- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydın kızlar
3 gün izin aldım işten oruç fena yapıyor çalışırken azcı alışayım diye ama izin aldığım gün hasta oldum hemde iftara 5 dakika kala şansa bakın ya
cuma güü amcamı kaybettim Allah mekanını cennet eylesin bu yılnaıl geçiyor böyle önce babam sonra halamın kızı sonra halam sonra diğer halam şimdide amcam
kangaam ne o bu kızlar seni yalnız mı bıraktı yav, kimsecikler uğramamış. şükür bgün erkenciyim. maşallah diyin.
ay yok masa altına falan halııı istemiiimmm, laminatı niye ettirdim de mi görmeyeceksemhe unutmuşum zaten sehpa ayaklarına her bi şeyin altına keçe yapıyoruz, çizme derdi olmayacak da o zaman niye halı alacağız :84: şöyle rengine,desenine vurulmam şart demek ki uzun bir süre halımız olmayacak
seviyorsan sorun yok böcüş, neşeniz, muhabbetiniz bol olsun, kesene ve kollarına kuvvetbölüm bölüm çağıraydınız şirkettekileri ya da masa masa
günaydın cnm
öncelıkle geçmiş olsun cok kötü olmuş yaa 5 dk daha dayananamış halanda
ve
başın sağlsun tatlım Allah sabırlar versın acılarınız cok büyük
mekanları cennet olsun
bı mandışım var zaten ne boşver uğruyo artık nede başkasımandşımde kolay kolay yalnız bırakmaz zaten
oo kangam hadı gene erkencısınbende dün tam bu saate evdeydım
sen nasıl ıstersen kangam senın zevkın madem çizmıycek ayaklar ozmn gerek yokmuş gerçekten
özellıkle ıftar ve bayramlarda kalabalıkları severım ama normal zamanda yok ıstemem derım
bu bayram gene annemsız babamsız olcakher bayram herkes toplanır gelınler damatlar torunlar kızlar derken erkekler namaza kadınlarda kahvaltı hazrlardı şimdık maalesef
çok özledım o günlerı kangam
yaza denk gelmesı bayramı bıraz kötü oldu
yazın burda deıller cunku
bırakırmıyım böcük bir vefalı se kaldım zaten burada yorgunda arada uğrayarak vefa gösteriyor hakkını yemeyeyim
böcük sende olmasan bu topik bitmiştir.
bırakırmıyım böcük bir vefalı se kaldım zaten burada yorgunda arada uğrayarak vefa gösteriyor hakkını yemeyeyim
böcük sende olmasan bu topik bitmiştir.
:78::78:kıymet bılen arkadaşım
benımde halılarım yenı geldı 1 hafta oldu ara ara ancak getrdılerparasınıda kestım
ama sankı evıme ılkkez gırıyormuş gıbıyım
ılk gunkı gıbı oldu herşeybekledığıme değdı temız olmuş
ben h sonu gene atom karıncaydımbılıyon mu sen
sen bana cvp vermesen bende gelır mıyım hiç
aman kimseye deme gösteme böcük sonra kazalar seni buluyor dikkat et canım bayram temizliği desem daha erken yaz desem bitti bitecek kış desem erken ne yaptın baklım sen hafta sonu bende bu araa gidip çamaşr atayım mainaya ütülerde var puff işe mi gitseydim ne
sende bana cevap vermesen ben gelmem
totomu kaşıyıp desem
sabah 7de kalktım camları sıldım
perdeler yıkandı ütülenı
kullandığım ve mısafr ıcın olan nevresımler yıkandı ütülendı
banyo wc ciflendı
yerlerı kaçkez sıldım unuttummutfk dolapları sıldım
köşe ve oturma odamdakı koltukların kılfılarını yıkadım
onları geçirmek ölümdüeşim sağolsun
daha bı çok şey yaptım :86:dünde halılarım gelınce mis gıbı yenı gelın evı oldu
ohhhh maşallah güzel günlerde kirletirsiniz inşallah tütüüüü Allah nazarlardan saklasın böcükümü
bende kitaplarımı elden geçiriyorum işe yaramayacak olanları çıkarıyorum acayip kağıt birikmiş onlardan işe yramazlrı ayırıyorum şimdi benim boyumca iki sıra kitap çıkardım atılcak şimdi kağıtlara bakıyorum ne çok makbuz sözleşme vs. ıvır zıvır varmışhele raporlar atacam hepsini de lazım olabilecekler var içinde tek tek bakıyorum odanın ortasında dağ oldu
günaydın kızlar
3 gün izin aldım işten oruç fena yapıyor çalışırken azcı alışayım diye ama izin aldığım gün hasta oldum hemde iftara 5 dakika kala şansa bakın ya
cuma güü amcamı kaybettim Allah mekanını cennet eylesin bu yılnaıl geçiyor böyle önce babam sonra halamın kızı sonra halam sonra diğer halam şimdide amcam
ay benımde kıtaplığımı düzenlemem lazım sılmem lazım bak o kaldı
yenı kıtaplar alcemm ama kıtapcımız kapalı ramazan dıye mı anlamadımkı
bende dün attım bıçok şey
ceyıs için aldıklarımın senetlerı ödenmış taksıt kağıtlarını falan
evdede ben dergı falan sevmıom öle eşim dolduruo ben atıyom
fazla olan eşyalardan nefret edıom:84:
Başın sağolsun mandalin.Allah sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?