- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
mandişşş valla bu yorgunlukla iyi güldürdün aaa benim nickim bile yorgun sahi ben yorulmıyım kimler yorulsn di miii
bir bir bittikçe mutlu oluyoruz zaten böcüşüm ama yorgunluktan öte ağrılarımız coştu, sorun o. uykusuzluğa alışkınım malum. bir de işe enerjim kalmıyor sürünüyorum resmen, neyse çoğu gitti şimdilik temizlik adına pek bi şey kalmadı tabii her şey bitince baştan aşağı bir girişilecek ama yavaş yavş. haftaya yokum zaten kangaaaammmatacağım bu stresi yorgunluğu inşallah, bekle beni denizzzzzz
günaydınnnn
mandışş len atom karıncaya noldudeme bana öle ağustos neyımm
bu akşamdan tezı yok eskı ben olcemm
eve gıdınce sil süpür yıka pakla operasyonuna devam
dizi mızı halt yemışşheyooo
kangaa nee denıze mı gdıyonohh valla kebap
gıt tabe hakkın cok yoruldun ıyıcene dınlen balımben sevmım denızı kızarmış piliç gıbı oluyom
malum açık tenlı olunca ınsan
görümcemı falan gördum dahada bı soğudum
ne uyyabılıyo ınsan ne bişi görüntüde berbat:89:ben öle işe neyım gelemem vallasen gıt gez
bu arada akşama koca sepet ütümü bıtırdım
gardırop düzeltıldı
yaa atom karıncayı ben bişiy yapmadım böcük sen tatile yolladın sanırım
yorma kendini böcük boşver yavaş yavaş yapılır canına yazık
birde yoğurta bulanırlar ya sanki krem filan yokmuş gibi çocukluğumda hatırlarım arkadaşlarla fellik fellik dolaşırken kumsalda şemsiyenin altında yoğurttan adamı otururken kıllarınında bazıları yoğurt katmanını delip çıkmış sabit mumya gibi oturan adam ayy hala unutamam onu
havalrdan sanırım süreklı kendımı yorgun hıssedıyorumakşam erken yatmasam vayy halıme
cocuk olsa ne etcük yaa
yoğurtlu adam
çocukta sana benzerse vay haline sürekli fır fır koşturan hareket halinde anam hızına yetişilmez onun
bana yada babasına fark etmıyo
hele eşim hıc durmaz yerınde abowwcocuk yapmamak en ıysıı yada erken anne olum enerjım tükenmeden mı desek:89:
evet evet mini mini böcükler yapın bir an önce
gaza gelmem benn
gece rüyamda bebek emzırdım
hep kocem yüzünden hergun bebek konusu ıyıcene bunaldım hee
böcük ne gazı yaa daha ne bekliyorsun al kucağına bebişini işte
boşver gelmiş hoş gelmiş!
görümce hanım yuvasına dönmüştür inşallah:) kurs kaç gün kaldı?
birazdan doğal gaz bağlanması için gidecem bakalım agdaşa ne kadar bayılcam projesi açtırması denetimi püsürü
ahaaa, mandişim neden hep iyi tatiller dediğin anlaşıldı, yav küçük bir detay var, ben okul değil kurs öğretmeniyim. yetişkinlerle çalışıyorum, okul yılıyla alakam yok, bayram seyranda da çalışmışlığım çoktur, kısaca özel sektörün özeli diyelim:)) yav okulda çalışsam niye gece vakti işten gelem di mi bi de:)))
böcüşş, sen beyazlığı bana zor, hehee süt beyaz özüm. ancak 30 faktörden aşağı kullanmam yıllardır. ha eğer biraz bronzlaşmışsam akşam saatlerine doğru 20 en az:))) ben güneşten nefret ederim, denizde yanarım kangam, denizde açılmak, dalmak, öyle bir özgürlük ve sonsuzluk duygusu ki, hele açılıp iyice uzaklaşınca, hayat bu derim resmen, tüm sene çektiğim sıkıntıya değiyor, şu keyfi tattım ya derim. naapim aşığım denize ve yüzmeye
mandiş valla gaza getiriyon kangamı, gelmem diyo ama bakalımm)
böcüşüm eşin kafaya taktıysa dikkatli ol derim allah korumaz falan bi an, anladın sen onu
çekyat takımı beğenemiyoruz, model beğendik ama rengi tutmuyo, off onu da yaptırmak istemiyoruz ya bekleyeceğiz ama inşaat bitmeden onlar da değişse iyi olur diyorduk, kalacak onlar sanırım, gönlümüze göre bir şey bulana kadar, hoş artık iyice canları çıktı o da ayrı
bakalım ne kadar iş hallolacak bu hafta, siparişler yani
mandişş,mutfağına karar verdin mi sen, ne renk yaptırıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?