- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
birazdan doğal gaz bağlanması için gidecem bakalım agdaşa ne kadar bayılcam projesi açtırması denetimi püsürü
Hoşgördüm
Görümce bu haftasonu gidecek sanırsam.Ama kızlar eşiyle olan sorunları anlattıda acıdım.Babası zaten biliyosunuz eşime yaptıklarından eşini bırakıp gelemiyor o yüzden.Çok acıdım.Pazar akşamı denize götürmüştük çocukları.Akşamda babasıa gidecek.Babası biz piknikteyiz dedi.Ben eve gelince ararım seni dedi.Gece 12de aradı.O arayana kadar çok bunaldı görümcede.Bu adam benim babam değil tanımıyorum ben buu diye ağladı.Kalın bu akşam gitmeyin dedim kaldı.Eşim bütün gece teşekkür etti bana..
Kursta 3. haftam önümüzdeki hafta son...
Bu hafta cumadan bir yerlere gitmek istiyoruz eşimle.Ağva şile dedik ama pansiyonlar nasıldır yada olteller ..Bilginiz varmı? Yada başka nereye gidebiliriz buralara yakın bi yerlere
epey bir para bayılacan kanımca
fazlada yollamsınlar selamımı söyle onlara
bu arada günaydın kızlar mutlu günler
akşam misafirim vardı eşimin arkadaşı yıllar sonra görüşüyorlar ailece gelmişti bende ilk gördüm acayip sıcak samimi insanlar dedim eşime sizin oralarda böyle insanlardamı var aileni tanıdıktan sonra umudum hiç yoktu süpriz oldu
delü yaa
benım eşim tarafı cok samımı ve sıcak ınsanlardır aılesıde dahıl ama ben onlardan kaçıyorum orası ayrı
haydı gene fazla yolmamışlar zaten tel.ettıydım
mandışım halam gelcek benım yaakarnışımm belımm ağrıyoo
böcük kaynar derecede olsalar ıh istemem
bundan 8 yıl önce eşim istanbuldan memlekete giderken yanına oturmuş akşam gelen arkadaşı yol uzun olunca muhabbet filan sonra bir daha yüz yüze hiç görüşmemişler bayrmda seyranda arkadaşı ararmış daha sonra netten faceden filan fransada yaşıyorlar izine arabayla gelmişler bizede uğradılar ikinci yüz yüze görüşmeleri yani
böcük yorgunun nefesi kuvvetli seninde sanırım şu dayı denen kişisin hee heryere sesin adın gidiyor baksana
ayağını belini sıcak tut kuzum klimadan uzak dur bence ortalık yanıyor ama çorabını atletini giy çok etkiliyor
benımkıler mıllete gösterış merakındalar bana samımı gelmıyolar ayrı
görümcem falan böcüğüm der durur o nerden cıktıysarahatsız oldum ama bişi demedım
kaynana cnm aşkım yüreğim dalağım der başlaröle uzar gıdder bu lıste ama bence başkasına gösterış
devamı patron gıdınce:18:
uyyy aşkım dalağım böbreğim demesinin ne gösterişi olabilirki
çünkü yanında hep bırılerı oluyo onlara bakın ben gelınıme nasılda ıyı davranıyorum dıo kımbılır belkı oda bana öle dıyor bıle dıyordur
ben bılıyorum onları cnm boşver sen
klıma çalışmazsa durulmazkı burda
corap ve atletı gıydım ama
çünkü yanında hep bırılerı oluyo onlara bakın ben gelınıme nasılda ıyı davranıyorum dıo kımbılır belkı oda bana öle dıyor bıle dıyordur
ben bılıyorum onları cnm boşver sen
klıma çalışmazsa durulmazkı burda
corap ve atletı gıydım ama
kuru Türk kahvesini şekerle karıştırıp yedirirler ağrıya iyi gelir derler ama denemedim en iyisi ağrı kesici ilaçlar ve ayak ve beli sıcak tutmak canım
anam şimdi dert topiğindeydimde aklıma geldi benim jetonda amma geç düşüyor yaa
kaynanam geldiğinde ben mutfaktayken mıy mıy mıy şekilde yanıma geliyordu baban yardım et dedi diyordu oyalanıyordu filan yok diyip yolluyordum ama neyse son gidecekleri gün kayınpederle eşim dışarı çıktı kaynana benle kaldı mutfaktayım yemek yapıyorum kaynana içeride uzanmış tv izliyor uyukluyor filan eşimle babası geldi araba sesini duydu kalktı kapıyı açtı sonra yanıma geldi eşim yokken yanıma uğrayıp ne yapıyorsun bile demedi eme sofra kurulup kaldırılırken hep yanımda
benzer olayı dert topiğinde okuyunca aklıma geldi hiç bunu böyle düşünmemiştim sıradan bir olay gibi görmüştüm şimdi gelde art niyet arama
sende benzer şeyi anlattın benmiyim fesat
çok şıddetlı değil cnm
kuru kahve ıshale ıyı gelıyo
bız fesat değiliz için rahat olsun
benımkı benımle düğünden 2 gün sonra kaldı 1 gece ama ne geceydı
analı kızlı oturdular bıseyınde ucundan tut demı
eşim gelınce hemen kalkma cabaları kızına ıkıde bı laf kalk yengene yardım et demelerbende ıstemez dedım kendım yaptım her bişiyi
isahele patates püresi değilmiydi
valla bilemedim ki böcüküm ben ona iyi gelir diye duymuştum herşeye iyi gelir diyelim şifa kaynağı
o zaman ben biraz dan fazla salağım üzerinden kaç ay geçti şimdi dank etti
düğünden 2 gün sonra niye kalmaya geldiler sana ki
birde şu yönden bak hiç bir eşyama ellemesinler dokunmasınlar iş yapmasınlar elimize yapışmaz kendilerini misafir gibi hissetsinler kalkıp iş miş yapsalar benimsiyorlar benim evimmiş gibi diyebilirler yada hissederler aman kalsın
ben duydum ve bı ıshalımde denedımanında kesıt namıssız
sende jeton harbı köşelı hee
gerı döncekler ya memlekete ondan ama ben olsam kalmazdım oturur akşama memleketıme dönerdım
ya o bişi değil k babam her evıme gelıştı alkol getrdı içtı yayıldı adam yaa:84::84:bıdaha sokmam zaten evıme
bereketı kaçırdı daha gelın olmadığımda bıle grmıştıben oturmadan o keyıf yaptı benım esyalarımla aman neyse ellemesınlerde ınsan yattığı yatağı toplar şöle bır
çok güldüm buna, hakkat ben daha ürkerim bana öyle dese biri dedim, sonra böcüş abartıp yazdı heral anca ciğerim diyordur dedim gerçi ben onu da sevmemuyyy aşkım dalağım böbreğim demesinin ne gösterişi olabilirki
anladın benim jetonun boyutunu artık açıklamalı yazarsın bana böcük
yeni gelin evine gelin gelmeden içki sofrasımı kurmuş şimdi senin her lafını hakediyorlar ne yapıyorsan haklısın böcük
böcük sen eşinle nasıl tanıştın nerede tanıştın
oğlunun evine gidemiyorsun gelinin seni insan yerine koymuyor neden suçlu gelinmi zamanında o geline yaptıkların döndü dolaştı seni buldu işte
ahhh ahhh benimkilerde gelmeseler ramazan bayramında görümcemler gelecekmiş eğer planımız yoksa gelin dedim plan yok gelin siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?