle yanıom kanga
arada klıma acıom ama cok acamıom
klıma motoru mudur nedır o bızım ustaların çalıştığı yerde ben açınca oraya sıcaklık vuruo açamıyorum yandımmmm yandımm

mobılya mı aldınız neyy aldınız ne kadara aldınız nasıl bişi

mandişşşşş özel mesajlarını temizleeeee!!!

kangam yok almadık, ısmarlama olacak, evimize uyduramadık markalardakileri, küçük ya ev((

len ne iş özel msjlar neyım
anladım cnm benım koltuk takımımda ısmarlamaydı tabı ev değişince elımde patladı
şimdıkı evımın kucuk odasının ortasında krış var namıssız
ayırmak zorunda kaldım:84:ne uyuz bı durum

artık resım beklerık
ne renk olcek pekı
köşe mı normal takım mı olcek

bizde kiriş yok ortada güya ama o kadar girintili çıkıntılı ki mübarek ege kıyıları
ayırmak derken köşe miydi kangam?

normal takım çekyatlı olcak, geleni yatıracak başka yerimiz yok çünkü da koltuk takımından önce yemek odası lazım böcüşümmm orta khave hatta canlı kahve istiyoz, içimiz açılsın diye, armut rengi bile olabilir. ya da açık meşe falan bilemiyimm görmek lazım:84: sonra da koltukları da canlı alak rengarenk olsun diyoruz, annem başta uzak duruyordu ama şimdi benden hevesli beğenmiyor ceviz rengini falan çok iç kapatıcı diyor.

bızım evde öle sözde 2.kat ama görsen ege kıyısı halt yemış
daha düğün fotomu ascak yer bulamadım heryer kriş:84:
evt cnm ayırmak zorunda kaldım maalesef
cok çirkın durmuo ama bırlesık daha güzel olurdu

kahve krem uyumu cok hoş ama kahve turkuaz daha hoş
dene bı ıstersen mesela kahve koltuk turkuaz yapraklı falan yastıklar
annenden senden olmaya başladı desene
bende herşey bembeyaz ısterım her renklı her yıl değişik uyum yapılabılır dıye

kangam senelerdir koyu kahveydi yani eskitme mobilya, kırdık zincirleri sorma kahvenin negatif enerjisi oluyormuş bir de yatak odalarına canlı açık kahve ettikti bi şeyler harika oldu içimiz açılıyor, bak çok doğru dedin turkuazı da öneriyorlar kahveyi dengelemek için ama biz yeşil turuncu falan daha çok seviyoruz, bakalım neler çıkacak karşımıza, kanepe takımını bir de hazır alacağımız için renk nasıl bulucaz hiç bilmiyorum inan, sabırlı olmamız lazım sanırım.

ibir de annem diyor ki, kataloglar dışında bellonada falan kumaş seçenekleri oluyormuş onlara da bakmak lazım.

benım bekarkene odam yesıl krem ve turuncuydu
cok yakışıyor bu 3 renk
kahve ıle turkuaza bayılıyorum bıde

evt bazı mobılyacılarda renk seceneklerı oluo
bende koltuk renklerımı değiştrmek ıstıyorum şuan kahve derı kenarları kumaşı acık krem ama sıkıldım bı tarafımda masraf olmasın dıo
ama 100 200 tl değişrse düşünmem bıle

böcüş nan 100-200e koltuk yüzü değişen bulursan bana da haber et, valla her işlem ateş pahası, bana imkansız gibin geldi ama belki de yüz değiştirme ucuzdur, bu tadilat işleri fiyatlara bakışımı değiştirdi resmen:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…