- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcüş nan 100-200e koltuk yüzü değişen bulursan bana da haber et, valla her işlem ateş pahası, bana imkansız gibin geldi ama belki de yüz değiştirme ucuzdur, bu tadilat işleri fiyatlara bakışımı değiştirdi resmen:84:
5 bin miii derdim önceleri ama şimdi piyasayı öğrenince laf demiyom, bi yemek odası 2500
5 bın tl tuttu ama bız peşin verdık 4200 falan vermıştık gene cok pahalı
bız köşe takımı yatak odası ve oturma grubunu aldık hepsı o para yanı
marka falan değil
kızlar yazamıyorum birkaç gündür kurs çok yoruyor bu sıcakta onca yol gitmekte cabası
Eşimin ablasıda burda malumunuz.Bizde değil babasında kalıyor ama akşamları birlikteyiz.Ctesi akşamı kaldı bizde pazar döndü..
Bide pazar arabamız bozuldu.yolda kaldık.(
Yorgun iş bulmadım aramıyorumda aslında ramazana kadar kurs sürecek.Ramazandada evde olmak istiyorum yoksa oruç tutmam zor olacak.Ramazandan sonra inşallah..
Yorgun geçen yıl evlendiğimden biliyorum mobilya fiyatlarını bende.Çok ucuzlarıda var uçuk pahalı olanlarda var..Bizim salon ve yatak odası 11000 tutmuştu.Oturma odası alacaz işte.Kayınpeder almıyacak anlaşıldı işe girince ilk işim almak..
kızlar yazamıyorum birkaç gündür kurs çok yoruyor bu sıcakta onca yol gitmekte cabası
Eşimin ablasıda burda malumunuz.Bizde değil babasında kalıyor ama akşamları birlikteyiz.Ctesi akşamı kaldı bizde pazar döndü..
Bide pazar arabamız bozuldu.yolda kaldık.(
Yorgun iş bulmadım aramıyorumda aslında ramazana kadar kurs sürecek.Ramazandada evde olmak istiyorum yoksa oruç tutmam zor olacak.Ramazandan sonra inşallah..
Yorgun geçen yıl evlendiğimden biliyorum mobilya fiyatlarını bende.Çok ucuzlarıda var uçuk pahalı olanlarda var..Bizim salon ve yatak odası 11000 tutmuştu.Oturma odası alacaz işte.Kayınpeder almıyacak anlaşıldı işe girince ilk işim almak..
sabah 5:30 da kalktım
saat çalmadan dakıkası dakıkasındaçalar saate neymış dıyorum artık
neyse bı duş aldım sabaha kadar terden öldum
camıda açamıyorum böcek falan gelır dıye:18:neyse sonra kahvaltı hazrladım
kızartma tost sucuklu yumurta falan.....koçişi uyandrdım o duş aldı bende masayı hazrladım
sonra kahvaltı bıttı eşim gerı uydu bende banyo ve wc yıkadım
sabah eşim kalkmış kahvaltıyı hazırlamış beni uyandırdı elimi yüzümü yıkayana kadar yatağı topladı kahvaltımızı ettik ben giyinmeye gittim eşim sofrayı topladı bulaşıkları ben yıkadım o sırada eşim giyindi çıktık
garuya bahh yan gelıp yatmış koca kahvaltı hazrlamış
bulaşıkları yıkadım yaa daha ne olsun
aman aman cokta yorulmuşsundur
sabah sabah bulaşık yıkamak kolaymı böcük
neden camlarına tül germiyorsun yani sineklik tülü camları rahat açarsın böcük
doğru
hiç uğraşmak ıstemıyorm zaten evdende ıyıce soğudum
neden soğudun ev alana kadar orada oturcan diye biliyordum bir aksilik mi oldu
bıkaç kez akrep buldum:18::18:sonra soğudum zaten ama ıdare ettım o yüzden camı açamıyorum acep bahceden mı geldı dıye:18:
bir tane devekuşu yumurtası edin böcük nasıl olduğunu bilmiyorum ama örümcek böcek akrep gibi haşerat yumurtanın bulunduğu yere girmiyor asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?