Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

neden yorgun neler yaptın hafta sonu mobilyacılar vardı sırada sanırım

10 gündür her akşam gece yarılarına kadar ev temizle, yemek yiyeme, sabah erkenden kalk evi toparla, ustalar gelsin, akşam gene aynı tempo e bi de ders dönüşü kanepeye uzanma rutini olan ben elinde kova-mop-vileda süpürgeli cadı gibi, bel,srıt-boyun-kol kalmadı((
bir de bu kadar kimyasalla haşı neşir olunca alrjik rinitim de tuttu nefes alamıyom, op da migreni coşturdu...

pehh ne doluymuşum anam:)))

parkeler gelecek bugün-yarın, mobilya sipariş olacak mandiş ölçülere karar veremedik ağusto başı gelecek ondan yana içimiz rahat, kapılar da sipraiş olacak 3-4 hafta da onlar sürüyormuş. ama önemli olan pisliği büyük ölçüde bitti ya( parkeler de olunca daha temiz olacak tabii bu gece ben yüne süpürgeli cadıyım tabii:)))) alçılar var kenarlarda boyaya zarar gelmesin diye dipleri almadım dün gece.

içinde otururken çok zor çoookk

sen tül bakıyodun di mi en son, yoksa halı mıydı:26: ay kafam gitti iyice

kangam hala yok ortada klimasını açmış serinliyodur

anam asıl iş geridemi kalmış yoksa mobilyacılar her zaman dedikleri tarihten daha geç getirirler bilgine

kapılardan biri eksik bizimde malzeme sıkıntısı varmış inşaat sektörü patladı diyor müthait malzeme sıkıntısı çekiyoruz bir kapının gelmesi 20 gün bulur diyor

yorgun mobilya kaplatacanmı yaptırcakmısın karar verdinmi bak masa vitrin takımında şu büfe var ya bana göre yer işgali tabi çoğu insan seviyor birde masada açılıp kapananlardan tercih et bence koltuk takımlarındada her koltuğun altı baza şeklinde olsunki tüm ıvır eşyayı toplar onlar

mandiş, başka mobilyacı bize de 1 ay demişti. ancak eskiden çalıştığımız mobilyacıya yaptıracağız ve çok fena hızlılar, o yüzden bekletiyoruz siparişi hoş daha ölçüye tam karar veremedik 2 gün içinde onu da kararlaştıracağız. 1 haftada bitiriyorlar, biz geç getirin demiştik geçen sefer, toz olur, yok yok yer yok vb dediler 2 ayağımızı 1 pabuca sokmuşlardı:))) ev hazır değildi de

mutfak geniş olsa inan ben de hiç istemem mandiş ama mutfağımız tavana kadar dolap olsa da çok küçük ve üst dolaplar her zaman kullanılmıyor, annemin sürekli sandalye tepesinde hareket etmesini istiemiyorum kayıp düşecek diye aklım onda kalmamalı. ama mümkün olduğu kadar dar ve yüksek istiyoruz büfeyi. masayı da dar dikdörtgen yaptıracağız, ve açılan olacak kesinlikle.40 cm lik bir bölüm oluyor. şimdiki de öyle ama kare çok yer kaplıyor.

mandiş seninle aynı kafadanız valla majör,maksi denen takımlardan olacak yine, eskiler de öyleydi zaten. altı sandıklı ve açılınca yatak olanlardan. küçük evler için şart. ama altı ayakları yüksek şimdikilerin, baza küçük olacak ama en azından temizliği kolay olacak inşallah.

yaptırma konusunda çekyat takımı pek kolay olmayacak sanırım. mobilya daha kolay net oluyor ama çekyat takımı bellonadan falan alacağız yine sanırım. döşemeliklerine bakıp ama, çünkü netteki renklerden hiç beğenmedim.

ben mümkün olduğunca az yer kaplayacak şeyler istiyorum büfeyi 140 bile yapabilirim ama annem olmaz diyo

mandalişim burdamısın kız buldum seni

benim büfemi salondan taşıdım arka odaya artık kitaplarım süslüyor raflarını hiç hazetmiyorum süs içini gösteren boş yere yer kaplayan büfeden ama annem çok sever ve zorla aldı koydu onu evime

yemek takımının masanın ayakları döert bir köşesindenmi ortadan mı yorgun benimkide kare küçük bişey açıldımı dikdörtgen oluyor kapalıyken 6 kişilik sıkış tepiş olur açıkken 14 kişi filan rahat oluyor sıkışırsan artıyor tabikide ayak kısmıda ortasında ve altı dolap yani masanın ayağı aynı zamanda dolap gizli bir yer

koltukların altları yüksek olunca temizlik kolay oluyor bence birde şu yönden düşünmeli altı yere yakın olduğunda aldığı eşya fazla olduğu gibi kendi malzemeside artıyor ve ittirmek kaldırmak gerektiğinde daha da ağırlaşıyor

mandişşş hiç düşünmemiştim hakkaten biz fazla borcamları falan koyuyorum kütük gibi oluyor:))))))

büfe derken ben konsolu kastetmöiştim mandiş, biz de dar gümüşlük (camlı içi gösteren) kitaplık olarak kullanıyoruz attık şimdi yenisi almayacağız.
sadece büfe/konsol ne denyiorsa hani 1 metre yüksekliğinde falan ondan birde masa olacak. bizim eskisi kareydi aynen dediğin gibi ama biz oraya eğilemediğimiz için gözü falan da işimize yaramıyordu:)))

şimdi 4 ayak dar dikdörtgen yaptıracağız. kapalıyken 4 açıkken 6 kişi olsun yeter kalabalığımız yok olur sa herkes yerinde yer ya da tabure koyarız, ama hiç gerek olmadı yani şimdiye kadar:)))

ben kaçtımm işe geç kalıyom haydin hoşça kalınnnn

kolay gelsin yorgun hoşçakal

amma yazmışsınız heenasıl okuycam neyse musaıt oldukça artık
bı şey gözüme çarptı
hee kanga klımamı açtım serınlıyomm ohhh

geçmişi okudumokurkende kangamın yazdıklarından yoruldum
amma iş edıyon yaa neyse artık bı tatıl edersın tatlım
sonucuda harıka olcak evınızın kesın

mandış amma mantıklı garusun hee hep içimden gecenı dıyon
mesela bazalı olmadı yada vıtrındüşüncelerımız aynı
tuttum senı
daha ne dıycektım unuttum
hee ortak döndu
adama h geldın dıom bı havalı kı sormandelü yaa

insan zaman sıkıntısı çektimi hergün yorgun oldumu pratik şeylere her şeyin kolayına kaçıyor böcük hayat bizi böyle yaptı

enem geldimi düdük makarnası hıh neyine havalı bi gidip geldide birşey mi değişti al gitmeden öncede aynı geldikten sonrada aynı makarna sanki dünyayı satın aldıda geldi pehh

hayat bızı harbı böle ettı
tembelleştık mı neeaman zaten kalabalıktan başka bişi değil
ben sadelığı sevıomm sen gıbım

cocuklarınıza hava dokunmadı ınş falan dıom nıye dokunsun dıosoranda kabaht

evet böcüküm ya evimi görsen okadar ıvır zıvır şeyler varki hepsinden nefret ediyorum ben atıyorum annem getiriyor ya hediye geliyor

bence tembelleşmedik böcük tüm gün anamız ağlıyor işyerinde evde oturmuyoruz ki akşama kadar tembel olalım yapmayınca

deseydin ya hani pek bi havalara çıkmışsınız ya çarpar diye sordum

bana kına gecesınde gelen bütün hedıyelrı annemlere bıraktım
zaten yengemlerın falan gözü kalmıştıhıc sevmıyorum kalabalığı

doğru eve gıdene kadar bende hayal edıom şunu bunu ederım dıye ama pilim bıtmış oluo
ben böle mı olcaktım:84::84:bugün ütü günü kangam duymasında
h sonu gezdık ütü kaldı
3 makına hemde neyse 1 saatlık iş

anam öle denır mı lenn zaten kıl oluo bana ıyıcene mı kıl olsun
işyerınde huzursuzluk olmasın ıstıyomm

en iyisini yapmışsın böcük benim durum farklı biliyorsun idarelik filan kaldı öle

kesin nazar değidi ağustos böcükü oldun sen

salla böcüküm takma kafana huzursuzluk olursa seninde huzurun kaçar ee laf söyledikçe o makarna sende onu yoksayıp kaale alma kendini sıkma yeter

şimdi sıra bende öğlene kadar rahat

anlıyorum cnm kendı evıne en ıysını edersın ınş
sorma nazar değılde sanırım kendımı son gunlerde sıkıyorum
takmıycam kafama lennn gelmen üstümeee:84::84::84:

neden öğlene kadar

anlıyorum cnm kendı evıne en ıysını edersın ınş
sorma nazar değılde sanırım kendımı son gunlerde sıkıyorum
takmıycam kafama lennn gelmen üstümeee:84::84::84:

neden öğlene kadar

öğleden sonra patron geliyor öğlene kadar yok

gelmiyorum üstüne takma diyorum işte

inşallah böcük

ağustos böceğim benim

öğleden sonra patron geliyor öğlene kadar yok

gelmiyorum üstüne takma diyorum işte

inşallah böcük

ağustos böceğim benim

mandişşş valla bu yorgunlukla iyi güldürdün aaa benim nickim bile yorgun sahi ben yorulmıyım kimler yorulsn di miii

bir bir bittikçe mutlu oluyoruz zaten böcüşüm ama yorgunluktan öte ağrılarımız coştu, sorun o. uykusuzluğa alışkınım malum. bir de işe enerjim kalmıyor sürünüyorum resmen, neyse çoğu gitti şimdilik temizlik adına pek bi şey kalmadı tabii her şey bitince baştan aşağı bir girişilecek ama yavaş yavş. haftaya yokum zaten kangaaaammm atacağım bu stresi yorgunluğu inşallah, bekle beni denizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…