Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

günaydınnnnn
tek çalışan bayan benım sanırım bu topıcte
yalnız bırakman len benı:84:

kanga sondan başlamak gerekırse benım halılarım 1 haftadır yıkamada ınankı halı olmadan asla dıyorum
sil sil canım çıktı her akşam:95:ama sonuç hüsran heryer toz
halılarım olduğunda böle değildiyanı halısız düşünme
zaten görüntüde cok kötü olur
küçük halılardan seçebılırsın ama o da ortayı kapatsn
yanı benım koltuklar karşılıklı altına gelmıycek şekılde ama tam koltk ayaklarının orda btsın
benımkı az daha altına gırıyom napım ev küçük
turkuaz ıle kahve uyumlu yastıklar olabılır
bauhosss ta güzel şeyler var ıkeada da bı bak ıstersen
ıkea dolaşmayı sevıyorum ben güzel şeyler oluyo
amma yazdım hee

kangamm senın iş nasıldır böle yaaben bazen oturmaktan sıkılıyorum
bugun mesela patron ofısının camlarnı sıldım
7:45 te işe geldım
tükkanı ben açtım
temızlık yaptım
şimdık ılk msjı buraya yazıomiş az olur kk da kımse olmaz dedım
ama sana Allah kolaylık versın
evlenınce evının garusu olursun artıköle olmasada düzgün çalışma saatlerı olan iş şart yoksa cok zor

sıra geldı benım bugunluk raporuma
bugün erken cıkcam erken dersem 5 teeve gtmem enaz 18:30 falan
yemeğım var
ıftardan sonra halılarım gelcek:89zamana kadar yerlerı silerım koçişle
pazar günü yapılcak işler
camlar silincekperdeler yıkanıp ütülencekkıyafetler ütülencek
nevresımler yıkanıp ütülencek
wc banyo ciflenecek
evı sil süpür tekrar
gardırop düzeltılcek yemek yapılck zaman kalması ve cuma günkü yemek için elbıse bakılcak
tabı zaman kalması için sabah 7de uyancam kesın
şuan eşimin düzenledığı davet için 30 çift oldu çift olmayanların sayısını demedı

Son düzenleme:
ben de sondan başlıyom kangam:))
ne 30 çifti yav, iftar çadırı mı kuruyonuz valla be3n kalabalık misafir ağırlamayı da öyle toplaşmaya katılmayı da pek sevmiyorum. neden dersen, uğultu vb kimle ne konuştuğunu anlamıyorsun. birçok kişiyle iki laf etmeden kalkıyon. az kişiyle toplaşmayı severim, zaten kalabalık sevmem pek ondan da olabilir allahtan benimki de aynı fikirde hatta benden beter, sorun yok yani o yüzden

sen ütüle anam ütüle, bi şey demiyom. demek ki bundan zevk alıyon. önemli olan insanın mutlu olması bak kızmadım ama dilerim ki ileride o gereksiz ütülere harcadığım zamanı keşke kendime ayıraymışım demezsin

ya halı asla öyle kanepe ayaklarına kadar istemiyorum böcüşşş, şu anda bile çok güzel duruyor ki yerler, laminatı tam istediğimiz renk bulduk çok şükür. içimiz açılıyor. sadece hani bir renk katsın amacıyla bir de orta sehpayı itip kakarken yer çizlmesin diye falan alıcam ben ama en ufağından da işte mobilyalar gelmeden ölçüye ve renge karar veremiyorum, hoş şu anda onu araştıracak zamanım da sabrım da yok:84: senelerce halıfleksten boğuldum istemyiorum. hem o halıların içinde maytlar bilmem neler dolu bi sürü sen de toz oluyo diyon ya, e halı tozu çekiyor diğer türlü yine toz var ama görünmüyor. yemek masasının altına koymayacağım zaten, 2 ufak biri oturma grubunun ortasına, orta sehpa altına, diğeri de kapı girişine verev olarak sermeyi düşünüyorum. süpürgeyle çek sil, mis gibi oh valla özlemişim bu temizlik hissini halı ufak olunca temizletmesi de ucuza gelir, sık sık veririm artık

e böcüşümm, meslek icabı zaten ayaktayız devamlı. bir de okul olmadığı için şubeler arası mekik doku, ofisler arası ordan oraya sürün oluyor yani. bir de normal insanlar işten çıktıktan sonra da derse geldiği için akşam saatleri full oluyor maalesef valla ben de bilmiyorum ne olacak, ama bu şekilde kaç sene daha dayanırım, çok şüpheliyim, yoruldum hakikaten artık

günaydın

kanga yazdıklarını okudumda unuttumsabah sabah hiç ıyı değilim bugun
onu anladım

neyse gene okudumda çözdüm olayı
şimdık o 30 çift vardıya dahada arttı
yarın eşimin iş arkadaşlarıyla cuma günüde kendı arkadaşlarımzla yemeğımız varohh dışarda ye iç kalk bulaşık derdı yok topla derdı yok
he demışsınkı 30 kişi cok şimdık şirkette ayrımcılık olmaz
herkessı davet ettık gelmek ısteyn gelır yoksa sonra sorun olur yok bızı nıye davet etmedın dıyedüğündede böledır ya
davet edersın gelmez etmezsın gelcektımde davet etmedın oluroysa zaten yakınsan ılla davet şart değildır unutulabılıyor
bıraz uzun olcak ama kısaca salı ve cuma kalabalıkla ıftar yapcaz h sonuda abımler ablamlar gelceben cok sevıyom kalabalık ıftarları

halı seçimine gelınce senın tercıhın kangam ama ben masanın altına falan koyardım hanı çizilmesın dıyorsunya çizmeyen bı elektrıklı süpürge ve sandalye olmalı o zamanda
ütüye gelınce ılk defa bu kadar cok ütü yaptım kaç makına yıkandı ve ütüledım şaşırdımama olsun aradan cıktı
bı iş kalınca içim rahat etmıyoo
başka ne vardı

iş olayına gelınce kangam napıcaksın hayat şartları çalışmayı emredıye bıze
iş iştır dıyıp çalışıyoruz
her işin zorluğu var benımde altın gıbı patronum olmasına rağmenbazen çekılmez oluo

mandışım nerelerdesın

kangaam ne o bu kızlar seni yalnız mı bıraktı yav, kimsecikler uğramamış. şükür bgün erkenciyim. maşallah diyin.

ay yok masa altına falan halııı istemiiimmm, laminatı niye ettirdim de mi görmeyeceksem he unutmuşum zaten sehpa ayaklarına her bi şeyin altına keçe yapıyoruz, çizme derdi olmayacak da o zaman niye halı alacağız :84: şöyle rengine,desenine vurulmam şart demek ki uzun bir süre halımız olmayacak

seviyorsan sorun yok böcüş, neşeniz, muhabbetiniz bol olsun, kesene ve kollarına kuvvet bölüm bölüm çağıraydınız şirkettekileri ya da masa masa

günaydın kızlar
3 gün izin aldım işten oruç fena yapıyor çalışırken azcı alışayım diye ama izin aldığım gün hasta oldum hemde iftara 5 dakika kala şansa bakın ya

cuma güü amcamı kaybettim Allah mekanını cennet eylesin bu yılnaıl geçiyor böyle önce babam sonra halamın kızı sonra halam sonra diğer halam şimdide amcam

günaydın cnm
öncelıkle geçmiş olsun cok kötü olmuş yaa 5 dk daha dayananamış halanda

ve
başın sağlsun tatlım Allah sabırlar versın acılarınız cok büyük
mekanları cennet olsun

bı mandışım var zaten ne boşver uğruyo artık nede başkasımandşımde kolay kolay yalnız bırakmaz zaten

oo kangam hadı gene erkencısınbende dün tam bu saate evdeydım

sen nasıl ıstersen kangam senın zevkın madem çizmıycek ayaklar ozmn gerek yokmuş gerçekten
özellıkle ıftar ve bayramlarda kalabalıkları severım ama normal zamanda yok ıstemem derım
bu bayram gene annemsız babamsız olcakher bayram herkes toplanır gelınler damatlar torunlar kızlar derken erkekler namaza kadınlarda kahvaltı hazrlardışimdık maalesef
çok özledım o günlerı kangam
yaza denk gelmesı bayramı bıraz kötü oldu
yazın burda deıller cunku

amin canım sağol

sorma ya o kadar dedim sabret bekle bekle dayanamadı :)

halıyı bende sevmiyorum kilim favarim bnim yıkaması kolay silkelemesi kolay şuan salonumda hiç birşey yok yıkamaya gitti halılarım geri almadım annemin evinde duruyor yeni eve geçince temiz temiz sererim dedim ama sevdiğimden değil yolluk tarzı kilimleri seviyorum ben

bırakırmıyım böcük bir vefalı se kaldım zaten burada yorgunda arada uğrayarak vefa gösteriyor hakkını yemeyeyim

böcük sende olmasan bu topik bitmiştir.

bırakırmıyım böcük bir vefalı se kaldım zaten burada yorgunda arada uğrayarak vefa gösteriyor hakkını yemeyeyim

böcük sende olmasan bu topik bitmiştir.

:78::78:kıymet bılen arkadaşım

benımde halılarım yenı geldı 1 hafta oldu ara ara ancak getrdılerparasınıda kestım
ama sankı evıme ılkkez gırıyormuş gıbıyım
ılk gunkı gıbı oldu herşeybekledığıme değdı temız olmuş

ben h sonu gene atom karıncaydımbılıyon mu sen

aman kimseye deme gösteme böcük sonra kazalar seni buluyor dikkat et canım bayram temizliği desem daha erken yaz desem bitti bitecek kış desem erken ne yaptın baklım sen hafta sonu bende bu araa gidip çamaşr atayım mainaya ütülerde var puff işe mi gitseydim ne

sen bana cvp vermesen bende gelır mıyım hiç

sende bana cevap vermesen ben gelmem

totomu kaşıyıp desem
sabah 7de kalktım camları sıldım
perdeler yıkandı ütülenı
kullandığım ve mısafr ıcın olan nevresımler yıkandı ütülendı
banyo wc ciflendı
yerlerı kaçkez sıldım unuttummutfk dolapları sıldım
köşe ve oturma odamdakı koltukların kılfılarını yıkadım
onları geçirmek ölümdüeşim sağolsun
daha bı çok şey yaptım :86:dünde halılarım gelınce mis gıbı yenı gelın evı oldu

ohhhh maşallah güzel günlerde kirletirsiniz inşallah tütüüüü Allah nazarlardan saklasın böcükümü

bende kitaplarımı elden geçiriyorum işe yaramayacak olanları çıkarıyorum acayip kağıt birikmiş onlardan işe yramazlrı ayırıyorum şimdi benim boyumca iki sıra kitap çıkardım atılcak şimdi kağıtlara bakıyorum ne çok makbuz sözleşme vs. ıvır zıvır varmışhele raporlar atacam hepsini de lazım olabilecekler var içinde tek tek bakıyorum odanın ortasında dağ oldu

ay benımde kıtaplığımı düzenlemem lazım sılmem lazım bak o kaldı
yenı kıtaplar alcemm ama kıtapcımız kapalı ramazan dıye mı anlamadımkı
bende dün attım bıçok şey
ceyıs için aldıklarımın senetlerı ödenmış taksıt kağıtlarını falan
evdede ben dergı falan sevmıom öle eşim dolduruo ben atıyom
fazla olan eşyalardan nefret edıom:84:

Başın sağolsun mandalin.Allah sabır versin.

ayyy kendi evime bir geçsem kendi düzenimi bir kursam istediğim gibi döşesem çok mu şey istiyorum ya bir tane gereksiz eşya bırakmazdım süsler biblolar ıvır zıvır hepsi çöpe

Başın sağolsun mandalin.Allah sabır versin.

sağol canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…