Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

günaydınnnn

mandışş len atom karıncaya noldudeme bana öle ağustos neyımm
bu akşamdan tezı yok eskı ben olcemm
eve gıdınce sil süpür yıka pakla operasyonuna devam
dizi mızı halt yemışşheyooo

kangaa nee denıze mı gdıyonohh valla kebap
gıt tabe hakkın cok yoruldun ıyıcene dınlen balımben sevmım denızı kızarmış piliç gıbı oluyom
malum açık tenlı olunca ınsan
görümcemı falan gördum dahada bı soğudum
ne uyyabılıyo ınsan ne bişi görüntüde berbat:89:ben öle işe neyım gelemem vallasen gıt gez

bu arada akşama koca sepet ütümü bıtırdım
gardırop düzeltıldı

ben senin işini çözemedim yorgun yaz tatilinde değilmi okullar bizim öğretmenler çoktan başladı yan gelip yatmaya hele akşam okul filan o neyin nesi çözemedim yani

yaa atom karıncayı ben bişiy yapmadım böcük sen tatile yolladın sanırım

yorma kendini böcük boşver yavaş yavaş yapılır canına yazık

birde yoğurta bulanırlar ya sanki krem filan yokmuş gibi çocukluğumda hatırlarım arkadaşlarla fellik fellik dolaşırken kumsalda şemsiyenin altında yoğurttan adamı otururken kıllarınında bazıları yoğurt katmanını delip çıkmış sabit mumya gibi oturan adam ayy hala unutamam onu

havalrdan sanırım süreklı kendımı yorgun hıssedıyorumakşam erken yatmasam vayy halıme
cocuk olsa ne etcük yaa

yoğurtlu adam

çocukta sana benzerse vay haline sürekli fır fır koşturan hareket halinde anam hızına yetişilmez onun

bana yada babasına fark etmıyo
hele eşim hıc durmaz yerınde abowwcocuk yapmamak en ıysıı yada erken anne olum enerjım tükenmeden mı desek:89:

ahaaa, mandişim neden hep iyi tatiller dediğin anlaşıldı, yav küçük bir detay var, ben okul değil kurs öğretmeniyim. yetişkinlerle çalışıyorum, okul yılıyla alakam yok, bayram seyranda da çalışmışlığım çoktur, kısaca özel sektörün özeli diyelim:)) yav okulda çalışsam niye gece vakti işten gelem di mi bi de:)))

böcüşş, sen beyazlığı bana zor, hehee süt beyaz özüm. ancak 30 faktörden aşağı kullanmam yıllardır. ha eğer biraz bronzlaşmışsam akşam saatlerine doğru 20 en az:))) ben güneşten nefret ederim, denizde yanarım kangam, denizde açılmak, dalmak, öyle bir özgürlük ve sonsuzluk duygusu ki, hele açılıp iyice uzaklaşınca, hayat bu derim resmen, tüm sene çektiğim sıkıntıya değiyor, şu keyfi tattım ya derim. naapim aşığım denize ve yüzmeye

mandiş valla gaza getiriyon kangamı, gelmem diyo ama bakalımm)

böcüşüm eşin kafaya taktıysa dikkatli ol derim allah korumaz falan bi an, anladın sen onu

çekyat takımı beğenemiyoruz, model beğendik ama rengi tutmuyo, off onu da yaptırmak istemiyoruz ya bekleyeceğiz ama inşaat bitmeden onlar da değişse iyi olur diyorduk, kalacak onlar sanırım, gönlümüze göre bir şey bulana kadar, hoş artık iyice canları çıktı o da ayrı

bakalım ne kadar iş hallolacak bu hafta, siparişler yani

mandişş,mutfağına karar verdin mi sen, ne renk yaptırıyorsun?

güle güle yorgun şimdi kafamdaki tüm ip ucları birbirine bağlandı halat oldu

yorgun gri krem de karar kıldım yine bir yabancı katalogda gördüm hoşuma gitti zaten benimki iki renkli değil tümü gri sadece iskeleti krem

böcük inşallah tez zamanda canım ikiside

birazdan doğal gaz bağlanması için gidecem bakalım agdaşa ne kadar bayılcam projesi açtırması denetimi püsürü

boşver gelmiş hoş gelmiş!
görümce hanım yuvasına dönmüştür inşallah:) kurs kaç gün kaldı?

Hoşgördüm

Görümce bu haftasonu gidecek sanırsam.Ama kızlar eşiyle olan sorunları anlattıda acıdım.Babası zaten biliyosunuz eşime yaptıklarından eşini bırakıp gelemiyor o yüzden.Çok acıdım.Pazar akşamı denize götürmüştük çocukları.Akşamda babasıa gidecek.Babası biz piknikteyiz dedi.Ben eve gelince ararım seni dedi.Gece 12de aradı.O arayana kadar çok bunaldı görümcede.Bu adam benim babam değil tanımıyorum ben buu diye ağladı.Kalın bu akşam gitmeyin dedim kaldı.Eşim bütün gece teşekkür etti bana..

Kursta 3. haftam önümüzdeki hafta son...

Bu hafta cumadan bir yerlere gitmek istiyoruz eşimle.Ağva şile dedik ama pansiyonlar nasıldır yada olteller ..Bilginiz varmı? Yada başka nereye gidebiliriz buralara yakın bi yerlere

sanad abı cvp veremedım kangam yaaiş güçten

bende beyaz tenlıyım yada buğday desem daha doğru ama genede krem kullanmıyorumve denızı sevmıyorum
sen ıyıcene yüz açıl saçıldınlen eğlen
eşim kafaya taksak:18:aman dıyım bızı hala Allah koruyo:18:sakın haa

alın bı cekyat yaa nasıl beğenemıyonusben olsam 30 kez aldıydım
ıyı çalışmalar kangammbız cıkcaz sen daha yenı gıdıyonn
zor be yaa

boşver h geldın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…