Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Mobilyalar için komik rakamlar var.Hepsi sunta çabucak deforme olabilecek malzemeler.Benim mobilyalarım lake.Duygunun dediği gibi pazarlık payı oluyor..Yatak odam 5000 liraydı 4000e aldık.Salonumda 12000 civarıydı 11000 e aldık.

dün gece bakım girdiydi kk gitmiş canım mesajım(

kısaca;

-kangam işler yolunda, ilerliyoruz yavaş yavaş...
-mandiş, seninkilerin dediği gibi iyi şey işçilik-malzeme hepsi para, orta halli de güzel şeyler var allahtan.
-boşver seninkiler parlak di mi, bize de bir yer 3 malzeme gösterdi-suntalam- mdf lam- ve lake. lake parlak dedik istemedik meğer yüzde elli pahalıymış fiyatı zaten neredeyse :))) şimdi daha önce çalıştığımız mobilyacıyla da konuştuk, o zaten suntalam yapmıyormuş. mdf lam olacak, çekmeceleri falan da sağlam yapacak iyice.

yine de iyi bir yere yaptırmak, marka vb ye para vermekten çok daha iyi diyorum.

ha ama çekyat takımını hazır bakıyoruz hep orası ayrı. çekyat takımı yaparlar mı kaça olur, yaylar vb hiç bilemiyorum. ama ahşap işinde mobilyacıyla çalışmak çok mantıklı bence. daha önce yaptırdıklarımızdan da memnun kaldık hep. bir de istediğin model-ölçüde yaptırabilmek önemli benim için.

eee nerdesiniz kızlar???:92:

kangammmmsen burdasın ınanmıomm ne edıonnn
son işler neler neler ettınız bakemm

bugunde amma yoğunım yahuu tel kulağımda yapışık kaldı

mandiş günaydın cnm

kangammmmsen burdasın ınanmıomm ne edıonnn
son işler neler neler ettınız bakemm

bugunde amma yoğunım yahuu tel kulağımda yapışık kaldı

mandiş günaydın cnm

kartonpiyer yapılıyor kangamm tak tak durumları masa üstü pc yi açtım, laptopum tozlanmasın diye kapalı üstü

hafta sonu boya işi bitecek böcüşümm, mobilyayı tatilden sonra ettiricez hızlı yapıyorlar laminat ve kapı rengi lazım şimdi karar vermemiz gereken. kayın rengini beğendik açık ama çok açık olmayan bir renk de ona uygun kapı bulabilecek miyiz ona bakacağız. allahtan yerleri belli, en zoru oydu zaten

kliman var kangaa söylenme valla, püfür püfür çalış 2 gündür ordan oraya ..çımda boza pişti valla:84::84:
ortak döndü mü tatilden senin? bi de ofiste son durum neydi kangaaa, o kadın çıkmış mıydı izinde miydi bi ara?

mandişim senin ev nasıl gidiyor? kısmetse taşınma ne zaman olacak bu arada?

ggünaydın böcük

ramazandan sonra gibi yorgun mutfak takılıyor son boya ve armatürler duşakabin kaldı diğerleri bitti hee birde kornişler var

ggünaydın böcük

ramazandan sonra gibi yorgun mutfak takılıyor son boya ve armatürler duşakabin kaldı diğerleri bitti hee birde kornişler var

herkesin korniş işi var desene sabah da dekorasyon bölümünde pamukçuk var o da korniş arıyordu bir ara kartonpiyerli korniş düşündük ama gerek yok sanırım, yenilendikten sonra zaten tüllerin dipleri bombeli gibi korniş görünmüyor. takması zor olur herhalde eskiden salonda ahşap vzrdı perdelerin önünde kafayı yiyordum takarken:84: kızlar bir de evde perde takmak için -kocanız dışında - nasıl merdiven kullanıyorsunuz
naapıyosunuz? şu perdematikleri diyorum alayım sonra da parayı sokağa mı atmış olurum acaba diyorum, işe yaramazsa

mandiş az kalmış yav

diyin bakem kilim mobilya hakkında ne biliyonuz, fiyatları bayağı uygun ama gerçi renk beğenemedim ama hani yüz değiştirtsek:26:

rustik taktırcam yorgun kprniş dediğime bakma rustik ve stor istiyorum hem takması çıkarması diğerlerinden daha kolay hemde şık duruyor

reklamlarda bir kilim yeter diyor ama bilemiyorum

tülleri şuan akrobosi hareketleri yaparak koltuk dolap üstlerine tırmanarak takıp çıkarıyorum

bizim evde kocaman resmen boyacı merdiveni var ve ben ondan kurtulmak istiyorum yıllardır. daha önce sandalye üzeri birkaç kili koyup üstünden takma, indirme girişimlerim oldu ama yukarı doğru bakmaktan ne boynum ne kollarım tuttu ardından kaç gün:84::84: annem de şeklinde gezdi etrafımda bak lazım işte diye

koçtaş'ta baktım ama katlanınca çok yer kaplayan ve yine çok büyük olanlar vardı, alçakların tutunma yeri yok başım döner düşerim ben

annem klasikten vazgeçemiyor mandiş, anca renk konusunda beyaz tülden caydırdım işte zamanı gelince renkli alacağız bakalım. ip tülleri gördüm çok beğendim mesela, kendi evine yaparsın diyip kestirip atıyo:84::84:

fiyatı 70 tl civarında deneyen sen ol istersen yorgun yorumlarda bende bulamadım pek dürüst birşey

hiç gıresım yok
ağla ağla bı hal oldum
13:30da şehıtlere tören duzenlencek onıu ızlıyorum

bişi kalmammış desene kanga
benım alt ofıstekı parkelerı cok beğenıom sılınce mis gıbı oluo cılalanmış gıbı
üst kattakı acık renk hıc sevmıom
kapılar beyaz olsagüzel olma mı

klımayı daha yenı açtım dış ünitesı atölyede orda ustalar calısıyo burdan açınca orası sıcak oluo açamıyom kı:84:
tatılden döndu
cıkmaya nıyetı yok nıye cıksınkı rahatlık paşada yok

fiyatı 70 tl civarında deneyen sen ol istersen yorgun yorumlarda bende bulamadım pek dürüst birşey

beni kurban ediyon hee :84::84:

kayın istiyoruz kangam biz de, koyu renk çok toz olması bi yana içimiz kararsın istemiyoz artık odalarımız kızıl kiraz duvarlar fıstık cıvıl cıvıl salona da kayın olsun üstüne de iç açıcı renkler inşallah kırık beyaz mıdır nedir onlara bakacağız, kahveden biraz döner gibi olduk ama kayına uygun açık kahve bulursak açık kahve olacak off kafamız karıştı:84:

ahaa ben de gitti sandımdı yav:26: içime mi doğdu ne kangammm ne biçim klima yav oyani ansı öyle dööşemişler oosun arada serinlet yeter devamlı zaten dokunuyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…