Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yok ya daha pahalı olursa ver yenısını al
sorcam bakalım
olmazsa bizim müşterıler var onlara sorarım
5 bın tl ödedık pesın lennn o kadarda yapsın mobılyacı beyfendı zaten sorun yaşadık bazı mobılyalarda gelmedı bı
bende aramayı unuttum
bı fırça atım sonrasında belkı ucuza eder

5 bin miii derdim önceleri ama şimdi piyasayı öğrenince laf demiyom, bi yemek odası 2500

5 bın tl tuttu ama bız peşin verdık 4200 falan vermıştık gene cok pahalı
bız köşe takımı yatak odası ve oturma grubunu aldık hepsı o para yanı
marka falan değil

kızlar yazamıyorum birkaç gündür kurs çok yoruyor bu sıcakta onca yol gitmekte cabası
Eşimin ablasıda burda malumunuz.Bizde değil babasında kalıyor ama akşamları birlikteyiz.Ctesi akşamı kaldı bizde pazar döndü..
Bide pazar arabamız bozuldu.yolda kaldık. (
Yorgun iş bulmadım aramıyorumda aslında ramazana kadar kurs sürecek.Ramazandada evde olmak istiyorum yoksa oruç tutmam zor olacak.Ramazandan sonra inşallah..
Yorgun geçen yıl evlendiğimden biliyorum mobilya fiyatlarını bende.Çok ucuzlarıda var uçuk pahalı olanlarda var..Bizim salon ve yatak odası 11000 tutmuştu.Oturma odası alacaz işte.Kayınpeder almıyacak anlaşıldı işe girince ilk işim almak..

Son düzenleme:
5 bın tl tuttu ama bız peşin verdık 4200 falan vermıştık gene cok pahalı
bız köşe takımı yatak odası ve oturma grubunu aldık hepsı o para yanı
marka falan değil

böcüşüm biz de işte marka değil yaptıracağız ama yemek odası 2500 civarı(( majör takımlar da 2000 den aşağı değil valla(

off 11000, yatak odası fiyatlarına hiç bakmadım bile daha, zamanı gelince bakarım artık

oturma odası evlenince büyük evim olsa bile istemiyorum ben valla. ha çalışma odası lazım bize zaten 2 oda bile olsa biri yatak biri çalışma olacak, oraya da bi çekyat tamamdır

boswer, ne kursuydu senin gittiğin bu arada, yaptığın işle mi ilgili yabancı dil pc falan mı?
sıcaklarda gerçekten çok zor yollarda sürünen bir tip olarak en iyi ben anlarım seni. sabah gidip akşam döndüğüm bi işim olaydı der dururum her yaz.

gidemedi mi eşinin ablası, bekar mıydı, bekleyen kimsesi yok mu, ay ne kötüyüm

araba sorunu hallolmuştur inşallah. ben de araba alırsam en tırstığım konu. ama sistemi kurdum kafamda, kenara çek servisi ara, panik olmadan bekle diye telkin ediyorum kendimi

memnunmusun kurstan boşver gittiğine eziyetine değiyormu canım ramazanda rahatsın ozaman çok güzelmiş

günaydın kızlar

boşver nee 11.000 mıaboww hayatta veremem o kadar para
ben 3 takıma 5 bın verırken içim gıttı
ya ben cok tutumluyum yada ne bılem yaa
çalışmayı gördükçe gözüm kıyamıyorum sanırım
bencede ramaazandan sonra başla
keşke bızımde öle ımkanımız olsaramazanda evımde olsam ama benım 1 ay çalışmamam demek kiranın ve kredılerın ödenmemesı demekAllah güç kuvvet versın bızlere
eşinin ablasına dıycek bı lafım yok eşine ıse cok dıycek şey varondan yüz buluyor bellıkı

kanga valla ck para 11.bınyanı bana göre
senınde işin zor sıcakta cekılmez kışın cekılmez
evlenınce barı düzenlı hayatın olsa

mandışım günaydın

o kadar msj yazdım gene elektrık gıttı kaldım
bıde geçen sefer gbı net hata verdı:18:neysekı düzeldı
bu arada smileler cıkmıyo rakamları yazıyorm

sabah 5:30 da kalktım
saat çalmadan dakıkası dakıkasındaçalar saate neymış dıyorum artık
neyse bı duş aldım sabaha kadar terden öldum
camıda açamıyorum böcek falan gelır dıye:18:neyse sonra kahvaltı hazrladım
kızartma tost sucuklu yumurta falan.....koçişi uyandrdım o duş aldı bende masayı hazrladım
sonra kahvaltı bıttı eşim gerı uydu bende banyo ve wc yıkadım

sabah eşim kalkmış kahvaltıyı hazırlamış beni uyandırdı elimi yüzümü yıkayana kadar yatağı topladı kahvaltımızı ettik ben giyinmeye gittim eşim sofrayı topladı bulaşıkları ben yıkadım o sırada eşim giyindi çıktık

garuya bahh yan gelıp yatmış koca kahvaltı hazrlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…