Mobilyalar için komik rakamlar var.Hepsi sunta çabucak deforme olabilecek malzemeler.Benim mobilyalarım lake.Duygunun dediği gibi pazarlık payı oluyor..Yatak odam 5000 liraydı 4000e aldık.Salonumda 12000 civarıydı 11000 e aldık.yorgun mobilya konusuda marka takıntım yok benimde zaten olsada önemli değil amcamlar amcamların çocukları dayımlar hepsi mobilyacı dediklerine göre kalite arıyorsan ucuza bulamazsın malzeme işçilik pahalı ama orta yollu birşeyde kullanılır
kangammmmsen burdasın ınanmıomm ne edıonnn
son işler neler neler ettınız bakemm
bugunde amma yoğunım yahuu tel kulağımda yapışık kaldı
mandiş günaydın cnm
ggünaydın böcük
ramazandan sonra gibi yorgun mutfak takılıyor son boya ve armatürler duşakabin kaldı diğerleri bitti hee birde kornişler var
herkesin korniş işi var desenesabah da dekorasyon bölümünde pamukçuk var o da korniş arıyordu bir ara kartonpiyerli korniş düşündük ama gerek yok sanırım, yenilendikten sonra zaten tüllerin dipleri bombeli gibi korniş görünmüyor. takması zor olur herhalde eskiden salonda ahşap vzrdı perdelerin önünde kafayı yiyordum takarken:84: kızlar bir de evde perde takmak için -kocanız dışında - nasıl merdiven kullanıyorsunuz
naapıyosunuz? şu perdematikleri diyorum alayım sonra da parayı sokağa mı atmış olurum acaba diyorum, işe yaramazsa
mandiş az kalmış yav
diyin bakem kilim mobilya hakkında ne biliyonuz, fiyatları bayağı uygun ama gerçi renk beğenemedim ama hani yüz değiştirtsek:26:
rustik taktırcam yorgun kprniş dediğime bakma rustik ve stor istiyorum hem takması çıkarması diğerlerinden daha kolay hemde şık duruyor
reklamlarda bir kilim yeter diyor ama bilemiyorum
tülleri şuan akrobosi hareketleri yaparak koltuk dolap üstlerine tırmanarak takıp çıkarıyorum
:83:[SUP][/SUP]
mandiş senin hızına
buı zaten dediğim şey, hani mucit yarışmalarında çıkmıştı çok bu gibi proje. ama kullanan kimseye rastlamadım o yüzden cesaret edemiyorum:26:
bir kullanan memnun olan yakalasam öpücem
kartonpiyer yapılıyor kangamm tak tak durumları masa üstü pc yi açtım, laptopum tozlanmasın diye kapalı üstü
hafta sonu boya işi bitecek böcüşümm, mobilyayı tatilden sonra ettiricez hızlı yapıyorlar laminat ve kapı rengi lazım şimdi karar vermemiz gereken. kayın rengini beğendik açık ama çok açık olmayan bir renk de ona uygun kapı bulabilecek miyiz ona bakacağız. allahtan yerleri belli, en zoru oydu zaten
kliman var kangaa söylenme valla, püfür püfür çalış 2 gündür ordan oraya ..çımda boza pişti valla:84::84:
ortak döndü mü tatilden senin? bi de ofiste son durum neydi kangaaa, o kadın çıkmış mıydı izinde miydi bi ara?
mandişim senin ev nasıl gidiyor? kısmetse taşınma ne zaman olacak bu arada?
fiyatı 70 tl civarında deneyen sen ol istersen yorgun yorumlarda bende bulamadım pek dürüst birşey
bişi kalmammış desene kanga
benım alt ofıstekı parkelerı cok beğenıom sılınce mis gıbı oluo cılalanmış gıbı
üst kattakı acık renk hıc sevmıom
kapılar beyaz olsagüzel olma mı
klımayı daha yenı açtım dış ünitesı atölyede orda ustalar calısıyo burdan açınca orası sıcak oluo açamıyom kı:84:
tatılden döndu
cıkmaya nıyetı yok nıye cıksınkı rahatlık paşada yok
günaydın kızlar mutlu haftalar yine ömrümüzden bir hafta geçti gitii
sana da güzel haftalar mandiş!
benim ömrümden kaç hafta-ay gitti bu hafta bi ben biliyorum bi de allah sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?