nerden bulcam kı
böcük satılıyor bir çok yerde özel çiflikleri var onların ülkemizde
Sultan Ahmet Camiinin belirli köşelerinde bulunur mesela mimar sinan koydurmuştur şimdiki zamandada kanıtlanmış olduğundan üretimine geçilmiş özel çiflikler filan kurulmuş kokusuz bildiğin yumurtanın boyutu büyük olanı nasıl bir özelliktir bu anlamış değilim Allahın hikmet diyorum böcük
bakarım cnm tabı oralara gıdebılırsek
amma yoğnuz yaa sıkıldım hem sıcak hem koştur
tatile çıkmıyormusun böcük
kasımda tatlım
zaten tatılden geldım ya:90:
ablamın doğumunda cıkcam yeğenımı koklamak ıcın
böcüküm tatil dediğim şöyle deniz kenarı yada başka bir yer eşinle başbaşa gideceğin kaçamak gibi birşey
pişt ne ediyorsunuz tatildenmi bahsettiniz cuma günü gidiyoruz didimeee
böcüşüm biz de işte marka değil yaptıracağız ama yemek odası 2500 civarı(( majör takımlar da 2000 den aşağı değil valla (
off 11000, yatak odası fiyatlarına hiç bakmadım bile daha, zamanı gelince bakarım artık
oturma odası evlenince büyük evim olsa bile istemiyorum ben valla. ha çalışma odası lazım bize zaten 2 oda bile olsa biri yatak biri çalışma olacak, oraya da bi çekyat tamamdır
boswer, ne kursuydu senin gittiğin bu arada, yaptığın işle mi ilgili yabancı dil pc falan mı?
sıcaklarda gerçekten çok zoryollarda sürünen bir tip olarak en iyi ben anlarım seni. sabah gidip akşam döndüğüm bi işim olaydı der dururum her yaz.
gidemedi mi eşinin ablası, bekar mıydı, bekleyen kimsesi yok mu, ay ne kötüyüm
araba sorunu hallolmuştur inşallah. ben de araba alırsam en tırstığım konu. ama sistemi kurdum kafamda, kenara çek servisi ara, panik olmadan bekle diye telkin ediyorum kendimi
memnunmusun kurstan boşver gittiğine eziyetine değiyormu canım ramazanda rahatsın ozaman çok güzelmiş
günaydın kızlar
boşver nee 11.000 mıaboww hayatta veremem o kadar para
ben 3 takıma 5 bın verırken içim gıttı
ya ben cok tutumluyum yada ne bılem yaa
çalışmayı gördükçe gözüm kıyamıyorum sanırım
bencede ramaazandan sonra başla
keşke bızımde öle ımkanımız olsaramazanda evımde olsam ama benım 1 ay çalışmamam demek kiranın ve kredılerın ödenmemesı demek Allah güç kuvvet versın bızlere
eşinin ablasına dıycek bı lafım yok eşine ıse cok dıycek şey varondan yüz buluyor bellıkı
kanga valla ck para 11.bınyanı bana göre
senınde işin zor sıcakta cekılmez kışın cekılmez
evlenınce barı düzenlı hayatın olsa
mandışım günaydın
böcük buralardada vardı 3 takımı 5000 tl ye satan yerler ama benim için kalite önemli.Alınana eşyayı sısk sık değiştirememki.İçimede sinmeli.Tamam piyasaya göre biraz pahalı ama içimize sindiği için problem olmadı.Ödedik bitti bile :))
Eşimin ablası hakkındaki düşüncelerim değişiyor bazen.Sonra bişey oluyor yok be diyorum..Eşimde ablasına sinir olmaya başladı sanırım.Geçen ablası arıyor açtı evde değilim araba için koşturuyorum falan dedi.Kapatınca aman hiç uğraşamam diyor.Bütün düzenimiz altüst oldu ya bakalım daha ne kaadar kalacak
bulaşıkları yıkadım yaa daha ne olsun
böcüküm tatil dediğim şöyle deniz kenarı yada başka bir yer eşinle başbaşa gideceğin kaçamak gibi birşey
şehir değiştiriyonişimle ilgili kursa gidiyorum yorgun..Çok sıcak başka bir şehirde yoruluyorum fena halde..
Eşimin ablası evli kocası memelekette iki çocuğuyla o burda.Geldimi en az 2 hafta kalıyor.
Arabayı yaptırdık.Aman arabanmı var derdin var..Rahatlığı var ama beklenmedik zamanda maliyet çıkartabiliyor
kızlar tebrik edin beni artık ipoteklide olsa bir tapum var yuppiiii
kangaaam, tavık gibi yatıp horoz gibi kalkıyon, çok farklı saatlerde yaşıyoruz hayatı senle
mandiş, bulaşık yıkamayı sabah sabah sıkıştırmasan tam benlik olurdun
heeç
benim de tatil anlayışım budur valla, ne akraba gezmesi vb tatil değildir benim kafamda
şehir değiştiriyonhoş gerçi ist.da da bi yerden bi yere gitmek aynı hesap olurdu. neyse ki sayılı gün çabuk geçer
2 çocuğunu bırakıp, hadi kocayı boşvernasıl geliyor acep:26: rahat biri ya da akıllı biri tam kafa dinliyor aklında sizin başınızı ağrıtıp
her gülün dikeni misali boşver araba işi maalesef.
kolay ödemeler, sefalar yeni evinizde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?