Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

nerden bulcam kı

böcük satılıyor bir çok yerde özel çiflikleri var onların ülkemizde

Sultan Ahmet Camiinin belirli köşelerinde bulunur mesela mimar sinan koydurmuştur şimdiki zamandada kanıtlanmış olduğundan üretimine geçilmiş özel çiflikler filan kurulmuş kokusuz bildiğin yumurtanın boyutu büyük olanı nasıl bir özelliktir bu anlamış değilim Allahın hikmet diyorum böcük

bakarım cnm tabı oralara gıdebılırsek

amma yoğnuz yaa sıkıldım hem sıcak hem koştur

pişt ne ediyorsunuz tatildenmi bahsettiniz cuma günü gidiyoruz didimeee

böcüküm tatil dediğim şöyle deniz kenarı yada başka bir yer eşinle başbaşa gideceğin kaçamak gibi birşey

eşimin ıznı yok aslında var ama bu yıl vermezler sankı
seyaht acentaları cok yoğun oluyo bılıon yazın
kışınd anereye gtcezkı
patron dedı sızı bı yurtdışı balayına yollayım ama ıstemedım

pişt ne ediyorsunuz tatildenmi bahsettiniz cuma günü gidiyoruz didimeee

len nerdesın sen
güle güle

işimle ilgili kursa gidiyorum yorgun..Çok sıcak başka bir şehirde yoruluyorum fena halde..

Eşimin ablası evli kocası memelekette iki çocuğuyla o burda.Geldimi en az 2 hafta kalıyor.

Arabayı yaptırdık.Aman arabanmı var derdin var..Rahatlığı var ama beklenmedik zamanda maliyet çıkartabiliyor

memnunmusun kurstan boşver gittiğine eziyetine değiyormu canım ramazanda rahatsın ozaman çok güzelmiş

kurstan memnunuh m mandalin.Zaten olmasaydım devam etmezdim bu sıcakta.Almak istediğim bir kurs daha var inşallah en kısa zamanda gitmek istiyorum

böcük buralardada vardı 3 takımı 5000 tl ye satan yerler ama benim için kalite önemli.Alınana eşyayı sısk sık değiştirememki.İçimede sinmeli.Tamam piyasaya göre biraz pahalı ama içimize sindiği için problem olmadı.Ödedik bitti bile :))

Eşimin ablası hakkındaki düşüncelerim değişiyor bazen.Sonra bişey oluyor yok be diyorum..Eşimde ablasına sinir olmaya başladı sanırım.Geçen ablası arıyor açtı evde değilim araba için koşturuyorum falan dedi.Kapatınca aman hiç uğraşamam diyor.Bütün düzenimiz altüst oldu ya bakalım daha ne kaadar kalacak

ben kendım için dedım cnm sıze normal olabılırmaşallah bıtmış bıle
önemlı olan içine sınmesı
bızımkılerde kalıtesız değil laf etme len mobılyalarıma

cocuklarını bıle düşünmuyor mu kendı hoy hoy gezıo onlar ne yer ne içer demez mı hıc
anam evlenmeseymış barı
zamanla herşey düzelır ınş cnm

kangaaam, tavık gibi yatıp horoz gibi kalkıyon, çok farklı saatlerde yaşıyoruz hayatı senle

mandiş, bulaşık yıkamayı sabah sabah sıkıştırmasan tam benlik olurdun

bulaşıkları yıkadım yaa daha ne olsun

heeç

böcüküm tatil dediğim şöyle deniz kenarı yada başka bir yer eşinle başbaşa gideceğin kaçamak gibi birşey

benim de tatil anlayışım budur valla, ne akraba gezmesi vb tatil değildir benim kafamda

şehir değiştiriyon hoş gerçi ist.da da bi yerden bi yere gitmek aynı hesap olurdu. neyse ki sayılı gün çabuk geçer
2 çocuğunu bırakıp, hadi kocayı boşver nasıl geliyor acep:26: rahat biri ya da akıllı biri tam kafa dinliyor aklında sizin başınızı ağrıtıp

her gülün dikeni misali boşver araba işi maalesef.

kızlar tebrik edin beni artık ipoteklide olsa bir tapum var yuppiiii

kolay ödemeler, sefalar yeni evinizde de

akşam gezmeye gitcektimde ondan yıkadım yorgun genelde bende bırakırım bulaşıkları

evet yaaa tatil dinlenmektir tatil gönlünce gezmektedir aklının götürdüğü yere gitmektedir.

sağol yorgun darısı tüm isteyenlere olsun

Son düzenleme:
günaydınn:108::124:

mandışımm cok sevındım cnm hayırlı uğurlu olsun:132:

kangaa senınle zaman farkımız baya var zatenben tavık gıbı yatar horoz gıbı kalkarım:130:senın deyişinle
ama yorgunluğum falan kalmıyorgüzel oluyor dınlenmış uyanıyorum güne

tatıl ısterımkı gıdem ama zor kocamla bı tatıl yapamadık gıttı:97:neyse kısmet başka bahara artık
noldu sızın son ev işlerı bakım

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
yorgun savaşcı 11.000 bence iyi pazarlık payı muhakkak vardır benimkiler 9.000 tl ye hal oldu içinde salon takımı,yemek takımı(vitrinlerde dahil)yatak odası takımı,yatağımı bazalı istedim ve yatağın parası 800 liraydı,sehpalar derken güzel bir pazarlıkla 9000 tl haloldu içine sine sine al derim boşver in dediği gibi içine sine sine istediğin gibi al

yorgun mobilya konusuda marka takıntım yok benimde zaten olsada önemli değil amcamlar amcamların çocukları dayımlar hepsi mobilyacı dediklerine göre kalite arıyorsan ucuza bulamazsın malzeme işçilik pahalı ama orta yollu birşeyde kullanılır

Mandalina bu arada hayırlı uğurlu olsun tapun allah bizede nasip etsin aminnnnnnnnnnn

kızlar bir yanlış anlaşılma olmuş eşimin ablası çocuklarla burda.Çocukları bırakıp gelmiyo yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…