Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

hoşgeldin boşver
atlattın sayılır misafirlerini
görümcenin sanırım mesleği işi filan yok ailede sahip çıkmayınca dahada eziyorlardır Allah bilir
Allah yardımcısı olsun

epey bir para bayılacan kanımca

bende öyle bekledim umduğumuz gibi olmadı ama 280 Tl ile yırttık

bu arada günaydın kızlar mutlu günler

akşam misafirim vardı eşimin arkadaşı yıllar sonra görüşüyorlar ailece gelmişti bende ilk gördüm acayip sıcak samimi insanlar dedim eşime sizin oralarda böyle insanlardamı var aileni tanıdıktan sonra umudum hiç yoktu süpriz oldu

delü yaa
benım eşim tarafı cok samımı ve sıcak ınsanlardır aılesıde dahıl ama ben onlardan kaçıyorum orası ayrı

haydı gene fazla yolmamışlar zaten tel.ettıydım

mandışım halam gelcek benım yaakarnışımm belımm ağrıyoo

böcük kaynar derecede olsalar ıh istemem

bundan 8 yıl önce eşim istanbuldan memlekete giderken yanına oturmuş akşam gelen arkadaşı yol uzun olunca muhabbet filan sonra bir daha yüz yüze hiç görüşmemişler bayrmda seyranda arkadaşı ararmış daha sonra netten faceden filan fransada yaşıyorlar izine arabayla gelmişler bizede uğradılar ikinci yüz yüze görüşmeleri yani

böcük yorgunun nefesi kuvvetli seninde sanırım şu dayı denen kişisin hee heryere sesin adın gidiyor baksana

ayağını belini sıcak tut kuzum klimadan uzak dur bence ortalık yanıyor ama çorabını atletini giy çok etkiliyor

benımkıler mıllete gösterış merakındalar bana samımı gelmıyolar ayrı
görümcem falan böcüğüm der durur o nerden cıktıysarahatsız oldum ama bişi demedım
kaynana cnm aşkım yüreğim dalağım der başlaröle uzar gıdder bu lıste ama bence başkasına gösterış

devamı patron gıdınce:18:

uyyy aşkım dalağım böbreğim demesinin ne gösterişi olabilirki

çünkü yanında hep bırılerı oluyo onlara bakın ben gelınıme nasılda ıyı davranıyorum dıo kımbılır belkı oda bana öle dıyor bıle dıyordur
ben bılıyorum onları cnm boşver sen

klıma çalışmazsa durulmazkı burda
corap ve atletı gıydım ama

anam şimdi dert topiğindeydimde aklıma geldi benim jetonda amma geç düşüyor yaa
kaynanam geldiğinde ben mutfaktayken mıy mıy mıy şekilde yanıma geliyordu baban yardım et dedi diyordu oyalanıyordu filan yok diyip yolluyordum ama neyse son gidecekleri gün kayınpederle eşim dışarı çıktı kaynana benle kaldı mutfaktayım yemek yapıyorum kaynana içeride uzanmış tv izliyor uyukluyor filan eşimle babası geldi araba sesini duydu kalktı kapıyı açtı sonra yanıma geldi eşim yokken yanıma uğrayıp ne yapıyorsun bile demedi eme sofra kurulup kaldırılırken hep yanımda

benzer olayı dert topiğinde okuyunca aklıma geldi hiç bunu böyle düşünmemiştim sıradan bir olay gibi görmüştüm şimdi gelde art niyet arama

sende benzer şeyi anlattın benmiyim fesat

kuru Türk kahvesini şekerle karıştırıp yedirirler ağrıya iyi gelir derler ama denemedim en iyisi ağrı kesici ilaçlar ve ayak ve beli sıcak tutmak canım

bız fesat değiliz için rahat olsun
benımkı benımle düğünden 2 gün sonra kaldı 1 gece ama ne geceydı
analı kızlı oturdular bıseyınde ucundan tut demı
eşim gelınce hemen kalkma cabaları kızına ıkıde bı laf kalk yengene yardım et demelerbende ıstemez dedım kendım yaptım her bişiyi

o zaman ben biraz dan fazla salağım üzerinden kaç ay geçti şimdi dank etti

düğünden 2 gün sonra niye kalmaya geldiler sana ki

birde şu yönden bak hiç bir eşyama ellemesinler dokunmasınlar iş yapmasınlar elimize yapışmaz kendilerini misafir gibi hissetsinler kalkıp iş miş yapsalar benimsiyorlar benim evimmiş gibi diyebilirler yada hissederler aman kalsın

isahele patates püresi değilmiydi

valla bilemedim ki böcüküm ben ona iyi gelir diye duymuştum herşeye iyi gelir diyelim şifa kaynağı

ben duydum ve bı ıshalımde denedımanında kesıt namıssız

sende jeton harbı köşelı hee
gerı döncekler ya memlekete ondan ama ben olsam kalmazdım oturur akşama memleketıme dönerdım
ya o bişi değil k babam her evıme gelıştı alkol getrdı içtı yayıldı adam yaa:84::84:bıdaha sokmam zaten evıme
bereketı kaçırdı daha gelın olmadığımda bıle grmıştı ben oturmadan o keyıf yaptı benım esyalarımlaaman neyse ellemesınlerde ınsan yattığı yatağı toplar şöle bır

anladın benim jetonun boyutunu artık açıklamalı yazarsın bana böcük

yeni gelin evine gelin gelmeden içki sofrasımı kurmuş şimdi senin her lafını hakediyorlar ne yapıyorsan haklısın böcük

böcük sen eşinle nasıl tanıştın nerede tanıştın

oğlunun evine gidemiyorsun gelinin seni insan yerine koymuyor neden suçlu gelinmi zamanında o geline yaptıkların döndü dolaştı seni buldu işte

ahhh ahhh benimkilerde gelmeseler ramazan bayramında görümcemler gelecekmiş eğer planımız yoksa gelin dedim plan yok gelin siz

halatı sağladık sonunda mandiş hee:))) yarama tuz basmazsın artık iyi gezmeler diye diye:)))

geçmiş olsun bu arada doğalgaz için ucuz yırtmışsınız valla...

kangaaam, yav ev ferah ve eskisinden farklı olsun diye düşüne düşüne hareket ediyoruz, e acelemiz de yok ki, bu kadar durduk gönlümüze göre olsun her şey diyoruz. annemin gönlüne göre olsun gerisi boş zaten. hoş zevklerimiz çok tutar, onun da rahatlığı var sadece yeni şeylere yanaşmaktan çekiniyo:84: kendi evine yaparsın diyo

boşver, geçmiş olsun diyim, gerçekten zor görünüyor ama görümcenin durumu, kayınpederin gibi bir babası var düşününce gerçekten zor.
şile'de yer bulursan ileriki seneler ya da ilkbahar için tavsiyede bulun bana da lütfen.

çok güldüm buna, hakkat ben daha ürkerim bana öyle dese biri dedim, sonra böcüş abartıp yazdı heral anca ciğerim diyordur dedim gerçi ben onu da sevmem

bugünü bitirdim ya bi süre sırtım yere gelmez sanırım, inşallah

anlamadığın olunca hemen söyle cnm açıklarımbende bazen anlamıyyorum muhım değil öle geçınıp gıderık

evt cnm maalesef ve benım sülalem dahı kımse alkol kullanmaz kullananda gelıpte evınde öle sofra kurmaz
düşün adam enıştesınde almış sözde evde tadılat yapyılar tadılatta ne bılıyon mu
banyoya ayna falan almıştım raf onları montajama onların fıkrı başkaymış
eşimin halasının gelını gördu bak böcük dedı ne var burda
ben böle oldumozmnkı nışanlım olan eşime söyle şimdık çıkıp gtsınler evımden dedım ama demedı uyuz
küstüm onada tartıştık
bıdaha baban evıme adım atmasn dedım meyhane deıl dedım neyse düğün oldu bız eşimle bı yerden dönduk
bı baktım bız evde yokken gene adam sofra donaltmış ıkı dk kocemle bı yere gıdıp gelcektık o yoklukta bıle enıştesıyle meze yapmışlar evımde
eşim dedı nolur sesını cıkarma benım ıcın
gıttım mutfağa öpmedım bıle kalktı gıttıler
ne yaparsam yapayım hak eden ınsanlar emın olun
uzaktan ınanınkı haksız gıbı görenlr vardır benım belkı ama her hareketım hep karşılıklı
bı tl bıle yararı olmayan emanet takı takan kaynanam bıle düğünde takılarıma bakıp yanımdan ayrılmıo
annemler süphelendı zaten takı toplanırken hemen yanıma ablam geldı
diğerlerını kovdu
takıları hemen cantaya koyup ben araca bınene kadar yanımda durdu
yoksa kaş göz arasında belkıdeneyse

eşimle nasıl tanıştım anlarım cnm ama özelden

kangam onemlı olan zevklerın uyması bıde yıllardır kullanılan eşyalara alışan ınsanlar bazen zorrlanıo annemde öleydı anam kıyamazdı atmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…